Vicevoorzitter van de Europese Commissie zwetst over volkerenmoord op Europeanen

Screenshot_346

(Vertaling: E.J. Bron)

“Monoculturele staten moeten verdwijnen, massa-immigratie van islamitische mannen is middel tot het doel”, zegt iemand die na 26 mei de toekomst van Europa zou kunnen bepalen. Frans Timmermans, de vicevoorzitter van de Europese Commissie en topkandidaat van de sociaaldemocraten (SPE/SPD) voor de Europese Parlementsverkiezingen, antwoordt in het ZDF-programma “Schlagabtausch” (“felle discussie over en weer”) van 16 mei op de vraag of de islam bij Europa zou horen: “Al sinds 2000 jaar”. En het publiek, met net zoveel “kennis” gezegend, applaudisseert. Omdat het niet weet wanneer de islam daadwerkelijk ontstond, noch dat hier een buitengewoon gevaarlijk figuur op het podium staat.

Timmermans´ concurrent voor de opvolging van de aan “ischias” lijdende langjarige voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, Manfred Weber, slaat op hetzelfde aambeeld: “De islam hoort bij Europa”. De vicevoorzitter van de CSU en topkandidaat van de Europese Volkspartij (EVP) zegt echter: “Maar hij is niet constitutief voor de fundamentele waarden in dit continent.” Per slot van rekening had dit enkele honderden jaren geleden nog tegen de invasie van de moslims en tegen de onderwerping onder dit bloedrijk gevochten. Nu laat Europa bereidwillig de ophaalbrug voor hem neer – en offert aan hem zijn waarden op.

Deze week kiezen we dus bijzonder vooruitziende mensen als toekomstige beleidsbepalers in het Europees Parlement. Wie de agenda van de voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Timmermans (58), kent, zou echter van afgrijzen moeten rillen voor hij zijn kruisje zet: de invoering van de CO2-belasting, een belasting op kerosine, een verbod op korte afstandsvluchten, de samenwerking met de massa-immigratie bevorderende Groenen en linksen evenals zijn eigenzinnige kijk op de invasie van de asieleisers: “Afrika zal naar ons toekomen en opeisen wat het verdient – een rechtvaardig aandeel aan de welvaart van de wereld”, zijn peanuts in vergelijking met datgene wat hij in een toespraak op het “EU Fundamental Rights Cplloqium” in oktober 2015 in Brussel zei: De “verscheidenheid van Europa en multiculturele diversiteit” door migratie en immigratie als gegeven te accepteren. Als men deze ontwikkeling zou weigeren, zou “Europa geen plek van vrede blijven”.

Hij riep de leden van het Europees Parlement op niet mis te verstane wijze op hun inspanningen te verhogen om het proces van de invoering van de “multiculturele diversiteit” bij iedere individuele natie in de wereld te bespoedigen. De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer gebaseerd zijn op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschappen zouden willen, zouden zich beroepen op een “verleden dat nooit heeft bestaan”, en daarom kunnen ze niet de toekomst dicteren. Europese cultuur en Europees erfgoed zouden slechts sociale constructies zijn, en een ieder die iets anders zou beweren, zou kortzichtig zijn. Europa zou altijd al een continent van migranten zijn geweest. Volgens hem zullen “monoculturele staten verdwijnen”.

De massa-immigratie van islamitische mannen naar Europa zou het middel tot dit doel zijn. Geen land zou aan de onvermijdelijke vermenging ontsnappen, veelmeer moeten de immigranten ertoe worden gebracht om ook “de meest ver verwijderde plaatsen van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan”. De toekomst van de mensheid zou niet langer berusten op individuele naties of culturen, maar op een vermengde supercultuur. Dientengevolge moeten “multiculturele diversiteit” bij iedere individuele natie in de wereld bespoedigd en “monoculturele staten” uitgeroeid worden. Timmermans eiste helder en duidelijk om er bij de Europeanen hun nationale soevereiniteit en de “nare prehistorische nationale staat uit te drijven” (…) Wie hem in de schoenen zou schuiven dat hij vastberaden zou zijn om “de homogeniteit van de volkeren te vernietigen, die heeft verdomme absoluut gelijk. Precies dat ben ik van plan.”

