NASA weerlegt wereldklimaatrapport: de Antarctische ijskap wordt groter

Screenshot_282

NASA: Theorie van het broeikaseffect is fout.

(Vertaling: E.J. Bron)

Al in het jaar 2015 bevestigde een NASA-studie dat de poolkap van de Antarctica sterk toeneemt. De NASA kwam zelfs tot de conclusie dat de onderzoeksgegevens van het IPCC (wereldklimaatrapport) tegenstrijdig zijn aan de resultaten van de NASA-studie. Derhalve is de voorspelling van het IPCC dat de poolkappen smelten en de zeespiegel stijgt, fout.

Volgens de nieuwste satellietdata is de ijslaag in de jaren van 1992 tot 2001 met 112 miljard ton ijs per jaar toegenomen. In de jaren 2003 tot 2008 nam de ijslaag jaarlijks met 82 ton ijs toe. De chef-glacioloog van de NASA, Dr. Jay Zwally, zei dat de NASA-studie in principe met andere studies overeen zou komen dat de ijslaag op het Antarctisch schiereiland en in de westelijk Antarctica zou toenemen. Het goede nieuws zou zijn dat Antarctica op dit moment niet zou bijdragen aan de stijging van de zeespiegel, maar een daling van 0,23 millimeter per jaar zou opleveren.

In 2008 berichtte “Die Welt” over het uitsterven van ijsberen op de Noordpool. Dit bericht zou echter een “sprookje” zijn, want het aantal ijsberen zou zich op dit moment op recordniveau bevinden. Aldus de studie van de NASA. Met het oog op deze cijfers schijnt de theorie van het broeikaseffect toch zeer “onwetenschappelijk”: de atmosfeer van de aarde bestaat voor 78% uit stikstof, 21% zuurstof, 1% edelgassen en 0,028% CO2. Daarvan produceert de natuur zelf ongeveer 96% CO2. De resterende 4% produceert de mens, dus 0,00152% van de totale atmosfeer. Dat dit geringe percentage voor een globale klimaatverandering verantwoordelijk zou zijn, is niet alleen onwaarschijnlijk, maar idioot.

Een feit is echter dat de actuele klimaatpolitiek duizenden mensen laat sterven. Want de productie van bio-ethanol drijft de prijzen van levensmiddelen op en kost de armste mensen van de wereld gewoon hun leven. De meerderheid van de mensen die in de door de mens veroorzaakte klimaatverandering geloven, weet niet dat de theorie van de antropogene klimaatopwarming wetenschappelijk helemaal niet bewezen is. Ze is een pure theorie. Het Protocol van Kyoto en de politiek van de Duitse regering evenals van de Groenen is dus gebaseerd op het rapport van de wereldklimaatraad, dat tot nu toe niet kon worden bewezen. Talrijke wetenschappers, die eerst hun naam leenden aan dit rapport, zijn inmiddels afgehaakt. Angela Merkel heeft al in 1995, destijds nog als minister van Milieuzaken, met het “Berlijnse Mandaat” maatgevend aan deze zwendel bijgedragen.

Bron:
www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Wetenschap, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op NASA weerlegt wereldklimaatrapport: de Antarctische ijskap wordt groter

 1. Laurens zegt:

  Al is de LEUGEN nog zo snel , de WaARHEID achterhaald hem wel !!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Even het NASA rapport naar Rutte en Co sturen dat ze dus onmiddellijk moeten stoppen met dat klimaatakkoord, dit weten ze vast niet……………..toch??, ze zullen toch niet het leven van zoveel mensen op het spel willen zetten………..toch???, nou duidelijk wel!!!!!

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is nou juist het punt Mary, de NASA zijn geen kleuters die onderzoeken presenteren die niet tot in den treure zijn gecheckt en gedubbelcheckt die komen met gedegen onderzoek en bevindingen, het geeft te denken dat men erin slaagt dit bij het grote publiek verborgen te houden.
   Normaal gesproken hoort een dergelijk onderzoek met chocoladeletters op alle voorpagina’s in de hele wereld te komen, zouden talkshows er hele uitzendingen aan moeten wijden, speciale nieuwsuitzendingen en ga zo maar door.
   Maar dat gebeurt niet en de vraag is waarom niet ?

   Geliked door 2 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wellicht zaak om dit bericht te forwarden aan alle 2e Kamer leden?

  Like

 4. Henk Beije zegt:

  Ik kom uit de tuinderij,en heb me altijd verzet tegen de CO2 theorie,want we konden in het Westland niks kweken in de winter voor 1960.
  Dat lukte pas toen ene meneer Valk in het dorpje de Lier met zijn ploffers op de markt kwam,en deze ploffers produceerden ook CO2,en ra,ra,we konden in elk jaargetijde nu in de kassen de producten kweken.
  Hierna is ook de winter in de kassen weggewerkt door verlichting in de kassen,en kijk naar wat er anno nu geproduceerd word in de winter !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/17/guardian-re-names-climate-change-global-heating-to-sound-scarier/

  Delingpole: Guardian Invents Scary New Name for ‘Global Warming’ — ‘Global Heating’

  The Guardian newspaper has decided to change the name ‘global warming’ because it doesn’t sound scary enough.
  From now on, the Guardian‘s editor-in-chief Kath Viner has ordered, ‘global warming’ is to be called ‘global heating.’

