De EU is een hindernis geworden voor vrijhandel

Screenshot_331

(Door: Auke Zijlstra)

Het argument dat we dankzij de EU een groot handelsblok vormen kan van tafel

Verkiezingstijd is een heel andere tijd, merk ik wel. Waar ik jarenlang zo weinig publiciteit wist te krijgen dat ik in arren moede  journalisten op mijn kantoor uitnodigde om eens te informeren waarom ik werkelijk nooit een bijdrage mocht leveren in hun artikelen, werd ik de afgelopen maand voor zoveel debatjes uitgenodigd dat ik tot mijn spijt ook nee moest zeggen. Ik kan geen zes debatten op een dag doen als die ook nog eens in zowel Tilburg als Groningen als Den Haag zijn.

Een debat waar ik wel heen kon was afgelopen week in Den Haag. Plantum, branchevereniging voor bedrijven uit de sector plantaardig uitgangsmateriaal, had een kas neergezet op Het Plein in Den Haag, en een debat georganiseerd over de positie van de bedrijfstak in het licht van de verkiezingen voor het Europees Parlement. Daar is veel over te zeggen. Brussel heeft innovatie gentechnologie min of meer de nek omgedraaid en heeft de bedrijfstak vergiftigd met subsidies die verkeerde prikkels geven. Veredelingsbedrijven kunnen beter naar de VS of Japan verkassen. Gelukkig kunnen we nog handeldrijven. Toch?

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, EUSSR. Bookmark de permalink .

4 reacties op De EU is een hindernis geworden voor vrijhandel

 1. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/sid-lukkassen-waarschuwt-doofblinde-linkse-media-voor-revolutie-hoog-tijd-een-andere-toon-aan-te-slaan/

  Sid Lukkassen waarschuwt doofblinde linkse media voor revolutie: ‘hoog tijd een andere toon aan te slaan’

  Artikel van dr. Sid Lukkassen is een pareltje om te lezen. In heldere bewoording schetst hij een rampscenario waar haast niet aan te ontkomen lijkt. Hij richt zijn boodschap aan de mainstream media, maar zullen zij luisteren?

  Like

 2. Peter zegt:

  Stop de Syriëgangers
  GEEN Jihadi’s terug naar Nederland !!!!
  https://cultuurondervuur.nu/stop-syriegangers/

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het is natuurlijk een bekend symptoom van Linksche Lunatics, die vanuit een verwrongen ideaalbeeld hun wereld willen vormgeven, ondanks de gevolgen en rechten, dat alles moet wijken voor hun commune-achtige wereld, met een welhaast fatalistisch verlangen om de realiteit niet onder ogen te willen komen, en er zelfs een moord voor willen plegen….(Volkert).
  De Linksche Sekte is geen religie, het is een vaste overtuiging, een door indoctrinatie gevoede hersenspoeling van adolescenten met een morbide fascinatie voor het lijden en kastijden van de wereldbevolking, en als er nog ergens op aarde in relatieve welvaart en weldaad geleefd word is het de Linksche Looney Brigade er alles aan gelegen om deze gebieden ook te demoniseren en de levensstandaard te verlagen tot het niveau van honger en armoe……..
  Het demonische verlangen om vooruitgang en welvaart tegen te gaan door het inspelen op het fatsoen en geweten van mensen die wel willen werken aan een betere toekomst, die wel inzien dat succes en rijkdom slechts middelen en kansen zijn om anderen te kunnen helpen. De Linksche Looneys beroven liever hardwerkende mensen om de schijn op te kunnen houden dat slechts hun communistische overtuiging (met geld en middelen van anderen) de wereld gaan redden…getuige de plannen van ene Timmermans…..zonder intelligentsia, zonder voorstellingsvermogen of oplossend en empathisch vermogen. Vooruitgang is geen bedreiging, het zit in ons DNA, het is de natuur, waarom heeft de Linksche Kerk het dan weer voorzien op de welvarende lidstaten? waarom beroven ze ons van onze democratie, onze normen en waarden, de vrijheid van meningsuiting, vrije media, overheersen zij op justitie, universiteiten en vakbonden, demoniseren zij andersdenkende politieke partijen, en importeert men in grote getalen een groep mensen die even tegengesteld denken als zijzelf over onze westerse cultuur en welvaart ……en het geluk en ontwikkeling van onze kinderen en kleinkinderen.
  De samenleving kun je niet conformeren tot een socialistisch ideaalbeeld, het communisme heeft nog nooit tot enige vooruitgang geleid, slechts achterlijkheid voortgebracht, en verdeeldheid…..in de breedste zin van het woord.

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/20/populist-revolt-spreads-estonias-new-govt-minister-will-oppose-eu-integration/

  Populist Revolt Spreads: Estonia’s New Govt Minister Will Oppose EU Integration

  The leader of the Estonian Conservative People’s Party (EKRE), who recently joined a new coalition government in the Baltic country following a populist breakthrough in national elections, has vowed to oppose further centralisation in the European Union

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s