Behalve de Macrons, de Merkels, de Webers en Soros is deze Timmermans een van de gevaarlijkste wegbereiders van het islamfascisme! Hij is de meest perfide doodgraver van de Europese naties. Met zulke verraders van de waarden van de Verlichting, van de vrijheid, van de gelijkberechtiging van man en vrouw, van het humanisme en van het pluralisme, die vaart zetten achter de islamisering, installeren we hier sneller de toestanden die heersen in het Midden-Oosten en Afrika, en veranderen we ons sneller in een kalifaat dan gevreesd. Om deze man dom te noemen, omdat hij zei dat de islam al 2000 jaar bij Europa zou horen, is uitermate naïef. Veelmeer heeft hij met zijn uitlating de islam op hetzelfde niveau geplaatst met het christendom van het Avondland om met achterbakse manipulatie miljoenen toeschouwers voor de “religie van de vrede” te winnen en hun eigen vervanging te bespoedigen.

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

67 reacties op Vicevoorzitter van de Europese Commissie zwetst over volkerenmoord op Europeanen

 1. Kees zegt:

  De ezel begrijp niet dat hij ook zelf door de moslims zal worden vermoord als Europa bezet is door moslims! Hij wordt net zo goed als een ongelovige gezien als de andere niet-moslims.

  Geliked door 3 people

  • QenQ6 zegt:

   Zie Iran 1979.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Kees 20 mei 2019 om 22:41

   De ezel begrijp niet dat hij ook zelf door de moslims zal worden vermoord als Europa bezet is door moslims!

   Maar eerst worden wij onthoofd; Franske en zijn geestverwanten zijn nu nog veel te nuttig voor de mohammedaan. ‘Socialisten’ zijn net mieren die bladluizen (= mohammedanen) beschermen tegen hun natuurlijke vijand: het lieveheersbeestje (de belastingbetalende, getergde realist).

   Geliked door 4 people

   • Republikein zegt:

    Nou staat er in mijn tuin een plant met luis, een paar lieveheersbeestje er op, ze zijn met teveel die luizen, zijn net linzen of booslims, heb ui en knoflook begraven, ze verdwijnen niet, moet in de hens denk ik.
    De plant geeft wel mooie bloempjes.

    Like

 2. Rensk. zegt:

  Net Timmervarken in NIeuwsuur. Dit nare mens wekt zoveel weerzin op. Heb ik bij Rutte ook, maar bij dit mens nog veel erger. Die verbeten dunne lippen tegenover die andere kandidaat. Ik voel vanaf de buis de woede in die man die hij binnen in zich draagt. Alsof ie de tegenkandidaat als een vervelende vlieg weg wil meppen. Dat gevoel krijg ik bij die vent.
  Deze man moet en zal kost wat kost al werkt ie een heel continent in de stront zijn zin hebben. Wat er in die kop zit zal en moet doorgang vinden. Je moet er niet aan denken dat dit figuur volledige macht krijgt.

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Timmermans zou door het Pieter Baan centrum eens goed moeten worden nagekeken, deze man is bloedgevaarlijk voor iedereen met gezond verstand. Hoe is het mogelijk dat zo’n nitwit zo hoog kan vallen, dat kan alleen als zijn omgeving nog erger is!

  Geliked door 5 people

 4. boorzalf zegt:

  Die timmermans met zijn uitgestrekte muil de islam behoort al 2000 jaar bij Europa. Nee hoor timmerfrans al 700.000 jaar de Neanderthaler bracht de islam bij de arabieren.

