Stem PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

34 reacties op Stem PVV!

 1. Rensk. zegt:

  O heerlijk Rutte is schijtbang. Gaat daarom in de aanval. Wil ineens een debat met Baudet. Eerst natuurlijk niet, want te klein, Maar nu groot moet er ineens een debat. Ben benieuwd of Rutte met modder gaat smijten,

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Geweldig heb het vanmorgen gelezen. Ze doen het in hun broek. Nu hopen dat het overwegend hersenloze postcode loterij en boulevard volk er niet voor de zoveelste keer in trapt. De oorlog wordt er ook weer bijgehaald nu dan weet je het wel. Het angstzweet druipt hun langs de bilnaad. Zal Frenske nog slapen? Het goedvolk vroeg zich af waarom in de “satire” video van de SP Frenske zijn broek liet zakken. Ze kwamen er maar niet op waarom dat was. Het verhaal van de keizer zonder kleren hebben ze natuurlijk nooit gehoord. Kijk naar hun onnozele politiek richting Iran en hun stijfkoppigheid betreffende het vasthouden aan het flutverdrag van hun halfgod St. Obama en je weet genoeg. Ze stellen niets maar dan ook niets voor en zijn ideologisch compleet vastgelopen. De EU gaat met hun aan het roer zware tijden tegemoet.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Vanavond Rutte bezig gehoord tegen Baudet. Wat een lozer. Hij beseft maar al te goed dat hij en de zijnen hun erwten uit hebben. We willen als mondige mee-beslissers behandeld worden en niet als dom stemvee waar het bij de VVD van overloopt. Kennelijk denkt hij het tij op deze wijze te kunnen keren.

  Geliked door 4 people

 3. Rensk. zegt:

  Lachen: Rutte: Baudet laat de mensen in de steek. Baudet heeft nog geen steek kunnen regeren. Hij zit nog niet eens in de regering, Rutte heeft het over zichzelf. Teveel om op te noemen waarbij Rutte mensen heeft laten barsten. De zorg b.v. De veiligheid b.v. etc etc etc etc etc Ben benieuwd of Baudet al die dingen op gaat noemen waarbij Rutte mensen heeft laten barsten. En laten we het dan nu even hebben over alles wat Rutte beloofd heeft en waarbij de burger de middelvinger kreeg. Beloven en niet uitvoeren. A viertjes vol Dan de hele rits onbetrouwbare lui zoals Zijlstra/die dikke begrafenisvent etc etc etc etc etc etc etc en zo kan probeert Rutte het weer niet over de inhoud te hebben. Zin in Theater mensen? Kost niks. Nou ja niks. Belastingcenten dat kost het

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Nou , Rutte is wel de duurste cabaretier die we hebben .
   En we kunnen er niet eens om lachen .
   Waarschijnlijk is ie de enige die lacht , met een stomme gemene grijns , dan .
   Net als een euforische NSB-er die er weer een Jood bij gelapt had in de oorlog !
   Dat kaliber !
   Baudet is nog niet zo goed in het debatteren , hij kan die anderen niet overschreeuwen .
   Hij is te intelligent en beschaafd voor dat soort woonwagenrapalje als Rutte .

   P.S. Ik stem op Wilders , hoor !
   Maar ik wens Baudet hier heel veel succes !

   En Rutte ?
   Het begint aardig op paniekvoetbal te lijken !
   Wiegel en Bolkenstein moeten hem ook al niet meer .
   Die Dijkhof met z’n ongeschoren bakkes staat in de startblokken .
   Brokkelt de boel onder zijn zweetvoeten af ?
   Jammer dat er nog zoveel “trouwe” VVD-ers op die ellendeling stemmen !
   Of is het onnozelheid ?

   Like

   • M. zegt:

    Alles is corrupt, zelfs de stemwijzers zijn corrupt.
    Gelukkig heeft het volk nog wel de illusie, dat ze met een potloodje op een los blaadje wat de vuilcontainer in gaat na het stemmen, het verschil gaan maken.
    Hoe naief.

    Like

 4. Klaas Dijkstra zegt:

  Rutte daagt Baudet uit voor debat over Europa!
  Dat gaat lachen worden….
  Weet dan niet zo snel waar hij al zijn leugens vandaan moet halen.
  Mag hopen dat hij van ellende door z’n hoeven zakt tijdens het debat!

  Geliked door 1 persoon

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Onze ENIGE redding!

  Like

 7. Lucky zegt:

  Triest
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/sodeju-millennials-traagste-generatie-ooit-qua-werk-en-inkomen-leven-in-de-wachtstand/

  Sodeju! Millennials TRAAGSTE generatie ooit: ‘leven in de wachtstand’

  De woningmarkt is dus zo enorm krap omdat de zogenaamde “volwassenen” afgelopen decennia in hun wijsheid op partijen bleven stemmen die de grenzen wagenwijd open houden. Het gevolg is een enorme druk op de huizenmarkt

  Like

 8. Chris Dirick zegt:

  Ja, natuurlijk! Welke andere partij komt zelf nog maar “in Frage”?

  Like

 9. Steven zegt:

  PVV gaat het verschil niet maken.. helaas
  Baudet staat volgens de peilingen al boven de VVD…en we willen toch niet dat de VVD weer gaat winnen en de boel nog verder gaat afbreken?

  Like

  • Marijke zegt:

   Prima als er massaal op FvD gestemd wordt! Ik blijf Geert trouw.

