Rutte is zich rot geschrokken van misdaadcijfers asielzoekers

Screenshot_285

Premier Rutte is “zeer geschrokken” van de cijfers over criminaliteit onder asielzoekers. Gisteren werd duidelijk dat ernstige delicten als moord en verkrachting in een rapportage van het ministerie van Justitie en Veiligheid onder het kopje ‘overige’ waren geplaatst.

In het wekelijkse televisiegesprek met de minister-president zegt Rutte dat dit nooit had mogen gebeuren. “Want zo creëer je weer dat wantrouwen dat we proberen dingen achter te houden, terwijl we juist hebben afgesproken dat we volledige openheid willen geven.”

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op Rutte is zich rot geschrokken van misdaadcijfers asielzoekers

  • paulzwueste zegt:

   “Rutte is zich rot geschrokken…”???
   Hallo.
   Wakker worden!
   Die leugenaar met zijn pathologische grijns heeft zèlf opdracht gegeven om alles onder de tafel te houden!!!
   Wie je ook spreekt in Nederland, allemaal willen ze van die landverrader af!

   Geliked door 1 persoon

 1. Yvonne zegt:

  Reken maar dat heer R het wist en nu doen alsof hij geschokt is hou toch op
  Weet u waar wij ons rot van schrikken dat onze wijken stap voor stap worden over genomen door personen die hier niet geboren zijn
  En voor de bühne toneel spelen , blijf het volk maar in de maling nemen we pikken alles tot we het spuugzat zijn

  Geliked door 6 people

 2. Jan zegt:

  terwijl we juist hebben afgesproken dat we volledige openheid willen geven.

  En weer werd Ruttes neus een meter langer

  Geliked door 5 people

 3. Rensk. zegt:

  Rutte is zo glad als een aal. Hij liegt en blijft liegen. Baudet zal er een enorme kluif aan hebben. Want met liegende mensen discusseren is praktisch onmogelijk. Je hebt namelijk op dat moment geen bewijzen. En dan word het welles nietes. Rutte houdt ook nu weer Harbers de hand boven het hoofd. Dat heeft ie met alle liegende varkens van voorheen gedaan. Rutte geschrokken? Laat me niet lachen. Hij schrikt meer van het feit dat de partij kleiner is dan FvD

  Geliked door 5 people

 4. Hovawart zegt:

  “Want zo creëer je weer dat wantrouwen dat we proberen dingen achter te houden, terwijl we juist hebben afgesproken dat we volledige openheid willen geven.” is een leugentje om bestwil….en de kamer gaat over tot de onwaarheden van de dag…of noemt men dat op het Binnenhof de politieke intriges?

  Geliked door 4 people

 5. Peter zegt:

  Kan je zien dat ze in Den Haag onder een steen leven, Geert roept het daar elke dag ,en druiloor Rutte,is weer eens “geschockt “

  Geliked door 5 people

 6. Hebben wij decennia WERELDVREEMDE zgn. bovenonsgestelden op Het Binnenhof gehad of waren / zijn ze misdadig laf en hypocriet?? Hoe dan ook, het werd de ondergang van Het Land van Onze Voorouders!! Een ramp groter dan welke oorlog dan ook! Opdat wij niet vergeten; Hans Janmaat en echtgenote, Pim Fortuyn, Theo van Gogh en al die andere naamloze Slachtoffers van eerder genoemd TUIG!

  Geliked door 5 people

 7. Rensk. zegt:

  Het is goddomme 1 en al doofpotten daar in Den Haag. Tweede Kamer zit er al jaren voor Jan met de korte achternaam.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Karin B. is anders echt wel voor de multi-culti en MEER, meer Marokanen in ’t land:
   De cabaretière vindt het bizar dat Agema als reactie op de duizenden aangiftes tegen Geert Wilders aangifte gaat doen tegen PvdA-gezichten Diederik Samsom en Hans Spekman. “Ik vind dat stom“, zei Bloemen onomwonden.
   De comédienne begrijpt niets van Agema. “Waarom ga jij dan aangifte doen? Dan word je toch weer voor het karretje van Wilders gespannen. Ik vind dat stom. Daar ben je veel te intelligent voor. Dat zou je niet moeten doen.”

   Like

 8. Jade zegt:

  Volgens mij kan dat -is zich rot geschrokken-
  wel tussen aanhalingstekens…
  Tis allemaal show voor de bühne.
  Die klootzak weet precies wat er speelt.
  Wim-Lex ook, met z`n iftar-feestje…
  Landverraad/hoogverraad is hier aan de orde.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ooit was een tijd dat landverraders gevierendeeld werden.

   Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Reactie.. Rutte .., Harbers baalt enorm .., nou je kan balen dat een voetbalwedstrijd verloren is .., maar als je zich zo uitdrukt over zulke aangrijpende zaken dan heb je geen niveau.., dan ben je volkomen ongeschikt voor je ambt.., misdadig is het…, dan ben je een huurling.., die z’n schapen ipv te beschermen aan de Wolven overleverd…, en dit zijn onze lijders .., nou ik weet wel waar dit eindigt.., een tragedie waar bij het nazi tijdperk vergeleken.., nog maar Spielerei was..,
   A.Ruygrok,Monster.

