Zweden vreest gezinshereniging

Screenshot_324

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

 Belastingverhogingen?

“Gezinshereniging”, een kreet die het achteraf ophalen van “familieleden” door de “vluchtelingen” van de afgelopen jaren betekent. Omdat Arabische, Afrikaanse en over het algemeen islamitische families in ieder geval “tamelijk groot” zijn en, veroorzaakt door inteelt, volstrekt af en toe complete dorpen kunnen omvatten, of ook wel een handvol vrouwen en dienovereenkomstig tientallen kinderen, kunnen dat heel veel mensen worden die zich zonder tegenprestatie in het Duitse sociale stelsel zullen nestelen.

PI News (2)

Maar de geweldige politici zeggen dat het er helemaal niet zoveel zullen zijn.

In Zweden, net als Merkel-land ook niet echt bekend voor eerlijkheid wat betreft “vluchtelingen” en de gevolgen van de invasie, wordt men langzamerhand bang wat er over het land van Pippi Langkous, Volvo en Ikea zou kunnen storten.

Anders Knape, de voorzitter van de Zweedse steden- en gemeentebond SKL, waarschuwde het land voor een nieuwe migrantencrisis door de “gezinshereniging”, die ook wel kettingmigratie wordt genoemd. De Zweedse gemeenten zouden niet in staat zijn om de daaruit voortkomende gigantische kosten te betalen, bericht “Aftonbladet”.

“Op Zweden komt de tweede golf vluchtelingen af, de familie-immigratie. We weten echter niet hoe groot deze golf zal zijn. Ze kan heel sterk zijn en aantallen zoals in 2015 en 2016 bereiken.” Het grootste deel van de familie-immigratie zal eerst naar de gemeenten leiden, die nu al een gespannen situatie hebben, aldus Knape.

Enkele gemeenten in het land voelen nu al de gevolgen van de ongebreidelde immigratie van verzorgingszoekers. Urban Hansson Brusewitz, de chef van het Nationale Instituut voor Economisch Onderzoek (KI) voorspelde al dat het ertoe zou komen dat de gemeenten de belastingen drastisch zouden moeten verhogen. Kortom, een ontwikkeling die immers ook op Duitsland af komt, waar de regering al een CO2-belasting op het oog heeft, waarvan met de inkomsten de verzorging van de kostgangers gegarandeerd zou kunnen worden.

De kritiek van Anders Knape werd uiteraard onmiddellijk afgewezen door het goedmenschen-complex in Zweden. Fredrik Söderberg, woordvoerder van de migratie-instantie: “Voor 2019 verwachten we dat er ongeveer 27.000 mensen komen, daarna nog maar 20.000 in de jaren 2020 en 2021.” Dat zouden dan net zoveel zijn als in 2016 en 2017, toen 68.000 mensen zich verdrongen rond de Zweedse vleespotten.

Anders Knape echter waarschuwde dat de migratie-instantie in het verleden al fout zat met haar te lage aantallen. De gezinshereniging zou onderschat worden en men zou zich moeten voorbereiden op het grote aantal mensen dat het zichzelf gemakkelijk zou willen maken in het sociale stelsel.

De Zweedse minister van Migratie, Morgan Johansson, daarentegen verheugt zich op de massa´s “familieleden”, want die zouden goed zijn voor de integratie.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zweden vreest gezinshereniging

 1. Tistochwat zegt:

  Je kan beter een teek hebben; die laat je tenminste nog los nadat hij zich heeft volgevreten aan je bloed.

  Geliked door 4 people

 2. Perfide Albion zegt:

  *sarc*Wel mooi weer wat extra stemmers voor de Zweedse communisten erbij!

  Overigens ben ik van mening dat het partijkartel in Den Haag vernietigd moet worden…

  Geliked door 2 people

 3. Yvonne zegt:

  Familie leden zouden goed zijn voor de integratie……
  Dat dacht ik niet, die blijven bij hun familie klitten die willen nix, nada met de Zweden te maken hebben
  Wel de poen van de Zweden aanpakken dat kunnen ze als de beste

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Dat open grenzen beleid staat 100% gelijk aan legale uitmoorden van eigen volk.
  Mensen kies op 23 en 26 mei voor gesloten grenzen wat wil zeggen voor PVV en VB, kies ook voor verbod van islam in onze landen en verdrijving van islamieten uit onze landen want onze landen zijn seculiere landen met respect voor vrouwen, waar man en vrouw gelijkwaardig zijn, waar onze seculiere wetten op de eerste plaats staan en bullshit geen stempel mag drukken.

