Stem een nieuwe Hitler weg!

Screenshot_378

(Door: “Bozeoudeman”)

Veel zware christenen vinden wellicht stiekem nog altijd dat Joden niet deugen, want die hebben pakweg 2000 jaar geleden Jezus vermoord, dus dit soort christenen vinden wellicht islamieten die alle Joden wensen te vermoorden best wel een beetje oké! 

Trouwens, er zijn ook Joden die blijkbaar niets op Jodenhaters tegen hebben en die zich keihard verzetten tegen de ‘verrechtsing’ van Europa en geen goed woord over hebben voor nationalisten die zij voor het gemak op één hoop gooien met de nationaalSOCIALISTEN van Hitler, omdat die dit  heel slim het nationaalsocialisme noemde en daarmee tot vandaag aan toe alle nationalisten verdacht maakt.

Vreemd in die redenering van voorkeur voor Jodenhaters is en blijft dat Jodenhaters, die ook zeer duidelijk laten weten Jodenhaters te zijn, namelijk de hele kolonie zwaar religieuze islamieten, in de ogen van deze Joden blijkbaar hun maatjes zijn, of maatjes die zij liever hebben dan nationalisten die vrijheden wensen te handhaven.

Ja, het is een rare wereld vandaag. Hoewel? Een rare wereld was het ook in de jaren-30 van de vorige eeuw, toen best een groot aantal industriëlen en bankiers van joodse afkomst Der Führer een handje hielpen om zijn nationaalSOCIALISME op poten te zetten. Iets waarvan we nu toch allen weten waar dat toe heeft geleid.

Maar sommigen bleven ook toen halsstarrig volhouden dat er met de nazi’s van Hitler best zaken kon worden gedaan, zoals de dwaas Chamberlain, en later waren er zelfs ook vooraanstaande Joden die andere Joden tegenhielden onder te duiken of te vluchten voor zij op transport werden gesteld, zoals de grootvader van de in mijn ogen verderfelijke Asscher van de PvdA mensen geruststelde.

Omdat de nazi’s helemaal niet zo erg waren als die complottheorie verhalen deden vermoeden die over het bestaan van de “Endlösung”- kampen de ronde deden. Dat was/is alles nep-nieuws, zou dit soort oplichters/zwendelaars vandaag zeggen.

Met andere woorden; om iedereen een langer verhaal te besparen, ga vooral morgen op die Hitler-kloon stemmen, dan weet u waar dit gaat eindigen. Maar dat is wellicht precies wat sommige zware christenen en Zionistische Joden wensen, want dan komt eindelijk die Messias eens: de joodse en misschien ook wel de christelijke, met z’n tweeën tegelijkertijd.

Sorry, droom lekker verder. De vorige keer dat Zionisten dit dachten, en daarom direct of indirect Hitler steunden, is die Messias ook niet gekomen, maar zijn er zes miljoen Joden vermoord en heeft er een verwoesting zonder weerga plaatsgevonden. Maar goed, wenst u dit nogmaals? De keuze is aan u! Stem bij voorbaat morgen eens met verstand en stem een nieuwe Hitler weg! Daag Franske!

Door:
“Bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hypocrisie, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nationaalsocialisme, Nationalisme, nazisme, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Stem een nieuwe Hitler weg!

 1. Republikein zegt:

  Adolf wilde ze naar huis sturen, zijn vriend had een andere oplossing.

  Like

 2. David zegt:

  Ware christenen volgen de Bijbel daarin staat: gij zult niet doden

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Daarom zijn het ook van die simpele sukkeltjes die zich laten uitmoorden.
   Ze doen toch niks terug, want dat mag niet als je ware christen bent.
   Daar hebben ze immers hun fantasie vriend voor die ooit een keer belooft schijnt te hebben dat ze misschien wel zal helpen.
   En daar wachten ze dan ook op met ze alle, hoeven ze het zelf niet te doen.
   Gingen ze zich maar een keer zelf verdedigen i.p.v. met hun armen over mekaar blijven afwachten.

