Staatssecretaris reageert op doofpotten ernstige misdaden asielzoekers: ‘Volstrekt onbedoeld’

Screenshot_274

‘Nu realiseert iedereen dat we dit anders hadden moeten doen’

Het is nooit de bedoeling geweest om ernstige misdrijven begaan door asielzoekers onder het tapijt te vegen. Dat zei staatssecretaris Mark Harbers donderdag voor de camera van de NOS.

Harbers verstrekte deze week cijfers over criminele asielzoekers. Daarin werden lichtere vergrijpen zoals winkeldiefstal wel specifiek benoemd, maar zaken als verkrachting of doodslag waren onder een kopje ‘overig’ geschaard.

Post online

Volgens Harbers is er nu “volstrekt onbedoeld een beeld ontstaan als zouden er dingen niet gerapporteerd moeten worden”. Er is een top 10 van veel voorkomende delicten gemaakt, en dat “heeft volstrekt onbedoeld tot een verkeerd beeld geleid”.

“Nu realiseert iedereen, ik in de eerste plaats, dat we dit anders hadden moeten doen”, aldus de staatssecretaris. “Maar het beeld is nooit bedoeld op deze manier. Ik ga alle cijfers vandaag nog aan de Tweede Kamer verstrekken. De bedoeling is altijd geweest zo open en transparant mogelijk te zijn.”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Staatssecretaris reageert op doofpotten ernstige misdaden asielzoekers: ‘Volstrekt onbedoeld’

 1. Rensk. zegt:

  Volstrekt onbedoeld. En gij geleuft ´t

  Geliked door 2 people

  • hans-e-pans zegt:

   Waar is het bij Roverheidsinstanties nu geen rotzooi?

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zijn stilzwijgende richtlijnen vanuit Brussel. Het project van volksvervanging mag niet in gevaar komen en deze foute politiek staat boven elke vorm van discussie.

   Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @Guusverraeds. De verraderlijke smerige tengels van Brussel zijn hier overduidelijk zichtbaar. Regering Rutte moet twee heren tegelijkertijd dienen: a) de belangen van Brussel als de vazal van Bilderberg/NWO en b) de schijn hooghouden alsof zij ook de belangen van haar Nederlandse kiezers vertegenwoordigd. Dit karwei wordt steeds moeilijker aangezien zij moet steeds dieper wroeten in een hoop leugens en halve waarheden. Wat u schrijft is waar – de enige waarheid !. Het project van volksvervanging mag niet in gevaar komen en deze lugubere politiek staat boven elke vorm van discussie. Helaas haalt de realiteit keer op keer de primitieve leugens van Harbers, Rutte en co.. De situatie herinnert veel aan de film “Dood in Venetië” (1971) van de Italiaanse regisseur Luchino Visconti. De signalen van de cholera epidemie in de stad waren overal zichtbaar. Maar men mocht daarover niet over spreken, en de toeristen mochten niets weten; anders komt het toerisme in gevaar.

    Geliked door 3 people

 2. Claudia M. zegt:

  Volstrekt ongeloofwaardig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  Wie dit gelooft, heeft een kalf in ’t hoofd.

  De tranen springen me in de ogen.als ik het lees.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Er ligt al zoveel onder dat VVD-kleedje dat er een rood/wit hek omheen gezet moet worden, met een paar verkeersregelaars wegens struikelgevaar….dat politieke valkuilen onder Rutte’s bewind ook paarse puinhopen en opgehoopte leugens zijn geworden, en dat binnen tien jaar.
  Stem Ze Weg, De Bezem Er Door!

  Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  Ja natuurlijk volstrekt onbedoeld………..en iedereen is achterlijk………..

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  L*lpraatjes, het is bewust zo gedaan dus óók zo bedoeld!

  Geliked door 2 people

 7. koosv8 zegt:

  Het is toch echt Europees beleid, er ligt meer onder dan er op. Maar men neuzelt liever over dingen die er helemaal niet toe doen. Afschaffen die bureaucratische bende.Maar ondertussen gewoon doorgaan met moordenaars binnenhalen Hondsdolle messentrekkers, die het over het algemeen gemunt hebben op onze kinderen en kleinkinderen. Het interesseert ze de rook niet, maar wel hoog van de toren blazen als die randdebiel van de PvdA, FRANS TIMMERMANS er flink tussen genomen wordt in één spotje van de SP. Want zo ga je niet met elkaar om, nee …..onder de mat dat is correct.
  Ja zelfs moord, verkrachting, geweldsdelicten.
  WAT ZIJN ZE NETJES, DIE SCHOFTEN!!!

