BRIEFJE VAN JAN – Aan Thierry Baudet (vervolg)

Screenshot_271

(Door: Jan Dijkgraaf)

Het enige wat er eigenlijk nog aan je voorstel ontbrak: oortjes verboden (vanwege Caroliene)

Beste Thierry,

De kat in het nauw, VVD-boegbeeld Mark Rutte, had eergisteren alle media opgetrommeld om hem in Barendrecht ‘De Grote Aanval’ op Thierry Baudet te zien openen.

Hij las met een verbeten trek op zijn gezicht van papier een aantal oneliners over jou voor en eiste een één-op-één-debat met jou.

En dat moest per se nog voor de verkiezingen van het Europees Parlement plaatsvinden. De verkiezingen die hij nog maar kort geleden totaal onbelangrijk noemde (wat ook wel blijkt uit het feit dat de VVD-posters deze keer ontbreken op de meeste gemeentelijke informatieborden).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Forum voor Democratie, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

5 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Thierry Baudet (vervolg)

 1. Ruud zegt:

  Zelden zo een zich in het nauw gebrachte MP gezien.
  Ook die rat zal het schip tijdig verlaten!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Eens met wat Jan Dijkgraaf schrijft. Ik vind het ook een heel goede zet van Baudet. Rutte vind ik een van de vele nietszeggende personen, die verbijsterend om dat steeds maar weer te merken allen in de top zitten. Ze zijn daar niet gekomen door kennis of wijsheid. Dat is zo klaar als een klont. Ook Geert heeft altijd gelijk gehad, maar kwam na 12 jaar gewoon niet verder door dat cordon. Er moet iets gebeuren en ik hoop dat Baudet de juiste man is op de juiste plek. We weten het nog niet, maar men moet hem een kans geven.Hij is nog jong en een mens kan niet werken zonder fouten te maken. Maar de fouten die hij tot nu toe maakte vind ik beslist geen alarmerende fouten. Die van Rutte vond ik direct al zeer alarmerend. Dat waren fouten in het belang van hemzelf en de bende varkens om hem heen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Baudet en christenen zorgen er voor dat homoseksuelen gehaat worden

  Er waart een homofoob spook door het Westen
  ….
  Terwijl FvD zich dus profileert als de partij die onze liberale waarden en vrijheden wil waarborgen, is de partij ondertussen dikke vrienden met cultuurchristenen die nostalgisch verlangen naar een tijd die vooral goed was voor de witte, christelijke, heteroman. Die gouden tijd, waarin vrouwen nog niet konden stemmen. Dolletjes.
  ….
  FvD doet zich voor als vaandeldrager van de Nederlandse vrije normen en het solide rechtssysteem. Maar terwijl het Marokkanen en Turken wegzet als homohaters, waar we soms tot geneigd zijn maar gewoonweg niet klopt, lobbyt de partij zelf met cultuurchristenen voor een uiterst conservatief sociaal beleid.
  ….
  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/er-waart-een-homofoob-spook-door-het-westen~b5fa781c/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s