GOD WIL GEEN MIGRATIE, WEET GUINESE KARDINAAL

Screenshot_251

(Door: Roeland Van Walleghem)

“Massale migratie kan ervoor zorgen dat Europa wordt weggevaagd, net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren”

“Ik ben geschandaliseerd dat zoveel mensen op zee sterven door mensenhandel, door maffianetwerken, door georganiseerde slavernij. Het verbaast me ook dat mensen emigreren zonder papieren, zonder projecten, zonder familie en zonder toekomst. Denken ze echt dat ze in Europa het paradijs gaan vinden? Wie echt geholpen wil worden, is beter af in zijn eigen regio, bij zijn familie en vrienden, in zijn eigen etnische omgeving. Ongecontroleerde migratiestromen zorgen voor economische en menselijke tragedies. Het westen kan niet alle migranten ter wereld tegemoet komen”.

Lees verder>>>
(h/t “Peter Vlaanderen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op GOD WIL GEEN MIGRATIE, WEET GUINESE KARDINAAL

 1. Steven zegt:

  Europa wil graag 60.000.000 Miljoen bijstandstrekkers ophalen….
  Ik heb liever dat ze op zee verzuipen dan dat ze hier de boel komen verzieken!
  Ik ben er niet rauwig om…

  Liked by 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Nee Europa gaat dat niet redden. Met de manier waarop de migratie nog steeds doorgaat. Let eens op het journaal. Volgens Dionne gaat het boven verwachting goed met Nederland. Nederland scoort het best van alle landen. Economische allemaal geweldig. Maar het welzijn is slecht. Heel slecht. Dat zeg ik en niet zij.

  En nadat ze dat zegt komt er een reeks van ellende. Stijging van autobranden b.v.Veiligheid is slechter dan 40 jaar terug. etc etc Zorg wordt steeds slechter. Maar wel blijven roepen: het gaat geweldig. De middenstand is keihard gepakt de laatste jaren en met name onder de 3 kabinetten van Rutte Dat zegt ze niet.Dat zeg ik.

  Een samenleving zonder middenstand? Sla de geschiedenis er maar op na. Niet best in ieder geval.

  Liked by 4 people

 3. mahoog zegt:

  Jammer dat zijn Chef in Rome hier anders over denkt,en migratie juist predikt in opdracht van zijn NWO bazen.

  Liked by 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Deze Kardinaal is een neger naar mijn hart. Een trotse neger, trots op zijn afkomst en trots op zijn identiteit. Niet trots op zijn negers zijn want dat is geen verdienste maar trots op zijn wording en roeping als christen. Deze neger gaat geen slavernij compensatie vragen. Een trotse neger zoals ook Theo Hidema uitsprak in de 2de Kamer toen het betere volk hem over deze uitspraak wilde kapitelen. Een trotse neger van het kaliber als deze kardinaal kan Afrika en de wereld op een hoger plan brengen en niet die laffe rascistische op het schild geheven bende als Bischop Tutu, Winnie Mandela, Jakob Zuma, Ramophosa en Julius Malema en laat dit allemaal de lievelingen zijn van het rode uitvreters gilde in Europa.

  Liked by 4 people

 5. BigLJohn zegt:

  Goed gesproken door Robert Sarah. Waren alle Afrikanen maar zo goed bij de tijd. Hij vergat er nog bij te vermelden dat die – immigranten – onze taal niet spreken, geen enkele scholing hebben gehad, en veelal islamiet zijn. Maar ja, sinds Marrakesh is het hek van de dam. Iedereen, ja letterlijk iedere Afrikaan c.q. Arabier mag blijven. Dreigt men uitgezet te worden, dan is een advocaat in de mogelijkheid om de uitzetting bij de rechtbank teniet te doen. Welke Afrikaan zou nou niet die oversteek wagen met het uitzicht op; Nooit meer hoeven te werken, gratis geld, gratis een prive onderkomen, gratis rechtshulp, gratis ziekenfonds….De lijst gratis is te lang om onder woorden te brengen. We moeten er van uit gaan dat in 2019 (volgens de officiele cijfers) 100.000 Afrikanen naar ons land komen, en er dus NIET uitgezet kunnen worden. Officiele cijfers, gelogen dus, oftewel creatief boekhouden….Men kan gevoeglijk stellen dat er 200.000 Afrikanen in 2019 naar Nederland komen. Langzaam maar zeker word Nederland zo zwart als kolen. Een autochtoon zijn betekent nu al racisme, laat staan de ontwikkelingen in de toekomst !

  Liked by 4 people

 6. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd europa,R.I.P.

  Liked by 3 people

 7. M. zegt:

  Ik ook niet.
  Echte vluchtelingen uitgezonderd.
  Het algemeen belang is niet gediend bij ongebreidelde migratie.

  Uiteindelijk zal het voor allen onleefbaar worden.
  Zelfs voor degene die het onleefbaar hebben gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  De Paus denkt er anders over::::::::::
  * * *
  Van de Paus Franciscus mochten gisteren woensdag 14 Mei, 8 “vluchtelingen-kinderen”mee rijden in zijn Paus mobiel tijdens zijn wekelijkse rondje rijden op het St Pietersplein.

  Sommigen van de kinderen warne nog maar enkele weken in Italië aangekomen, soms met het vliegtuig ?
  Zij droegen T-shirts met de woorden: wELKOM, BESCHERMEN, BEVORDEREN EN INTEGREREN…..
  Ze kwamen o.a uit Congo, Nigeria, Syrië en Libië
  Euronews

  https://fr.euronews.com/2019/05/15/un-tour-en-papamobile-pour-huit-enfants-migrants

  Liked by 1 persoon

 9. J.Bos zegt:

  “Ik ben geschandaliseerd”. Ik, als lezer, kokhaliseer van zo’n zin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s