VIDEO – Geert Wilders: “Rutte is in paniek”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO – Geert Wilders: “Rutte is in paniek”

 1. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/05/16/video-theo-hiddema-fvd-wil-haatzaai-artikel-137d-schrappen/

  Video – Theo Hiddema (FvD) wil haatzaai artikel 137d schrappen
  ‘Waarom Wilders wel vervolgd en PvdA’ers Oudkerk, Samsom en Spekman niet?’

  Liked by 5 people

 2. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/05/16/the-guardian-meerderheid-van-europeanen-verwacht-binnen-20-jaar-einde-eu/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  The Guardian: ‘Meerderheid van Europeanen verwacht binnen 20 jaar einde EU’.

  More than half of Europeans believe the EU is likely to collapse within a generation, despite support for the bloc hitting heights not recorded in more than a quarter of a century.

  Like

 3. rottenpikwick zegt:

  Ja heerlijk, Rutte lult en rent zich een slag in de rondte om de EU én zichzelf te redden! Hij ziet het verderfelijke EU-experiment van de OMVOLKING / VERRIJKING een voor hem FOUTE wending nemen. Hij werpt zich nu op als Redder van de natie(s). Hij duidelijk in paniek! OpRutte!!

  Liked by 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De speelbal ligt bij FvD in de hoek, Baudet is aan de bal, en Rutte’s fragiele en bodemloze EU-vaasje staat op een wankel bijzettafeltje in zijn torentje op Het Binnenhof. De opper-bal-gehakt wil, met zijn uitnodiging voor een debat, een balletje opgooien, en daarom is de VVD als de dood dat op 23 Mei het balletje van de FvD aan het rollen gaat, en een balletje kan raar rollen.
  Twee oud-dispuutballen zonder balgevoel willen een spelletje politiek dispuut spelen…..en wie blijven er weer met de scherven en een tube lijm achter/?

  Liked by 2 people

 5. orelius zegt:

  Ik hoop dat FvD de grootste wordt.
  Eigenlijk de PVV maar we moeten realistisch blijven . Ik blijf gewoon PVV stemmen en hoop dat ze samen voor flink wat rumoer zullen zorgen daar in Brussel en Straatsburg. Voor mij is en blijft de PVV de meest geloofwaardige partij van de twee . Geert heeft bij die gedoog constructie een rechte rug gehouden . Hij leverde iets in maar ze verlangde meer van hem . Waarop Geert eruit stapte . Ze zeiden bij de npo dat het slap van Geert was . Nou voor mij niet . Het was juist een daad met ballen , vooral naar zijn kiezers . Ik ben een trotse PVV stemmer , en een trotse Nederlander , die zijn land van de jaren 60 ,70 , terug wil . Wat een paradijs was het toen . En nu ? Nederland lijkt wel een open inrichting . Door al die instromers maar vooral door onze eigen politisie en gutmensen.
  Daarom PVV.

  Liked by 5 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Daar sluit ik me volledig bij aan maar wel met de kanttekening dat PVV’ers niet bepaald gerekend kunnen worden tot de trouwe stembusgangers, ze laten nogal makkelijk hun beurt voorbijgaan, de oproep van Wilders is niet voor niets; ga stemmen !!

   Liked by 2 people

  • A.J. de Koning zegt:

   Ik blijf ook bij de PVV, u had het niet beter kunnen zeggen, ze hebben Rutte nog nooit gezien als hij zijn zin niet krijgt en driftig word, dan is die aards leugenaar net een klein kind.

   Like

 6. Ron zegt:

  scheitebroek die Rutte , een Nexit is voor alle burgers meer netto inkomen ! De landen zoals Noorwegen en Zwitserland die NIET in de EU zitten zijn de rijkste landen heden !

  Liked by 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Rutte is aan het demoniseren en aan het liegen natuurlijk. De gladjakker werd gisteren door Mariëlle Tweebeeke in Nieuwsuur geen pijn gedaan en mocht liegen en afgeven op Baudet dat het een aard had.
  Net alsof hij en de interviewster van tevoren een afspraak hadden gemaakt : ‘Niet te kritisch doorvragen’.
  Bewijs heb ik niet en het kan ook zo maar zijn dat Tweebeeke te dom is. Overal leek de snot-aal mee weg te komen. Tenenkrommend gewoon !