   Geliked door 4 people

  • Chris Dirick zegt:

   Op 23 mei hebben we wel Europese Verkiezingen. Om een front te vormen tegen wat nu nog stevig verankerd zit in het Europese Parlement hebben we dus zo veel mogelijk rechtse stemmen nodig. Ik symphatiseer met de FvD maar Baudet is in dit geval niet rechts genoeg. Stem dus op een partij die een alliantie is aangegaan met Salvini, Marine Le Pen et tuti quanti. Voor mij is dat PVV.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Wij stemmen hier PVV. En gaan de stemmen ook nog tellen, wij geloven nog in de democratie.

  Geliked door 4 people

 11. koddebeier zegt:

  Er uit ! Uit die achterlijke corrupte fascistische bende !!

  Like

 12. Laurens zegt:

  Stem in elk geval op Forum of PVV !!! Rutte zegd Forum wil uit EU is pertinente leugen !! Forum
  Zegt eerst een referendum over de vraag wil Nederland uit de EU ja of nee ? Is het nee dan wel minder zeggenschap naar Brussel !!! Daar ben ik het hart grondig mee eens !!!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Wat zou de EU doen zonder Jean-Claude Juncker? Hoewel de instelling bang is voor het succes van de verzetspartijen en hun grotere intrede in het Brusselse parlement, geeft het hoofd van de Europese Commissie de alomvattende duidelijkheid:

  Hoe hoog de verkiezingsuitslag ook moge zijn ten gunste van de “rechtse populisten”, zij zouden nooit een hoge positie in het EU-apparaat krijgen. Juncker weet dit immers te voorkomen: “Bij de verkiezingen zullen degenen die stom nationalisme propageren er de prijs voor betalen. Omdat niemand “het weet, maar de laatste keer dat ik zes kandidaten van de Commissie die mij door de nationale regeringen waren voorgedragen, heb afgewezen”, onthulde Jucker trots.

  https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2019/05/15/juncker-droht-waehlern-waehlt-was-ihr-wollt-ihr-wedet-nichts-aendern/

  [leuke cartoon:https://de.toonpool.com/user/122589/files/habischias_3177639.jpg%5D

  Like

 14. Rensk. zegt:

  Heb zitten denken. Als ik Baudet zou zijn zou ik niet de moeite nemen een debat met Rutte aan te gaan. Niet uit angst, maar omdat die debatten toch al jaren totaal zinloos waren. Bovendien deed die slang eerst hautain uit de hoogte en nou de partij groter is wil meneer wel een gesprekje. Hij gokt erop dat de media dan roepen dat Baudet bang is als ie weigert. Baudet zal dus heel goed moeten nadenken op wat voor manier hij de weigering de wereld in stuurt.

  Ik althans zou figuurlijk de middelvinger opsteken naar Rutte. Ben benieuwd wat het gaat worden.
  Ik walg ontzettend van als die achterbakse stiekemerds in de regering en dat zijn er best veel. Ook die gecompliceerde turkse trut waarbij geen haartje verkeerd zit wat kapsel betreft en waar de wenkbrauwen geen milimeter verschillen. Ondanks al dat werk heeft ze een rottige heksenkop. Die gasten zijn constant alleen maar met dingen bezig waar niemand beter van wordt dan alleen zij zelf. Althans dat denken ze zelf.

  Like

 15. Lucky zegt:

  Ondertussen, paniek bij de VVD,

  Like

 16. Jean zegt:

  Schrijf een beloning uit voor diegene die dergelijk levensgevaarlijk waanzinnig zwijn met de naam taghi uitschakelt. Ze, het politiek gespuis, heeft me wat binnengehaald…..en wie zit er met alle ellende? Juist, WIJ.

  Like

 17. Lee zegt:

  Ik zal nooit van de PVV afwijken, PVV tot het graf. Helaas leven we in een schijn democratie.

  Geliked door 4 people

 18. BigLJohn zegt:

  Een overbodige boodschap, stem PVV. Natuurlijk gaan we weer op de PVV stemmen en NIET op Baudet. Als het eindresultaat zou zijn dat – rechts – in de meerderheid is in Brussel, dan gaat de vlag uit. Maar we hebben ook over die zelfbenoemde linkse (tering)leiders van de E.U. daar in Brussel. Zij zitten vol met smerige streken, en kunnen volgens geruchten – rechts – ook helemaal uit het Europarlement gaan verwijderen, omdat die anti E.U. is en een bedreiging vormt voor links. Eerst zien en dan geloven dus.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Als dat zo zou zijn, dan moeten we Trump maar om wapentjes vragen. Én de boel net zolang traineren, tot er uiteindelijk om een gespreks partner wordt gevraagd. Zo gaat en ging dat, net als bij de IRA.

   Geliked door 1 persoon

 19. Piet Snot zegt:

  Als er hier reageerders zijn die er over nadenken om van baan te veranderen, dan zou ik ze aanraden om er toch eens over na te denken om zo’n positivo goeroe te worden.
  De positiviteit die er hier van sommige uitgaat dat de PVV gaat winnen, dat de EU opgeheven gaat worden, en wij weer een vrij land gaan worden, is werkelijk ongekend.
  Want er is werkelijk niets wat daar in de verte ook maar een heel klein beetje op lijkt.
  En ook bij iedere verkiezing weer precies hetzelfde verwachten, dat we gaan winnen.
  TSJAKKA !!!!!!

  Like

  • koosv8 zegt:

   Daar heeft u wel gelijk in, soms lijkt het meer op de oorlog in Irak waar een woordvoerder van Sadam Hoessein constant bleef verkondigen hoe goed het allemaal wel ging. Niet dus, maar ja . Er moet wat te wensen blijven, Links gelooft alleen nog in utopieën en vooral zich zelf, en dat is ook wat.

   Like

 20. Mary zegt:

  Zoals gewoonlijk PVV voor mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s