FOTOSHOPPER: Zuiver realisme!

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, EUSSR, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTOSHOPPER: Zuiver realisme!

 1. Peter zegt:

  Je verwacht het niet maar er zijn toch van die mafklappers die dit steelwijf steunen .

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het gezegde “Zeg me wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie u bent” komt zéér van pas als raadgeving bij de komende verkiezingen, het vormen van fracties met bevriende partijen is een antwoord op de samenwerking van de rechtse coalitie.
  Een fractie is een politiek samenwerkingsverband tussen parlementsleden met dezelfde politieke overtuiging uit diverse lidstaten (christendemocratisch, liberaal, socialistisch, etc.), dus bij gebrek aan overtuigingskracht maar leunen op het succes van anderen, alles om de meerderheid van de zeteltjes in het EP te kunnen bezetten met socialistische jaknikkers en linksche zakkenvullers, om de schijn op te kunnen houden dat het oprichten van de Euro-Communistische Staten de wens van het Europese volk zal zijn, en wil men ons graag doen geloven dat er naar de democratische wens van het volk geluisterd wordt, zij dragen immers bij tot de vorming van een Europees bewustzijn en tot de uiting van de politieke wil van de burgers van de Unie”…….
  Stem Ze Weg! gooi ze overboord, voordat we allemaal verzuipen .

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Hovawart.Ik ben een simpele boerenlul,met een gezond verstand die zelf onderzoekt op alternatief nieuws,al een jaar of 12/13.Geloof mij stemmen heeft geen zin,het zijn de rijke en machtigste der aarde die het beleid bepalen en niet de marionetpoppen die zichzelf politici noemen.In europa heeft de bilderberg groep de macht en niemand anders.

   Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  Rijp voor opname in een kliniek voor geestelijk gestoorden…………….

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3582454/vrees-dat-varkens-geruimd-moeten-worden-na-actie-boxtel?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Varkenspest heerst in grote delen Europa’

  Vrees dat varkens geruimd moeten worden na actie Boxtel

  „Varkensboeren doen alles om besmettingen buiten de deur te houden met schone laarzen, kleding en sluizen en dan komen er in een keer mensen binnen uit ik weet niet waar.”
  Bens vreest dat er uit voorzorg dieren geruimd moeten worden. „Dat zou wel een heel erg trieste balans zijn van deze actie.”

  Geliked door 1 persoon

 5. toetssteen zegt:

  Waarschijnlijk stel ik een zeer domme vraag, maar: zitten er wel glazen in die moeilijke bril van In het Veld?
  Mijn vrouw droeg lang een bril en je zag die reflectie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Dat ze zich nog democraten durven noemen. Tja ik weet dat er mensen zijn die totaal verstoken zijn van enige schaamte over dingen, die het daglicht in feite niet kunnen verdragen. Ze hebben er totaal geen last van. Het schijnt dat 20 procent van de mensen geen last heeft van schuldgevoelens of schaamte. Die 20 procent zit nu in de hoogste lagen en dat voorspelt weinig goeds. Het aparte is dat dat juist de mensen zijn, die anderen schuldgevoelens en schaamte aan proberen aan te praten. Uiteraard uit eigenbelang. Zum kotsen.

  Geliked door 2 people

 7. leefbarbaar zegt:

  Deze mutsch heeft de tonnen, die ze onterecht kreeg als hotelkostenvergoeding, meteen terug betaald. Zegt ze. Is er iemand in Nederland, die dat gelooft?? Ik niet. Ze zal wel symbolisch iets terug betaald hebben, of een zeepje hebben terug gebracht naar de receptie. Zoiets.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  VVD wil even groot doen vlak voor de verkiezingen maar sluisde een half miljoen parasieten binnen. GL is nog even zwakzinnig: ‘gezamelijk doen’, alleen de linkse lamstralen doen niks, al meer dan 5 jaar niet en bovendien omarmen zij de multikultileugen. Hoor ik Bas Eijckhout ga ik kotsen (‘solidariteit’)

  Volgens de commentator ‘discussie op hoog niveau’. Dat houdt in dat mijn hamster ook geschikt is voor de 2e Kamer.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Jan 15 mei 2019 om 07:13

   Toen ik de kop van snotpin Jetten zag, ben ik afgehaakt.

   VVD, en andere zakkenvullende ellendelingen: ik wil niet opdraaien voor jullie ‘zielige’ mohammedaanse negers! Laten ze het maar lekker zelf uitzoeken!
   En anders betalen jullie, ‘socialistische’, kwaadaardige, misdadige zakkenvullers, de verzorging van dat mohammedaanse, krankzinnige tuig met hun ‘religie van de vrede’ zelf maar!
   Zijn jullie nou helemáál bedonderd; ik kan door die schurftige belastingen die jullie ons opleggen, straks mijn eigen levensonderhoud niet eens meer betalen!

   MOORDENAARS VAN DE EIGEN BEVOLKING, met jullie islamofilie, eurofilie en klimaatgekte!!!

   Doortrapt slecht zijn jullie, op het duivelse af. En jullie weten het.

   Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  De enigste manier om enige aandacht voor haar verkiezingsaffiche te trekken is dat zij poseert volledig in hare blote …zij heeft dit wel overwogen maar ze heeft angst dat haar ” oogappels” rare ideeen zullen krijgen

  Like

 10. Jan zegt:

  Demagoog Sargentini voert hetze tegen blanken

  https://tinyurl.com/y45e6p2h

  Like

 11. Jan zegt:

  Liegen dat het gedrukt staat, ‘Ik hield mij aan de regels, de regels waren niet helemaal helder’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s