Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden

Screenshot_329

Europa richting een nieuw Derde Wereldgebied – Gevestigde orde in Brussel wil vliegreizen sowieso veel duurder maken – Madrid, Napels en Stockholm straks weer vrijwel onbereikbaar vanaf Amsterdam – In tegenstelling tot Jean-Claude Juncker heeft Frans Timmermans geen alcohol nodig (?) om krankzinnige plannetjes te bedenken.

 (Door: “Xander”)

Roomser dan de paus, in dit geval linkser dan links-groen: Frans Timmermans, van de in ons eigen land gemarginaliseerde PvdA, die echter zeker weet de volgende EU-president te worden, wil dat alle vluchten binnen Europa tot 1500 kilometer afstand worden verboden. De drastische stappen waarmee links de vooruitgang en beschaving in Europa wil afbreken en ons lijkt te willen terugvoeren naar de Middeleeuwen worden almaar absurder.

Zelfs de links-groenen in Europa gaat een verbod te ver, en dat wil wat zeggen. Ook stellen zij een kortere afstand, te weten 1000 km. voor, waarbinnen vliegreizen sterk moeten worden ontmoedigd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden

 1. Pietersen zegt:

  Zoals bij een alcoholist het syndroom van Korsakow het eindstation is, zo is bij narcistische Frans de grootheidswaanzin de eindfase van zijn psychische ziekte.
  De man moet electoraal gezien erg diep aan de grond zitten nu hij alle klimaatgekkies in de EU probeert te paaien om stemmen te winnen.

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Vliegen is alleen voor ons soort mensen. Echte cosmopolieten. De CO2 die wij “ons soort” met cosmopolities vliegen (dus zinvol en duurzaam vliegen) uitstoten wordt weer “maximaal” gecompenseerd door onze Tesla’s. Bovendien merkt ons soort de CO2 aflaat (tax) veel minder tot geheel niet in de beurs. Dat is wel zo rechtvaardig.

  Geliked door 2 people

 3. Hendrik M. zegt:

  Die Frans Timmermans vertegenwoordigt zo ongeveer niemand; wat loopt die nog te wauwelen?
  Tja, wat is er beter voor het milieu??
  100 personen in 1 vliegtuig naar bv. Rome en terug of 100 auto’s die deze rit vv maken…
  Trein vervoer komt niet in aanmerking wegens veel te duur en onbenullig lange reistijden met diverse overstappen, dit via stations waar geen beschaafde taal (Engels) gesproken of geschreven word.
  Begint al in België, ben je onderweg naar Luik, heet dat ineens Liege en wil je richting Antwerpen moet je naar Anvers of zo; dat werkt niet.
  Begrijp dat gedoe eigenlijk niet; waarom leren we op school Berlijn, terwijl het Berlin heet?
  Waarom verkrachten we Paris in Parijs?
  Wat is er Nederlandser, London of Londen, waarom die plaatsnaamverkrachtigingen??
  Wat is er mis met Strasbourg, waarom word ons geleerd dat de naam Straatsburg is?
  ‘K weet, ook in het buitenland doet men aan deze idioterie, is Nederland plotseling ‘Les pais bas’
  of Netherlands….
  €U en eenheid bestaat nog steeds niet…

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Geliked door 2 people

 5. koosv8 zegt:

  Zien jullie het allemaal, deze kerel is KNETTERGEK, en dat geldt voor de meestepolitisie aan zijn kanT LINKS, DUS.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Jammer dat bijna geen hond weet wat Timmervarken in zn hoofd heeft. Precies hetzelfde als de Sovjet. 1 elite die zich te buiten gaat en 1 onderlaag die ervoor zorgen dat de bovenlaag zich dat allemaal permiteren kan. Deze man is een grootse narcist. (weet wel zeker dat ook deze man wel het een en ander aan alcohol lust) Kan het wat beter in de hand houden dan Juncker. Stalin zoop ook als een ketter, maar kon het goed verbergen (als ie in het openbaar verscheen) Had enorme aderverkalking in zn kop bleek na zn dood. Jeltsin b.v. daarentegen kon het niet verbergen in het openbaar. Al die gasten daar in de bovenlaag zuipen en snuiven en vreten als parasieten. Ze worden met het jaar gekker. Let maar op. En nog zijn er mensen, die echt denken dat Juncker het in zn rug heeft en geen alcoholist is. Tja

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  De hersenziekte van Timmermans ontwikkelt zich maar al te snel……

  Like

 8. Ildiko zegt:

  kamelen importeren ????

