STOP ISLAM!!!

Screenshot_303

Als er een vos bij jouw huis zou komen, zou je hem dan in je kippenhok stoppen in de hoop dat hij integreert? … Dat dacht ik niet… Stop de invasie van de islam naar de vrije wereld!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Europa, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

14 reacties op STOP ISLAM!!!

 1. guusvelraeds zegt:

  Wat veel mensen niet begrijpen is dat het de grote groep als gematigd bekendstaande moslims zijn die zorgen voor de vrijheid berovende toestand van islamisering. De radicalen die van tijd tot tijd aanslagen plegen Allah hu Akbar roepen en straatterreur plegen brengen geen islamisatie voor. Zij zijn alleen het bewijs dat de islamisering al in een ver gevorderd stadium is aangekomen.

  Liked by 2 people

 2. QenQ6 zegt:

  P.S. Geen vlees meer in Amsterdam. Wel drugs natuurlijk….

  Liked by 1 persoon

 3. Wees alert……draai je rug niet naar de xlam….want je weet niet wat er dan gebeurt……kijk rustig naar personen die vreemd zijn van de rest……zorg voor iets onbreekbaar in je zak of tas……want alleen zo kan je je weren.

  Liked by 1 persoon

 4. L zegt:


  Racisme en hate crime…
  M man spuugde baby van 9 maanden in het gezicht omdat blanken zich volgens hem niet voort mogen planten……

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Het is niet te geloven of normaal meer, hoe we worden belogen en bedrogen,
  Achter de schermen vinden er toch gesprekken plaats om de Syrische IS vrouwen een vrijgeleide te geven naar de Nederlandse ambassade in de Iraakse stad Erbil meldt de Telegraaf.https://www.telegraaf.nl/nieuws/3607517/gesprekken-over-vrijgeleide-nederlandse-is-vrouwen

  Liked by 4 people

 6. Lucky zegt:

  Geert in Milaan, basta izzlaam en basta eu!

  Liked by 1 persoon

 7. Corné zegt:

  Het is hetzelfde verhaal als het sprookje van de Wolf en de Zeven geitjes. Een heel dom geitje ging in op de leugens van de vermomde wolf en deed de deur open. Het gevolg kennen we. Bij ons zijn er heel veel domme geitjes, of liever gezegd groenlinkse geitenwollensokkers, die zien geen enkel gevaar en zetten onze grenzen wagenwijd open. Ze flirten zelfs met de wolf, die in tegenstelling tot de wolf in het sprookje, zich niet eens hoeft te vermommen. Het sprookje loopt goed af. De wolf wordt gedood en de geitjes bevrijd. Helaas vrees ik dat ons sprookje anders zal aflopen.

  Liked by 1 persoon

 8. Wakkere Joost zegt:

  Wat nu als wij hun babys is in hun gezicht spugen!

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Dat is precies wat de linkse en dergelijken geestesgestoorden doen …..ze plaatsen de vos in het kippenhok en hopen dat hij zich zal aanpassen en leven zoals een kip

  Liked by 2 people

 10. Jules Vismale zegt:

  Helaas heeft dat linkse mispunt van een Jesse klaver (GroenLinks) er evenmin genoeg van om de gehate islam hier naartoe te blijven halen in de vorm van IS-vrouwen! Lees maar hoe wat dit linkse ongedierte graag wil bewerkstelligen:

  WOW! Levensgevaarlijke Jesse Klaver (GL) wil alle Nederlandse ISIS-kids én hun ouders terughalen

  GroenLinks toont zich weer eens de partij tégen Nederland, en heeft er geen enkele moeite mee om onze veiligheid te grabbel te blijven gooien! De partij wil namelijk geen knipmessen voor de VN, die Nederland oproept om alle ISIS-kinderen mét hun ouders terug naar ons land te gaan halen. Gevaar? Dat wordt zwaar overdreven, hoor.

  Met de Europese Parlementsverkiezingen in het vooruitzicht zet GroenLinks alles op alles om ook die laatste stemmers (die vent wordt alleen maar gehater met zijn linkse stupide ideeën) over de streep te trekken.
  En daarom doet de partij vandaag een ‘barmhartig’ aanbod. Tenminste, aan de radicale moslims die nog steeds sympathie hebben voor de jihad. Die hebben in het Nederland van 2019 namelijk ook stemrecht, hè?

  Klaver biedt ze aan dat alle “ISIS-kinderen” (een groot deel is allang zo gehersenspoeld dat het levensgevaarlijke tijdbommen zijn geworden!) doodleuk mogen terugkeren uit Syrië, no questions asked. En de ouders, die hun kroost meenamen naar het voormalige terreurkalifaat, die mogen er ook gewoon bij. Dat hallucinante voorstel deed Jesse Klaver vanochtend bij WNL Vandaag:

  “GroenLinks-leider Jesse Klaver wil dat kinderen van Nederlandse IS-strijders terug naar Nederland worden gehaald. In Goedemorgen Nederland steunt hij de oproep van Virginia Gamba van de Verenigde Naties.
  Klaver was het niet helemaal eens met de beelden die tijden Goedemorgen Nederland te zien waren. “Met zulke beelden doe je net of het allemaal kleine terroristjes zijn. Dat is natuurlijk niet zo. Die kinderen worden niet getraind of gedrild maar leven meestal in erbarmelijke omstandigheden.”

  Ah, dan valt het hier wel mee hoor: niet alle ISIS-kindjes hebben daadwerkelijk ook een ISIS-hersenspoeling gekregen. Dat zal ongetwijfeld kloppen, maar Klaver lijkt niet te beseffen dat het best 999 keer goed kan gaan. Maar als het ook maar één keer fout gaat, betalen we daar allemaal in Nederland een hoge prijs voor.
  En Jesse Klaver, die namelijk graag gokt met onze levens, gooit onbekommerd de dobbelstenen over tafel.
  Tenslotte had hij zelf al zijn moeder nog niet zo lang geleden verloren en die zou zich vast doodschamen om wat haar zoon hier wil uitvoeren met de IS-vrouwen en -kinderen! Hij haalt ze toch gewoon in zijn eigen huis om ervoor te zorgen, de walgelijke huichelaar!

  Liked by 1 persoon

 11. Herman Peter zegt:

  Afwachtend tracht ik hier een reactie te plaatsen ..afwachtend of de lange arm van het FB-censuur ook tot hier reikt ..Ik heb alle vorige commentaren gelezen ,en vind er absoluut niets racistisch bij ,gewoon de realiteit verwoord door machteloze blanke mensen ..Ik hoop dat er spoedig een beweging opstaat die een halt kan toeroepen aan de dreigende moslimoverheersing ..en dat Fb minder moslims aan de censuurdienst zet !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s