  Geliked door 4 people

 5. Timmermans wordt bedreigd en wordt nu beveiligd!! GVD, WIJ worden bedreigt dankzij die ISALAMKNUFFELAAR / LANDVERRADER en lopen de kans om platgereden, vermoord etc. te worden en zijn tot opgejaagd wild gedegradeerd. Onze vrijheid is ons door lieden als Franske T. afgejat! Als je een rondje gaat fietsen, joggen oid, loop je kans om afgeslacht te worden. In Groningen wordt geadviseerd om bepaalde plekken te mijden, om niet alleen op risicoplekken te zijn! Zover is het gekomen in dit landje!! Met dank aan Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende, Rutte, Timmermans, Rottenberg, Jett en de hele KOLEREZOOI!! Klokkenluiders zijn als minderwaardig volk weggezet door eerdergenoemden! Wij zijn onze vrijheid kwijt en nog veel meer, ONS LANDJE! Hopelijk gaat het roer vanaf donderdag 180 graden om!! Redden wat er nog te redden valt!

  Geliked door 6 people

 6. Charles Martel zegt:

  Vroeger stond op hoogverraad de doodstraf. Moeten we die niet teruginvoeren

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Charles Martel 21 mei 2019 om 00:00

   Vroeger stond op hoogverraad de doodstraf. Moeten we die niet teruginvoeren

   Reken daar maar niet op want de ‘oranjes’ zijn ook schuldig en die willen natuurlijk blijven genieten van het leven tot ze 120 zijn. En daarna willen ze naar ‘hun’ God in de hemel.
   Voor de zekerheid hebben ze er nog maar een ‘godje’ bij genomen: ‘allah’.

   Geliked door 5 people

   • delamontagne zegt:

    Het nieuws dat ZKHH W.Alexander zich onder het eenvoudige moslim-volk heeft begeven voor de Iftar, is zelfs bekend geraakt bij de Franse moslims.
    Op de Fr moslim-site “Oumma” werd het druk besproken en reacties gegeven.
    Ik zal je de reacties maar besparen………
    Pays-Bas : pour le ramadan, le roi Willem-Alexander a participé à son premier iftar

    Oumma

    Like

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne 21 mei 2019 om 23:48

    Koning Willem-Alexander heeft deelgenomen aan zijn eerste iftar

    Zijn EERSTE iftar!!!
    Dus meneer is van plan om er een gewoonte van te gaan maken?
    Vreten met mohammedanen die ons willen afslachten.
    Maar ja, daar heeft meneer zelf tóch geen last van.
    Meneer wordt zwaar beveiligd en heeft zo zijn plekjes op aarde om zich daar op tijd terug te trekken en verder te genieten van zijn vele bij elkaar gestolen miljarden.

    Wie niet steelt of erft, moet werken tot hij sterft.

    Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Geen idee hoe ik in nette bewoordingen mijn mening over deze man zou moeten omschrijven, veelzeggend is misschien dat tijdens het lezen van dit artikel ik ongemerkt mijn vuisten balde.

  Geliked door 3 people

 8. Pingback: Vicevoorzitter van de Europese Commissie zwetst over volkerenmoord op Europeanen! | eunmask

 9. Willem zegt:

  Uitstekende analyse, vooral de conclusie in de laatste alinea.

  Geliked door 2 people

 10. mahoog zegt:

  Wat nu Henk en Ingrid……tòch maar eens gaan stemmen??

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   mahoog 21 mei 2019 om 00:34

   Ik stem nog één keer en dan mag van mij alles in elkaar storten.
   Over 3 tot 5 jaar is het kalifaat een feit; dan vertrek ik vrijwillig naar de ‘eeuwige jachtvelden’.

   Geliked door 3 people

   • rottenpikwick zegt:

    Zelf denk ik dat het nog wel wat langer duurt. Ebru Umar gaat er ook van uit dat zij de ‘Hele Zwarte Periode’ ook niet meer zal meemaken. Zij is nog geen 50. Het Kwaad rukt wel per dag verder op. Het ligt er ook aan hoe je woont. Gelukkig woont (nog niet) er bij mij niet van het soort volk dat je in de video van Tommy Robinson ziet. Vreselijk, dan moet ik verhuizen. Ik weet van een homo in Groningen dat hij een oprotbrief in de bus had. Er werd gedreigd met onthoofding!!!!!!!!!!! Dat is de wereld waarin wij anno 2019 leven. Het bloed, zweet en tranen van Onze Voorouders is Zwaar Geweld aangedaan! RUTTEland = KUTTEland!! NSB’ers / LANDVERRADERS!!

