Berlijn: Senaat wil terugkerende ISIS-terroristen laten de-radicaliseren door de Moslimbroederschap

Screenshot_240

(Vertaling: E.J. Bron)

De Berlijnse Senaat wil terugkerende islamitische ISIS-terroristen door leden van de Moslimbroederschap laten de-radicaliseren – opdat zij geen misdaden meer plegen. De politiek zet daarbij in op de toezegging van de ISIS-aanhangers om zich van geweld te distantiëren. En laat weg dat “islamisten” in Duitsland al lang over een netwerk beschikken, verenigingen, partijen en staatsinstanties ondermijnen. Niet alleen in Berlijn gebruiken zij, hen blijkbaar gunstig gezinde, partijen als strategisch bruggenhoofd.

Mee van de partij is nu ook de SPD, niet in de laatste plaats in de persoon van Aydan Özoguz. Al twee en een half jaar geleden had de “minister voor Ondermijning en Buitenlandse overheersing” in haar functie als integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering voor verontwaardiging gezorgd, toen zij na landelijke razzia´s tegen de met ISIS samenwerkende “islamisten” maande tot meer “inzicht”. Zij had de politie zelfs willekeur in de schoenen geschoven, ze sprak van samenzweringstheorieën. De door Alice Weidel (AfD) “schandvlek van de Duitse regering” genoemde Turkse, voor wie “een specifiek Duitse cultuur anders dan de taal gewoon niet identificeerbaar is”, was al meermaals opgevallen wegens haar sympathie voor wetsovertreders:  ze had bezwaren geuit bij het verbod op kindhuwelijken, bij het optreden tegen haatpredikers en Jihadisten. Rainer Wendt, de chef van de Duitse Politievakbond, had de uitlatingen van Özoguz een “grenzeloze brutaliteit” en “onbeschoftheid” genoemd: “Blijkbaar is mevrouw Özoguz wezenlijk beter op de hoogte met islamisten dan met de binnenlandse veiligheid.” Waarmee hij de spijker op de kop sloeg, want met deze persoon had men de kat op het spek gebonden: Özoguz komt uit de (familiaire) “islamisten”-scene en laat zien hoe ver het kartel van de oude politieke partijen al islamitisch ondermijnd is.

En omdat ze het samen met haar beide tot het salafistische milieu behorende en de Iraanse Allah-staat Iran favoriserende broers Yavuz en Gürhan evenals talrijke migranten blijkbaar graag zou willen dat het er hier weldra net zo uitziet als in de landen waar ze vandaan komen, verlangde de islamisering exploitante Özoguz logischerwijs “dat niet alleen de mensen die bij ons komen moeten integreren”. Bovendien zouden de traditionele tv-toespraken tot de natie met Arabische ondertiteling uitgezonden moeten worden, het als “kindhuwelijk” omschreven kindermisbruik toegelaten moeten worden ter “bescherming” van de kinderen, en zou het Duitse gezondheidsstelsel mensen met een migratieachtergrond een “cultuurgevoelige zorg in de immigratiesamenleving” moeten bieden. En dat men razzia´s in moskeeën beter achterwege zou moeten laten, omdat die daar alleen maar de indruk van willekeur door de staat zouden wekken. Ter herinnering: na het door het ministerie van Binnenlandse Zaken uitgevaardigde verbod op de Salafistenvereniging “De ware religie”, die met het uitdelen van korans om sympathie voor de islam op te wekken was opgevallen, hadden de hoeders van de wet ongeveer 200 woningen en twee moskeeverenigingen in tien deelstaten doorzocht.

In plaats van alle groeperingen die de Duitse rechtsstaat uithollen en in een islamitische Allah-staat willen veranderen categorisch te verbannen, wil de sociaaldemocratische Senator Binnenlandse Zaken, Andreas Geisel, uitgerekend door haat gevormde ISIS-terroristen re-integreren, omdat de integratie van binnen gesluisde evenals hier levende moslims van de derde en vierde generatie uitstekend functioneert, wat heel duidelijk te zien is op de schoolpleinen… Terwijl de bondskanselier nog in oktober 2010 op de Duitsland-dag van de Junge Union (JU, jongerenafdeling van de CDU) in Potsdam had beweerd: “De aanzet voor multiculti is mislukt, absoluut mislukt!”