  Geliked door 5 people

 8. Ruud zegt:

  Nieuw lul-argument…………VOLSTREKT ONBEDOELD.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pistolen-Paultje zegt:

  volstrekt onbedoeld, maar wel bewust geheim houden en negeren….. NSB-ers….

  Geliked door 2 people

 10. Tineke zegt:

  De leugen regeert weer,we zijn niet anders gewend.
  Ons houden ze bezig met hoe dik,lang en recht een komkommer moet zijn,en moord en doodslag moet onder het matje blijven.
  Vuile,Vieze Draak……van een vent !

  Geliked door 4 people

 11. hans-e-pans zegt:

  Dit heet in gewonemensen taal, LIEGEN. Tenminste als wij, de gewone mens, het doen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob Fleumer zegt:

  Dat Harbers dit zegt maakt hem totaal ongeschikt als lid van de regering, punt uit!

  Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  Hebben we bij de VVD Nog iets anders dan faalhazen , leugenaars en oplichters ?
  Wees wijs mensen , stem niet op die partij !
  Wie is er zo achterlijk dat ie zich voortdurend vrijwillig laat beliegen en bestelen ?

  Geliked door 3 people

 14. Steven zegt:

  Het is ze al een DOORN in het oog dat het naar buiten is gekomen…laat staan dat ze er eerlijk over hadden willen zijn. Nu het toch is uitgekomen geeft men maar aan dat het niet de bedoeling was het zo te formuleren. De ERGSTE misdaden staan onder ‘OVERIGE’ alsof het vergrijpen zijn die er niet toe doen, en de winkeldiefstalletjes staan bovenaan…. Wie gelooft die SCHOFTEN nog…

  Geliked door 1 persoon

 15. Rensk. zegt:

  Willem is ook gesignaleerd op een Iftar. Moet lachen om die reacties op GS Dat er alleen maar lelijke mokkels zitten bij Willem. Is wel zo. Geloof dat ze medelijden met m hebben.Heb ik geen last van trouwens.

  Like

 16. rottenpikwick zegt:

  Hier weer een slachtoffer van de Rutte-Jesse-VanToorenburg-Timmermans-KlaverZOOI!! Vreselijk, op een fout moment op een foute plek zijn en een gestoorde Rutte-Parasiet tegenkomen die je het leven beneemt! RIP!
  https://www.dvhn.nl/groningen/Neergestoken-Groninger-op-Jaagpad-was-mogelijk-willekeurig-slachtoffer-24463167.html

  Like

 17. Lucky zegt:

  Uit 2017,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/dit-zijn-de-cijfers-een-op-de-zes-asielzoekers-in-nederland-verdacht-van-misdaden/

  Dit zijn de cijfers: ÉÉN OP DE ZES asielzoekers in Nederland verdacht van misdaden

  Like

 18. Rensk. zegt:

  Je ziet steeds meer dat dat lui als Harbers gewoon totaal niet weten hoe ze met problemen moeten dealen. Net kinderen. Als je het wegstopt dan is het er niet. Allemaal stuk voor stuk grote schijters. Je begint het al aan Rutte te zien wie hij in werkelijkheid is. Een grote lafaard en schijtert als het er op aan komt. Loopt aan het handje van een hele club schijtspindokters en uiteraard Carolientje. Zelf kan ie sowieso niks dan veel woorden gebruiken zodat niemand meer weet wat ie eigenlijk zegt en wat ie precies gaat doen. Waardeloos portret

  Like

  • Pistolen-Paultje zegt:

   Willen politici wel problemen oplossen of zijn ze daadwerkelijk incompetent? Ik denk dat er bewust een puinhoop van gemaakt wordt, zodat een burgeroorlog uitbreekt en de EU zal ingrijpen om vervolgens de boel opnieuw op te bouwen volgens hun wensen…. omvolking is niemand bij gebaat tenzij je ander dna wil introduceren, slaven nodig hebt of kennis nodig hebt…..

   Like

 19. Lucky zegt:

  Ik hoorde zojuist dat het bij de verzwegen details zou gaan om 79 zedenmisdrijven, 51 zware mishandelingen en 31 keer moord en doodslag.

  Geliked door 1 persoon

 20. Hannah zegt:

  Dit excuus valt onder de categorie: Sorry, dat ik betrapt ben.

