Hoe Rutte de problemen rond arbeidsmigratie weg definieert

Screenshot_254

(Door: Paul Hekkens)

Zelfs Arjan Noorlander van Nieuwsuur trapt erin

“Nog nooit was het migratiesaldo in Nederland zo hoog als in 2017: een plus van 81.000. Er kwamen 235.000 immigranten naar Nederland en er vertrokken 154.000 emigranten.”

Zo valt in oktober 2018 te lezen in de Volkskrant. Die 81.000 is iets meer dan het migratiesaldo van 2016. Dat was op een haar na 80.000. In 2018 is het migratiesaldo in Nederland alweer door gestegen tot een nieuw record van 88.000 met een immigratie van 241.000 en een emigratie van 153.000. Voor 2019 is te verwachten dat dit record van vorig jaar ruim wordt overtroffen: na drie maanden staat de teller van het migratiesaldo al op 25.000, 6.500 meer dan in 2018.

De laatste jaren wordt dus record naar record gebroken. Toch weet Mark Rutte in NOS Gesprek met de minister-president te melden dat de aantallen nu iets lager zijn. Hoe kan dat? Liegt Rutte hier? Nou, je kunt ook zeggen dat Rutte hier het onderwerp migratie naar zijn hand zet, niet alleen door het onderwerp naar wens in te kaderen – framen heet dat tegenwoordig – maar ook door een Babylonische begripsverwarring te creëren. Door Rutte´s toedoen weten we niet meer waar het begrip migratie voor staat.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hoe Rutte de problemen rond arbeidsmigratie weg definieert

 1. Tineke zegt:

  De lijstrekker van de VVD voor de Europeese verkiezingen Malik Azmani, pochte ook over de geweldige Turkijedeal.
  Dat dat 90% vluchtingen tegengehouden had.
  En dat ie er voor wil zorgen dat er ook zo n deal komt met Afrika.
  En de kiezer trapt er weer in let maar op.
  En waarom willen ze nog steeds Erdogan bij de EU.
  Vragen…..vragen……vragen.
  Soms denk ik ,is er chantage in het spel,en wie chanteert wie dan.
  Of ben IK aan het doordraaien………

  Liked by 3 people

  • Harry zegt:

   Het wordt soms inderdaad allemaal een beetje veel , Tineke .
   Ik neem wel eens een klein beetje afstand omdat mensen in mijn omgeving anders vinden dat ik te fanatiek ben .
   Dan krijgen ze een hekel aan je of ze gaan je mijden .
   Word je voor gek versleten en zo .

   Maar dan kun je het toch weer niet laten en dan ga je weer ……

   Maar je kunt af en toe toch wel een beetje afleiding zoeken in die rode-oortjes hobby van je ?
   En als je dat zat bent ga je gewoon weer op je toetsenbord verder vingeren ( digitaal dan ) richting Bron ?

   Liked by 2 people

   • Tineke zegt:

    Strak plan,Harry !

    Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Harry 16 mei 2019 om 12:53

    Maar je kunt af en toe toch wel een beetje afleiding zoeken in die rode-oortjes hobby van je ?

    Bedoel je ons strippokerclubje?
    En ze kan hier in de kelder ook aan de paal komen werken.
    Ik oefen soms ook bij de brandweer:

    Liked by 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Er kwamen 235.000 immigranten naar Nederland en er vertrokken 154.000 emigranten.” En u gelooft dat wat de Volkskrant schrijft. Volgens de nieuwe afspraken in Marrakesh mag niemand er meer uitgezet worden. Geen illegalen, geen mensen uit veilige landen, geen criminelen. Dat betekent dat weinigen vertrokken zijn en er in 2017 minstens 200.000 – immigranten – erbij kwamen. Laat staan in 2018 en 2019. Iedere – immigrant – kan met succes zijn uitzetting ongedaan maken middels een advocaat die voor de rechtbank de Marrakesh akkoorden in de strijd gaat werpen.

  Liked by 6 people

  • David zegt:

   Veel autochtone nederlanders vertrekken omdat ze er hier genoeg van hebben, dat verhoogd het emigratie cijfer wel natuurlijk

   Liked by 3 people

  • Bezorgde burger zegt:

   Het spijt me maar ik ben een van die emigranten die werd vervangen door een ‘immigrant’.
   Ik zag het niet meer zitten in NL met de toenemende belastingen en de afnemende levenskwaliteit en vrijheden aldaar.
   Ik had NL veel te bieden, goede opleiding, geen dag bijstand genoten, een net gezin met een kind dat netjes en eerlijk werd opgevoed en zich ontwikkeld tot iemand die later zeker iets bij gaan dragen aan de maatschappij.
   Maar een land moet mijn nageslacht ook iets te bieden hebben. Hoe kan ik een kind laten opgroeien in een maatschappij zonder orde en discipline.

