Hoe de OIS langzamerhand de wereldheerschappij probeert over te nemen

Screenshot_260

De vlag van Eurabië is al klaar – over andere details wordt in Jordanië echter nog gediscussieerd.

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Historische terugblik: Adolf Hitler had twee grote doelen: 1. De wereldheerschappij, 2. De vernietiging van de Joden.

philosophia perennis

Toen na de Slag om Stalingrad begin 1943, die de definitieve ommekeer in de oorlog vormde, langzamerhand steeds duidelijker werd dat de oorlog verloren was, concentreerde Hitler zich in toenemende mate op doel 2: als we dan toch ten onder gaan, dan zouden daarvoor zoveel mogelijk Joden uitgeroeid moeten worden. Dan zou in ieder geval dit ene doel bereikt en de aarde vrij van Joden zijn. Toen volgde een van de grootste genociden in de geschiedenis van de mensheid, die met ongelooflijke brutaliteit, wreedheid en onmenselijkheid uitgevoerd werd.

Heden: de islam heeft twee grote doelen: 1. De wereldheerschappij, 2. De vernietiging van de Joden

Daarna waarschijnlijk de christenen. Waarom moeten Joden en christenen van de aardkloot verdwijnen? Omdat de Joden de ene en enige God bedacht hebben en de Joden en christenen er lange tijd (bijna 2000 respectievelijk 600 jaar) voor de moslims waren en voor hun veeleer botte leer nauwelijks meer dan een vermoeid glimlachje over hadden. De islam leek hen alleen maar een goedkoop, derderangs plagiaat, zoals de Chinese Lolex-horloges, die niet veel waard zijn. Maar wie wil er een goedkoop derderangs plagiaat zijn dat niet veel waard is? Wie kan het verdragen door de vader en grootvader niet erkend, ja, zelfs uitgelachen te worden? Dus moeten de originelen verdwijnen. Voorgoed.

Ja, meer dan dat: Joden en christenen moeten niet alleen lichamelijk verdwijnen, maar ook geestelijk. Niemand mag meer weten dat er ooit Joden en christenen bestonden. De lachende vader en grootvader moeten verwijderd worden uit de voorouders. Hoe men dat kan bereiken? Heel eenvoudig door de geschiedenis te herschrijven door deze te manipuleren, door te liegen en te bedriegen en alles te verdraaien.

Dat doen moslims vanaf het eerste uur. Ze herschrijven de geschiedenis gewoon. Waarheidsliefde was hen altijd al volkomen vreemd. Daarom zijn ze op wetenschappelijk gebied ook zo ongelooflijk zwak en daarom ligt de hele islamitische wereld al sinds eeuwen compleet op zijn gat.

Jezus was een moslim, beweert de islamitische leer. Mozes was een moslim. Noach was een moslim. Abraham was een moslim. Adam was een moslim. Jezus was niet de zoon van God – dan zouden er immers twee goden zijn, triniteit begrijpen ze sowieso niet, dat is te gecompliceerd voor hun simpele geesten –, maar een islamitische profeet. Enz., enz.

De OIS (Organisatie voor Islamitische Samenwerking), de aaneensluiting van 56 islamitische landen, beheerst al lang grotendeels de VN, de UNESCO en vele andere globale organisaties. Het eerste doel van de OIS luidt: de vernietiging van de Joden-staat.

Wie moet de moslims, nu al 1,6 miljard, die zich tweemaal zo snel vermenigvuldigen als de wereldbevolking, nog stoppen? Wie durft het nog tegen hen op te nemen?

En bovendien heeft de OIS overal bondgenoten in de westelijke wereld, in het westelijke grootkapitaal, dat het heel goed kan vinden met het islamitische grootkapitaal (steenrijke olie-miljardairs) – olie, geld, grote pracht en praal en schier grenzeloze macht over het eigen volk zijn nu eenmaal ongelooflijk sexy. En vooral bij de Groenen en de linksen, die altijd al Joden-vijandig en islamofiel waren, die de westelijke cultuur verachten, zo niet zelfs haten, en diegene sympathiek vinden die dit allemaal wil verwoesten.

