Spitzenkandidat Franz Brusselmans

Screenshot_341

(Door: Dr. Gertjan Mulder)

Franz Brusselmans vertrouwen doen maar weinig mensen. Instinctief niet. Dr. G.J. Mulder doet u vandaag de juiste argumenten aan de hand.

Introductie

Een tijdje terug werd ik gedwongen om een nieuw Twitter-account aan te maken en dat werd @GertJMulder1. Binnen 24 uur had ik meer dan 3000 volgers (waarvoor nogmaals ‘postuum’ mijn hartelijke dank) en de volgende dag toen ik weer keek, was ook dit vierde account wederom “suspended”. Ik had die dag onder andere geschreven dat @TimmermansEU een fascist was, zulks nadat een goede vriend foto’s stuurde vanuit Innsbruck in Oostenrijk, alwaar hij zag dat de hele stad vol hing met EU-vlaggen en dat dit hem hele nare gevoelens bezorgde en herinneringen opriep uit vreselijke tijden.

Laat ik vooral zeggen dat ik niet denk dat Timmermans/Ollongren iets met de mijn Twitter censuur te maken hebben, maar dat (politiek rechtse ) stemmen vrijwel niet meer zichtbaar of hoorbaar zijn op sociaal media en dat dit linkse politici onmiskenbaar heel goed uitkomt.

Mijn probleem met Timmermans

Ik werd al langere tijd aangespoord om een column te schrijven over mijn opvattingen over Franz, maar het stond me erg tegen. Ik heb zo’n hekel aan die man, en bovendien is er al zoveel negatiefs over hem gepubliceerd dat het vrijwel een onmogelijke opgave is om daar nog iets origineels aan toe te voegen. En toch ga ik dit proberen.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frans Timmermans. Bookmark de permalink .

10 reacties op Spitzenkandidat Franz Brusselmans

 1. Rensk. zegt:

  Ik herken mijn buurman in wat hier getikt is. Mijn buurman is ook zooooooo trots dat ie uit een arm rood nest komt en dat zn kinderwagen een kruiwagen was.
  Heeft ook hetzelfde postuur als Timmervarken. Was Rijksambtenaar en zie hem geregeld met krattten bier sjouwen. (vette bierpens) Is zogenaamd heel joviaal, maar ondertussen. Ik ben zo kortaf als mogelijk is. Praatje maken is er van mijn kant niet meer bij. Gedag en dat is wat ik op kan brengen. Niet na zn achterlijke gedrag in een paar dingen.

  Hoe kun je in vredesnaam levenslang trots zijn dat je uit een arm gezin komt. En daar de rest van je leven je trots uit halen en zo lui als de kleren zijn en zelf allang niet meer arm te zijn. En uiteraard levenslang rood stemmen.
  Timmervarken doet hetzelfde. Trots op zn arme afkomst. Belachelijk. Hetzelfde theatrale gedrag van Timmermans wat ik van hem gezien heb doet deze buurman ook. Achterbaks.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Mogelijk dat het misbruik wat Franz overkomen is hem tot de idioot heeft gemaakt die hij nu is. Het zal hem wel op zijn geestelijke vermogens zijn geslagen want zo mallotig als deze man doet moet een oorzaak in zijn verleden hebben. Laten we alles op alles zetten om te voorkomen dat deze hielenlikker ook maar iets over ons te zeggen krijgt. Stem dus Forum of PVV.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Vrouwenrechten omarmen. Dat zegt Timmervarken. Daarom is ie waus van de Islam apartheid tussen man en vrouw. Bah

  Like

 4. Harry zegt:

  Nou , heer Mulder ,

  ik vind dit toch een knappe bijdrage !
  Helemaal “spot on” , zoals men zegt .
  Zag de volksmenner Timmermans op dat gruwelijke programma “ M “ van die opgepimpte pot .
  Daar wist ie zich weer handig te verkopen als feminist .
  Tot grote tevredenheid van madame ( of monsieur ) Ploumen .
  Die teef met dat zieke ratten-gezicht .
  Wat een programma !
  De optocht der potten en feministen .
  Ziekelijke vertoning van het linkse gebroed !

  Geliked door 2 people

 5. Piet Snot zegt:

  Wie zit er de hele godganse dag te twitteren?
  Dat is simpel: Baudet en Wilders steken er met kop en schouders boven uit. Op zich niet gek: de media is in Nederland erg links georiënteerd en zeker niet op de hand van een nieuweling als Baudet dus om toch contact met hun achterban te houden is twitter een belangrijk medium. Met die tactiek -het bypassen van de MSM- is oom Donald begonnen en dat werkt prima.

  https://logicfreezone.wordpress.com/2019/05/20/twitter-en-politici-wie-is-de-enige-echte-twitterkoning/

  Like

 6. Tineke zegt:

  Geweldig artikel,heer Mulder.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Timmervarken zei nog op tv: dat mensen niet op zijn persoon moeten spelen. Ik doe dat wel. Bij mensen als hem. Hij zit daar in de EU salaris op te strijken en zich te verrijken, terwijl hij een aantal weken zelf al aangaf dat ie niks veranderen kan, want de lidstaten werken niet mee.

  Wel wat doet ie daar dan nog. Wachten tot het zover komt dat hij de lidstaten onderwerpen kan? Middels misschien een EU leger?
  Spelen op de man is niet leuk. Dat is normaal gesproken ook goed waardeloos. Maar deze man wekt zoveel afschuw op dat je je voortdurend moet beheersen dat niet te doen. En daar heb ik bij zo een geen zin in.

  Geliked door 2 people

  • woodensledge zegt:

   De “elite” heeft dringend behoefte aan een Europees leger!
   Mocht namelijk één der lidstaten aan het muiten slaan, dan zal het “Euro-leger” van b.v. Frankrijk of Duitsland onmiddellijk “corrigerend” optreden. Vooralsnog zie ik namelijk niet gebeuren dat bv. Nederlandse soldaten hun eigen landgenoten onderdrukken.
   Ja- een eigen Europees leger is de ultieme, absolute garantie voor de baan-veiligheid van mensen zoals Timmermans en Ollengren.
   Godzijdank ben ik al in de zeventig, dus mij zal de komende storm niet meer deren.
   Helaas krijgt de generatie ná mij de volle laag in de nabije toekomst. Maar…het is wél de generatie, die het allemaal heeft laten gebeuren.

   Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Die foto van Franske:

  ‘Van boven bont, van onder stront’ zeggen ze waar ik vandaan kom over iemand met bijv. een keurig colbertje en een versleten broek vol gaten.

  Wat heb ik de pest aan die gore huichelaar, met z’n meer dan schandalige inkomen.
  Timmermans is een hebberige ‘salonsocialist’ en ik wou dat-ie stikte in een Limburgse vlaai.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s