  Geliked door 2 people

 21. Piet Snot zegt:

  Goed om te onthouden, als je iemand een rot geintje wil flikken, en het komt uit.
  Volstrekt onbedoeld.

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   In gesprek met hoogstwaarschijnlijk een ………………….SOESIDIESLURPER!!! Centen van ONS afgejat!!

   Like

  • Lucky zegt:

   Een stukje ervan gezien op t journaal, wát een gênante vertoning……nul tafelmanieren en aan t einde allemaal Willem Willem Willem schreeuwen.

   Like

 22. Jan zegt:

  De Pim Fortuyn Prijs is keihard nodig

  Je mag het eens of oneens zijn over Fortuyns gelijk. Maar niemand kan ontkennen dat die man is gedemoniseerd door de media, politici en dat hij is vermoord om zijn gedachtegoed. Wat we ervan hebben hebben geleerd? Wij hebben nu een burgemeester die wordt beveiligd, een politieke leider (Wilders) die al jaren in een beschermde kooi leeft, Baudet die met de dood wordt bedreigd. Dan zijn er nog de journalisten en opiniemakers die moeten ‘strijden’ voor het vrije woord. Dus: wat ik van mijn nominatie vind? De Pim Fortuyn Prijs is keihard nodig.

  Het is niet alleen schandalig dat ik dit anno 2019 moet schrijven. Het is dieptreurig.
  https://www.ad.nl/rotterdam/de-pim-fortuyn-prijs-is-keihard-nodig~a5089571/

  Geliked door 1 persoon

 23. Kraftavilqa zegt:

  Wie interesseert ’t nog wat een politicus over azielige zoekers zegt tenzij die politicus Geert Wilders is, de man die van meet af voor de huidige problemen heeft gewaarschuwd als dank waarvoor hij beledigd, bedreigd en gedemoniseerd werd. Tja de realiteit is nu eenmaal niet politiek correct daar helpt geen klaver of andere valse rooie aan.

  Geliked door 2 people

 24. Bastiaan2000 zegt:

  Wie dit gelooft is niet goed in zijn hoofd. Als je denkt dat de mensen dit geloven dan ben je zo arrogant dat je denkt overal mee weg te komen. Of zo naïef dat je denkt dat het volk het echt gelooft.
  Het is altijd al zo geweest dat bepaalde misdaden niet opgenomen worden, om slachtoffer niet belangrijk was, en/of de dader geen dader mocht zijn.

  Like

 25. Wim Vreeswijk zegt:

  Gewoon een gevalletje van fraudemanipulatie. Dus aftreden als voorbeeld dat dit niet getolereerd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 26. M. zegt:

  Het enige wat volstrekt onbedoeld was is dat het uitgelekt is.

  In alle pro ondergang landen om ons heen die opzettelijk vernield worden verdoezeld men zware misdrijven en demoniseert men de mensen die hun ongenoegen er over uiten.
  Als men de waarheid zou vertellen komt er een gezonde weerstand tegen deze weerzinwekkende migratiewaanzin die men niet meer weg kan demoniseren of in de extreem rechtse hoek kan drukken.
  Dan zijn de dagen geteld voor links.

  Like

 27. Waarom steunt de koning islamitische apartheid? (man en vrouw zitten aan aparte tafels bij de iftar)

  Like

 28. N.E. Derlander zegt:

  Volgens dit rapport zijn er 4600 incidenten, gepleegd door asielzoekende vluchtelingen, waarbij de politie is uitgerukt. Bij hoeveel incidenten is de politie niet uitgerukt? En wat wordt dan het totaal?

  Er zijn volgens staatssecretaris 1000 incidenten onder het kopje “overige” incidenten geplaatst, omdat deze niet in de top tien thuishoren. Het laagste aantal in de top 10 zijn 80 incidenten, dus alles wat er onder zit heeft een kleiner aantal. dan moet bij categorisering van deze 1000 incidenten minstens 13 categorieën benoemd kunnen worden. En deze gaan van moord, verkrachting, mishandeling, doodslag, kinderporno tot…? In al deze gevallen is de politie uitgerukt, dus is daar eenvoudig openheid over te geven.

  De PVV vroeg gisteren met hoofdelijke stemming om een debat in de Tweede Kamer over het wegmoffelen van deze 1000 incidenten. Van de 150 Tweede Kamerleden wilden 127 Tweede Kamerleden dit debat N I E T………….Hoezo partijkartel? Hoezo vertegenwoordiging van het Nederlandse volk in de Tweede Kamer? Hoezo (smerige) politieke spelletjes?

