Nigel Farage eist onderzoek naar Soros-verkiezingsgeld

Screenshot_377

Nigel Farage en George Soros.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het begin van een compleet nieuw tijdperk van politiek”

Nigel Farage heeft met zijn Brexit Party misschien wel de meest succesvolle politieke partij-oprichting aller tijden laten zien: in alle peilingen staat de een maand oude partij bovenaan bij de EU-verkiezingen morgen in Groot-Brittannië, in peiling over de Britse parlementsverkiezingen staat ze net onder de Labour Party. Nu eist Farage opheldering over de beïnvloeding door George Soros op de EU-verkiezingen.

De Brexit-campagne van Farage wordt er steeds opnieuw van beschuldigd ondersteund te zijn geworden door buitenlandse donoren, hoewel een onafhankelijk onderzoek van de regering in de zaak Cambridge Analytica geen bewijzen voor zo´n beïnvloeding heeft gevonden. Facebook heeft zich voor de rechter met succes tegen beschuldigingen verweerd het Brexit-referendum beïnvloed te hebben.

Daarentegen is het duidelijk dat de linkse grote donor en zijn Open Society Foundations massaal ten gunste van de EU in veel landen ingrijpen, zoals in Duitsland en Groot-Brittannië door groeperingen als “Hope not Hate” en “Best for Britain”. Maandag zei Nigel Farage tegen “Breitbart London” dat een nader onderzoek van de anti-Brexit-campagne “zeer veel Soros-geld” aan het licht zou brengen.

Soros had in januari bij het World Economic Forum in Davos een ontmoeting met anti-Brexit-leider Tony Blair om manieren te vinden het democratische volksreferendum uit het zadel te lichten. De ontmoeting werd uit de officiële protocollen verwijderd. Premier Theresa May stelde gisteren een tweede referendum voor om de Brexit toch nog tegen te houden. Farage en het Brexit-kamp beschuldigen de EU ervan in het geval van een negatief verkiezingsresultaat steeds maar weer opnieuw te laten stemmen tot het gewenste resultaat is behaald.

“Ze hebben alle beloftes gebroken”, zei Farage maandag tijdens een verkiezingsmanifestatie. “De grootste democratische daad in de Britse geschiedenis werd verraden. Maar donderdag zullen ze hiervoor de rekening gepresenteerd krijgen. Het wordt geen eenmalige protestverkiezing, maar het begin van een compleet nieuw tijdperk van politiek. Naar niets minder streef ik.”

In het Europees Parlement eiste Farage al in november 2017 een Soros-onderzoekscommissie en wees erop dat “Open Society” een lijst met 226 “betrouwbare bondgenoten in het Europees Parlement” had gepubliceerd, waaronder Martin Schulz en Alexander Graf Lambsdorff. Viktor Orbán heeft de EU-topkandidaat van links, Frans Timmermans, een “Soros-man” genoemd. Farage noemde Soros in het Europees Parlement in maart 2018 “de gevaarlijkste man ter wereld”.

De apologeten van Soros zetten graag iedere kritiek op de atheïst Soros als “antisemitisch” neer, hoewel de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu een van zijn grootste critici is. Netanyahu heeft de stichtingen van Soros er van beschuldigd “de veiligheid en toekomst van Israël te bedreigen”. Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigde George Soros er in juli 2017 van “de democratisch gelegitimeerde regering van Israël te ondermijnen” evenals “de joodse staat te belasteren en hem te beroven van het recht op zelfverdediging”.

In november 2018 had Soros een ontmoeting met de Oostenrijkse minister-president Sebastian Kurz, lid van de Israël-vijandige Soros-NGO “European Council on Foreign Relations”, om van mening te wisselen “over vragen betreffende Europa en buitenlandse politiek”, aldus Kurz. Volgens Max Otte schreef “een politieke waarnemer in januari dat hij gehoord zou hebben van een bron binnen de ÖVP dat de ÖVP de coalitie zou willen laten ontploffen en zich voorbereidt op nieuwe verkiezingen in de herfst.”

