Minioorlog op de “Balkanroute”: Speciale eenheden in de strijd tegen smokkel-bendes

Screenshot_326

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Balkanroute” voor asielzoekers is absoluut niet “gesloten”, zoals politici sinds de grote asiel-bestorming van 2015/2016 beweren. Nu zagen Roemeense speciale eenheden zich genoodzaakt tot een klap tegen een in grote stijl opererende smokkel-bende en bestormden tegelijkertijd in totaal 16 huizen. Het criminele netwerk, aangevoerd door een Syriër, zou minstens 300 “vluchtelingen” via Hongarije naar Wenen hebben gesluisd, was te horen van de kant van de autoriteiten.

Duits - Zuerst

Bij de actie ging het om gebouwen in Arad, Timișoara en Boekarest. Bij de razzia werden 20 verdachten (Syriërs, Bulgaren, Turken) opgepakt. Bovendien zaten twaalf “vluchtelingen” in een schuilplaats te wachten om opgehaald te worden. Dit zou vermoedelijk nog enkele dagen geduurd hebben – want het principe van de mensenhandelaars luidt: smokkelvrachtwagens worden pas vanaf 80 passagiers (hoofdzakelijk Syriërs, Irakezen, Afghanen) verder gestuurd op weg naar Midden-Europa.

Ook de taakverdeling werd door de vermeende Syrische baas geregeld: een deel van de bendeleden ging in Turkije op “klantenjacht”, een tweede deel hield zich bezig met onderdak en transport en een derde deel ging over de financiën. Rechercheurs gaan op dit moment uit van minstens 300 gelukte smokkelzaken. Het onderzoek zou nog lang niet zijn afgesloten.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Censuur, Criminaliteit, Eurabië, Europa, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Roemenië, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Minioorlog op de “Balkanroute”: Speciale eenheden in de strijd tegen smokkel-bendes

 1. Rensk. zegt:

  Rutte bij WNL: het binnenkomen van vluchtelingen (migranten) is zo goed als opgedroogd. Natuurlijk is het helemaal niet opgedroogd. Het gaat alleen nog geniepiger, vanwege de weerstand van mensen (lees rechts). Hoe meer migranten hoe beter in het beleid van de EU en dus Rutte.
  Geen 1 woord geloof ik van deze snijboon. Trouwens vanaf het begin al niet. Had meteen door wat voor figuur het is.

  Baudet moet flink oppassen en vooral niet in de verdediging gaan als Rutte op de man gaat spelen. En voorkomen dat het een nietes welles word. Ook zelf niet op de man gaan spelen Een normaal mens wordt boos als ze geconfronteerd worden met leugens. Bij de leugens van Rutte moet Baudet heel rustig blijven. Niet zoals toen op tv roepen dat dit niet de waarheid is. en die Afrikaan erbij halen. Vooral niet doen/ Ervoor zorgen dat Rutte om zn Carolientje gaat schreeuwen. Rustig blijven en standpunten blijven herhalen. Vriendelijk blijven ook al barst ie uit elkaar van binnen. En ijskoud zonder enige verlegenheid de boel (laten) controleren of er geen oortjes en dergelijke mee gesmokkeld worden.

  Apart dat Rutte het heeft over vaagheid bij Baudet. De woordenbrij en de beloften en leugens van Rutte daar is voor een normaal mens geen touw meer aan vast te knopen. Zoals gewoonlijk projectie van personen als Rutte
  Zou fijn zijn als Rutte er niet steeds doorheen tettert zoals ie steeds meer doet als ie in het nauw gedreven word. Ben benieuwd. Een ding is zeker, we zijn nog lang niet van die EU stal af

  Like

  • Lange zegt:

   Helemaal nep dat debat ze zullen samen alleen maar meer stemmen krijgen en later in de landelijke politiek samen regeren.
   Dit is gewoon een akkoordje dus opzet FvD heeft het oldboys’s netwerk van Vvd nodig zoals Shell en Unilever en etc.
   Dan kan de Vvd weer opschuiven naar rechts, als ze maar aan de macht kunnen blijven maakt ze niet uit.
   Ik laat me geen zand in de ogen strooien ga het wellicht geeneens kijken.

   Like

  • Bob Koster zegt:

   @Rensk. Kleine correctie: dhr Ramautarsing is geen Afrikaan maar een Surinaamse hindoe, rechts en intelligent.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s