VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de regering van de leugen en het kabinet van de verdoezeling (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Wat gebeurde er deze week? De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Herbert Reul (CDU), moest toegeven wat iedereen al lang weet: Duitsland heeft een probleem met Arabische clans, met georganiseerde Arabische criminaliteit: drugshandel, prostitutie, roof, diefstal door inbraken, afpersing van beschermingsgeld. Alleen al in Nordrhein-Westfalen zijn 104 grote families crimineel actief. Hun leden, waaronder 380 veelplegers, pleegden in de afgelopen twee jaar, hou je vast, meer dan 14.000 delicten, waarvan ongeveer 5000 geweldsdelicten. En dat zijn alleen de delicten die bewezen zijn.

Dat is ongeveer 20 delicten per dag. Alleen al in Nordrhein-Westfalen. Maar ook in Berlijn, Bremen, Hamburg en andere delen van de republiek zijn de clans zeer actief. Reul schuchter: “Jarenlang werden de aanwijzingen van de burgers, maar ook uit politiekringen, bewust geïgnoreerd.” Natuurlijk: buitenlanders zijn altijd een verrijking. En wie hier iets van zegt, is een “racist”. Dat geldt vandaag zowel als vroeger. En leidt altijd tot totaal falen van de staat!

Ook ergens anders verdoezeling: dat er ´s nachts nog steeds duizenden asielzoekers worden ingevlogen, gold als rechtse hetze, als samenzweringstheorie. Nu bracht een interpellatie van de AfD in het Duitse parlement de waarheid aan het licht: 30% van de migranten kwam vorig jaar met het vliegtuig naar Duitsland. Dat zouden er wel eens ongeveer 55.000 kunnen zijn. Minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), weigert exacte aantallen te geven. Dus weg met het sprookje van de gevaarlijke overtocht, van het doorkruisen van de woestijn en ontberingen. Comfortabel in het vliegtuig hier naartoe, rechtstreeks in de nieuwe woning en Hartz IV. Alles gedekt door de regering en alles stiekem!

Net zo stiekem als bij het Global Compact on Migration. Dat probeerden minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), en bondskanselier Merkel ook geheim te houden, dus zonder openbaar debat aan te nemen.

Of bij de delicten door immigranten. Hier verbreidden de politiek en de media, tegen beter weten in, dat er geen sprake zou zijn van een toename bij geweld- en seksdelicten. In werkelijkheid vonden er significant meer verkrachtingen, mes-aanvallen en moorden plaats. Dat moest toen zelfs de minister van Binnenlandse Zaken toegeven. Maar daarvoor liever liegen, bagatelliseren, verdoezelen!

Deze Duitse regering is een regering van notoire leugenaars en verdoezelaars! Merkel, haar ministers en regeringswoordvoerder liegen al voordat ze hun mond opendoen! Waar, zoals in Chemnitz, geen delicten plaatsvinden, bedenken ze “klopjachten”. Terwijl er, zoals bij clans en migranten, sprake is van duizenden delicten die worden ontkend. En als de regering het heeft over “samenzweringstheorie”, dan weet u dat de samenzwering geen theorie is, ze is reëel! Het is een samenzwering van de leugen tegen het eigen volk!

Ook daarom: gaat u 26 mei alstublieft stemmen, geeft u deze regering van de leugen een afstraffing! De EU-verkiezingen zijn ook een stemming over Merkel´s leugens. Maakt u alstublieft gebruik van deze kans!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de regering van de leugen en het kabinet van de verdoezeling (+ Nederlandse vertaling!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s