En daarom waarschijnlijk zet Geisel nu uitgerekend in op hulp van fundamentalistische moslims, hoewel de veiligheidsautoriteiten hiertegen stormlopen: deze “legalisten” genoemde moslims zouden weliswaar anders dan terroristische groeperingen afzien van het gebruik van geweld, maar in plaats daarvan de liberale democratie gebruiken om het gemeenschappelijke einddoel van een Allah-staat te bereiken – geheel in de zin van de onverholen aankondiging van Recep Tayyip Erdoğan: “De democratie is alleen maar de trein waar we opspringen totdat we bij het doel zijn. De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten onze bajonetten, de moskeekoepels onze helmen en de gelovigen onze soldaten”.

In plaats van deze aankondiging als waarschuwing te interpreteren, wil “Geisel “de dialoog zoeken met gematigde islamistische groepen om opvangstations te creëren”, en praat het gevaar mooi. Weliswaar maande de Berlijnse Senator Binnenlandse Zaken tegelijkertijd tot voorzichtigheid, omdat er “nog overlappingen met extremisten” zouden bestaan, maar de dialoog met diegenen “die geen geweld uitoefenen en geweld afwijzen” beschouwt de SPD-politicus als zinvol. “Legalistische islamisten” zouden de militanten in de eigen gelederen beter kunnen aanspreken en in ieder geval van geweld afbrengen.

Volgens de staatssecretaris Binnenlandse Zaken Torsten Akmann (SPD) in de commissie Binnenlandse Zaken van het Berlijnse parlement zouden er alleen al in Berlijn meer dan 1000 Salafisten bekend zijn, die in de afgelopen jaren uit Duitsland vertrokken om in Syrië of Irak te vechten voor de “Islamitische Staat”. Gederadicaliseerde personen zouden zich “ergens opgenomen moeten voelen”, aldus Akmann. “Die zullen zeker geen lid worden van de Junge Union of de Jonge Socialisten.” Het zou wel eens slechts een kwestie van tijd zijn totdat deze partijen ook hun best doen om hen in te lijven… We herinneren ons de opname van de veroordeelde seksuele misdadiger Aras Bacho in de partij van de Groenen. Tot dat moment laat de Duitse regering het probleem begaan en breidt de inspanningen tegen zogenaamde “rechts-radicalen” uit. Volgens informatie van de Duitse regering wachten ondertussen 62 Duitse in Irak en in Syrië gevangen zittende ISIS-aanhangers, 43 ISIS-vrouwen inclusief hun minstens 62 ISIS-kinderen op hun terugkeer naar Duitsland.

Intussen komt Geisel weer terug van een samenwerking van de staat met de Israël-vijandige Moslimbroeders, de oudste islamistische vereniging van de Arabische wereld, en raakt daarbij verstrikt in allerlei tegenstrijdigheden: “Ik werk niet – zoals openlijk beweerd wordt – samen met de Moslimbroeders”, liet hij meedelen. De Moslimbroeders, waartoe ook de Turkse president behoort, worden evenals “Milli Görüs” door de Binnenlandse Veiligheidsdienst Berlijn in de gaten gehouden. Ze treden echter niet zo extreem op als de veelvuldig tot terrorisme neigende Salafisten, waarvan er alleen al in Berlijn meer dan 1000 zijn. Echter: het “antisemitisme zou een vast bestanddeel zijn van de ideologie van alle islamistische groepen”, zoals de Federale Inlichtingendienst in haar rapport in 2017 benadrukte. En zodoende wordt het initiatief van Geisel enorm door de CDU en joodse instellingen bekritiseerd – niet in de laatste plaats, omdat de Moslimbroeders gelieerd zijn aan de Palestijnse terreurorganisatie Hamas, die Israël bestrijdt met raketbeschietingen en aanslagen. De voorzitter van de CDU-fractie in het Berlijnse parlement, Burkhard Dregger, verweet Geisel “de verdenking op zich te laden in de twist tussen Israël en Hamas aan de kant van Hamas te gaan staan”.