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Dat zegt al wat een eigenwijs stuk vreten het is.

    Like

   • Tineke zegt:

    Ik wilde tegen die tijd bij jou in de schuilkelder,maar dat gaat m dan niet meer worden begrijp ik, Tis?

    De reactie onder deze was aan Wachteres 10.51

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 21 mei 2019 om 15:33

    Ik wilde tegen die tijd bij jou in de schuilkelder,maar dat gaat m dan niet meer worden begrijp ik, Tis?

    We zouden het daar niet lang volhouden zonder stromend water, Tineke.
    Bovendien zijn de deuren erheen niet kopschop-negerpoot-bestendig.

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   mahoog.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de e.u. grondwet gestemd (dus tegen de e.u.) in 2007 heeft bakellende ons via het verdrag van lissabon nederland in de e.u. gerommeld.Stemmen heeft geen zin.

   Like

 11. kampersrene zegt:

  onozelaar er zit meer verstand in uw hoofdhaar dan in je hersenen…. de islam hoort bij Europa.!
  De aanslag op de Twin Towers achttien jaar geleden was het werk van de Islam…..er vielen duizenden doden….maar de Islam hoort bij Europa…Verkrachtingen…messentrekkers …terreur…geweldplegingen ….diefstallen ….het hoort allemaal bij Europa…..Terwijl gij… idioot uw zakken zou vullen met uw nieuwe positie in dat Euro parlement….zullen velen slachtoffer worden en lijden onder die vervloekte islam…..Ingeval ge toch niet zou worden wat uw natte droom is…Dan ken ik een ander middel om je populair te maken…..Laat van je zeepsmoel karnavalmaskers maken….dan kunnen de mensen eens goed lachen en tevreden zijn dat een groot gevaar geweken is

  Geliked door 6 people

 12. Peter zegt:

  De waan van een socialist,je hoeft de boeken er maar op na te slaan om te zien over al het onheil wat ze hebben aangericht ..Snel weg met deze idioot .

  Geliked door 5 people

 13. Henk.V zegt:

  Over genoemde verstandelijk en gevoelsmatig kennelijk totaal ontspoorde man kan ik kort zijn:
  Zijn kwade intenties met betrekking tot het wezenlijke karakter van de Europese identiteit en het lot van de gezeten Europese bevolkingen worden door geen enkele tiran uit de geschiedenis overtroffen . Hij vertegenwoordigt voor mij de overtreffende trap in het KWAAD.
  Deze persoon behoort NOOIT meer vrij rond te lopen
  Hij keert zich tegen het continent waarin hij opgroeide en hij laat zich door zijn voornemens kennen als een vernietiger van alle goede dingen waarvoor Europa staat..

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Henk.V 21 mei 2019 om 04:25

   De ‘vader van de leugen’ is in deze smeerlap gevaren.

   Ik wens die graaiende, kwaadaardige, geesteszieke jankerd de meest pijnlijke vorm van kanker toe en dan druk ik me nog mild uit.

   Geliked door 5 people

   • David zegt:

    Geen kanker zeggen aub, kinderen krijgen dat ook en lieve mensen, niet doen dit aub, het kwetst

    Like

   • Tistochwat zegt:

    David 22 mei 2019 om 00:47

    Geen kanker zeggen aub, kinderen krijgen dat ook en lieve mensen, niet doen dit aub, het kwetst

    Zeg dat maar tegen de mohammedanen in uw omgeving dat het woord ‘kanker’ kwetsend is.

    Dat lieve mensen kanker krijgen, is mij al te goed bekend. Dat hoeft u mij echt niet te vertellen.