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Rutte is trouwens flink bezig om Juncker op te volgen, hij heeft zelfs zijn eigen merk gin en jenever al in de markt gezet…
  https://www.rutte.com/nl/

  Like

 9. Jan zegt:

  VVD: stem op FvD = stem op Poetin (maar SP die Timmermans sloopt is ‘bagger’ en ‘flauw’, volgens zelfde VVD)

  VVD
  Nog 7 dagen tot de Europese verkiezingen. Laat politici met een Kremlincrush Nederland niet uitleveren aan Poetin. #slechtverhaal 👉 #goedverhaal #02
  187
  09:00 – 16 mei 2019

  Liked by 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Bedrijfsleider Mark Rutte wil Thierry Baudet via debat zo snel mogelijk neermaaien
  Premier poogt bij Nieuwsuur uit te leggen dat het neoliberalisme of de chaos is

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 17 mei 2019 om 08:00

   Oh, oh, oh, wat een vuile, liegende rioolrat is die Rutte toch!
   En maar doen alsof-ie zich zorgen maakt over ons welzijn.
   Maar dat ís niet zo: Rutje maakt zich alleen maar druk om zijn toekomstige baantje in Brussel.

   Vandaag heeft Rutte gezegd dat-ie zich rot geschrokken is van de misdaadcijfers van asielzoekers.
   En dát moet dan een ‘leider’ voorstellen, die door ons meer dan riant wordt betaald.
   De klootzak! Je kan weer duidelijk merken dat het verkiezingstijd is.

   Like

 11. Geronimo zegt:

  Natuurlijk is Rutte in paniek. Dat blijkt voldoende uit één feit, nl. de klassieke poging tot angstschepperij bij de Nederlandse bevolking in het kader van een Nexit, een vals doemscenario om het stemgedrag te beïnvloeden. Terwijl BAUDET, in tegenstelling tot Wilders, niet eens zover wil gaan in die Nexit. Hij heeft door de gunstige peilingen voor BAUDET en zijn voorbije gunstige verkiezingsuitslagen, nu meer schrik voor diens partij dan de PVV, die hij nu niet direct als een gevaar voor zijn politieke EU-carrière ziet. De zoveelste leugens en bedrog om het eigen lucratieve postje te behouden. Iedereen die tegen het wangedrocht EU is, weet bijgevolg op welke partij hij moet stemmen en moet dat vooral ook doen. Anders blijft deze pathologische leugenaar, deze kruiperige EU-vazal zitten waar hij al veel te lang zit, en richt hij beetje bij beetje Nederland verder ten gronde, tot het niet meer is dan een verpauperde kleine provincie van de EU-moloch, bevolkt door een bont allegaartje van identiteitsloze slaafjes. Dat is het einddoel.

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/05/16/prodemos-pro-soros-organiseert-weer-scholierenverkiezing/

  ProDemos (pro-Soros) organiseert weer Scholierenverkiezing
  ProDemos kent iedereen wel vanwege het misbruikschandaal (‘betrokkenheid bij democratische rechtstaat vergroten’)

  Duizenden middelbare scholieren en mbo-studenten gaven in 2014, bij de vorige EU-verkiezingen, de PVV de meeste zetels in het Europees Parlement.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Valse informatie en liegen door hans brusselmans…

  Izzlaam maakt al 2000 jaar deel uit van Europa????
  De izzlaaam bestaat pas zo’n 1400 jaar!!!

  Liked by 1 persoon

 14. Jan zegt:

  OMG, VVD op niveau van GL

  Like

 15. Jan zegt:

  VVD, niveau Melkert

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  Ik koester enige argwaan bij dat voorstel tot een debat. Zou het niet zo kunnen zijn dat hier aangestuurd wordt op een tweestrijd die het zogenaamde ‘strategisch stemmen’ op een van beide partijen oplevert, waardoor andere partijen support verliezen?
  Daarbij: Hoe gaat zich FvD ontpoppen na de verkiezingen? Als een échte NEXIT partij of als een soort VVD kloon? De ontwikkelingen in FvD bieden mij weinig aanleiding tot vertrouwen.
  Baudet en Hiddema stemden tégen een NEXI-motie van de PVV. En men wil eerst een referendum.. wel, dat is niet meer mogelijk en hoe gaat men dat tijdig wél mogelijk maken (if at all)?

  Doe mij maar de PVV. Want:
  Ik ben liever bijrijder van een vrachtwagenchauffeur die duidelijk verkeersgedrag vertoont en recht over de weg rijdt, dan bijrijder van een chauffeur die heen en weer zwalkt over de weg en van wie je nooit weet wat hij nú weer gaat doen……..

  Liked by 1 persoon

 17. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2019/05/17/automobilist-nog-altijd-grootste-melkkoe-van-staat-der-nederlanden/

  Automobilist nog altijd grootste melkkoe van Staat der Nederlanden
  ‘In totaal werd er 2,27 miljard euro opgehaald met belasting op autoverkoop’

  Automobilisten hebben de schatkist vorig jaar flink gespekt. De opbrengsten van de belasting op personenauto’s en motorrijtuigen (bpm) en de accijnzen op brandstof waren honderden miljoenen euro’s hoger dan waarop de overheid had gerekend, meldt De Telegraaf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s