Het terugkrabbelen van Geisel lijkt meer dan ongeloofwaardig, want hij had zijn schandalige idee van de verzorging in een “opvangstation” voor terugkerende strijders van de terreurmilitie ISIS door “legalisten, die wij in de stad hebben”al in februari bij het Europese politiecongres verkondigd. Wat zijn woordvoerder Martin Pallgen in maart via Twitter bevestigde: “Legalistisch agerende moslimverenigingen, waarin ook niet-extremistisch georiënteerde moslims verkeren, kunnen deel uitmaken van een proces van de-radicalisering en er een bijdrage aan leveren Salafisten te betrekken bij een niet op geweld georiënteerd gezamenlijk leven.” Wat hij weer via Twitter relativeerde: “En om het allemaal even duidelijk te maken: de legalisten moeten geen radicalen de-radicaliseren. Dat doen onze professionele en ervaren instanties.” Zijn chef sloeg op hetzelfde aambeeld: “Voor het belangrijke proces van de de-radicalisering hebben we in de stad professionele instanties zoals het Violence Prevention Network”, staat er in een actuele mededeling.

De de-radicalisering van islamisten “kan jaren duren”, geeft een woordvoerder van de in Berlijn gevestigde vereniging, die zich op dit moment bezighoudt met meer dan 300 islamisten, tegenover de “Tagesspiegel” toe. Salafisten, die zich jarenlang onderwerpen aan een de-radicalisering, zouden vermoedelijk in deze tijd niet afzien van het bezoek aan (salafistische) moskeeën. Exact daar is een “gederadicaliseerde” moslim het best op zijn plek… Net zoals de SPD beter in een krankzinnigengesticht dan in het parlement!

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslimbroederschap, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Berlijn: Senaat wil terugkerende ISIS-terroristen laten de-radicaliseren door de Moslimbroederschap

 1. Hovawart zegt:

  “Vuur bestrijd je met vuur”, is zo’n gezegde die mij altijd al geïnteresseerd heeft en met name waarom mensen hier van overtuigd zijn. Agressie bestrijd je namelijk niet echt met agressie, dan krijg je een gevecht. Pijn bestrijd je ook niet met pijn en verdriet niet met verdriet. Maar jihadisme bestrijden door radicalisering………het zal wel uit de koker van de Linksche Looney Brigade komen, die weten niet beter hoe men terroristen aanpakt, enkel aanpapt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen, de slavendrijvers….
  https://tpook.nl/2019/05/14/filippijnse-huishoudster-aan-boom-vastgebonden-in-saoedi-arabie-had-duur-meubelstuk-in-zon-laten-staan-en-moet-nu-zelfde-lot-ondergaan/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Filippijnse huishoudster aan boom vastgebonden in Saoedi-Arabië, had duur meubelstuk in zon laten staan en moet nu zelfde lot ondergaan.

  Like

 3. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Lof der Zotheid!

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat je allemaal niet moet doen om te proberen wat stemvee aan je te binden.
  Een tijdje terug schreef Ik nog vanuit Duitsland verbaasd niks me meer en ook dit verbaasd me niks .
  Het enige wat Ik niet begrijp van de gewone Duitser dat ze niet in grote massa’s de straat op gaan als zo iets voorgesteld wordt.
  De hele teringbende plat gooien al la gele hesjes eerder snappen ze het in Berlijn toch niet en eker die linkse schoften niet.

  Geliked door 3 people

 5. Marijke zegt:

  DENK heeft de slogan: “trap er niet in!” Toch trappen we er massaal weer in. Keer op keer. Behalve de wakkeren onder ons.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Lukt niet. Mensen, die zoveel haat in zich hebben, daar begin je niks mee. Heb er ervaring mee. Met name als dat van jongs af aan in die koppen gezet is. Krijg je er nooit meer uit.
  Het gaat er volgens mij om dat er weer enorme subsidies vertrekt worden voor dat zogenaamde de-radicaliseren en er weer mensen weer rijker van worden. Denken ze. Op langer termijn merken ze wel waar ze mee bezig zijn geweest. Laat maar komen denk ik nu. Tegen zoveel stupiditeit is niks opgewassen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  In de Berlijnse Senaat zijn de linkse partijen (nog steeds) in de meerderheid, maar na een volgende verkiezing zou de politieke kleur van de senaat wel eens drastisch kunnen zijn veranderd, want momenteel heeft in het voormalige DDR gebied de AfD al de grootse aanhang.