   Geliked door 1 persoon

  • Mario Schettini zegt:

   in het Hebreeuws staat: ‘Gij zult niet moorden’.

   Like

 3. ed zegt:

  Geloof is een machtsmiddel,sprookjesboeken zijn geschreven door mensen in een totaal andere context in de tijd zeven dagen is echt te kort maagden zijn denk ik echt uitgestorven .uiteindelijk als je maar jong genoeg begint en vaak genoeg herhaald laat je een mens ook in de paashaas geloven.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Meestal ga ik een eind mee met de denkbeelden van Bozeoudeman.
  Dit keer niet.
  Het NationaalSocialisme van Adolf was wel degelijk socialistisch en daarnaast ook sterk nationalistisch.
  We moeten echter niet uit het oog verliezen dat de Duitsers na de Eerste Wereldoorlog absurd zwaar zijn aangepakt, zo zwaar dat er niet uit te komen was.
  Adolf wees hen de weg om onder dat juk vandaan te komen.
  Chamberlain een dwaas? Ja zo hebben we het wel geleerd op school, of dat wel zo waar was daar kun je vraagtekens bij zetten, hij wilde onderhandelen met Adolf toen het nog kon.
  Vergeet daarbij niet dat het antisemitisme voor 1940 zeer wijd verbreid was, niet alleen in Duitsland maar ook in Engeland, ook in Rusland en ach noem ze allemaal maar op.
  Het plan om alle Joden uit te moorden dateert echter pas van ná 1942, tot die tijd dacht men in Duitsland eerder aan een soort verbanning uit Duitsland waarbij Suriname bijvoorbeeld in beeld is geweest. De Endlösung werd pas na 1942 in overweging genomen.
  Het is gevaarlijk om de volgorde waarin dingen plaatsvonden in de geschiedenis op één grote hoop te gooien.
  Zit ik nou Adolf te verdedigen?
  Nee natuurlijk niet, net zomin als dat ik het op zou nemen voor antisemieten, verre van dat.
  Maar dat neemt niet weg dat veel van wat wij na WWII daarover leerden op school van geen kant overeen kwam met de waarheid. Die was een stuk genuanceerder dan ons werd verteld.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Ik ben soms expres wat kort door de bocht maar waar het mij onder anderen om gaat is aantonen dat het toen de zelfde soort nep socialisten waren als nu weer en dat een man als Timmermans in mijn ogen vervloekt veel lijkt op een Hitlerkloon, dat dit soort nep socialisten de term Nazi misbruiken om alle Nationalisten op de hoop Nazi te gooien terwijl ze vergeten te melden, dat de Nazi’s toen dezelfde soort nep socialisten waren als zij, figuren als Timmermans vandaag zijn.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Mijn verontschuldiging dan Bozeoudeman, zo had ik het niet gelezen, de ellende is dat ze ‘in den beginne’ wel degelijk socialisten waren maar ergens halverwege verdwaald zijn.
    Het meest sprekende voorbeeld is Joop den Uyl die voor de oorlog zeer gecharmeerd was van het nationaal-socialisme, in hoeverre en wanneer hij tot inkeer kwam vermeld de geschiedenis jammer genoeg niet.
    Bij mij kwam dan altijd voor de geest dat de meeste verzetsstrijders dat pas werden na de oorlog.

    Like

  • ed zegt:

   Hoe het is gegaan in de geschiedenis is niet van belang raakvlak is bij 1 oppersmurf in welke vorm dan ook veel voor weinige zomin mogelijk voor vele.Macht en geld is waar het over gaat in alle gevallen .god wordt gebruikt met het zelfde doel ook door Adolf.Orwell heeft 70jaar geleden een mooi boek geschreven )1984,klimaat onzin nieuwe geloof.