  Like

 9. Peter zegt:

  Hij mag van mij gratis vliegen ………………
  Enkele reis naar de maan !

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  De Linksche OpperLooney laat van zich horen, straks verhuist de EP met handkarren van Brussel naar Straatsburg und wieder zurück…….Stem Ze Weg!

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Misschien komt hij nog ooit met het miserabele idee om de propeller vliegtuigen weer in te voeren. Natuurlijk moeten die propellervliegtuigen een elektrische krachtbron hebben, geen fossiele brandstoffen dus. In dat geval zal ieder straatvliegtuig voorgoed in de ban gedaan worden. Die Frans Timmermans heeft het achterste van zijn tong nog lang niet laten zien !

  Like

 12. Sobieski zegt:

  Dat Timmervarken begint zich steeds verder op te blazen, en als ik ooit in mijn leven iemand gehaat heb, is dit misbaksel het wel.
  Nu weer zijn zieke voorstel betreffende vliegen binnen Europa. Hem raakt het niet, hij heeft een vet salaris. Ik heb familieleden, vrienden en zakencontacten over meer dan tien landen in Europa, en een drukke baan, waardoor ik geen tijd geb om met de trein of bus te reizen, en een auto kan ik me niet permitteren nadat alle belastingen betaald zijn (en dat zou ook te lang duren).

  Maar gerust. De verkiezingen verliest hij so-wie-so, want niemand pruimt hem nog, ook bij “links” steeds minder.
  Denk maar aan het hilarische Brusselmans filmpje van de SP.
  Een dezer dagen valt hij onder druk van zijn overgewicht van zijn sokkel, en dat gaat dan op volgende wijze (uit Monty Python “The Meaning of Life”. Waarschuwing: erg onsmakelijk)

  Alleen heel erg voor diegenen die daarna de rotzooi moeten opruimen.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Toch vrees ik dat velen van ons denken dat ze met hun stem Timmermans weg kunnen sturen maar dat is niet het geval, we stemmen voor het Europees parlement waarin slechts 26 van de 751 gevuld gaan worden door Nederlanders.
  De voorzitter van de Europese Commissie wordt echter gekozen door…. de Europese Commissie !
  Franske is nu een van de vice-voorzitters en zou het dus zomaar kunnen worden.
  Daar hebben wij dus nul zeggenschap over, helemaal niks, noppes, nada.
  En stel nou dat het zogenaamd ‘liberale’ kamp flink wint dan is hun kandidaat Verhofstadt.
  Weet niet hoe het anderen vergaat maar daar kan ik ook niet bepaald vrolijk van worden. En de opvolger van Guy V. als voorzitter van ALDE zou dan zomaar naar Sophie in ’t Geld kunnen gaan.
  Hoe je het ook wendt of keert, we worden genaaid.

  Like

  • Sobieski zegt:

   Tijl, ik ben bang dat je gelijk hebt. Een gezamenlijk uittreden uit de EU van alle lidstaten zou de oplossing zijn. Als Le Pen wint in Frankrijk en een “Jeltsin” doet (Eind 1991 trok Rursland terug uit de USSR, die daarna natuurlijk ophield te bestaan), is er ook hoop. Een uittreden van Duitsland zou nog effectiever zijn, want daar ligt de werkelijke macht binnen de EU. Maar helaas zijn de Duitsers nog niet zover. Nog te welvarend om het massaal te voelen, zo lang ze zelf geen slachtoffer worden, en nog te veel misplaatste schuldgevoelens tegenover de verkeerden, terwijl de daadwerkelijk schuldigen al lang dood zijn.

