„Christenvervolging in doofpot door politieke correctheid”

Screenshot_269

(Door: Coen Hermenet en Geerten Moerkerken)

De schrikbarende cijfers over christenvervolging spreken boekdelen. Media zwijgen echter goeddeels en westerse regeringen pakken niet door. „Politieke correctheid”, stellen christelijke partijen. Ze luiden de noodklok: „We hebben een verantwoordelijkheid voor onze broeders en zusters.”

Genocide – in verschillende gebieden komt christenvervolging gevaarlijk dicht bij volkerenmoord. Begin deze maand verscheen een rapport over dit onderwerp van de Britsanglicaanse bisschop en zendeling Philip Mounstephen met alarmerende conclusies (zie ”Exodus in het Midden-Oosten”).

Volgens de opdrachtgever van het onderzoek, de Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt, hebben overheden lange tijd „zitten slapen” als het gaat om christenvervolging. „Dit rapport en de aanslagen in Sri Lanka hebben iedereen met een enorme schok wakker geschud”, aldus Hunt tegen de BBC.

Lees verder>>>
(h/t R.K.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Hypocrisie, political correctness. Bookmark de permalink .

16 reacties op „Christenvervolging in doofpot door politieke correctheid”

 1. Hovawart zegt:

  Het wachten is op de vlam die in de doofpot zal slaan…..of uit zal slaan als dat vuurtje niet meer te blussen valt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Corné zegt:

  Stem daarom PVV. De enige partij die opkomt voor de christenen.

  Geliked door 1 persoon

 3. bozeoudeman zegt:

  Niet dat dit mij wat kan schelen, ik ben geen christen maar toch, goh wie had dat nou gedacht, op naar zeven miljard moslims nietwaar hypocriete CU en CDA die het vuile werk voor de lifestyle socialisten en hun islam vrienden doen.

  Geliked door 4 people

  • QenQ6 zegt:

   Het is natuurlijk aan uzelf om christen te zijn of niet. Maar het is onomstotelijk feit dat West-Europa een Christelijke historie heeft en ook zo ’n religieuze en culturele traditie. Dat is hoe dan ook belangrijk. Dat is ook weer iets waar die linkse rakkers zo weinig van begrijpen. Wie begrijpen dat wel? O.a. Trump en Orban. En die mogen de rotzooi straks redden.
   Types zoals Halsema knuffelen de islam, waar ze ook niets van weten. Het is om te br*ken.

   Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Ja en dan krijgt die vuile gristelijke huichelaar een baan als burgemeester.Hoezo wegkijken?Hoezo partijkartel?Gesteund door vele Nederlanders die meehuichelen met de islam en de asielparasieten.

   Like

 4. ronjaspers zegt:

  Diep triest,maar helaas waar.Politiek correct betekend,niet de waarheid en niet de feiten,en is een aanslag op de vrijheid van meningsuiting.

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Tijd dat het woord politieke correctheid word veranderd in politieke incorrectheid.

  Geliked door 2 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  De koran is een gerespecteerd religieus boekwerk. Niet door mij, hoor. Ik ben atheïst. En dat van harte. Mijn opvoedig was streng protestant. Gereformeerde gemeente. De sporen daarvan draag ik nog met mij mee. Dat raak je nooit kwijt.
  Ga ik me in het kader van dit artikel nu uitspreken voor de behartiging van de belangen van christenen in het Midden Oosten, Azië en Afrika? Nee. Ik vind niet dat daar de meeste energie ingestoken moet worden. De christenen zijn zwaar slachtoffer en ze verdienen ons mededogen maar de nodige energie moet gestoken worden in de strijd tegen de ‘moordenaars’. De islam. Dat is de boosdoener. De valse profeet Mohammed heeft zijn volgeling opgedragen om Joden, Christenen en ongelovigen te doden daar waar ze worden aangetroffen.
  Ik pleit er voor om in deze meimaand in 2019 goed na te denken over de keus die gemaakt moet worden. Geert Wilders is er voor om de haathuizen, de moskeeën te sluiten en de islam als ideologie te verbieden. Die maatregel is nodig ook in het belang van de Christenen die vervolgd worden.
  Als Nederlanders zijn we in eerste instantie verantwoordelijk voor wat in Nederland gebeurt. Als we het beleid van onze regering dusdanig weten aan te passen dat we het eens worden over de sluiting van de ‘haatpaleizen’ dan kan dat er toe leiden dat we het nationaal en internationaal eens worden over het bestrijden van de haatideologie die ISLAM heet.
  23 mei : stem PVV.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/politics/2019/05/16/conservative-catholics-gather-in-rome-to-oppose-global-one-world-order/

  Conservatieve Katholieken verzamelen in Rome om zich te verzetten tegen global one-world order. Kardinaal Willem Eijk, aartsbisschop van Utrecht was er een van.
  Conservative Catholics Gather in Rome to Oppose ‘Global One-World Order’

  ROME — A significant number of conservative Catholics from around the world have traveled to Rome this week for a two-day meeting in opposition to a “global, one-world order.”

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Dit is geen „Politieke correctheid”, is verraad, dit is je ‘eigen’ bevolking verraden,.
  Het zijn een stel achterbakse lapzwansen !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/faith/2019/05/17/cardinal-gender-theory-threatens-family-and-christian-faith/

  Nederlandse kardinaal Eijk waarschuwt in Rome dat oa de gender-theorie een bedreiging is voor de familie en het Christelijk geloof
  Cardinal: Gender Theory Threatens Family and Christian Faith

  ROME — Exposing the errors of gender theory is of the “utmost urgency” for the future of humanity and of Christianity, a Dutch cardinal told an assembly of Catholics in Rome Thursday.
  Cardinal Willem Jacobus Eijk, the archbishop of Utrecht, said that gender theory is a modern development “which sets the city of the human race against the City of God, and the world order against the Christian faith,” in an address to the Rome Life Forum on the theme “City of man vs City of God – Global One World Order vs Christendom,” organized by Voice of the Family.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s