  Like

 6. Qvic zegt:

  Het grote punt is dat met onheil voorspellen en iedereen angst aan jagen van als we nu niets gaan doen voor het klimaat, dat het dan te laat zou zijn. Enorm veel geld te verdienen valt aan de onwetende mensen. Dan is de verleiding te groot, dan de echte waarheden te verkondigen. Zo zit de mensheid nu eenmaal in elkaar, om met list en bedrog zoveel mogelijk macht naar zich toe te trekken en zo gaan heersen over de menigte. De onwetende mensen die de leugens dan, als de enige waarheid zijn gaan aannemen. Hierdoor ontstaat van zelf een wildgroei van leugens op dat gebied en dat wordt hoe langer de hoax duurt steeds extremer. Iedereen die wel de echte waarheid vertelt, wordt dan zwart gemaakt en als leugenaar bestempeld door de onwetende menigte. Dit zelfde principe geldt ook voor de politiek en elke religie. Overal waar geld te verdienen valt en waar macht een rol speelt, wordt de zelfde principe/methode gebruikt over de gehele wereld.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk Beije zegt:

   De lul hoeren spraken in 1960 al over tien voor twaalf,en dat doen dezelfde soort nog steeds,of het is al 2 min voor twaalf voor hen.
   Maar niks is zo sterk als de natuur,en het enige gevaar voor moeder aarde is de over bevolking.
   Toch ook de linkse kliek,die steeds meer vreemdelingen in ons eens zo mooie Nederland binnen halen,en zo de balans verstoren,en dat is al goed te zien aan de moorden en aanslagen die anno nu weinig mensen meer wakker houden.
   Men zegt ook niet meer van het is een Marokkaan,nee de dader was ligt getint.

   Geliked door 1 persoon

 7. Pannenkoek zegt:

  https://climate.nasa.gov/evidence/

  Jammer dat de website van de NASA wél bewijzen vindt voor de klimaatsverandering en dat het ijs op Antarctica smelt.

  Geliked door 1 persoon

  • No Name zegt:

   Dat is inderdaad ‘jammer’, 🥞, echter is het vooral erg verwarrend. En dat is naar mijn bescheiden mening véél erger: je kunt niets meer vertrouwen mede doordat de belangen van de belanghebbenden (lees: The filthy rich) haast oneindig veel zwaarder wegen dan de waarheid. Een schrale troost is echter dat de waarheid ALTIJD aan het licht komt, wanneer de balans maar ver genoeg is doorgeslagen naar de andere kant. Dat is het feit van de natuur.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Pannenkoek 18 mei 2019 om 18:11

   Waarom zou NASA niet ook meedoen met het NWO-plan?
   Ik vertrouw niets meer.
   Wie weet wat NASA allemaal aan elkaar liegt.

   Like

 8. Henk zegt:

  Waar is de link naar het rapport van NASA? Ik bedoel, als je zulk groot nieuws meldt dan mag je toch minstens een linkje verwachten die je artikel onderschrijft.

  Like

  • Lucky zegt:

   https://science.gsfc.nasa.gov/sed/bio/h.j.zwally

   Dit is wat ik kan vinden

   Dr. H. Jay Zwally is Chief Cryospheric Scientist at NASA’s Goddard Space Flight Center and Project Scientist for the Ice Cloud and Land Elevation Satellite (ICESat). His recent research includes leading comprehensive analysis of the mass balance of the Greenland and Antarctic ice sheets and ice shelves, discovery of the melt-acceleration effect on the flow of the Greenland ice sheet, and comprehensive mapping of sea ice freeboard and thickness.

   Geliked door 1 persoon

 9. Zwally Wally zegt:

  “The good news is that Antarctica is not currently contributing to sea level rise, but is taking 0.23 millimeters per year away,” Zwally said. “But this is also bad news. If the 0.27 millimeters per year of sea level rise attributed to Antarctica in the IPCC report is not really coming from Antarctica, there must be some other contribution to sea level rise that is not accounted for.”

  Like

 10. Eline zegt:

  Waarom staat dit niet op de voorpagina s van de dagbladen??

  Geliked door 1 persoon

 11. Marianne Bergsma zegt:

  Waar is de link naar het officiële rapport?

  Like

 12. HBrunink zegt:

  Laat dit bericht even naar de heer
  Rutten gaan,kunnen ze dit even be
  spreken wat de volgende leugen zal
  Zijn!

  Like

 13. Frans zegt:

  Ondanks de bronvermelding kan ik betreffende rapport niet terug vinden. Alleen een rapport van de man uit 2015.Kan iemand mij dat “onlangs verschenen rapport” doen toekomen?
  Verder wonen er geen ijsberen op de zuidpool zover ik weet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s