Maar er is geen sprake van islamisering . . . écht niet!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Al Qaida, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Maar er is geen sprake van islamisering . . . écht niet!

 1. Jean zegt:

  Foei, zo een lieve goedaardige man verdenken? Hij werkt 24u op 24u en betaald belastingen, hij is een van die groep die we nodig hebben………..om bussen te vullen en het land uit te sturen en NOOIT meer binnen. Bye the way, elke dag minimaal 20 volle bussen richting Afrika.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jean. 20 volle bussen zijn niet genoeg. Er zijn hier honderdduizenden van ze en er komen, iedere dag, steeds meer naar binnen. Het is dweilen met de kraan open. Het alle beste zou zijn, de hele boel per Herculessen in de richting van de Sovjet Goelags te sturen. Daar is plaats zat. OPGERUIMD STAAT NETJES.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Getipt door de Duitsers, en ene Rutte pocht over de veiligheid van zijn kostbare maar oh zo tere vaasje…de rest maakt zich druk over cijfertjes van criminaliteit door asielzoekers die bekend zijn bij de Nederlandse politie, naar de duizenden ongeregistreerde ‘incidentjes’ word nauwelijks gehint….. met zulke onbekwaamheid gaat het een keertje mis, en steeds vaker en zwaardere delicten.
  Als we het roer niet omgooien worden we allemaal slachtoffers.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Begin steeds meer het vermoeden te krijgen dat Rutte nog veel meer weet wat ie verborgen houdt waarschijnlijk zelfs wel meewerkt aan vuile zaken. Rutte een petitie aanbieden is hetzelfde als vragen aan een pathologische leugenaar of ie nooooooit meer wil liegen. Als je zo keihard kunt liegen dan is er meestal wel meer aan de hand dan wat we horen.En wat we zien is voor mij althans al voldoende om af te nokken bij zo´n mormel

  Totaal zinloos een petitie aan Rutte aanbieden. Gaat zo met een grote grijns door de papierversnipperaar

  Geliked door 3 people

  • Hendrik M. zegt:

   Schijnen Antillianen te zijn, niks met islam dus…

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Lucky. De VVD, D66, Bruin Links, CU en alle andere politieke vullis ambieeren een nieuw Hollandistan met de apen die in de video zitten te schreeuwen. Gelukkig is de PvdA in de vuilnisbak gedumpt. Nu nog te rest.

   Like

 4. Corné zegt:

  Door hoeveel linkse kerk vrijwilligers is dat heerschap in de afgelopen jaren vertroeteld? Worden die landverraders ook vervolgd? Vanwege hulp aan terroristen? Lijkt me meer dan logisch.En hoeveel geld heeft hij onze maatschappij gekost? En gaat ie nog kosten? Want ongetwijfeld komen er rechtszaken waar niets uitkomt. Gebrek aan bewijs etc. Dus, zonder pardon uitleveren aan Syrië. Die zullen hem correct berechten en wij hebben er nooit geen last meer van.

  Like

 5. Roeland zegt:

  Het is toch duidelijk hoe de hazen lopen. Daarom reageer ik zelden nog. Woongroep in het voor ons bevriende buitenland voor 60 plussers opzetten is mijn plan en ik ben er actief mee bezig. Liefst met gelijkgestemden zoals op dit Blog . EJ Bron helpt U mee? 😉

  Geliked door 1 persoon

  • jannes zegt:

   Natuurlijk, jullie hebben de buit al binnen niet? En de volgende generatie mag met de consequenties leven. Deze mensen gaan je kont wassen en je pensioenpot aanvullen toch? Vind deze mentaliteit nog kwalijker dan mensen die openlijk links zijn. Lekker poepen maar niet je eigen stront willen ruiken. Je had het verschil kunnen maken maar daar was je te laf voor.

   Like

   • Roeland zegt:

    Jannes mijn generatie wordt keihard gepakt. Wij moesten nog in militaire dienst (verplicht) we leefden van crises naar crises , we waren al oud in de jaren 90.
    We mochten met AOW met 65 en mogen nu tot 68…
    Ik denk, dat je met je kritiek de babyboomgeneratie bedoelt. “Wij”, hebben de buit helemaal niet binnen! We vallen er NAAST.
    Een schandalige reactie. ONBENUL!

    Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Oww, zie in dit bericht eigenlijk niets wat islamiserend zou zijn.
  Er staat in het bericht geen woord over islam of zo, alleen maar dat het over een Syriër gaat en die heb je zelfs in de christelijke soort.
  En ja, dat hij verdacht wordt van het lidmaatschap van een terroristische organisatie islamiseert ons ook niet echt.
  Ook de politie arresteerde deze man ondanks zijn waarschijnlijk islammerschap en zelfs tijdens de ramadan…
  Sorry heer Bron, deze titel dekt naar mijn zeer bescheiden doch anti islam mening de lading niet.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   “En ja, dat hij verdacht wordt van het lidmaatschap van een terroristische organisatie islamiseert ons ook niet echt.”

   Nee, niet om ons te islamiseren, maar wel om ons uit te roeien.
   Daarom is het ook een terroristische organisatie.
   Ik zou ‘m niet willen hebben als buurman, en ik denk niemand.

   Like

 7. Dewevoga zegt:

  Werd die organisatie niet financieel ondersteund door Rutte 2, behalve de PVV? Die is dus gewoon voortgezet. O ja en we gaven ook veel geld uit aan het bestrijden van hun zusterorganisatie in Afghanistan. Geloofwaardig?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s