Ministerie verdoezelt asieldelicten

Screenshot_105

Verkrachting, misbruik en moord

DEN HAAG – Ernstige misdrijven die gepleegd zijn door asielzoekers zijn in een rapportage van het ministerie van Justitie en Veiligheid weggemoffeld. Zedendelicten en misdrijven als moord en doodslag zijn onder de noemer ’overige’ verborgen in een rapport dat juist openheid moest bieden.

De Telegraaf

De politie meldt na vragen van De Telegraaf dat er onder de 1000 ’overige misdrijven’ in 2018 zware vergrijpen zijn. Zo zijn er vorig jaar 79 zedenmisdrijven geregistreerd die gepleegd zijn door asielzoekers. Het ging onder andere 47 keer om aanranding in of rondom een asielzoekerscentrum, vijf keer ging het om seksueel misbruik van kinderen, vier keer om verkrachting en acht keer om het bezit van kinderporno.

Opmerkelijk genoeg zijn deze zware misdrijven in de dinsdag gepubliceerde rapportage van het ministerie van Justitie en Veiligheid dus niet als zodanig omschreven, maar weggestopt onder een vage kop.

De openheid hierover, die na eerder aandringen van deze krant werd beloofd, blijkt nu pas te worden gegeven.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ministerie verdoezelt asieldelicten

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Duidelijk dat onze regering meer op de hand is van ‘migranten’ dan van de eigen bevolking.
  Schande!
  We zullen met meer nadruk tegen deze regering moeten zeggen: EIGEN VOLK EERST !!!

  Like

 2. Harry zegt:

  Ik heb altijd een enorme weerzin tegen die nylon-kous-over-zijn-kop Grapperhaus gehad .
  Van sommige lui voel je op je klompen al aan dat het enge gladde glibbers zijn .
  Als die vent zich insmeert met olijfolie , krijgt niemand hem te pakken .
  Nou ja , een goede politiehond misschien ……..
  Zouden ze bij de VVD uitgezocht worden op het liegen en bedriegen , of zijn ze door Rutte opgeleid in deze ?

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Ik hoorde Rutte spreken bij NIeuwsuur. Hij doet niks, hij kan niks, wil niks en hij zal ook in de toekomst niets doen om dit soort uitwassen te voorkomen. Ondanks zijn prachtige/gladde praatjes. Hij kan zo in het progamma Opgelicht. Hij voert het zwarte duistere beleid van de bende varkens van de EU uit. Arm Europa.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Dit gaat al wel 40 jaar, soort zoekt soort! Grote criminele NSB-ZOOI op Het Binnenhof! Lang Leve Geert Wilders!! ************* Stem die Misdadige Zooi weg!! ****************

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Media is hier net zo schuldig aan ,owee wanneer er weer een Afrikaan wat heeft uitgevreten ,stelen ,messteken ,ze weten niet hoe snel ze het moeten verzachten en het in een archief te stoppen,op het ministerie zitten alleen maar jaknikkers en zacht gekookte eieren ,hoogste tijd voor een flinke bezem ,die een staatssecretaris als Mark Halbers eruit stuurt ,die is niet eens geschikt voor het lopen van een krantenwijk ,wanneer komt er nou eens een bewind wat niet zijn oren laat hangen naar Merkel en co ,die voeren daar een zelfde bewind ,alles onder de mat ,zodra het een buitenlander betreft ,ondertussen nog nooit zoveel bewaking op de been als er ergens een groot evenement wordt gehouden ,ze zijn als de dood voor een grote aanslag ,en het mag wat kosten,alles wordt opgehoest onder het mom klimaat belasting .

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Denk dat ze nog veel meer verdoezelen dan dat en ik ga er van uit dat Rutte er weet van heeft. Ik zeg dat die vent 0 verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Maffia is ook bezig geweest in Den Haag. Het zal zich steeds meer uitbreiden. Die hele maffia. En wat kunnen we doen? Niks. Politie en leger zijn tot speelgoedsoldaatjes en speelgoed agentjes verworden. Dank aan Rutte en voorgaande kabinetten. Rutte behoort toe aan de varkens.En als ik weer over Kaag lees hoeveel geld er over de balk gesmeten word door haar dan zou ik haar het liefst helemaal verrot meppen.
  Maar ja beschaving he? Dus dat soort dingen daar fantaseer ik dan alleen maar over, alsof het geen droom is.

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Ik kan alleen maar hopen dat de groen slinks stemmers massaal worden gepakt.

  Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  We gaan Duiters achterna, die kwamen eerst met de ‘energie-wende’ en nu in Nederland het gesprek van de dag.

  En de Duiters kregen/krijgen ook niet de ware aantallen van de crimigranten te horen en nu blijkt dat ook in Nederland het geval.

