De fouten van CDAbuma.nl

Screenshot_350

(Door: R. v. Gemert)

Rechtspolitiek activist R. van Gemert uit Zwijndrecht heeft zijn nieuwe projectjes klaar. Vlak voor 20 maart jl. maakte hij www.defoutenvanvvdrutte.nl, dat een enorme hit werd. Bij ons werd de aankondiging daarover, tot nu toe, maar liefst 5.100x geliked. Geen wonder, want het artikel kreeg vele tienduizenden clicks. Hij heeft nu de informatie op die site bijgewerkt. Maar liefst 50 links met intro werden er toegevoegd, onder 1 speciale tegel: updates. Het meeste is van de periode januari t/m half mei van dit jaar. Kunt u nagaan wat voor partij de VVD eigenlijk is… Bovendien vond hij ook nog enige highlights van vroegere tijden. Het is zeer de moeite waard er eens rond te lezen.

Sinds vorige week heeft hij echter het zusje ervan klaar, www.defoutenvancdabuma.nl. Ook hier weer hetzelfde recept. Er staan massa’s links en info op over wat deze partij allemaal fout heeft gedaan. Chronologisch, overzichtelijk. Onderverdeeld in topics. We leren er dat óók het CDA door de jaren heen naar links is opgeschoven en helemaal niet écht meer voor Nederland kiest. Van Gemert vraagt zich af wat er eigenlijk nog christelijk is aan het CDA. Vooral ook als je het Europees beziet. Met de eurofiele Merkel van de Duitse CDU en Juncker van het Luxemburgse CSV.

Gevraagd naar zijn motivatie vertelt Van Gemert: “Deze twee partijen van NL, het CDA en de VVD, die respectievelijk in het midden en rechts horen te zitten van het politieke spectrum, zijn beiden opgeschoven naar links en kiezen in wezen helemaal niet meer voor NL. Zij leveren ons uit aan de EU. Omdat megalomane leiders en de altruïstische EP-zetelhouders van het CDA en de ‘we-willen-graag-geld-verdienen-de’-VVD-ers, Europa graag zien als één EU-blok, tussen de VS, Azië, en de BRIC-landen. Daarvoor móet nationale identiteit en soevereiniteit, en mág menselijkheid, wijken. Alles voor het grotere geheel. Maar er is zóveel mis door onze bestuurders, dat we dringend moeten heroverwegen.

Kijk nou eens naar dat CDA. Het stemt gewoon in met de massa-immigratie, die onze samenleving ontwricht. Het kost miljarden aan uitkeringen, huisvesting, mankracht, politie, justitie, en we importeren er enorme problemen mee. Ondertussen ontstaat er een parallelle samenleving, die al volledig zichtbaar is in onze 4 grote steden. Dit is op zichzelf al alarmerend genoeg, maar nóg erger is het dat over uiterlijk 20 jaar, óf eerder, de verzorgingsstaat niet meer overeind te houden is. Financieel niet, maar ook organisatorisch niet. De politie, justitie, onderwijs en de hele zorgsector komen handen te kort en zijn logischerwijs gedemotiveerd, mede ook door alle verordeningen. Het is puur zand in de machine.

Maar het CDA doet niks… Het staat erbij en kijkt ernaar. Wat hebben boeren, tuinders en vissers nou nog aan het CDA? Het ligt aan de leiband van de EU-regels. Ook zij raken gedemotiveerd. En dan heb ik het nog niet eens over de aankomende transferunie, waarbij ons geld decennialang zal stromen naar het zuiden. Net zoals onze zuiderbuur Vlaanderen al tientallen jaren betaalt voor Wallonië. Onze pensioenen zijn ook helemaal niet veilig meer. Maar alles moet wijken voor “het grotere geheel”. Rechtvaardigheid is er niet meer bij.

Maar daarmee werd het CDA veel te slap. Het is nietszeggend geworden. Geen daadkracht. Waar staat het eigenlijk voor? Het verkwanselt ons land. Het ‘staat’ niet meer genoeg voor ons land, onze normen en waarden. Gematigde en liberale/seculiere moslims zijn geen probleem, maar zijn ze wel genoeg tégen islamisme? Islam is welkom bij het CDA, want ‘is ook God, alleen heet ie dan Allah’. Maar afwijzing van het moslimgeweld in de wereld hoor je dan natuurlijk niet meer. En in het islamisme zijn christenen ‘christenhonden’. Dat maakt de partij ongeloofwaardig. Pim Fortuyn werd er heel boos om, hij kon tóen al niet meer tegen die slapte. Ik hoor het CDA nooit eens over Stichting Open Doors; de christenenvervolging in de wereld. Raar… Idem wat betreft Christenen voor Israël en het Leger des Heils. Het CDA is ook nauwelijks zichtbaar. Wie kan 1 maatregel of voorstel van hen herinneren? Ja, alleen als het belachelijk gemaakt kan worden, zoals de oproep om wat vaker ‘goedemorgen’ te zeggen.

Zelfs hun eigen christelijkheid verdedigen ze niet. Liegen CDA´ers niet? Vanwege de 10 geboden uit de Bijbel? Jawel hoor, net zo makkelijk. Zie Mona Keijzer over de energiekosten voor de Nederlandse huishoudens in 2019. Zelfs een excuus kon er niet van af. Jan-Kees de Jager beloofde ons dat we het geld, uitgeleend aan Griekenland, terugkregen, MET rente. Blijkt totale onzin. En dat wist hij gerust toen al hoor.

