Donderdag 23 mei 2019: STEM ZE WEG!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR. Bookmark de permalink .

14 reacties op Donderdag 23 mei 2019: STEM ZE WEG!

 1. ronjaspers zegt:

  Stemmen heeft geen zin.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de europeese grondwet gestemd (tegen de e.u.) in 2007 heeft bakellende ons via het verdrag van lissabon in de e.u. gerommeld.

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Meer als lemmingen een zekere dood tegemoed

  Like

 3. Jean zegt:

  Hopelijk wordt die huichelaar timmerfrans (bewust met kleine letter) op 24 mei opgepakt en voor een volkstribunaal getrapt waar dan hopelijk de doodstraf wordt uitgesproken die dan dadelijk uitgevoerd wordt, opgeruimd staat netjes.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Iedere keer weer hoor je de BNers roepen dat het een chaos is in UK. Nu ook weer bij die vrouw, die in de plaats is van WDD. Al die gasten hebben het over de chaos in de UK vanwege de Brexit.

  Ik zie geen chaos in de UK en ik hoor er ook niet over. Ik hoor en zie wel dat er chaos in het parlement is. Twee totaal verschillende dingen. Ik erger me er kapot aan als mensen zonder dat ze weten wat de uitkomst zal zijn bij een Brexit nu al angst aanjagen en angstig doen dat het sowieso helemaal hartstikke fout uit zal pakken. Ze zijn blijkbaar altwetend. En omdat al die gasten zo altwetend zijn gaat het zo ontzettend goed met het instituut EU geheten. Vrijheid/veiligheid/iedereen huizen/geen voedselbanken/ al het geld terug van Griekenland/ Frankrijk heeft het boekje op orde/Italie ook/ helemaal geen stijging van de misdaag., Geen criminele bendes etc etc etc Geweldig allemaal . Not.

  Maar Timmervarken heeft in deze jaren iets geweldigs gedaan. Iets met minder plastic rietjes of iets dergelijks. Heeeeeeeeeel belangrijk allemaal.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Pompeuze horror-clown…

  https://tpook.nl/2019/05/22/frans-timmermans-wil-niet-meer-bij-pauw-aan-tafel-sinds-hij-zichzelf-daar-eind-2014-gigantisch-voor-joker-zette/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Frans Timmermans wil niet meer bij Pauw aan tafel sinds hij zichzelf daar eind 2014 gigantisch voor joker zette

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/zucht-internationale-socialisten-sp-en-sylvana-gajes-komt-vanavond-demonstreren-bij-baudet-vs-rutte-debat/

  Zucht: Internationale Socialisten-, SP- en Sylvana-gajes komt vanavond demonstreren bij Baudet vs. Rutte-debat

  Vanavond is het dan eindelijk zover: het langverwachte één op één debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet zal plaatsvinden in de Rode Hoed in Amsterdam. Maar niet als het aan een stel ziedende linkse activisten van allerlei radicale pluimage ligt: zij gaan vanavond demonstreren in een poging het debat lam te leggen, zo kondigden ze aan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/lol-frans-timmermans-tijdens-debat-met-euro-lijsttrekkers-ik-krijg-inderdaad-te-veel-betaald/

  LOL! Frans Timmermans tijdens debat met Euro-lijsttrekkers: ‘Ik krijg inderdaad te veel betaald!

  Meneer vindt 30.000 euro per maand toch wel wat veel. Joh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s