Stemmen voor of tegen Nederland

Screenshot_315

(Door: Juliaan van Acker)

‘Je maintiendrai als Nexit’

De Europese verkiezingen gaan over een stemming voor of tegen Nederland. Wie de Nederlandse staat wil opheffen, moet stemmen voor een partij die de Europese Unie wil bestendigen. Wie houdt van Nederland en trots is op zijn geschiedenis, cultuur en beschaving, kan best zijn stem uitbrengen op een partij die uit de Europese Unie wil stappen.

De Franse historica Barbara Lefebvre houdt in haar zojuist verschenen boek C’est ça la France, een vurig pleidooi voor patriottisme. Patriottisme is helemaal geen ouderwets begrip, maar is precies datgene wat mensen bijeenhoudt en verbindt. Zonder patriottisme ontbreekt de wil om onze cultuur en onze beschaving te verdedigen. Patriottisme stimuleert om het vaderland verder op te bouwen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, soevereiniteit, Verzet, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Stemmen voor of tegen Nederland

 1. ruud beijer zegt:

  Ik denk dat de voorstemmers weer gaan winnen. Ze willen geen toekomst meer voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 2. M. zegt:

  Zolang er nog met een potloodje en losse blaadjes gestemd gaat worden waarna de uitslag weer direct vernietigd moet worden omdat men blijkbaar geen controle wenst, zal het wederom blijken alsof de meerderheid weer voor zijn eigen ondergang heeft gestemd.
  Eendracht maakt macht vandaar dat de eendracht gebroken moest worden door de FvD en men is er weer ingetrapt.
  Mensen die iedereen een beetje normale toekomst gunnen laten zich niet verdelen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Goed artikel. Alleen jammer dat de klimaatverandering er ook weer bijgesleept moet worden. Maar mischien wordt bedoeld de gigantische economische schade die de klimaat waan toebrengt en nog zal toebrengen aan onze nationale economie. Ja in dat opzicht is de zogenaamd door “de mens” veroorzaakte klimaatverandering een groot gevaar voor onze welvaart en uiteindelijk ook voor de cohesie in ons land.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De Nederlanders genieten nu nog enige bescherming tegen de verspilzucht van Brussel, door de democratisch gekozen politiek in de Pays-Bah,, maar als Nederland eenmaal geannexeerd is door de Brusselse EU-politiek zal het hek van de dam zijn, Nederland zal in de Linkse valkuil vallen en leegbloeden om de EU-moloch in leven te houden…….de eigen broek niet meer kunnen ophouden om de zuidelijke lidstaten een zonnig bestaan te geven, een bodemloze put.

  Like

 5. De enige Staat die recht van bestaan heeft is er eentje die voor de veiligheid en ’t welijn van zijn bewoners zorgt. Of dat nu de Staat der Nederlanden is, de #EU of de #NWO maakt geen zak uit.

  Veiligheid is alles, de rest is trallala en beroofd worden we toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s