    Geliked door 1 persoon

 14. Cathja zegt:

  Een buitengewoon gevaarlijke man, die beslist uitgeschakeld dient te worden! Dat hij het gore lef heeft om elk mens, waar ook ter wereld, in principe aan zijn beleid en wil ondergeschikt te maken, getuigt van een bui-ten-ge-wone arrogantie en heerszuchtigheid!!
  Deze man moet op non actief worden gezet, hoe dan ook. Hij is een gevaar voor alle beschaafde volkeren, en hoort niet op een hoge post te zitten.
  Het beste zou zijn om dit mispunt totaal te negeren, maar dat zal niet lukken. Daarvoor is hij al veel te ver omhoog gevallen.
  Mijn hoop is gevestigd op de verstandige kiezers, maar ik vrees ten zeerste dat dit heerschap zal krijgen wat hij wil.

  Geliked door 4 people

  • Lucky zegt:

   Inderdaad Cathja, je vraagt je af hoe zoiets in hemelsnaam mogelijk is, de kwaadaardige waanzin regeert.

   Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 21 mei 2019 om 07:11

   Geliked door 5 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    En wat doen we normaal gesproken met landverraders…??

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 21 mei 2019 om 13:55

    En wat doen we normaal gesproken met landverraders…??

    Daar roepen ‘we’ (niet wij, maar de deugdwazen) ‘oranje bóóóven’ tegen en/of ‘we’ geven hun een warm applaus en likken hen af (Timmermans na zijn debiele opmerking over dat de islam al 2000 jaar bij Europa hoort).

    Normaal denkende personen zouden landverraders ‘tegen de muur zetten’.

    Geliked door 1 persoon

 15. Kees zegt:

  @Cathja: “Mijn hoop is gevestigd op de verstandige kiezers” – Het probleem is dat dit soort varkens niet gekozen maar benoemd worden door Drunckert en zijn kliek. We hebben hier niks tegen te kiezen, helaas. Het enige wat helpt is een NEXIT en de enige die dat echt wil is de PVV. FvD lijkt me een soort verwaterd PVV, lijkt niet helemaal te weten wat hij wil.

  Geliked door 5 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   “Een soort verwaterd PVV” dat is nou precies hoe ik het van het begin af aan voelde.
   En inderdaad, de EU hervormen dat gaat hem niet worden, het enige dat de EU doet is de vlucht naar voren kiezen, de kiezer wil terug naar de autonome natiestaten en de EU gilt vervolgens dat er méér macht naar de EU moet.
   We worden geregeerd door Duitsland en Frankrijk waarbij de zwakste broeder van de twee Frankrijk steeds aan het langste eind trekt en Duitsland en andere “rijke” Noord-Europese landen het gelag mogen betalen.
   Iedereen vind het rondreizende circus naar Straatsburg je reinste waanzin maar ja Frankrijk wil het nu eenmaal zo en daar schijnt dan iedereen maar genoegen mee te moeten nemen. Waarom ? Geen idee !!

   Geliked door 1 persoon

 16. Ruud zegt:

  Deze ongekende vorm van land- en cultuurverraad dient gelijkgesteld te worden met de meest ernstige misdaden die we uit de geschiedenis kennen. Dood, verderf en cultureel-maatschappelijke verdeeldheid in Europa zijn reeds en zullen op termijn verhevigd ons deel worden als er nu niet ingegrepen wordt. Deze uiterst gevaarlijke man en zijn gelijkgestemden moeten we gezamenlijk het zwijgen opleggen waarbij op onze toekomstige bestuurders deze belangrijke taak rust.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Minderwaardigheidscomplex, kwam uit arbeidersnest en wil profileren en tegelijk profileren.
  Spreekt in verschillende talen onzin.

  Geliked door 1 persoon

 18. Lucky zegt:

  Open grenzen geeft een kapot Europa.

  Geliked door 1 persoon

 19. Lucky zegt:

  EU importeert onze ondergang…..


