Desinformatie . . .

Screenshot_355

Bendes kinderlokkers en -verkrachters zijn niet “Aziatisch”, ze zijn islamitisch!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Desinformatie . . .

 1. Hovawart zegt:

  Als Mohammed in zijn geschriften oproept tot het misbruiken van jonge kinderen, dan mag het toch? De islamietjes geven toch geen sier om onze westerse wetten……behalve als het hun uitkomt.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Asian is een door de overheid en media bewust gebruikte desinformatie term die voornamelijk gebruikt wordt in Groot Brittanië. Het doel is om te voorkomen dat de autochtone bevolking een afkeer krijgt van Pakistaans islamitische mannen. Inmiddels heeft deze desinformatie perverse vormen aangenomen en dat niet alleen in het Verenigd Koningkrijk maar in heel West Europa en Noord Amerika. Het zijn vooral Pakistaans Islamitische grooming gangs die zich al bijna 30 jaar steeds omvangrijker bezig houden met verkrachting, prostitutie en jarenlang gevangen houden van Britse blanke meisjes. De Pakistanen hebben dit kunnen doen omdat hun de hand boven het hoofd gehouden werd door de politie korpsen, door Justitie, door de gemeente besturen en door de overheid. Slachtoffers waren “alleen meisjes” uit de lagere blanke arbeiders millieus. Omdat deze groep tot de zogenaamde deplorables behoorden werden de slachtoffer gewoon gezien als collateral damage in de hoop dat het islamisering en multiculti proces niet gehinderd zou worden. Offers moesten immers gebracht worden. Vaders die naar het politie bureau gingen om hun verdwenen dochters te melden kregen de boodschap dat het vaker voorkwam dat puber meisjes voor een poosje verdwenen en dat ze vroeg of laat weer komen opdagen. Dit werd door de politie functionarissen verteld terwijl ze precies wisten wat aan de hand was. Vanuit de hoogste politie en regering regionen werd de opdracht gegeven het geheel te downplayen en onder de pet te houden. Het elitaire multi-culti project zou en moest slagen ongeacht de kosten en maatschappelijke schade.

  Geliked door 5 people

  • Lange zegt:

   Charlene Downes google maar het verhaal gaat dat ze spoorloos verdwenen is in de kebab?? (opnamens met verborgen afluister apperatuur)
   De verdachten gingen vrijuit geen lijk geen bewijs en ieder 250.000£ schadevergoedeningen.
   Affijn Tommy Robinson stelde de grooming verkrachtingen en moorden aan de kaak, toen verdachten voor moesten komen filmde hij deze en anderen verdachten en kwam daardoor in de gevangenis.
   Zijn zaak loopt nog hij voert nu campagne voor de verkiezingen.
   https://www.tr.news en op telegram zie je updates en reactie’s van fans en aanhangers.
   Affijn dat grooming en misbruik moorden zelfs is jarenlang stil gehouden door de politie en overheid,wij worden hiet ook voorgelogen met de misdaadcijfers!! en wie de daders zijn.

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Daarbij komt dat de Britse adel ook heel veel van jonge arbeiders snoepjes hield en een jong leven meer of minder er niet zo toe deed.
   Ook in Nederland waren/zijn er liefhebbers van jong grut die vanwege hun status of functie niet vervolgd w(o)/((e)rden.
   Zie hiervoor de geruchten over ene Demmink…

   Like

 3. David zegt:

  De mainstream media is zo dom dat ze het verschil niet weten tussen een aziaat en een moslim

  Like

 4. kampersrene zegt:

  zojuist gelezen op twitter…..Asielzoeker uit Eritrea, opgevangen in Duits gastgezin, steekt 11-jarige zoon gastgezin neer, zoon overleeft dankzij ingrijpen hond…….maar volgens Timmermans en Merkel…………we moeten die asiel-arme-zoekers een goede opvang geven….zijn er nog kandidaten ?.

  Like

  • Astrid zegt:

   @kampersrene zegt:
   22 mei 2019 om 07:10
   ———-
   Sommige mensen hebben helaas zo’n dikke plaat voor hun hoofd, dat geweld van dichtbij het laatste middel lijkt om ze de realiteit van de feitelijke wereld te doen inzien. De wereld van nu is al lang niet meer dezelfde als die van het ‘love is all you need’ flower power era.

   Het zullen je ouders maar wezen, die jou als kind van zo dichtbij aan de geimporteerde haat uit Afrika en het Midden-Oosten blootstellen. In een gezonde wereld zouden deze ouders dan ook ter verantwoording geroepen moeten worden.

   Ik hoop dat het met de interveniërende hond goed gaat en dat die niet ook lek geprikt of gekopschopt geworden is tijdens de laffe aanval van deze importneger.

   Like

 5. de sluwe vos zegt:

  Het is een belediging en een stigmatisering van de niet-moslim Aziaten. Deze zouden massaal hun ongenoegen moeten laten blijken over de schandalige en onterechte verdachtmakingen aan hun adres.

  Like

 6. de sluwe vos zegt:

  Door de daders te veralgemenen als Aziaten worden alle niet islamitische Aziaten gestigmatiseerd en creëert men een argwaan tegen alle Aziaten. Ik begrijp dan ook niet dat deze niet massaal hun verontwaardiging uiten en het kind wèl bij naam te noemen, nl. islamitische verkrachters die dat op basis van hun geloof mogen en eigenlijk “moeten”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s