Hamas feliciteert officieel Britse socialistenleider Corbyn voor zijn steun aan terreur tegen Israël

Screenshot_280

“Morgenavond zal het mij genoegen doen en mijn eer zijn om een ​​evenement in het parlement te houden, waar onze vrienden van Hezbollah zullen spreken. Ik heb ook onze vrienden van Hamas uitgenodigd om ook te komen praten, maar helaas willen de Israëliërs niet toestaan ​​dat ze hierheen reizen, dus het zullen alleen maar vrienden van Hezbollah worden” (Jeremy Corbyn, Labour, op 3 maart 2009 in Londen; bron: video)

(Door: “Brabosh”)

De terroristische groep Hamas die sinds 2007 met ijzeren islamitische hand de Gazastrook bestuurt, bedankte op donderdag de leider van de Britse socialistische partij Labour Jeremy Corbyn voor zijn boodschap van solidariteit met een pro-Palestijnse betoging in Londen, berichtte The Telegraph op donderdag jongstleden.

We hebben met veel respect en waardering de solidariteitsboodschap ontvangen die door de Britse Labour Party-leider, Jeremy Corbyn, aan de deelnemers aan de massale betoging in centraal Londen werd gestuurd“, zei de groep in een verklaring. Hamas, volgens The Telegraph, prees Corbyn voor het nemen van een “vooruitstrevende morele en politieke positie die alle lof en dank waardig is.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Gazastrook, Groot-Brittannië, Hamas, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hamas feliciteert officieel Britse socialistenleider Corbyn voor zijn steun aan terreur tegen Israël

 1. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/propaganda-eenheid-britse-overheid-richt-zich-heimelijk-op-moslims-ook-in-nederland/

  Propaganda eenheid Britse overheid richt zich heimelijk op moslims, ook in Nederland

  Sommige autoriteiten in Europa lijken zich wel degelijk zorgen te maken over de radicalisering van grote aantallen moslims in Europa en de almaar grotere maatschappelijke spanningen die de islam veroorzaakt, en vooral: nog gaat veroorzaken. De Britten blijken heimelijk een schimmige propaganda eenheid, de RICU (Research, Information and Communications Unit), in te zetten die zich in zowel binnen- als buitenland –waaronder Nederland- specifiek richt op de moslimbevolking, met ‘een verandering van houding en gedrag’ en ‘het tegengaan van terrorisme’ als belangrijkste doelstellingen

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Zeg mij wie uw vrienden zijn….!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Deze Corbyn is het prototype van een zure ouwe vent. Kom ze hier ook wel eens tegen. Zelfde uitstraling als die eppe Freek de Jonge.

  Denk dat dat humeur van die man dezelfde kracht heeft als al die raketten van Hamas. In die zin passen ze uitstekend bij elkaar. Hoor net Rutte zeggen (debat Baudet en hij) niet op facebook, want dan bereik je niet voldoende mensen. Hahah al het jonge spul kijkt amper tv en zit alleen op internet. Stomme debiel.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Mooi dat jij zo blij bent met je facebook account, maar ik vind het ook een waardeloos idee om het alleen op facebook te gooien.
   Nooit zal ik daar een account nemen of iets op bekijken.
   En al dat jonge spul is totaal niet in geïnteresseerd in debatten, en zal dit niet eens volgen.
   Dat dwangmatige gedoe met facebook moet maar eens afgelopen zijn.
   Dat is net zo vervelend als mensen die alleen via twitter communiceren (Hoi Geert), omdat men er maar van uit gaat dat de hele wereld daar een account heeft.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s