  Laten we maar zeggen dat er zich in het westerse politieke wereldje nogal wat partijen bevinden die zich alleen maar meer laten leiden door fraaie theoretische aannames, die men liever als idealen omschrijft. Deze aannames wil men hoe dan ook verwezenlijken, omdat die gewoonlijk een goed gevoel opleveren. De linkse partijen lijden erg aan deze kwaal.

  Nu Europa door de EU leiding wordt opgezadeld met tsunami’s van mensen die -ideologisch bezien- volstrekt andere doelen in het leven nastreven en bovendien in een heel andere cultuur leven staart links zich blind op de gedachte dat het heel mooi zou zijn om in totale harmonie te leven met deze nieuwe vaderlanders die merendeels moslims zijn.

  Meer dan eens is de vraag gesteld of de islam nu een religie is of een ideologie. Dat is een belangrijke vraag , omdat in het Westen de vrijheid van godsdienst als zeer belangrijk worden gezien. Die moet worden beschermde, is onze opvatting. De grote botsingen tussen de nieuwkomers en de zittende bevolkingen maken het maken van een onderscheid dringend nodig. Een godsdienst kan zich beroepen op bescherming. Een ideologie niet.

  In verband met de groeiende invloed van de islam moeten wij dus dringend een beslissing nemen.

  In principe houdt godsdienst zich primair bezig met de vraag in welke mate een persoon interactie onderhoudt met geestelijke bronnen waaruit hij of zij put. Het belijden van een godsdienst is strikt persoonlijk bedoeld en in die zin beschermingwaardig.

  Een ideologie bestrijkt gewoonlijk een veel breder scala. Die houdt zich bezig met het karakter van een samenleving en de manier waarop die maatschappij moet worden vormgegeven,.

  De islam is voor een klein deel een godsdienst bestrijkt beide sectoren, maar wie wil zien hoe de verhouding tussen het geestelijke aspect en de uitwerking daarvan in alle sectoren van de maatschappij, die kan- na een bezoek aan het Midden Oosten, dat ideologie en godsdienst samenvallen, maar het overgrote deel van de islam is puur ideologisch van karakter, omdat de islam zich bezig houdt met de totale ordening van islamitisch gebied . De moslims zeggen zelf dat de islam een TOTAALPAKKET is. Een islamitisch gebied is letterlijk doortrokken van de islam en dat eenduidige karakter van het gebied wordt met ijzeren hand in stand gehouden!

  Deze religie/ideologie is al veertien eeuwen nagenoeg onveranderde gebleven. Het is dus onverantwoord het begrip islam te verengen tot godsdienst. Daarom zou de islam zich ook niet op een vorm van onbeperkte godsdienstvrijheid mogen beroepen!

  De islam legt namelijk een allesomvattend pakket van gedraging op aan een samenleving. Van islamitische flexibiliteit die andere denkrichtingen en niet-islamitische gedragspatronen mogelijk zou moeten maken is nagenoeg geen sprake en ALS er al war ruimte bestaat voor een afwijkend niet-islamitisch denken dan wordt dat geduld, zolang men de hegemonie van de islam maar uitdrukkelijk erkent..

  Linkse lijkt dit niet te beseffen. Is dit een teken van gemakzucht, of hebben wij hier een voorbeeld van extreme domheid die de medeburgers onmetelijke schade berokkend? Wie het zeker weet mag het zeggen!

  Nog er wordt het wanneer links niet WIL inzien dat het de islam om macht en allesbepalende invloed te doen is, zeker ook in ons werelddeel..

  En omdat links dit gegeven niet in geestelijke zelfbescherming wil opnemen is deze naïeve denkrichting schuldig aan ondermijning van onze manier van leven.

  In het streven naar permanente macht staan de islam twee methodes ter beschikking: de ”zachte methode” , de zogenaamde vriendelijke, overredende, uitnodigende prediking.

  Daar zijn wel voorbeelden van te geven:

  -Deelnemen aan interconfessionele erediensten met andere religies;

  -Iftars organiseren voor iedereen, suikerfeesten voor iedereen ;

  – Vertoon van geestelijk flexibel gedrag tijdens gesprekken ,dat de indruk wekt dat zij precies zo denken als wijzelf (een vorm van taqqya);

  – Het uitnodigen van schoolkinderen om kennis te maken met ‘’andere religies ‘’( Daarmee wordt alleen de islam bedoeld. In ons land zijn er zelfs al scholen dat men kinderen hier verplicht!!!