In principe, in de binnenste kern, wanneer we ons aan de twee centrale doelen van Hitler houden evenals aan zijn verachting van het liberalisme, van de vrijheid, van de mensenrechten, die de islam op zijn beurt exact deelt, dan gaat het bij de Groenen en linksen zogezegd om: “NAZI´S”, die samen met de islam eveneens naar wereldheerschappij streven, die de Joden verachten en die net zoals de originele nazi´s en de islamitische leiders vooral inzetten op één middel: permanente indoctrinatie, verachting van het denken en van de vrijheid.

Nazi´s en moslims hebben overigens altijd al goed met elkaar kunnen opschieten en in de Tweede Wereldoorlog samen gevochten. Wat Hitler en de nazi´s niet is gelukt, de OIS, de VN, de EU, die al lang groen-links gedomineerd worden en steeds meer degenereren als OIS-hulpjes, willen Hitler´s werk ten einde brengen. Dat mogen we niet toestaan!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Geschiedvervalsing, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, oliebelangen, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, UNESCO, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoe de OIS langzamerhand de wereldheerschappij probeert over te nemen

 1. Bob Fleumer zegt:

  Dat kunnen we niet toestaan, dan zullen we toch echt anders moeten stemmen en lieden als Rutte en kompanen de laan uit sturen. Het westen is in oorlog met de islam, laten wij ons daarnaar gedragen en de islam uit Europa weren en verwijderen. Doen wij dat niet dan is onze westerse beschaving ten dode opgeschreven. Je moet er toch niet aan denken dat wanneer de ayatolla’s oproepen tot de grote jihad dat grote groepen moslims in het westen hun messen uit de keukenla halen en straat op gaan en hun jihad in praktijk brengen.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Nee, je moet er niet aan denken dat ze oproepen tot de grote jihad.
   Maar dat het gaat gebeuren, kan je op wachten.
   Voorlopig worden ze nog steeds gesteund en gematst door bijna elke regering in Europa, en met 100.000den tegelijk binnen gehaald.
   Je hebt maar een heel klein beetje geschiedenis kennis nodig om te snappen dat het in elk land zo gegaan is en weer gaat gebeuren.
   Ze schreeuwen het dan ook uit, midden in je smoel, dat ze je strot zullen door snijden als ze met genoeg aanhangers hier zijn.
   Inmiddels zijn dat er al miljoenen die hier rond lopen.

   Geliked door 6 people

  • exmarineman zegt:

   In Nederigland wil men het nog niet geloven en heeft men het ook nog veel te goed. Nu komt er een nieuwe afleidingsmanoeuvre oftewel de klimaathoax en ook daarover is en blijft het gros van de bevolking oorverdovend stil, lui enz als ze zijn om de straat op te gaan. Onder het mom van de soep wordt niet zo heet gegeten als opgediend, maar ondertussen leggen ze zich neer bij van het gas af moeten. Terwijl in Duitsland en andere landen men AAN het gas gaat zie ook Nordstream 2! En ja als het te laat is dan is het huilie huilie en hadden we maar geluisterd. Waar, oh waar us toch die opstandige Nederlander gebleven die net zoals de gele hesjes de straat op durft te gaan om tegen die linkse en islamitische overname strijdt?!

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Bob Fleumer 15 mei 2019 om 21:21

   Dat kunnen we niet toestaan

   Een realistische, eerlijke persoon kán dat ook niet toestaan, maar we worden onderdrukt door een criminele ‘regering’, dus we zullen er tóch aan moeten geloven.
   Iedereen die de islam niet wil, zal het kromzwaard op nek of keel voelen.

   Waarom?

   Omdat dit u eenmaal het grote plan is. Daarom is er NIETS tegen te doen.
   Wij hebben geen wapens en zijn met te weinig om het tij te doen keren.
   Bovendien verzwakt de verraderlijke ‘overheid’ ons met opzet financieel en psychisch.
   Veel mensen zien het leven dan ook niet meer zitten.
   Geen wonder. Je moet wel héél sterk in je schoenen staan en lichamelijk nog kracht hebben om tegen die smeerlapperij te blijven vechten.

   Wie heeft er eigenlijk zin in om alleen maar te vechten tot hij in zijn kist ligt?