  Het verbaast mij allemaal niet meer.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Je laat de situatie éérst gierend uit de hand lopen om vervolgens het volgende rapport met statistieken in je voordeel te presenteren, en iedereen gelooft dat je de situatie onder controle hebt………Rutte’s handleiding voor onbekwame ambtenaren.

  Like

 10. Ruud zegt:

  De regeringsperioden onder Rutte hebben als belangrijkste kenmerk “LIST, LEUGENS EN BEDROG”, en dat reeds jaren op rij en door alle departementen heen. Het mag duidelijk zijn wiens kwalijke instructie hier achter zit. Dat veel Nederlanders daar nog intrappen is onbegrijpelijk; leren we het dan nooit? Weg met deze cultuur- en landverrader!

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vraag me steeds meer af waarom men dit genetisch afval steeds de hand boven het hoofd blijft houden. Geen leergeld betaald met de voormalige “gastarbeiders”die in de jaren zestig naar Nederland kwamen? Het is niks, het was niks en het zal nooit wat worden.

  Like

 12. Eddy Elyn zegt:

  Zou het in andere landen anders zijn ?

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Misdaden van – asielzoekers – weggemoffeld, hun straffen flink getemperd….Wat is er nog meer dat we niet weten ? We zijn tot derderangs burgers gedegradeerd die ons alles moeten laten welgevallen door criminele activiteiten vanuit de tweede kamer. Dat het kiezersvolk dit alsmaar blijft pikken is onbegrijpelijk. Zij zullen ervoor zorgen dat Rutte 4 nog eens werkelijkheid word.

  Like

 14. Rensk. zegt:

  ¨Gaaf en beschaafd land¨ is het geworden onder Rutte 1 2 en 3 En die beschaving van Rutte zet zich gestaag door. Doet toch niet zeer, want die koppen zijn van gewapend beton. Hopelijk hakt Baudet deze man volledig de pan in. Maar ja die nietszeggende woordenbrij he? Hoe moet iemand daar doorheen komen!.

  Like

 15. Peter zegt:

  Een kleine ambtenaar wordt bij het minste of geringste op het matje geroepen en moet uitleggen of hij al dan niet integer handelt.
  Feiten weggestopt onder een vage kop….
  Tja, welke koppen kunnen hier eens gaan rollen ivm schending integriteit ??

  Like

 16. Tineke zegt:

  Wat worden we toch bedonderstraald
  door deze triefelzooi in Den-Haag.
  Moord en doodslag ……het moet kost wat kost onder de mat blijven.
  De VVD heeft ook vragen??? natuurlijk niet.
  Mark Harbers is van de VVD.
  Let op,PVV gaat een motie van wantrouwen indienen,misschien gesteund door Forum,wat geenzins zeker is,motie verworpen.
  Want de lafaards moeten kost wat kost op het pluche blijven plakken,zo ook hun goedbetaalde volgelingen die verplicht zijn om mee te stemmen met de grote leiders.
  En zo verandert er helemaal nooit wat.
  Van mij mag de pleuris uitbreken,vandaag nog.
  Dat ze het onder de mat moffelen is omdat er nog een half miljoen staan te trappelen voor de overtocht,en het draagvlak onder de bevolking moet hoog blijven,tot er zoveel zijn hier,dat ze in de grachtengordel er ook last van gaan ondervinden.
  En dan is het te laat.
  Bedankt linkse mutsen….met jullie welkom…welkom…in ons land
  Bedankt linkse ouwehoerentafels (pauw/Jinek) met jullie propaganda voor de religie van de vrede.
  Bedankt stelletje landverraders die niet af durven rekenen met de VVD.
  Dat jullie allemaal maar als eerste aan de beurt mogen komen.
  Ik ben weer eens pisnijdig!

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En de politici begrijpen maar niet hoe het toch komt dat het vertrouwen in de politiek toch zo laag is en steeds verder afneemt.
  Goh hoe zou dat nu toch komen !

  Like

 18. QenQ6 zegt:

  Stop terugkerende jihadisten.
  http://www.cultuurondervuur.nu

  Like

 19. Japio zegt:

  Die overheid is net zo crimineel als dat asieltuig. Dit is werkelijk een grof schandaal. Aftreden die witteboordencriminelen.

  Like

 20. Steven zegt:

  Wanneer komt de tijd dat voor de eigen bevolking het stemrecht ook wordt afgepakt?

  Like

  • Inge zegt:

   Was dat maar zo dan was het tenminste duidelijk voor het volk hoe het zit, want nu denkt men in een ‘democratie’ te leven waar je iets te kiezen hebt maar niets is minder waar.

   Like

 21. koddebeier zegt:

  Landverraders !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s