De vastenmaand ramadan nog steeds gebruikt voor daden van oorlog, terreur en haat

 

(Door: “Balkanske priče”)

‘Maand van de bezinning’, ‘vredelievende mensen’, blablabla. Ja, mooi. In Hilversum gaat die pet in ieder geval niet op tijdens de ramadan. De gemeente moet alle zeilen bijzetten om de orde in de plaats te kunnen handhaven. Hilversum gaat gebukt onder een reeks vernielingen en autobranden. ”Het aantal meldingen, het aantal incidenten neemt gigantisch toe als we in de ramadan zitten”, zei burgemeester Pieter Broertjes in het wekelijks gesprek bij RTi Hilversum…

Buschauffeurs in Haarlem kregen het ook zwaar te verduren in 2016 tijdens de ramadan. In één maand werden zeven bussen bekogeld met stenen, veelal in de avond en nacht. Buurtbewoners storen zich vaak aan hun harde muziek, geschreeuw, voetballen en rondrijdende auto’s. Ze zijn overdag super vijandig naar iedereen die eet of drinkt. En dat elke nacht, een hele maand lang. En Haarlem is zeker niet de enige stad waar gedonder was dat opvallend samenviel met de vastenmaand. Ook in Almere bijvoorbeeld werden avonden achtereen bussen bekogeld met kiezels. Opvallend genoeg begon het geweld met de ramadan en eindigde erna. Er is geen enkele reden om blij te zijn met de ramadan…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, ramadan, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op De vastenmaand ramadan nog steeds gebruikt voor daden van oorlog, terreur en haat

 1. Jean zegt:

  Er is ėėn medicijn wat dat probleem oplost nl. Totaal verbod van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij in hėėl Europa en de aanhangers van die zwijnerij verdrijven van het grondgebied zodat er terug veiligheid en rust komt.

  Liked by 4 people

 2. flo zegt:

  Vies smerig primitief ratten volk,trap ze er uit!

  Liked by 4 people

 3. Johan zegt:

  Er is geen enkele reden om blij te zijn met moslims in ons land.
  Zowel voor, tijdens als na de ramadan.

  Liked by 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Die vastenmaand. Ook weer zoiets. Op de buis word er gezegd: dat deskundigen ja echt ze zeggen deskundigen dat deskundigen zeggen dat door een gezondere leefstijl miljarden bezuinigd kunnen worden wat betreft diabetici. Kennelijk hebben ze daar ook al deskundigen voor nodig om dat te ontdekken. Compleet van het pad daar bij de NPO. Ik weet al jaren dat je diabetisch kunt voorkomen door opletten wat je eet. En dat je daar discipline voor nodig hebt. Wel laten ze dan eerst maar eens de Ramadan verbieden. En aangezien dat toch niet lukt dat verbieden zouden ze de kosten van die ziekte op de mensen zelf moeten verhalen. Als je je ongans vreet word je ook dik en als je veel suiker naar binnen werkt heb je grote kans op die ziekte. Tja betaal je ziekte dan ook maar zelf denk ik dan als je er niks voor over het gezond te zijn.

  Liked by 2 people

 5. Tineke zegt:

  ”Of verwarde politici die niet door hebben dat ze al decennia lang verward zijn” etc…..

  Zij zijn niet verward,nooit geweest ook trouwens.
  Dat blijkt wel uit het VN verdrag dat ingegaan is in januari 2016.
  Waar alle doelstellingen in opgetekend zijn.
  Klimaat-Iedereen welkom-Gendergelijkheid-racismebestrijding allemaal gelijk 1 religie–Kortom,1 hemelse planeet waar iedereen van iedereen zal houden,en iedereen het met iedereen mag/moet doen.
  En dat moet in 2030 geregeld zijn.
  Dus we gaan het allemaal mee maken hier(als we redelijk gezond mogen blijven.

  En dit verdrag,of deze agenda zo u wilt is op de VN conferencie in New York ondertekent door jawel, alle lidstaten!

  Liked by 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tineke.Je vergeet iets belangrijks,de depopulatie agenda 21 en 2030.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,dat lukt niet in 2021 vandaar agenda 2030.