   Like

  • Rensk. zegt:

   Ik wist zelf niet precies hoe de EU in elkaar steekt. Nu weet ik wat meer, maar denk dat het nog maar een fractie is. Maar ja je kan niet over alles de details weten, want dan moet ik het lezen van boeken aan de kant zetten en dat doe ik toch echt niet. Veel te leuk om geschiedenis te lezen.

   Like

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen, bezetting vliegveld Parijs door afrikaanse asieleisers…

  Like

 15. Lucky zegt:

  Vliegveld Parijs

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/20/watch-france-does-not-belong-french-hundreds-illegal-migrants-occupy-french-airport/

  ‘Frankrijk is niet van de Fransen’ – Honderden illegalen bezetten Franse luchthaven.

  WATCH: ‘France Does Not Belong to the French!’ – Hundreds of Illegal Migrants Occupy French Airport

  Hundreds of illegal migrants occupied the Paris Charles de Gaulle airport in France, preventing people from boarding their flights and demanding to speak to Emmanuel Macron’s prime minister, Edouard Philippe.
  “France does not belong to the French! Everyone has a right to be here!” yelled one of the migrants, organised by the pro-migration La Chapelle Debout group, through a loudspeaker, as they pressed for their presence in the country to be regularised

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Het voordeel voor politici zal zijn dat zij geen boze gezichten meer zullen krijgen van passagiers die vertragingen oplopen als er weer een kist moet wachten op een minister (en haar assistente) die hun opdrachten moeten gaan ophalen in Berlijn of Brussel,……en voor Schiphol vast is komen te staan in de onoplosbare files.
  Het zal de politici sieren als zijzelve zich massaal scharen achter de wens van de OpperLooney en vanaf nu geen gebruik meer maken van een vliegtuig……..en anderen onnodig ophouden voor hun afspraken…..alvast dank namens een frequent flyer.

  Like

 18. Peter zegt:

  Tijd dat we Frans gaan verbieden ,een spanlaken zou niet slecht zijn voor deze uitvreter .

  Like

 19. Astrid zegt:

  Dat wordt dan ruziezoeken met al die mensen met minder inkomsten, die afhankelijk zijn van de cheap-deal vakanties naar Turkije, Spanje, Griekenland etc. Die laten zich die ene familievakantie niet zomaar afpakken door een nikszeggende, omhoog gevallen, volgevreten EU-smurf als Timmerschwanz.

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Timmermans is zo ruimdenkend geworden dat hij de nu al ”tweeduizend jaar durende ” aanwezigheid van de islam in Europa als een vanzelfsprekendheid verkondigt. Geschiedkundig bezien is zijn opvatting heel interessant, want voordat Mohammed zijn nieuwe leer verkondigde ,bleek die volgens Timmermans al meer dan zeshonderd jaar te bestaan. Daarom denk ik zo langzamerhand dat onze vaderlandse ziener ”ze ziet vliegen”
  Hij ziet dingen al voordat ze bestaan.
  Mijn verwachting is dan ook dat Franske, nu die toch al geestelijk oververhit lijkt te zijn geraakt, met een allesomvattend voorstel zal komen om het probleem van de uitvallende korte afstandsvluchten permanent op te lossen : de gedupeerde reizigers zullen gratis gebruik kunnen maken van de beroemde oosterse vliegende tapijten, een bij uitstek geschikte multicultureel vervoersmiddel..
  Zijn voorstel zal vooral de groen denkende partijen in extase brengen.

  Like

 21. BigLJohn zegt:

  Al die afgevaardigden die eenmaal in dat E.U. gebouw werkzaam zijn ontwikkelen de volgende stoornissen; Alcoholisme, krankzinnigheid, grootheidswaanzin, gewetenloosheid en graaicultuur. Dat gebouw doet iets met mensen, en vooral met ons. Wij zijn het die het gelag moeten betalen. Wanneer houdt dit eens op ? Wie het weet mag het zeggen….

  Like

 22. kampersrene zegt:

  behalve voor asielzoekers….want die zijn welkom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s