Eén Europa?

Screenshot_299

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De laatste jaren komt er steeds meer na gepapegaaide onzin op tv en de radio voor wat  betreft de EU. Vooral ‘historicus’ c.q. egocentrische-prestatiedrang-op-uw-kosten ‘premier’ Rutte doet de laatste semesters een beduidende, maar gelukkig uiterst doorzichtige duit in het EU-zakje.

Pinocchio versus de uil van Minerva

Er is zelfs een persoonlijke aanval op Baudet voor nodig om de paniek wat betreft de omslag qua denkwijze over de EU ‘onder controle’ te krijgen. Een uitermate ZIELIGE wanhoopsdaad! Andere bewoordingen heb ik er niet voor. Alsof er inmiddels ook nog maar IEMAND zou zijn die de beloftes en uitspraken van deze notoire leugenaar gelooft… Klaarblijkelijk is deze ‘historicus’, die nog altijd uiterst hardnekkig NIETS wil/kan leren van de geschiedenis, de werking van de Europese Economische Gemeenschap (EEG) vergeten…? Europa heeft onderling altijd bloeiende handel gedreven en de landen steunden elkaar gezamenlijk als er militaire inzet benodigd of vereist was. Dat is vanaf 1958 altijd zonder problemen verlopen, dus waarom dat NU ‘alleen nog maar zou kunnen werken’ als heel Europa onder het bewind van een paar machtszieke narcisten en dronkenlappen valt, is voor mij in ieder geval ÉÉN grote waanzin. Gezien de samenstelling van de Bilderberg-groep (!) verklaart het echter WEL veel!

Complete onzin!

Eén groot Europees leger is klaarblijkelijk DE natte droom van Macro(leo)n en mevr. Hitler-Merkel, waarvan ZIJ de inzetbaarheid gaan bepalen. Zoals hierboven beschreven, heeft het onder de EEG prima gefunctioneerd, dus ik zie geen enkele toegevoegde waarde in een Europees leger, anders dan de machtszucht van het eveneens bovengenoemd stropdassen en mantelpakjes tuig.

Vannacht hoorde ik op NPO2 overigens een of andere ‘dame’ enorm domme uitspraken doen. Thierry Baudet en de nieuwe populistische partijen zouden beperking van vrijheid van (islam-)‘religie’/immigratiebeperking én beperking van vrouwenemancipatie en dus vrouwenonderdrukking nastreven… Ik zeg: KNAP (!) dat iemand in een kort radiogesprekje zó veel discrepantie kan verenigen en dat op Baudet weet af te schuiven. Complete onzin (!), bedacht en uitgesproken door een of andere ‘feministische’ roze-gebrilde PvdA/Groen-Link(s) of D66 ‘humanist’. Als er IETS vrouwenemancipatie beperkend en UITERST(!) vrouwen onderdrukkend is, is het de islam wel! Maar DAAR moeten we er juist, al dan niet extremistisch/salafistisch, illegaal en/of horizontaal geïmporteerd, juist MEER van krijgen…

Merkt u overigens ook zo veel van die komende 20 jaar voorspelde extreme hittegolven door de vermeende ‘klimaatverandering’? Weersverandering en klimaatverandering…: het blijft voor deze met angst gehersenspoelde Groen-Link(s) en Gay66 kindertjes een moeilijk te begrijpen materie, die uitsluitend door manipulerende angstgoeroes en bewust misleidende lamstralen als Klaver en Jetten gehanteerd worden zoals het HEN (persoonlijke inkomen) past. Uitsluitend gebaseerd op totaal onbewezen, keihard gelogen of HEEL bewust verdraaide/‘gunstig’ aangepaste ‘feiten’… Wat dat betreft zie ik slechts overeenkomsten met de Midden-Oosterse ‘religies’, die eveneens gebaseerd zijn op een doctrine op basis van angst en verdoemenis, er vanaf het hele jong kind af aan erin gestampt. U MOET en ZULT hun verzonnen waanzin geloven…!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Eurofielen, Europeanisering, EUSSR, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Eén Europa?

 1. Henk zegt:

  Kan de heer Schilder geen vaste rubriek krijgen.
  Lees graag zijn stukken.
  Helder en doeltreffend.
  Zeer mee eens.
  Zelf luister en kijk ik al niet meer naar de radio en tv.
  Wat een holle vaten. In deze tijd is het makkelijk om je zakken te vullen met het verkondigen van onrealistisch praatjes.
  Lekker meedoen bij Pauw en Jinek.
  Je hoeft geen kennis van zaken te hebben.
  Dadelijk weer elke avond politiek commentaar met niets zeggende woorden.
  Zou graag op deze site commentaar lezen met inhoud. Ingenieurs en dergelijke die verstand hebben van energie. Deze site biedt nog hoop op de waarheid.
  Ook café weltschmerz doet dat.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Zag net een filmpje op Geen Stijl over EU parlementariers Ben niet verbaasd. Je ziet hetzelfde soort als de varkens in de top bij Lenin en Stalin. Parasiteren op de burgerbevolking. Dat ze daar enig werk doen waar Europa veel aan heeft maken ze mij echt niet meer wijs. Het is een communistisch marxistisch gedrocht met de meest ordinaire vraatzuchtige roofdieren op aarde. Als dat soort de volledige macht zou krijgen gaat er precies hetzelfde gebeuren als onder Lenin en Stalin.

  Geliked door 2 people

 3. links slaat wild om zich heen ; door de peilingen voor 23 mei raken ze in paniek

  Geliked door 2 people

 4. Tineke zegt:

  ”Alsof er inmiddels ook nog maar IEMAND zou zijn die de beloftes en uitspraken van deze notoire leugenaar gelooft………….

  Jammer genoeg heer Schilder,zijn er m.i juist wel veel die hem nog geloven.
  hoe kan deze zak hooi anders nog zo hoog in de peilingen staan.
  Wie zijn dan al die stemmers die deze landsverkwanselaar in het zadel houden?
  Toch niet alleen de multinationals?
  Dat zijn de mensen met een twee tot drie x modaal inkomen .
  Die zijn nog steeds ontzien,krijgen er in verhouding het meeste bij,
  Als die flink aangepakt gaan worden,gaan ze misschien hun verstand gebruiken.
  Eerder niet,en kan de grootste sloopkloot aller tijden zijn goddelijke gang gaan met de afbraak van ons ooit zo mooie Nederland !

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  Een vierde rijk,onderdeel van de new world order.1 wereldregering 1 wereldreligie 1 wereldmunt.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Greta Thunberg is een slachtoffer van haar klimaat hysterisch millieu. Zij heeft vanaf dat zij lopen en praten kon de klimaat waan geIncorporeerd in haar toch al aangeboren psychische labiliteit en morbiditeit. Zoals alle wanen en psychotische inhouden is ook de klimaatwaan van Greta (zonder dat het haar bewuste keuze was) ingebed en gevoed door de algemeen heersende wanen van het tijdsgewricht waarin we nu leven. De religieuze wanen, heksen wanen en duivel wanen met de bijbehorende psychotische belevingen van vroeger hebben het veld geruimd voor de moderne wanen rondom klimaat, natuur en millieu en identiteitswanen. Wat dat aan betreft is er niets nieuws onder de zon.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Europa “een” daar sta ik volledig achter maar dan zonder “een ” moslim

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s