Bron:
www.deutschland-kurier.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Groot-Brittannië, Nigel Farage, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nigel Farage eist onderzoek naar Soros-verkiezingsgeld

 1. Tistochwat zegt:

  Beetje off topic:

  Ik kocht al enkele jaren muesli bij deze tent:
  https://nl.mymuesli.com/

  Net stuurden ze me weer een nieuwsbrief, met onderstaande tekst:

  Lieve …

  Goudgele kurkuma granola of stralende mango? Twee ingrediënten die perfect bij jouw Muesli Mix in Europees Design passen. Jij hebt de keuze! Niet alleen in de mixer, maar vooral ook op 23 mei – voor een vreedzaam, sterk en kleurrijk Europa!

  “EEN VREEDZAAM, STERK EN KLEURRIJK EUROPA” !!!

  Mijn zien ze daar niet meer als klant.
  Die lui slaan overal munt uit, ook uit ‘koningsdag’, toen ze me tot mijn grote ergernis een oranje koker aanboden. Die EU-aanbieding doet de deur dicht. Om van te kotsen!

  Stik verder maar in jullie zooi, mymuesli!

  Waar kan ik nog ‘onbesmet’ en ‘niet-halal’ voer kopen?

  Liked by 3 people

  • Shalom zegt:

   @Tistochwat zegt:
   Wat heel Nederland zit Halal voer te vreten, maar zie je die Turken, enz in andere reguliere tenten Nee, daar zie je ze niet, het is gewoon uitbouwen en islamiseren simpel toch, via de maag! En die oerdomme Nederlandse Zombies tja de zien dat niet.
   Stelletje sukkels! En maar vreten, vreten, met hun dikke pens, of zie ik het verkeerd.

   Liked by 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Shalom 23 mei 2019 om 05:58

    Het ergste is dat wij hoogstwaarschijnlijk nu al alleen maar ‘halal’ kaas en vlees kunnen kopen en wie weet wat nog meer.
    Maar dat zeggen de land- en volksverraders er niet bij; dat staat nergens op verpakkingen vermeld.
    Vlees eet ik al niet, dus ik weet nu ook niet meer hoe ik aan gegarandeerd niet-‘halal’ calcium en eiwitten kan komen.
    Eten gaat me steeds meer tegenstaan.

    Het is echt heel luguber dat die islam zó gefaciliteerd, aanbeden en beschermd wordt.
    De islam is de maat der dingen geworden.
    Zelfs ‘ons staatshoofd’ doet eraan mee.

    Like

 2. Wim zegt:

  De laatste alinea zet de ontwikkelingen in Oostenrijk wel in een heel bepaald licht. Het zal toch niet hetzelfde spel zijn als het CDA met Wilders gespeeld heeft…?

  Liked by 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Laten ze de miljoenen van Bono niet vergeten, ook al zo’n manipulatief mannetje achter de politieke schermen……..en een héle goede vrind van Mabel en haar clubje ouderen, (the Elders).

  Liked by 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Zou idd wel eens meer willen weten wie wat en hoe het zit met Soros. Politiek is iets waar ikzelf heel graag zo ver mogelijk vandaan wil blijven. Althans van de mensen die het bedrijven/. Ben er ook totaal niet geschikt voor, want ik zeg praktisch alles wat ik denk. En belazeren doe ik niet aan. SP heeft zich niet duidelijk uitgesproken over migratie. Vandaar geen stem naar SP
  Schoorvoetend morgen naar de stembus. Stemmen voor het nep parlement.

  Liked by 1 persoon

 5. andre zegt:

  Soros is geen Jood, Soros is een ordinaire proxi met te veel geld en teveel rare vage vrijheden die te veel worden gesteund door teveel macht uit Bruxxel. Fuck de nazi’s!!!!