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Ik hoor Rutte voor Nieuwsuur. Hij praat en praat, maar er komt niks maar dan ook niks uit. Man man wat heeft die man een enorme woordenbrij. Niet normaal. Hij gaat weer praten over oplossingen met Macron. Over oplossingen die er gewoon niet zullen komen. Volgens hem heeft Orban niks voorgesteld wat dat hekwerk betreft. Heeft volgens hem geen migranten tegen gehouden, want die waren er volgens meneer er al. Gaap

  Geliked door 8 people

  • Jan zegt:

   Rutte kan zo een broer van Merkel zijn. Dat mens wauwelt en wauwelt en zegt niks, Worthülsen ofwel weaselwords. Geen enkel worrd heeft inhoud.

   Like

  • rottenpikwick zegt:

   Die woordenPOEP is zijn wapen! Hij lult bijna iedereen plat en laat je in ontreddering achter, het duizelt je voor de ogen. Een Kakelkip is het! Hij geloofd zelf dat hij onmisbaar is in Europa omdat er veel aan de hand is. Dat is van alle tijden, het was zelden rustig in Europa. Er is idd nu ook weer veel aan de hand; de door Rutte en Vrindjes zelf gecreëerde chaos. En deze is zeker niet door Landverrader Rutte te stoppen! Hopelijk krijgen ze een flinke trap onder de kloten!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Rensk. 15 mei 2019 om 22:33

   Ik zeg altijd: ‘Rutte praat veel, maar zegt niets.’
   Maar met zijn oeverloze gezwets imponeert hij het domme klootjesvolk zonder enige moeite.
   Poepen zonder douwen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Heinz zegt:

  Ik was laatst bij een waarzegster, om eens te kijken wat de toekomst zou brengen.
  Heb wel oren naar om Europa te verlaten, en naar het grote land overzee te gaan emigreren.
  Nou de toekomst ziet er niet goed uit, en dan druk ik mij nog voorzichtig uit.
  Europa word EURABIA, en wij de autochtonen zijn in de minderheid.
  Wij worden geknecht, onderdrukt en stelsmatig vernederd, en erger!!
  Ze vertelde dat op een dag komen de autochtonen in opstand, en gaan de indringers te lijf met eigen wapens.
  Er zullen dan honderden zich opofferen en met een bomgordel om, op druk plaatsen zich van het leven benemen!!
  Komt de voorspelling uit van de waarzegster?
  Heeft ze gelijk?
  De toekomst zal het vertellen!?

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Dr. Heinz 15 mei 2019 om 23:50

   Ik was laatst bij een waarzegster, om eens te kijken wat de toekomst zou brengen.

   Daar heb ik geen waarzegger voor nodig. Sterker nog: ik ben zelf waarzegster.
   Sommigen denken dat de EU na 23 mei instort (mag ik even lachen?).
   Wat er wél zal gebeuren?
   We zullen overspoeld worden door mohammedaanse negers, die ons massaal afslachten nadat onze ‘overheid’ het pad voor hen heeft gebaand.

   Van figuren als Dronker, Timmerfrans en Verrottand zullen we NOOIT verlost worden. Als die drie smeerlappen er niet meer zouden zijn, komen er andere duivels voor hen in de plaats.

   Stemmen? Zinloze waanzin; ik ga het nog één keer doen omdat Rutte heeft gezegd dat híj de 23 mei-verkiezingen niet belangrijk vindt.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Dr. Heinz; Jouw waarzegster zou wel eens groot gelijk kunnen hebben ! Een waarzegster. Velen lachen erom. Maar toch. In mijn prive-leven had ik een onbeantwoorde vraag waar na jaren maar geen uitsluitsel over kwam. Ik consulteerde een waarzegster die mij het antwoord gaf. Om dit te checken consulteerde in nog twee verschillende waarzegsters. En laten die nou met precies hetzelfde verhaal aan komen zetten gelijk als die eerste waarzegster….Met de definitieve uitkomst was ik helemaal niet blij, maar ik wist nadien wel van de hoed en de rand. Er zijn meer dingen in hemel en op aarde, Horatio, dan waarvan uw wetenschap wel droomt (William Scheetspier). Herstel, William Shakespeare.