   Liked by 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Studenten van de Universiteit te Bouzareah in
  Algerije, die tijdens de Rammeldan stiekumpjes iets nuttigden ergens achteraf in een hoekje op universiteits-terrein, werden ontdekt door wel vröme,vastende moslims en erbarmelijk mishandeld.
  De veiligheidsagenten grepen niet in maar moedigden zelfs aan……….
  https://www.observalgerie.com/politique/ramadan-algerie-etudiantes-lynchees-mange-universite-alger-bouzareah/

  Liked by 3 people

 7. Marijke zegt:

  Maar de koning gaat gewoon naar de iftar. #nietmijnkoning.nl

  Liked by 2 people

 8. Lucky zegt:

  Nou nou, ik zie zojuist dat Willem Alexander vandaag zijn eerste iftar-maaltijd heeft bijgewoond…..

  Like

 9. Jan zegt:

  ramadangevecht in Medina vlak voor de voddebalen beginnen te vreten en te schranzen

  Liked by 3 people

 10. Jan zegt:

  Geitenneukers in Mandya, zuid-India bij ramadangevecht

  Geen groter verschil met kerstviering

  Liked by 2 people

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/zielige-provocateur-kuzu-denk-paradeert-met-palestijnse-vlag-door-israel-vlogt-zich-een-ongeluk/

  Zielige provocateur Kuzu (DENK) paradeert met Palestijnse vlag door Israël, vlogt zich een ongeluk

  Terwijl Israël zich opmaakt om de wereld te tonen met het Songfestival dat alle linkse haatzaaierij over het land onterecht is, en de Joodse staat een normale Westerse rechtstaat is, is er één man op uit om juist deze week de reputatie van het land weer door de modder te slepen. En dat is natuurlijk Tunahan Kuzu van DENK, die in Israël is om daar iedereen weer even goed boos te maken en de boel als geen ander op te fokken.

  Liked by 2 people

 12. Kraftavilqa zegt:

  Als U goed kijkt ziet U dat “Ramadan” een anagram is van ‘maand’ en ‘ra’ waarbij ik gok dat ‘ra’ staat voor ‘racistische aktie’; racistische aktie-maand klinkt plausibel en verklaart tevens waarom de ramaand altoos gekenmerkt wordt door de barbaarse uitwassen die we van het muzelvolk helaas zo gewend zijn.

  Liked by 1 persoon

 13. Peter zegt:

  Geef mij maar een kerstmaaltijd met lekkere wijnen en spijzen.
  Die halalhap is niet aan mij besteed.

  Liked by 2 people

 14. ruud beijer zegt:

  Het moet nog veel erger worden. Zeker in Hilversum. Ze zijn daar van de pvdallochtonen.Ik als PVVer wens ze nog veel meer narigheid.

  Liked by 3 people

 15. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/denk-maakt-zieke-propagandavideo-linkt-thierry-baudet-en-geert-wilders-aan-hitler-en-christchurch-schutter/

  DENK maakt zieke propagandavideo: linkt Thierry Baudet en Geert Wilders aan Hitler en Christchurch-schutter

  In een nieuwe propagandavideo linken de haatzaaiers van DENK de voormannen van rechts Nederland – Thierry Baudet en Geert Wilders – aan de holocaust en de genocide in Srebrenica. Ook VVD’ers Edith Schippers en Stef Blok zijn kennelijk een soort crypto-nazi’s en worden door het nazislijk gehaald door de haatbrigade van Tunahan Kuzu.

  Liked by 1 persoon

 16. BigLJohn zegt:

  ….Tijdens de vastenmaand van het jaar 711 wonnen de moslims in het zuiden van Spanje de slag van Guadalete, wat de weg vrijmaakte voor de islamitische bezetting van al-Andalus, die bijna acht eeuwen zou duren…..Nou, dan hebben wij nog veel tegoed. Hoe zou Europa er over 8 eeuwen dan uitzien ? Uitsluitend Arabische en negroide bevolking, geen blanken meer, en de sharia die alom aanwezig. Is er daarna nog wel plaats voor iets anders dan die vreselijke sharia ? Ik vermoed van niet !

  Liked by 2 people

 17. ronjaspers zegt:

  Rammendan.

  Liked by 2 people

 18. BigLJohn zegt:

  Na regen komt zonneschijn, maar na de ramadan komen de (zware) aanslagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s