  Politiek moet publiek transparant zijn, dus transparant wie stort de partijjkas vol? en dan nog een klein dingetje want iedereen die heeft getemd moet mee kunnen beslissen in elk besluit en niet even stemmen om vervolgens 4 of 5 jaar de stemmers de tyfus te laten krijgen toch?

  Daarom stem ze weg!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Ruud zegt:

  Zo te lezen gevaarlijker dan de “Russen” als je het mij vraagt. Groot onderzoek gewenst uit naam van de echte democratie!

  Liked by 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  Paul Weston – Police Terrorism V Tommy Robinson

  Een tussendoortje …

  Liked by 1 persoon

 8. J.A. Kapteyn zegt:

  Dat laten ploffen is dan mooi gelukt dankzij de compromitterende video van een corrupte Strache van de FPO. Ra ra waar komt die twee jaar oude video plotseling op het goede moment vandaan ? Dit riekt toch heel sterk naar een kwalijk opzetje door Kurz om de FPO te dumpen en nieuwe verkiezingen uit te schrijven. Die zijn al aangekondigd en gaan er komen.

  Liked by 2 people

 9. Harry zegt:

  Prima initiatief van Farage !
  Hopelijk pikt Trump dit ook op en pakken ze dat secreet keihard aan en maken hem onschadelijk .
  Neem hem gerust al zijn geld af , hij misbruikt het enkel om onze vrijheid te ontnemen .
  En waarom ? Uit een socialistisch soort idealisme ?
  Zelfs Netanyahu kan hem wel schieten , dus is het wel een héle foute Jood !
  Als je de geschiedenis van het Joodse volk een beetje kent , dan is die Soros toch nog erger dan Hitler , Himmler en Dries van Agt bij elkaar !
  Wat een rát !

  Liked by 3 people

  • Wachteres zegt:

   Hij schijnt van zichzelf gezegd te hebben dat hij geen geweten heeft, Harry.

   In de oorlogstijd is hij – zelf Jood- rijk geworden door het verkopen van spullen van Joden die afgevoerd waren.

   “Als ik het niet doe, dan doet een ander het” was zijn argument.

   Liked by 2 people

   • Skeptic zegt:

    Ik deel de mening van velen hier en elders dat Soros een van de meest verschrikkelijke ratten is die er op deze aardbol rondlopen. Dat hij rijk geworden is van het verkopen van spullen van joden die afgevoerd waren komt iedere keer bovendrijven. Hoe oud was hij toen? In 1940 was hij 10 jaar oud en in 1945 15. Lijkt me sterk verhaal.

    Liked by 1 persoon

  • Gerrit zegt:

   Beste Harry, erger dan Hitler kan haast niet, en erger dan timmerfrans al helemaal niet.

   Like

 10. frans zegt:

  EU verkiezingen in Engeland zijn pas a.s. zaterdag en ik dacht ook op zondag .

  Like

 11. Kees zegt:

  Onderzoek naar manipulatie door het Soros-zwijn komt er nooit. Dat wordt aan alle kanten tegengewerkt. Farage kan dat wel eisen, maar de hele EU-kliek weet drommels goed dat er dan een heleboel koppen rollen, dus dat doen ze echt niet. Soros is inderdaad erger dan Hitler en nog een heleboel andere dictators bij elkaar.

  Liked by 1 persoon

  • Giny zegt:

   Farage overweegt om zich aan te sluiten bij
   ENF, dat zou mooi zijn!

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ Kees dat onderzoek komt er zeker maar de uitkomst zal zijn dat Soros een onschuldig schaap is en in het allerergtse geval zijn donaties deed uit medeleven met anderen.
   Zo iets word het let maar op.
   We hebben namelijk van doen met lui die Farrage niet goed gezind zijn en hem dus onderuit moeten halen.

   Like

 12. ronjaspers zegt:

  Rivieren van bloed zullen door europa stromen.Gecondoleerd europa en europeanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s