   Like

 4. Wakkere Joost zegt:

  De linkse zullen het eerste sterven dat hebben de moslims herhaaldelijk gezegd.
  Voor verraders geen plaats en geen mededogen.maar voor nu zijn ze nuttige idioten.
  En nog iets de nazie gebruikte alleen maar hier en daar een handjevol moslims.
  waarvoor. om het de joden nog wat moeilijker te maken en tegen het Slavische volk
  in servie etc.Zij waren een tool nuttige idioten die ook afgedankt konden worden als
  ze niet meer nuttig waren.En dat had op zeker gebeurd als de tijd rijp was want wat moet
  met een untermenche!

  Like

 5. Jan zegt:

  Zelfs de linkse en Israël hatende NYT accepteert de geschiedvervalsing van antisemiet Tlaib (Congresswijf) niet

  Tlaib beweerde dat Arabieren Joden tijdens WOII hielpen en er voor zorgden dat zij Palestina kregen

  ….
  And just all of it was in the name of trying to create a safe haven for Jews, post-the Holocaust, post-the tragedy and the horrific persecution of Jews across the world at that time. And I love the fact that it was my ancestors that provided that, right, in many ways. But they did it in a way that took their human dignity away and it was forced on them.”

  Andrew Bostom: “Even the NYT acknowledged Israel’s 1948 declaration of independence mobilized the Muslim Umma for a jihad genocide against all Jews under Muslim rule, in addition to the nascent State of Israel.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/ny-times-offers-proof-that-democrat-rashida-tlaib-was-lying-through-her-teeth-about-israel/

  Geliked door 3 people

 6. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Geweldig kort en krachtig, to the point stuk.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  en hoe zal de vlag van de europese unie eruit zien…….de sterrekens rond de kop van timmermans dan kan hij blijven geestelijk wapperen zoals nu

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me er als atheïst zijnde vaker over verbaasd dat gelovigen altijd willen dat anderen zich ook tot hun geloof bekeren, wat is de drijfveer daartoe? Is dat wat je gelooft dan meer waar ?
  Het blijft hoe je het ook wendt of keert een geloof en geen wetenschap, maw. er is geen bewijs voor.
  Kennelijk maakt het dan uit of je het met honderdduizend gelooft of met miljoenen of wellicht zelfs miljarden.
  En laten we elkaar maar niet voor de gek houden, uit naam van alle geloven zijn gruwelijkheden begaan, denk maar eens aan de priesters die aanwezig waren bij de meest gruwelijke martelingen en daar met droge ogen opdracht gaven verder te gaan. Nóg harder, nóg gruwelijker! En dat met de bijbel in de hand…!
  In de westerse wereld zijn de lijfstraffen inmiddels afgeschaft maar wij vormen slechts een klein deel der mensheid, in de rest van de wereld heeft men er een stuk minder moeite mee.
  We lezen weleens over doodstraffen in Saoedi-Arabië maar vergeten even dat er ook handen en voeten worden afgehakt, dat schijnt niet zo erg te zijn.
  En vergis je maar niet, het is ook voor ‘ons’ nog niet zo heel lang geleden, lees maar eens wat koning Leopold van België allemaal in Congo heeft laten doen. Dat was dan niet uit geloofsovertuiging maar toch.
  Het is goed je zo nu en dan te beseffen dat de beschaving zoals wij die beleven slechts een heel dun laagje is.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Olie en Macht, zijn de enige belangen die de Europese Raad nastreven, ten koste van alles, zo blijkt steeds duidelijker……door islamisering van het westen pogen een verbond te sluiten met de Arabische Liga…..de Linksche Looney Brigade ijvert naar wereldmacht zonder scrupules.

  Like

 10. Jean zegt:

  Dergelijke vod is enkel goed om rioleringsbuizen van WC’s mee te poetsen zo kunnen ze na gebruik dadelijk verwijderd worden via een afvalcontainer.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  islam,de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis.Bijna 600 miljoen doden in 1400 jaar,en er zullen nog vele miljoenen mensen sterven uit naam van de islam.

  Like

 12. Hoogste tijd om toch naar wapens te grijpen in geval dat ze beginnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s