Stemadvies . . .

Door:
K.v.W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Eurabië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Stemadvies . . .

 1. Hovawart zegt:

  Binnenkort maar een broodnodige vakantie naar het Zuiden boeken om weer een paar dagen onder de Nederlanders te kunnen zijn, zal wel weer even wennen zijn……..omgekeerde wereld.
  De wekelijkse markt is een schrijnend voorbeeld van de toekomst in de Pays-Bah, hordes hoofddoekjes met larvenbakken en Achmedtjes met outkiering lekker spazieren en vegeteren op onze welvaart………..bah!

  Like

 2. Lucky zegt:

  Stemadvies van merkhell
  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/21/merkel-populists-enemy-europe-values/

  Merkel valt de populisten aan, en roept op tot een ‘pro-minderheden Europa van waarden’ voor de verkiezingen. Populisten zouden de vijand van Europa zijn en proberen de globalistische waarden te vernietigen.

  Merkel Bashes Populists, Calls for ‘Pro-Minority’ Europe of ‘Values’ Ahead of Elections

  Populists are the “enemy” of Europe and seek to destroy the continent’s globalist “values”, Angela Merkel has warned ahead of European Parliament elections this week.
  Speaking in Zagreb at the weekend, the German Chancellor urged Croatians and other voters in Europe to shun pro-sovereignty, anti-mass migration political forces at the ballot boxes this week.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Voor een sterk Eurabie D66 ? Waarin geen plaats meer zal zijn voor D66. Indringers uit Afrika en Arabie die hun achterlijke en onmenselijke islam cultuur met succes in Europa kunnen uitrollen en daarbij alle medewerking krijgen van goed ontwikkelde intelligente ???? Europeanen. Hoe gek wil je het nog hebben. Vele Europeanen zijn afgestudeerd, zijn alleen maar goed in datgene waar ze voor hebben geleerd. Maar voor de rest hebben ze het intelligentieniveau van een zwaar demente veldmuis. En met zulken moeten we de oorlog winnen ! Als een ontwikkeld Europa het af moet (wil) leggen tegen achterlijkheid….Gelijk als bij een kaartspel waarbij een valsspeler meedoet, die men telkens maar laat winnen omdat men anders bang is ruzie met hem te krijgen.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Stuur ‘m alvast maar even, nog geen zin / tijd om te bekijken. Veel kijkplezier! AllahMeHoelah!

  Like

  • boorzalf zegt:

   De lafheid van “denk” de reacties op zijn youtube zijn uitgeschakeld.En kuzu maar roepen “mensen laat wat van je horen”. Nou smerige turk donderstraal maar lekker op naar je eigen land. Je bent geen Hollander en dat zal je ook nooit worden.

   Like

 5. Thomasson zegt:

  D66 = Hollandistan. Voor de vlekkeloze islamisering van Nederland en de vernietiging van de natiestaat.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/05/21/cda-vermoedt-opzet-bij-verzwijgen-cijfers-over-criminele-asielzoekers/

  CDA vermoedt opzet bij verzwijgen cijfers over criminele asielzoekers
  Madeleine van Toorenburg: ‘Er is waarschijnlijk echt een poging gewaagd’

  “Nu blijkt dat er niet open over gecommuniceerd is”, zei Van Toorenburg. “Er is dus waarschijnlijk echt een poging gewaagd op dit ministerie om niet de transparantie te bieden waar we om hebben gevraagd.”

  Vervolgens,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/breek-mark-harbers-vvd-treedt-mogelijk-af-vanwege-fouten-met-gegevens-over-criminele-asielzoekers/

  BREEK: Mark Harbers (VVD) treedt mogelijk af vanwege fouten met gegevens over criminele asielzoekers

  Het heeft er alle schijn van dat de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, Mark Harbers (VVD), vandaag zijn laatste Kamerdebat zal houden, zo melden diverse media. Harbers lijkt zijn Waterloo te vinden door een fout door de presentatie van gegevens over misstanden onder asielzoekers. Al is het niet de eerste keer dat hij op deze manier in beeld komt.

  Like

 7. Peter zegt:

  Dit nooit !

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Eurabié is ons nieuwe werelddeel, een continent van culturele armoede, sociale armoede, van alle denkbare vormen van armoede, zelfs van onze oer-Hollandse gezelligheid en openhartigheid is niets meer over. De versobering is omgeslagen in angst, (zeker als je hoort dat er bij familie in de buurt een Syrische buurman (specialist in extreem zware autobommen, die bekend stond om zijn wreedheid,) zomaar van zijn bed is gelicht door een AT.
  De toekomst van de EU zal geschreven worden in bloed, want wat staat er nog te wachten als de armoede en de klimaatreligie ons leven zó zwaar zullen belasten dat de maatschappelijke ontevredenheid en het verarmen van de sociale cohesie, het vertrouwen in de politiek verliezen en de verdeling tussen bevolkingsgroepen zovér zal drijven dat er binnenkort binnen de EU weer een Bosnische burgeroorlog tussen lidstaten en moslimenclaves uit zal breken, (Balkan eerst dan volgt de rest).
  De pleuris zal dan binnen de EU echt uitbreken als men in Brussel een kant moet kiezen, zelfs de minst slechte optie zal ons toch laten verliezen,……..armoede, armoede, armoede.

  Kunnen wij nog eens gedenken, aan ons arme Nederland.
  Gaan wij nu verand’ring schenken, toon Uw sterke Rechterkant.
  D’eurofiel en islamiet wint veld, ’t zij door list of door geweld.
  Zullen wij op tijd gedenken, aan ons arme Nederland.
  Geef ons Vaderland niet over, in de greep van de mohammedaan.
  Satan doet steeds als een rover, als terrorist ons bestaan geweld aan.
  Red ons uit hun klauwen, stort ons nageslacht niet in armoe en verdriet.
  Geef ons Vaderland niet over, in de greep van de Eurofiel en islamiet.
  Toon in alle nood en strijd, dat wij door onze stem, zij nooit d’overwinnaar zullen zijn!

  Like

 9. Harry zegt:

  Wat is het verschil nog tussen de nsb’ 40 en D’66 ?
  Alleen 75 jaar verder , maar niks geleerd .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s