Wat is er dan überhaupt christelijk aan die partij, de mensen? Ze maken zich ook al niet eens meer sterk voor de zorg. Bejaardentehuizen zijn dicht, en de rest van de zorg heeft de overheid over de schutting gegooid naar de gemeentes. Gezin als hoeksteen van de samenleving?

Hoezo, waardoor? ‘Voor een land dat we door willen geven’: aan wie dan? Jullie kinderen en kindskinderen; in wat voor land komen die straks terecht? Christenen over de hele wereld worden aangevallen. Zie de blanke boeren in Zuid-Afrika. Ze doen er niks mee: ‘maar niet over praten’… Wordt er nog netjes gestraft in Nederland? Nee hoor; we doen taakstraffen. Lekker christelijk weer. Maar als je mobieltje gestolen is na een verkrachting, en je weet waar de dief woont, dan doet de politie er niks mee. Is dat ‘gerechtigheid’. God strafte toch ook gewoon?

Het is bij het CDA echter allemaal: ‘God is liefde’ en ‘keer de andere wang toe’. Rentmeesterschap over de aarde is vervangen in ‘reparatie’. Als God bestaat en volgens de Bijbel de hemel en aarde geschapen heeft, en daarin zelfs een nieuwe belooft, dan hoeven wij hem toch niet te gaan repareren? Natuurlijk moeten we netjes leven. Maar ‘repareren’?? Dan moet je kijken naar de bevolkingstoename in Afrika en India. 95% van het plasticafval in rivieren en oceanen komt uit de Derde Wereldlanden. Weet je hoeveel CO2 en vervuiling een mens veroorzaakt??

Is er nog steeds het verplichte celibataire leven voor priesters in de RK-kerk? Met daardoor alle ellende van dien qua kindermisbruik? Een paus die de voeten kust van illegale immigranten. Ja, hijzelf heeft er geen last van… hij woont ‘vrij mooi’. Ik wil een dergelijke slappe houding, en wat ik noem 'flut-beleid' , aan de kaak stellen. En vastleggen. Want deze twee sites blijven in de lucht t/m 2021. Iedereen die er eens rondleest, met al die links naar MSM-artikelen, kán toch niet anders concluderen dan dat je deze twee partijen NIET moet kiezen 23 mei? ‘Heel’ rechts is zich al weer lam geschrokken van de speech van Wopke Hoekstra. Ik dacht eerst ook nog een moment ‘’leuke frisse vent’’, maar zijn Humboldt-lezing in Berlijn zette ons weer met beide benen op de grond. Totaal eurofiel, met een EU-leger, meer klimaatmaatregelen, bankenunie, en straf voor de Visegrád-landen.

Van Gemert roept alle lezers op de site te mailen en te twitteren naar alle regio- en gemeenteafdelingen van deze twee partijen in ons land. ‘’Laat ze voelen dat er een groeiend deel van de bevolking het met hun houding ontzettend oneens is. Probeer CDA- en VVD-leden en -kiezers te overtuigen hiermee. Mensen vragen zich altijd af; “Ik ben maar alleen, wat kan ik doen?” Nou dit: pak uw telefoon of computer en verspreidt het!

Door:
R. van Gemert
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, christendemocraten, gezond realisme, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

4 reacties op De fouten van CDAbuma.nl

 1. Ruud zegt:

  Deze beschouwing had veel eerder uitgebracht mogen worden wat mij betreft.

  Like

 2. Jules van Rooyen zegt:

  Het celibataire leven van priesters, beste R. van Gemert, heeft niets, maar dan ook niets te maken met het kindermisbruik binnen de katholieke Kerk, maar alles met de infiltratie van homosexuelen binnen de clerus, sinds de jaren 1960, en door de nasleep van dat vervloekte Vaticaan 2 Concilie (1962-1965) dat alles op losse schroeven zette. Met dat Concilie ging de geest uit de fles. Zij is daarmee hoofd verantwoordelijk voor de cultuur marxistische revolutie in 1968. Vwb. het misbruik door de clerus, ieder voorval is schandalig en teveel, maar het betreft minder dan 1% van de clerus over een periode vanaf Wereldoorlog 2. Dus stel niet het door Christus ingestelde instituut van het celibaat ter discussie, bevestigd door 2000 jr. kerkelijke traditie en Overlevering. Scheer ook niet de hele clerus over één kam. In opleiding in de militaire wereld, zelf meegemaakt, met 2 sport instructeurs. Na ontdekking werden zij overgeplaatst ! Zo ging dat toen.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Toch eens wat meer van R. van Gemert uit Zwijndrecht gaan lezen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rob zegt:

  Heer Van Rooyen, 1000jr, 100jr, en zelfs 20jr geleden, kreeg een mens niet de dagelijkse prikkels over zich heen die hij nu wel krijgt. In popliedjes, in reclames, op tv, op BILboards, op internet, enz, enz. Mooie vrouwen zijn in allerlei gedaantes om ons heen, in t echt, op papier, in pixels. Celibatair leven is niet meer te doen. En Paulus heeft het niet ingesteld, je kan het lezen als een aansporing, NIET als een verplichting. De behoefte aan intimiteit ligt in onze DNA, door God gemaakt, en dan zou de mens zich dat juist ontzeggen?? bizar. totaal fout. Je creëert er JUIST ellende mee. Hele rare foute beslissing destijds, maar tot 1960 wellicht nog enigszins vol te houden. In deze huidige maatschappij niet meer. Laat het los. Het dient 0,0 doel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s