   Wij hebben geen dag spijt gehad dat we zijn vertrokken maar ik vind het heel erg dat mensen die hun heil elders zoeken worden vervangen door profiteurs en barbaars tuig……
   Ik neem aan dat een groot deel van die 154.000 emigranten nette hardwerkende mensen zijn die met hun gezinnen vertrekken en ik raad een ieder die het overweegt aan om vooraf een goed en realistisch plan te maken.
   Maar als u de stap eenmaal heeft gezet en alles pakt uit zoals u had gepland dan gaat uw levenskwaliteit er enorm op vooruit. Het eerste waar ik echt aan moest wennen was dat de overheid ineens betrouwbaar was. Politie stond niet achter een heg te flitsen maar was goed zichtbaar aanwezig op straat. Artsen en ziekenhuizen zijn ineens betaalbaar geworden en ik betaal maar een keer belasting zonder bijkomende premies, ziektekostenverzekeringen, afdrachten en weet ik wat voor flauwekul.
   Onderwijs was ineens van hoog niveau en kinderen werden op basis van hun vermogen uitgedaagd i.p.v. zwakken voor te trekken.

   Ik kom niet uit de jaren 60, het is niet mijn schuld dat vorige generaties zo’n verziekt land hebben achtergelaten en ik ben christelijk conservatief en heb nooit ‘genoten’ van al die vrijheden zoals drugs, riante uitkeringen, prostitutie en vrijheid van meningsuitingen die werd uitgebuit door schreeuwerige aandachtstrekkers.

   Als ik Nederland indeel in een eerlijk, gedisciplineerd en net deel en het overige deel dat zie ik dat het overige deel sterk groeiende is. Waarom zou ik me nog langer voor zo’n land inzetten? Een groot gedeelte stemt ‘oude partijen’ en in dit artikel komt duidelijk naar voren dat hun minister president blij is met deze ontwikkeling. Hij heeft een paar jaar geleden zelfs gezegd dat mensen zoals ik maar moesten ‘ophoepelen’ als we het niet eens waren met de gang van zaken. Zijn enigste advies dat ik ter ore heb genomen.
   En dat moet ik hem nageven, geen moment spijt van gehad.

   Liked by 4 people

 3. Rensk. zegt:

  Ondertussen zal toch iedereen wel moeten weten dat Rutte een pathologische leugenaar is.
  Hij is niet te vertrouwen net zoals best veel daar in Den Haag en EU.

  Liked by 2 people

 4. Tanya zegt:

  Als ik de kop van die smeerlap zie, stijgt mijn bloeddruk, ik twijfel er niet meer over dat de aartsleugenaar in bad is geboren en daardoor een gebrek aan zuurstof in zijn hersenen heeft opgelopen.

  Like

 5. Ron zegt:

  wie gelooft Rutte de leugenaar nu nog ?

  Liked by 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Rutte vergeet te melden dat 95% van die immigranten moslim is, niet werkt en vermoedelijk ook nooit zal werken. Tevens vergeet hij dan te vertellen dat er een stad zo groot als Almelo per jaar bijkomt als immigrant, dat die ook bijna allemaal moslim zijn uit achterlijke culturen, en dat die ook nooit aan de bak komen wegens a) islam b) niet opgeleid c) nooit meer onze taal machtig worden.

  Liked by 2 people

 7. M. zegt:

  Iedereen die om zich heen kijkt weet dat het er veel meer zijn dan de cijfers die men laat horen.
  Duizenden …iedere maand…boven de honderdduizenden die we al hadden.
  Een geweldige verrijking voor ons allen.

  Omdat ze daar in den Haag niet willen dat we verwend raken houdt men de gezinshereniging nog even achter de hand om het eigen volk niet teveel te verwennen in één keer.

  Liked by 3 people

 8. Hovawart zegt:

  Die lachende Rutte met zijn kabinet zou ons weleens heel duur kunnen komen te staan …En wie betaald dat dan? Vast de werkgevers niet!…want die moet Rutte te vriend houden.

  Liked by 2 people

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/volkskrant-verbaast-kansarme-syrische-vluchtelingen-willen-in-nederland-blijven-hoogopgeleide-syriers-niet/

  Volkskrant verbaasd: kansarme Syrische ‘vluchtelingen’ willen in Nederland blijven, hoogopgeleide Syriërs NIET

  Goh, zou dat iets te maken kunnen hebben met onze uit de klauwen gegroeide welvaartsstaat? Nou?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s