  Geliked door 3 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Toch geldt ook hier dat de vele voordelen verkregen door ruggengraatloze regeringen absoluut geen garantie vormen voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor Zweden, maar voor geheel West Europa. De boreale volkeren des onzes zijn het meer dan zat. Gelukkig is er op politiek niveau al een toenemende kentering aan het ontstaan. Het is een kwestie van tijd en dan slaat het roer 180 graden om. Vanaf dat moment kunnen de gelukszoekers terecht spreken dat ze vluchteling zijn. Niemand in Europa zal ze willen opvangen. Waar ze terecht komen zal me dan verder ook worst wezen. Mijnerzijds is er geen enkele vorm van compassie.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik vind het helemaal niet erg voor Zweden. Laat ze maar komen,hoe meer hoe liever. Dat is goed voor de integratie zeg een kletsmajoor aldaar. Hij zal toch niet de omgekeerde integratie bedoelen?
  Misschien kan Greta de nieuwkomers instralen. Als je CO2 met het blote oog kan zien dan is instralen voor een goed integratie proces een kleinigheid.

  Geliked door 2 people

 7. Bart zegt:

  Zweden is al verloren, en Nederland gaat ook het schip in

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  De gevolgen van die massale aanwezigheid van zwarte mensen in Zweden deed zich al gelden bij het Eurovisie songfestival. Omdat de Zweden in hun eigen Zweden nu al sterk in de minderheid zijn, zat er voor Zweden niets anders op dan een Afrikaanse – immigrant – naar Israel te sturen. Nu nog even die gezinshereniging, en de autochtone Zweden moet men voortaan gaan zoeken met een vergrootglas (alla Sherlock Holmes).

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Als je denkt Syrië te helpen door grote aantallen van hen toe te laten dan help je Syrië niet maar wordt je zelf Syrië.
  Maar de Zweden zijn wel erg hardleers geweest de laatste decennia dus er valt wat voor te zeggen dat ze het over zichzelf hebben afgeroepen door toch telkens weer voor linkse politiek te kiezen.
  Allah zij met hun !

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Vreemd, zijn de Zweden daar dan niet blij mee ?????

  Like

 11. Thomasson zegt:

  @Jean. Het is 100% waar wat u zegt. Open grenzenbeleid staat 100% gelijk aan legale uitmoorden van eigen volk. Maar dat is ook de bedoeling van de EU als vazal van Bilderberg en NWO. De EU is opgericht als alternatief voor de Wannsee Conferentie van 20 januari 1942. Dit keer gaat het niet om het uitmoorden van Joden Zigeuners en andere specifieke volkeren. Men gebruikt nu een vernuftige manier die stapsgewijs leidt tot de vernietiging van de Europese natiestaten en het uitmoorden van de Europeanen zelf. Dat zal gedaan worden via de massa immigratie van Derde Wereldbevolking uit islamitische landen en Afrika. Einddoel is: de autochtone Europeanen vervangen door donkere species en kruisingen met lage intellectuele en andere capaciteiten. De Globalistische elite op het poen-Olympus wil, kost wat het kost, haar macht in de wereld behouden. Zij weet dat de gemiddelde Europeaan is intelligenter dan de gemiddelde Amerikaan. Op een dag zouden de Europeanen weer te sterk worden en vooral ongehoorzamer. Zie de concurrentie nu tussen Airbus en Boieng 737 Max. De loonslavenmethode is in west en noord Europa gefaald. In Zweden is de uitvoering van de Kalergi-plan gaat heel makkelijk. Duitsland valt nu ook ten prooi. Wij kunnen dit moorddadige plan tegenhouden, maar daarvoor moeten wij anti EU partijen steunen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s