   Like

  • Thomasson zegt:

   DEEL 3
   @Bozeoudeman. DEEL 3
   Mark Twain kende niet de wereld van de 20ste eeuw. In April 1915 heeft Turkije een genocide gepleegd in de Armeense bevolking en er werden anderhalf miljoen Armeniërs vermoord. De wereld durft tot aan de dag van vandaag niet voor deze gruweldaad uit te komen. Iedere oorlog die Turkije tegen christenen voerde zoals tegen de Grieken, is gepaard met bloedbad en etnische zuivering.

   Mark Twain beschrijft op nauwkeurige wijze de parasietenmentaliteit van de Arabieren. Zij zien zichzelf als mensen die recht hebben op alles. Anderen moeten hen te vreten geven, anderen moeten hen helpen. Zij zelf zien niet in waarom ze enige moeite moeten doen om zichzelf te voorzien. Dezelfde strekking hebben ook de woorden van Winston Churchill over de Islam in zijn boek uit 1899 “The River War”. Dit mentaliteit is anno 2019 te vinden bij de tsunami parasieten uit moslimlanden en Afrika die de Europese continent overspoelen en de moslimmigranten die hier al langer zitten. Het zijn niet een paar, ze zijn het bijna allemaal. Als ze geen schade brengen, zitten ze op hun krent thee te drinken in de moskee. Kijk maar naar litho’s van David Roberts uit de 19de eeuw en andere kunstenaars die in het Midden Oosten werkten. De mannen zitten altijd – met of zonder schapen – op hun krent in een woestijn landschap.

   Geliked door 1 persoon

 5. Wim zegt:

  “Veel zware christenen vinden wellicht stiekem nog…” Wel heel erg tendentieus. Slaat ook nergens op. Zo’n zin kan van willekeurig wie en over willekeurig wat opgeschreven worden. Hoe kunnen wij weten wat iemand wellicht stiekem vindt?
  Laten we het bij feiten houden: gebeurtenissen of omstandigheden waarvan de werkelijkheid vaststaat, ofwel zintuiglijk kan worden waargenomen of instrumenteel gemeten.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   “gebeurtenissen of omstandigheden waarvan de werkelijkheid vaststaat, ofwel zintuiglijk kan worden waargenomen of instrumenteel gemeten.”

   Grappig dat je dit aanhaalt i.v.m. gelovigen.
   Als een christen ergens geen last of boodschap aan heeft, dan is het wel dit.

   Like

 6. kampersrene zegt:

  Wie is nu de echte Hitler ….de linkse of de rechtse de rechtse heeft een pet op dat maakt het mij moeilijk

  Like

 7. Thomasson zegt:

  @Bozeoudeman. Wat een geweldig artikel. Chapeau! Uw woorden zijn recht voor hun raap. Het is waar dat veel zware christenen vinden wellicht dat Joden niet deugen. Ze hebben een andere God gekozen, dus zulke mensen deugen niet. Ieder en zijn mening. Helaas, weten deze zware christenen niet dat een van de grootste hobby’s van islamieten, is christenen te vermoorden. Ze doen dat tot de dag van vandaag en met veel plezier. Er gaat geen week voorbij, zonder afslachting van christenen: van Egypte, tot een shit hol genaamd Burkina Faso, van Nigeria tot Syrië en alle andere Arabische landen. Hetzelfde zouden hun bruine Allah-vrienden ook in Europa doen, zodra ze gelegenheid daarvoor zouden krijgen.