   Geliked door 2 people

 9. annah zegt:

  weer een leugen …. hij weet donders goed hoe het zit ….

  Geliked door 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  De zakkenwasser!
  En dát is dus ‘onze grote, vet betaalde leider’!

  Er hat es nicht gewusst.

  Je was me kennelijk net voor, Wachteres. 😛

  Geliked door 3 people

 11. delamontagne zegt:

  Zou rutte werkelijk niets, helemaal niets van de verrotte mentaliteit van dit achterlijke volk, dat niet in Europa thuis hoort, afweten………….
  Zó denken ze over vrouwen ( in Duits gesproken..)

  Geliked door 1 persoon

 12. neilven zegt:

  Volledige openheid, laat me niet lachen. En nu? Wat gaan we doen met dat tuig gaan we ze nu eindelijk het land uitzetten want de schreeuw hierom wordt steeds groter, elke persoon met een buitenlands paspoort ook diegene die een dubbele nationaliteit hebben en die zich bezig houden met ongepast gedrag ook nog zo klein moeten per direct het land uitgegooid worden en nooit meer er in, dan krijgen we lucht. Ook diegene die de Nederlands nationaliteit hebben verkregen maar ook veelvuldig in de fout zijn gegaan moeten het land verlaten. Dat zal ons land goed doen. Want het is ons land en niet van dat tuig! Geen rechtszaken maar direct buiten gooien.

  Geliked door 1 persoon

 13. Mary zegt:

  Zich rot geschrokken……….ja natuurlijk, “als zoef de haas het land uitmoeten” oh maar we kunnen “vluchtelingen” toch niet meer repatriëren na het plegen van een misdrijf volgens het “Europese Hof” want uiteraard moet altijd met hun veiligheid rekening worden gehouden, dus hol en leeg, niks gaat hier als zoef de haas het land uit, wij moeten als zoef de haas de EU uit!!!!

  Like

 14. maurice de praetere zegt:

  het zal wel weer om stemmen te doen zijn stem op wilders

  Geliked door 2 people

 15. Hans zegt:

  Wat moet je met zo’n vent als die rutte die ons veraad wat een slap verguur die rutte moet je op zo’n een stemmen echt niet die leugenaar weg met Rutte forum voor democratie kun je beter stemmen Rutte kan beter de hand vast houden van jan dronken man die de eu moet reageren wat een land hebben wij zeg 🇫🇷 is niet meer de land van echte 🇫🇷 meer het is een mengelmoes met al die lui die hier komen

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Rutte maakt Baudet uit voor ‘kamergeleerde’, maar zelf leeft hij in een zeer beperkt wereldje (bubble). Weet hij dan niet wat er in Zweden en Duitsland gebeurt met al die slachtpartijen door messentrekkers en verkrachters van islamitische asielzoekers ?
  Deze idioot leidt zogenaamd ons land, maar is zelf wereldvreemd en meent ons Nederlanders de maat te kunnen nemen met zijn ideeën over de EU.

  Like

 17. koosv8 zegt:

  Dus dat nepnieuws van die zg. Rechtse doemdenkers is nu toch WAARHEID geworden.
  Rutte, weet je wel of je nog leef, of in welk virus kweek bakje ben jij opgegroeid. Ik begin me toch een beetje af te vragen of je iedereen zomaar kinderen moet kunnen laten krijgen. Wat een zieke geest heeft die vent, het schoothondje van MERKEL.

  Like

 18. Bob Fleumer zegt:

  Het feit dat Rutte nog steeds niet door heeft dat hij over zijn datum is bewijst dat hij niet geschikt is als minpres van Nederland.

  Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Rutte is zich rot geschrokken!?

  Geloof je het zelf

  Hij is zich rot geschrokken dat het uitgekomen is.

  Dat is de plek waar het zeer doet en niet de gewone burger die door verrijkers gemolestreerd verkracht en bestolen wordt.

  Geliked door 3 people

 20. David zegt:

  Ze willen ” draagkracht” voor asielzoekers. Met de echte cijfers gaat dit niet lukken!
  Daarom liegen maar!

  Geliked door 1 persoon

 21. aad| zegt:

  Rutte blijkt niet te begrijpen, wat zich afspeeld in Nederland, in Europa. Blijkt zich niet te kunnen voorstellen hoe dit gaat verlopen, hoe dit afloopt. Rutte, sodemieter op, sloop mijn land niet, sloop mijn land niet verder. Omdat ik bezorgt ben dat jij nu ook weer gewoon doorgaat, kan ik niet en kunnen wij ook niet meer stoppen.

  Like

 22. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  En ik ben me ‘rot geschrokken’ dat Rutte nog niet bekend was met de cijfers………..https://tinyurl.com/y2wylvd5

  Like

 23. Harrie Vaes zegt:

  Als we niet met zn allen met gaffel en riek ten strijde trekken tegen dit leugenkabinet dan blijft het….glas….plas….was.

  Like

 24. kampersrene zegt:

  Het is duidelijk Rutte leest nooit E.J.Bron Iedere….Nederlander weet het behalve Rutte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s