VIDEO: Enge eurofielen tegen mensen als Baudet!

 

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR, Rotzakken, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Enge eurofielen tegen mensen als Baudet!

 1. flo zegt:

  Mooi dit, puur en recht voor de raap,de eu waanzin en zijn gevaar, zoals gelukkig steeds meer mensen het zien, hoop dat het niet te laat is…….

  Like

 2. Republikein zegt:

  Er zijn veel vreemde snuiters in ons midden, wat zit er tegenwoordig toch in ons eten?

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Ik zou zeggen geef die man een kans en dan zien we vanzelf wat er uit komt. Jammer dat Geert nooit de kans heeft gehad. In ieder geval wat er nu zit in Den Haag is sowieso totaal af voor mij. En als iets of iemand af is probeer je wat anders. Althans ik in ieder geval wel.

  Mensen mogen ook wel eens leren zich te beheersen met al die oordelen en gelijk met alles over de rooie te gaan. Volwassen worden zeg maar. Maar ja het voorbeeld van Den Haag ziet er niet erg volwassen uit. Meeste mensen apen nu eenmaal alles na en dat doen ze dus ook met het idiote voorbeeld van Den Haag.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  De geschiedenis eist dat er telkens veranderingen komen. Als dat niet zo was, zouden de troepen van Hitler nu nog door de straten marcheren. Maar als ik de E.U. in Brussel hoor, spreken zij eigenlijk alweer (net als Hitler) over een duizendjarig Rijk. Niets, ja niets mag er veranderen in Europa. Net als in vroeger jaren heeft links een duizendjarig Rijk uitgestippeld met de meest gore doelstellingen. Dat zoiets vroeg of laat tot een explosie gaat komen dat alweer leidt tot de dood van vele miljoenen mensenlevens is een vaststaand feit. Is het na twee wereldoorlogen nog steeds niet genoeg geweest ? Zolang de kiezer zich laat ompraten door Den Haag en Brussel en van die linkse kliek alles maar blijft pikken, gaan we geheid met zijn allen alweer naar de verdommenis toe. Het verschil met vroeger zal zijn, dat niet alleen de Joden, maar ook ALLE Europeanen uitgemoord zullen worden door de moslims. Europa zal ophouden te bestaan. De geschiedenis zal door moslims herschreven worden en Europa zal even geruisloos verdwijnen gelijk Atlantis dat deed. ZONDER sporen achter te laten….

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Was Eurofiel maar een dodelijke ziekte !

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Aanpakken door de sjoemel regenten kunnen we wel vergeten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s