  Daarbij komt het geregeld voor dat kinderen handelingen verrichten die NIET onschuldig zijn, zoals het oefenen van het islamitisch gebed en het nazeggen van de SHAHADA (de islamitische geloofsbelijdenis!. IEDEREEN DIE DEZE BELIJDENIS UITSPREEKT IS AL MOSLIM GEWORDEN volgens de islam. ‘’ONSCHULDIGE’’ uitstapjes met giechelende leerkrachten die toezien hoe hun kinderen worden geïslamiseerd?? Hoe stompzinnig willen wij het hebben?

  Werkte de zachte methode niet, dan kan de islamitische beuk erin: meer en meer in kracht toenemende geweld tegen niet-moslims, totdat het bibberende Westen door de knieën gaat : extreem JIHADISME

  Nu zijn er in Berlijn ‘’verlichte’’mensen die teruggekeerde oud-Isis strijders (stuk voor stuk OORLOGSMISDADIGERS!) geestelijk willen fatsoeneren door leden van de moslim broederschap, de meest fanatieke bekeringsbeweging in de islamitische wereld.

  Overal waar sprake is van toenemende propaganda voor de islam is de broederschap aan het werk en deze islamitische infiltranten moeten de geharde zieltjes van de Isis moordenaars gaan verzachten???.

  Voor links denken kan men met geen mogelijkheid nog de term normaal gebruiken.

  Verder commentaar lijkt mij overbodig.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En daarop volgend dat het Europesche hof heeft bepaald dat ze niet meer uitgezet kunnen worden, want nou is het makkelijk aan te tonen dat ze in hun eigen land vervolgd zullen worden wegens deelname aan IS.
   Mensen moeten eens leren nadenken wat er zoal uit dit soort kringen komt aan regels en wetten.

   Like

  • Henk.V zegt:

   veertien jaren moet natuurlijk veertien eeuwen zijn !!!

   Like

 8. Harry zegt:

  Die moffen zijn en blijven stapelgek !
  Je gaat een verslaafde toch ook niet bij een “ coffeeshop “ onderbrengen om af te kicken ?
  Waar zit het nuchter verstand ?

  Ik heb veel met Engelsen gewerkt en het viel me altijd op dat ze heel praktisch en nuchter tegen dingen aan keken .
  Ze konden dat altijd ook prima verwoorden met heel weinig zinnen .
  Kijk maar eens naar gebruiksaanwijzingen , de Engelse is altijd de kortste .
  De Duitse normaliter de langste , soms wel tot drie keer langer !
  Kennelijk is dat nodig om die lui iets duidelijk te maken .
  Maar om ze dít probleem te laten snappen , dat wordt zo’n lang verhaal dat niemand het gaat lezen !
  Achterlijke rot-moffen !
  Sinds 1940 niks wijzer geworden , kennelijk .
  Behalve de AFD stemmers dan .

  Tijdens de kruistochten is men te vroeg gestopt om het kwaad uit te roeien .
  In de tweede Wereldoorlog is men ook te soft geweest met afstraffen van die lui .
  En nu ondernemen beide groepen een hernieuwde aanval op ons .
  Hopelijk wordt het AFD veruit de grootste bij de volgende verkiezingen .
  De laatste strohalm !

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Klopt, aan een Duitse handleiding is werkelijk geen touw aan vast te knoppen.
   Wel eens geprobeerd om een elektronica/ soldeer handleiding uitleg te lessen.
   Het woord soldeerbout kan soms beschreven worden als iets als, een koperen staf die door verhitting tin doet smelten.
   Dat kan je 5x lezen, maar dan heb je nog steeds geen flauw idee dat ze het over een soldeerbout hebben.

   Like

 9. ronjaspers zegt:

  Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Beetje erg de weg kwijt die senaat !! Wat een stel debielen. De achterlijkheid van politici word onze ondergang !!

  Like

 11. Piet Snot zegt:

  Wat zou hier nou mis aan kunnen gaan.
  Hier is duidelijk goed over nagedacht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s