  Geliked door 1 persoon

 29. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2019/05/17/kajsa-ollongren-deed-maanden-niets-met-boerkaverbod/

  Kajsa Ollongren deed maanden niets met boerkaverbod
  Ambtenaren werden pas wakker toen Femke Halsema protesteerde

  Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) maakte lange tijd geen werk van de invoering van het boerkaverbod. Pas vier maanden nadat de Eerste Kamer de wet aannam, ging het ministerie ermee aan de slag

  Like

 30. freda110 zegt:

  Volgens Harbers is er nu “volstrekt onbedoeld een beeld ontstaan als zouden er dingen niet gerapporteerd moeten worden”. \
  Hahahahahaa, hij wilde eigenlijk zeggen dat het volstrekt onbedoeld was dat iemand erachter zou komen dat ernstige delicten gepleegd door geimporteerde profiteurs onder het tapijt geveegd worden.
  Ach ja, zoals het leugenklokje in het parlement tikt, tikt het nergens.

  Like

 31. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Nu realiseert iedereen, ik in de eerste plaats, dat we dit anders hadden moeten doen”, aldus de staatssecretaris.”

  Hoogstwaarschijnlijk bedoelt de lul, pardon, de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Mark Harbers: “Nu realiseert iedereen, ik OP de eerste plaats, ZICH dat we dit anders hadden moeten doen.”

  Want de lul realiseert niks. Of het moet zijn een groter wantrouwen in de politiek in het algemeen, en kabinet Rutte III in het bijzonder.

  Tjongejonge, wat een zootje is het weer!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 32. PeterSelie zegt:

  peterSelie
  Peter Selie
  Arme Mark. Hij heeft iets gedaan wat een verordening uit Brussel is n.l. niet de waarheid spreken tegen het Plebs de het hele zooitje dient te financieren en verder mond houden.

  Mark Harbers heeft de ergst misdaden als Moord, Verkrachting , geweldpleging in de misdaadlijst van islamitische verrijkers onderaan de lijst onder het hoofd Diversen geplaatst i.p.v. er mee te beginnen. We mogen niet weten, wat we echt wel weten: alleen de juiste aantallen weten we niet!Daarom heeft het ondemocratisch, ja fascistische EU-gedrocht de waarheid spreken; wanneer het EU of Islam betreft, strafbaar gesteld en aangemerkt als misdrijf om er over te praten of te schrijven en zodoende flinke straffen uit te delen. Dus mensen die in het weekend de politie aan de deur krijgen om hen te vertellen, dat hun zoon zwaar gewond vanwege een steekpartij in het ziekenhuis ligt door “onbekenden” omdat klaas de diender niet mag vertellen dat de dader alle isl. kenmerken had. Of de politie belt je ‘nachts uit je bed omdat je dochter kunt komen afhalen omdat ze verkracht is en aan de dood van de roofdieren is ontsnapt. Dan moet je dat allemaal goed vinden.
  Waarom wordt die komedie eigenlijk opgevoerd? We zien het elke dag in onze eigen omgeving waar we mee van doen hebben –Ter Apel is er slechts één voorbeeld van – Christenen, daarentegen tellen niet mee want ook de slachtoffers in Sri Lanka doen er bij Brussel niet toe. Vandaag Sri Lanka. Nigeria, Soedan, Ethiopië, Indonesië, Duitsland Frankrijk en niet te vergeten Zweden, maar morgen bij ons.
  Dus denk na alvorens je stem uit gaat brengen de komende week. De meesten van de Parlemenariërs en ambtenarij van de traditionele partijen zitten er niet voor u, maar louter om de graaitonnen die u wel gevuld heeft, te plunderen
  Ik wens ze allemaal succes onze eigen
  Geert Wilders, die al 13 jaar beschermt moet worden tegen de verrijkers
  Orban, die zijn Volk en land niet verraadt aan de Barbarij
  Salvini, die een ander Europa wil,
  Le Pen, die het beu is om lui die ze verplicht is te onderhouden, ook nog de baas te laten
  spelen.
  Vlaams Belang, waar de heersende poltiek een Cordon Sanitaire hoe – democratisch – heeft en in feite dus machteloos zijn.
  En als ik nog een partij ben vergeten sorry, duizendmaal sorry. Ik duim voor jullie succes en hoop, dat deze verraders in Brussel een flink pak op hun donder krijgen.

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s