De gewelddadige misdaadgolf van 2019 in Groot-Brittannië eist 100ste dodelijke slachtoffer van een steekpartij

Screenshot_330

(Door: Joe Markham – Vertaling: “Wachteres”)

De gewelddadige misdaadgolf in Groot-Brittannië gaat door, aangezien  – volgens een analyse van de BBC – het aantal dodelijke steekpartijen in het hele land deze week de 100 bereikte. Het eerste dodelijke steekincident deed zich, naar verluidt, slechts enkele uren nadat het nieuwe jaar was begonnen voor, toen de 33-jarige Charlotte Huggins werd doodgestoken. Het meest recente slachtoffer is een 32-jarige man, John Lewis, die dodelijk werd getroffen in Middlesborough.

Breitbart

Uit een gedetailleerd overzicht van de cijfers bleek dat 83 van de 100 dodelijke slachtoffers van een steekpartij mannen waren en 17 vrouwen. Bijna de helft van de slachtoffers was jonger dan 30 jaar en de jongste leeftijdsgroep van slachtoffers lag tussen slechts 20 en 29 jaar.

Cijfers die in april werden gepubliceerd, toonden aan dat 73% van de daders en 53% van de slachtoffers van mes-criminaliteit een zwarte of etnische achtergrond (BAME) hadden en dat twee derde van alle mes-criminaliteit in Londen werd uitgevoerd door mensen onder de 25 jaar. Het jongste slachtoffer van een aanval met een mes was dit jaar slechts 14 jaar oud en het oudste was 80.

Het grootste aantal steekpartijen deed zich voor in de multiculturele hoofdstad Londen – bestuurd door Sadiq Khan van de Labour partij – die dit jaar tot nu toe 30 fatale aanslagen heeft meegemaakt.

‘De schokkende berichten komen er nu het Verenigd Koninkrijk getuige is van een toename van gewelddadige criminaliteit in het algemeen, met name mes-criminaliteit. De laatste cijfers die het Bureau voor Nationale Statistiek in april publiceerde, toonden aan dat in Engeland en Wales de gewelddadige misdaad met 19% was gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar, met 1,6 miljoen gevallen.´

Uit de cijfers blijkt dat de mes-criminaliteit met 6% is toegenomen ten opzichte van het voorgaande jaar, met 40.829 gemelde incidenten met een “mes of mes-object” – een gemiddelde van 112 elke dag.

Een vooraanstaand chirurg heeft gezegd dat de toename van de mes-criminaliteit een ‘rimpeleffect’ veroorzaakt in de National Health Service (NHS) en ervoor zorgt dat operaties worden geannuleerd en de ambulancediensten onder druk worden gezet.

Professor Moran, de Nationale Klinisch Directeur voor Trauma bij NHS Engeland, zei: “Het zorgt voor  een significante toename van de acute diensten in de NHS en dan een domino-effect in de facultatieve zorg, omdat je uiteindelijk de operatie annuleert om in deze gevallen te opereren, een domino-effect op huisartsen die de brokken weer moeten opruimen.” De topmedewerker waarschuwde zelfs dat bendes in sommige gevallen daadwerkelijk patiënten in het ziekenhuis aanvielen om “de klus te klaren”, als ze er niet in waren geslaagd om hen bij de eerste poging te doden.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Joe Markham

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Londen, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De gewelddadige misdaadgolf van 2019 in Groot-Brittannië eist 100ste dodelijke slachtoffer van een steekpartij

 1. Steven zegt:

  Dat is de ‘diversiteit’ die men zo graag voor ogen hebt. Waardevoller dan GOUD zou etter plofkopje Frans hebben gezegd…

  Geliked door 3 people

 2. Frans Brassens zegt:

  Het wordt echt tijd voor een wet die het mogelijk maakt om dit soort would-be krankzinnigen definitief van de maatschappij te verlossen.
  Niet alleen daar in het VK. Oók in Nederland.
  ‘Oog om oog, tand om tand’ is zo gek nog niet.
  Voor vele van die (islam)criminelen zal dit een rem betekenen.
  Misschien niet voor allen, maar toch kan en zal dit helpen.
  Of dit handen en voeten zal krijgen?
  Denk het niet, zolang domme mensen zich laten manipuleren met valse woordjes.

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  We zijn weer terug bij af, we zitten weer in het
  WILDE WESTEN, MAAR DAN ANDERS.
  Én de machthebbers doen niets niets niets.
  Zij hebben allen bloed aan hun handen, de Politiek, de rechters, de media, en de hardwerkende burgers worden er voor gestraft.

  Geliked door 3 people

 4. Meer als vijftig Afrikanen probeerden afgelopen week weer in kleine bootjes vanuit Frankrijk naar Engeland over te steken. Vroeger hadden wij ook Engelandvaarders, die zette zich juist in voor bestrijding van bezet Europa. Nu is het anders om. Naar Engeland trekken waar alle moslimbroeders zitten om nog meer ongelovigen uit te schakelen en het land te bezetten. Europa is al bijna bezet, nog even wachten op de tweede en derde invasie dankzij Marrakesh.

  Geliked door 3 people

 5. Rensk. zegt:

  Het fenomeen lover-boys. Waar komt dat vandaan?. De shisha lounges waar komt dat vandaan?

  De misdaad is enorm toegenomen.Waar komt dat vandaan? Het nieuwste mode. Messteken in willekeurige mensen. Waar komt dat vandaan? De drugshandel. Waar komt dat het meest vandaan? En hoe kan het dat de laatste 40 jaar het touwtje niet meer uit de brievenbus kan? Komt allemaal door grote groepen spierwitte blanke jongens. Al die spierwitte blanke jongens komen hoog vertegenwoordigd voor in opsporing gezocht. Kuch Men moest eens weten wat er allemaal in Arabische landen gebeurd, Niet teveel over lezen, want je kan er ziek en ronduit misselijk van worden

  Geliked door 3 people

 6. BigLJohn zegt:

  Het aloude begrip uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw; ikke Turkie-Turkie zijn. Ikke hier vrouw, en ikke daar vrouw. Jij niet aan vrouw komen, ikke steek jou met mes. Die vrouw(en) speelt niet altijd meer mee, ze steken voortaan ook iedere autochtoon neer als dat zo uitkomt. En altijd tijdens en na de ramadan, geheel volgens de instructies uit de koran. Vermoord de ongelovigen, waar je ze ook tegenkomt….

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2018/01/24/straftaten-von-migranten-berliner-polizist-packt-aus-so-manipulieren-wir-die-kriminalstatistik/

  Straftaten von Migranten – Berliner Polizist packt aus: So manipulieren wir die Kriminalstatistik.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/05/20/politie-begeleidt-groep-gemaskerde-stenengooiende-moslims-naar-politieke-rally-tommy-robinson-want-dat-gaat-altijd-goed/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Politie begeleidt groep gemaskerde stenengooiende moslims naar politieke rally Tommy Robinson want dat gaat altijd goed.

  Ze waren al speciaal niet in het centrum, maar men verzamelde zich in een buurt waar geen mozzlims zijn.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/20/trump-invites-farage-state-visit-banquet/

  REPORT: President Trump Wants Nigel Farage at State Visit Banquet

  U.S. President Donald Trump has reportedly asked for Brexit Party leader Nigel Farage to be included on the guest list for his state banquet with the Queen during his visit to the United Kingdom next month.
  Friends of Mr Farage have suggested that the Brexit Party leader has been invited to the white-tie dinner despite protestations by senior British politicians including Prime Minister Theresa May

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Als ge dat durft zeggen in het openbaar dan ben je een racist en een islamfoob

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s