Gele Hesjes willen ‘internationale demonstratie in Brussel tegen Europese dictatuur’

Screenshot_380

Al 8000 mensen zijn ‘geïnteresseerd’

De ‘gele hesjes’ van België en Frankrijk roepen op tot een internationale demonstratie zondag in Brussel “tegen de Europese dictatuur”. Zondag is de laatste dag van de Europese verkiezingen. Via Facebook proberen de organisatoren zo veel mogelijk mensen op te trommelen voor een “grote vredelievende betoging in de Europese hoofdstad”.

Post online

Op het facebookevenement ’26 mai: Toute l’Europe Bruxelles’ geven 8000 mensen aan geïnteresseerd zijn in de manifestatie en zeggen 1300 mensen mee te doen. Ze worden geacht om 13.00 uur bij het Noordstation in de Belgische hoofdstad te verzamelen. Het ‘evenement’ duurt volgens de boodschap tot 20.00 uur.

De organisatie vermeldt niet waar de demonstratie naartoe gaat en wat haar verdere bedoelingen zijn in de stad waar het Europees Parlement deels zetelt. Wel schrijft ze dat de betoging wordt georganiseerd om “aan de politieke leiders te laten begrijpen dat wij niet meer onze stemmen zullen toevertrouwen als ze niet doen wat ze beloven.”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", België, Brussel, burgermoed, dictatuur, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Gele Hesjes willen ‘internationale demonstratie in Brussel tegen Europese dictatuur’

 1. Sobieski zegt:

  Goed initiatief, maar 1300 mensen is heaasl te weinig om indruk te maken. Ook 8000 is nog niets in een metropool als Brussel. Er staat zo numeriek in aaantallen meer, en beter bewapende politie tegenover je.
  Tegen gewelddadig schorem uit het oerwoud of de woestijn durven ze niet, dan kijken ze passief toe, en krijgen mogelijk de opdracht om niets te doen.
  Bij het onnodig inzetten van geweld tegen vreedzame autochtone demonstranten, hebben ze echter geen enkele scrupules, zoals Frankrijk en Spanje (Cataloeie bewijzen) Het is wel duidelijk wie achter deze perverse beslissingen zitten.
  Zelf ben ik helaas ziek op dit moment, woon ver weg in het andere eind van Europa, en heb hier een aantal persoonlijke verantwoordelijkheden te vervulle, anders zou ik zeker gekomen zijn.
  Maar ze zouden met minst een miljoen mensen moeten komen. dat maakt indruk, dan rent de politie hopelijk weg, kan het EU gebouw bezet worden, en kan dat tuig van EU-commissarissen eens flink in alle kleuren schijten en tot aftreden gedwongen worden. Zonder tekening van een verkalring dat ze aftreden geen vrije doorgang naar huis.

  Like

 2. Lucky zegt:


  Wat ze niet willen dat je weet….

  Like

 3. Cleo zegt:

  Dat is de juiste locatie: jaag het tirannieke EU-ongedierte weg uit hun rovershol!
  Weg met de EU-dictatuur!
  WE WANT BREXIT NOW! WE WANT NEXIT NOW!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s