  Zelfmoord van Europa

  Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Video niet beschikbaar
   Deze video is niet beschikbaar in dit landdomein.

   Like

   • Lucky zegt:

    Wachteres, jammer is het censuur?

    Like

   • Harry zegt:

    @Wachteres ,
    Wordt het geen tijd om mofrika te ontvluchten ?
    Ze zijn daar nóg gekker dan hier !
    En de opvolgster van Merkel is vast en zeker nét zo gestoord !

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Lucky, absoluut censuur.

    Harry, We denken er weleens over. Maar waar wij wonen is nog geen islam te bekennen en terug naar NL lokt ons ook niet aan, alleen al vanwege de hoge belastingen waarmee je wordt uitgekleed.

    Hier hoeven gepensioneerden geen te betalen en voor onze grote auto betalen we 100 euro per jaar.belasting

    We zouden zeker terug komen als NL uit de EU ging en dan wil ik zelfs wel belasting dokken.

    Als GB niet zo gek was op islamgebied dan zouden we daar naartoe gaan.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Lucky 21 mei 2019 om 09:32

   Elk woord uit de mond van Pat Condell is een edelsteen en tevens een parel voor de zwijnen.

   Want wat moet je nu als zelfs ‘ons staatshoofd’ deelneemt aan de ‘iftar’?

   Waarom krijgen realisten als Pat Condell nergens de leiding over een land?
   Waarom zijn het altijd kwaadaardige graaiers?

   Like

  • Harry zegt:

   Bloedstollende realiteit !

   Geliked door 1 persoon

 20. JvE zegt:

  LET OP: de datum die in dit artikel staat geldt voor Duitsland, hier zijn de verkiezingen op 23 mei!

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  De “verscheidenheid van Europa en multiculturele diversiteit” door migratie en immigratie als gegeven te accepteren. Als men deze ontwikkeling zou weigeren, zou “Europa geen plek van vrede blijven”.

  Nee, natuurlijk blijft Europa dan geen ‘plek van vrede’, bebaarde kakkerlak, want dan zullen de mohammedaanse neucqnegerts zich met geweld toegang tot ons verschaffen.
  Nu hoeven ze alleen maar opgehaald te worden met vliegtuigen, waarna jij-bent-welkom-liedjes door oliedomme, infantiele trutten ten gehore gebracht worden.
  Maar Franske Timmerhans neemt er zélf niet één in huis, hoor; dat laat hij aan ons over.

  Deze gevaarlijke gek moet onschadelijk gemaakt worden door hem in een gesloten inrichting te plaatsen en hem drie elektroshocks per week toe te dienen. Die schijnen weer erg in de mode te zijn.
  Een van de bijwerkingen daarvan is geheugenverlies. Als we boffen, zorgen die behandelingen ervoor dat Franske weer in z’n luier gaat poepen en op z’n duim gaat zuigen.

  Geliked door 2 people

 22. Wachteres zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/oud-minister-plasterk-pvda-haalde-in-2016-hard-uit-naar-frans-timmermans-hij-deed-een-half-jaar-niets-in-de-kamer-omdat-hij-boos-was/

  Oud-minister Plasterk (PvdA) haalde in 2016 hard uit naar Frans Timmermans: ‘Hij deed een half jaar niets in de Kamer omdat hij boos was!’

  Plasterk zei toen, in 2016:

  “Timmermans zei: ‘Ik wil de buitenlandportefeuille.’ Maar daar zat al iemand op. Bovendien is het een beetje not done. Je komt uit een kabinet, je kent iedereen op het departement. Maar Timmermans heeft net zo lang zijn adem ingehouden totdat hij dat woordvoerderschap had. Hij zei ‘Nou, dan doe ik gewoon niks.’ Echt, die heeft een half jaar niks gedaan.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 21 mei 2019 om 10:51

   Die Timmermans is net een verwende en totaal bedorven kleuter.
   Een lief bekkie trekken als-ie zijn zin krijgt en wordt bewierookt, maar o wee als hij zijn zin níét krijgt; dan straalt de duivel uit zijn ogen.

