Kuzu in actie . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kuzu in actie . . .

 1. Hovawart zegt:

  Even een correctie op het berichtje, het is een Nederlands kamerlid met een Turkse achtergrond…..dat zet zijn daad in een geheel ander licht, en valt onder de categorie ‘Overige’.

  Geliked door 2 people

 2. Dorothea zegt:

  Gewoon die man laten daar opsluiten of na Turkije brengen wand wat die doet kan niet Hij in actie hij kan amper een vlag vast houden dan nog wel zo een vlag praatjes maak en kan die wel die kuzu zo’n een wil je toch niet stemmen zeg

  Like

 3. maurice de praetere zegt:

  geen motie van wantrouwen ze horen niet in de regering ze horen in turkeye er uit zetten en gauw ook grote praatjes makers laat israel ze maar op sluiten

  Like

 4. Rene zegt:

  Moet hij in Turkije doen met een vlag van de pkk.
  Kijken wat er dan gebeurt

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De voorman van Denk heeft een kapitale faux pas gemaakt, maar gelukkig liep hij niet door de Jeruzalemmer achterbuurt met een Hollandse Driekleur of de EU-vlag, dat zou een nog groter kwaad herbergen…..en de toorn van God tot volkomen ontplooiing over ons afroepen…….en probeer dan maar weer iemand te vinden die zich vrijwillig laat kruisigen, om van de toorn van God te worden verlost.

  Like

 6. Partij direct verbieden.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Zij zitten in het parlement met een verborgen agenda. Elke partij heeft zijn agenda maar hun agenda staat los van de Nederlandse belangen specifiek en algemeen. Uit het land schoppen dit moslimbroederschap, hamas en Erdogan gajes en wel direkt.

   Like

 7. Marijke zegt:

  Beschamend

  Like

 8. koosv8 zegt:

  U denkt toch niet dat wij iets gaan ondernemen, want in dit land kan men atoom geheimen jatten, en andere geheimpjes kunnen met de nodige brutaliteit zomaar meegenomen worden. NEDERLAND HET LAND DER NAÏEVE DWAZEN. Rasoel had helemaal gelijk.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Kuzu in actie en opgepakt.

  Like

 10. Peter zegt:

  Hoeveel???geven ze jaarlijks aan dit misbaksel ,schei toch uit dat mensen met 2 paspoorten mogen stemmen ,eerst houden ze Erdogan in het zadel ,en dan komen ze hier in de kamer om de boel te ondermijnen .

  Geliked door 2 people

 11. GT zegt:

  Israel agenten soldaten,goed opgetreden, gelijk in gesloten vlag afhandig maar…..ik had hem gelijk de handboeien omgedaan en dit misbaksel achter met zijn broek riem vast gebakt en met zijn bakkes op de grond een knietje in zijn rug. Kuzu pas op jij Europa gaat veranderen en West Europa zal veranderen in een slagveld. En….je komen er niet mee weg, geen een, Elite je zijn gewaarschuwd!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Israël moet er rekening mee houden dat Kuzu een nagemaakt Nederlands parlementslid is.
   Als hij zou worden gearresteerd komt de NL-diplomatieke dienst in het geweer.
   Gewoon de vlag afnemen en hem waarschuwen is alles wat Israël kon doen, en dat hebben ze dus gedaan.
   Iets anders wordt het als hij nog meer van zulke walgelijke acties organiseert, dan kan hij in ’n Israëlische cel terecht komen.

   Like

 12. Republikein zegt:

  In Israël begint de victorie, vuurwerk buiten, Nederland blij, zoethoudertje.

  Like

 13. M. zegt:

  Gelukkig laat de smerigheid zelf zien hoe smerig ze zijn.

  Like

 14. M52 zegt:

  Oppakken, en Nederland uitzetten. Zij horen hier niet . En zeker niet in de Nederlandse politiek. Het zijn gewoon heel erge domme mannetjes. Die denken dat ze Turkye hier heen kunnen halen. En denken dat ze de hele wereld naar zich toe kunnen halen. DE ene na de andere domme actie in gang zetten. En wij Nederlanders zijn gekke Henkie zeker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s