   Vergelijk zijn smoelwerk op de van tekstballonnen voorziene foto maar eens met zijn ‘lieftallige’, ‘zachtmoedige’ snuitje nadat hij op debiele wijze had geblaat dat de islam al 2000 jaar in Europa thuishoort.

   In mijn ogen is Timmermans een veel gevaarlijkere volksmenner dan Hitler, die ook dikke vriendjes was met de islam.

   Like

  • Cathja zegt:

   @Wachteres

   Ze hadden dat onbehoorlijk stuk vreten dan ook een half jaar salaris moeten onthouden.
   Je wordt overeenkomstig je arbeidscontract betaald voor je ‘werk’, en vertik je het, dan haal je zelf een streep door je contract.

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Ze hadden hem moeten ontslaan, Cathja. En vanzelfsprekend geen ander baantje ervoor in de plaats.

    Had hij ook naar een baan als leider van de EU kunnen fluiten.

    Geliked door 1 persoon

  • David zegt:

   Hij kan in tien talen uit zijn nek zwetzen, knap hoor

   Like

 23. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/gekke-guy-verhofstadt-poetin-betaalt-en-werkt-samen-met-orban-salvini-en-farage-om-europa-te-vernietigen/

  Gekke Guy Verhofstadt: ‘Poetin betaalt en werkt samen met Orbán, Salvini en Farage om Europa te vernietigen!’

  Kijk, daar heb je Guy Verhofstadt weer met z’n complottheorieën. Ditmaal beschuldigt hij een hele rits eurosceptische politici – van Viktor Orbán uit Hongarije tot Matteo Salvini uit Italië – van het aannemen van Russisch geld en het kapotmaken van Europa. Daarom wil hij graag met die lui in debat.

  Geliked door 1 persoon

 24. P. Puk zegt:

  Timmermans, timmer eens een kist voor jezelf in elkaar!

  Geliked door 1 persoon

 25. Hovawart zegt:

  Toch een hele prestatie dat Timmerschwänzechen kan zwetsen in zeven talen of dialecten.

  Like

 26. ronjaspers zegt:

  Ik heb hier al vaker gewaarschuwd voor de “new world order” maar de meeste mensen slapen gewoon door.90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Als je dat nu nog niet ziet,dan slaap maar lekker door,welterusten.

  Geliked door 1 persoon

 27. Claude du Ferme zegt:

  machteloze woede beheerste mijn gemoed,toen ik deze man in zijn verkiezingspraatje op de Stasi zender(Nos)over vrouwenrechten hoorde preken,
  Terwijl zijn intenties zijn om heel Europa onder te laten sneeuwen door de meest vrouw onvriendelijk stammen ter wereld
  En te bedenken dat dit soort figuren al jaren en jaren lang hier de dienst uitmaken, in Nederland
  en in Europa
  Gelukkig zijn de ogen van de meeste mensen nu wel geopend voor de PR praatjes van deze ultiem verradelijke figuren
  En zie ik de komende verkiezingen met hoopvolle gevoelens tegemoet

  Geliked door 1 persoon

 28. Harry zegt:

  Politiek is een smerig spel .
  Keurige mensen zoals Fortuyn , Wilders en Baudet hebben het daar moeilijk .
  Het feit dat Timmermans daar zó ver in heeft weten door te dringen , pleit niet voor hem .
  Het is een rat cum laude .

  Zoals bovenstaand voorbeeld haarfijn duidt .

  Geliked door 2 people

 29. Marc zegt:

  Als het eerst genoemde citaat daadwerkelijk van hem is, dan heeft hij daarmee zijn eigen doodvonnis getekend.

  Geliked door 1 persoon

 30. Jean zegt:

  Voor lafaards en verraders is er maar een oplossing nl. Via een volkstribunaal De Doodstraf, letterlijk en figuurlijk w.w.z. uitvoeren binnen de 24 u

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s