  DEEL 2

  Like

 8. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Bozeoudeman. De moderne christenen en hun linksige matties hebben zware lacunes in hun geschiedkunde en dat kan voor hun kinderen en kleinkinderen fataal worden. Ik ben nu bezig met een boek van Mark Twain uit 1867, genaamd “Pleasure Excursion to the Holy Land” (een deel uit zijn reisboek Innocent Abroad). Het is heel vreemd dat hij beschrijft zaken die duidelijk laten zien, dat in de 152 jaar is in de regio (qua mentaliteit) weinig veranderd: van de terreur tegen beesten en vrouwen tot de haat tegen christenen en anderen. Hier paar vertalingen:
  Pagina 42: “In Damascus haat men zo erg de verschijning van vreemde christenen, dat de mensen er alles aan doen niet in contact met hen te komen. Tot twee jaar geleden waren de straten van Damascus zeer onveilig voor vreemden (toeristen). Hier komt een passage die bij iedere Nederlander een alarmlicht moet laten branden: SIRIE IS DE HEETSTE EPICENTRUM VAN ISLAMITISCHE FANATISME IN DE ARABISCHE WERELD”.
  Pagina 45 – 46: “Wij zijn naar het graf gegaan van 5000 christenen die in 1861 door de Turken in Damascus werden afgeslacht. Men zegt dat het bloed stroomde paar dagen in de smalle straten. Mannen, vrouwen, kinderen en baby’s werden afgeslacht en hun wegrottende lichamen werden in de straten achtergelaten. De moslims weigerden hen te begraven, aangezien ze “ongelovige honden” zijn. De bloeddorstigheid heeft naar meer gevraagd en verdere pogroms volgden naar de berg Hermon en de bergen van Libanon. Snel werden nog eens 25.000 christenen gemassacreerd en hun boerderijen vernietigd.
  Hoe haatvol is de houding tegen Christenen in Damascus en eigenlijk over de hele Ottomaanse Rijk. Hoeveel zouden ze betalen als Rusland zal haar kanonnen tegen ze richten! …Hoe fijn dat is Engeland en Frankrijk te vervloeken voor hen moeite, de Ottomaanse Rijk van haar ondergang te redden. Iets wat zij al duizend jaar verdient!”.
  “Ik heb nooit van mijn leven een Chinees gehaat zoals ik de minderwaardige Turken en Arabieren haat. Als Rusland zou weer oorlog tegen hen voeren, hoop ik dat Engeland en Frankrijk zouden zich niet ermee bemoeien ..Niet inmengen!”.

  Geliked door 1 persoon

 9. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  Wij mogen ons VANDAAG belangrijke vragen stellen. Een daarvan is: waarom zouden wij politieke partijen steunen die zonder enkele schaamte ons leven al meer dan 45 jaar in levensgevaar brengen? Zolang de islamitische monsters op hun eigen grondgebied leven, zijn ze niet ons zorg. Dat is de aard van het beestje en zo leven ze al duizenden jaren: zij, hun bloeddorstige Allah en hun moordlust. Maar met welk recht hebben de EU bonzen en onze politieke leiders besloten honderdduizenden en zelfs paar miljoenen van deze gevaarlijke gedrochten die ons graag willen uitmoorden, hierheen te brengen en OP ONZE KOSTEN TE ONDERHOUDEN? Vervolgen deze politieke partijen de oude verzoenende politiek uit de 19de eeuw m.b.t. de Ottomaanse Rijk? Maar dit keer als HIV-virussen in het lichaam van Europa?

  VANDAAG moeten wij de Multiculturele monster verslaan. Wij moeten ervoor zorgen dat Kuzu en zijn negervrienden geen kans meer zouden krijgen bloedbaden op Europees grondgebied aan te richten. Als wij het willen overleven moet de klok van de nieuwe tijd luiden: ALLEMAAL d’rút. Schoon schip!.

  Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Het is omdat de Nazi’s in 1945 hebben verloren en toch willen winnen, daarom noemen zij zich vanaf die tijd sociaal democraten en antifascisten om de kiezers te bedonderen en zijn vanaf de prille jaren zestig bezig met het ondermijnen van de democratie. Het zijn geen socialisten het zijn corrupte geldharkers, kijk naar al die plucheklevers en dan begrijp je dit. Egoïsten die enkel met zelfverrijking bezig zijn. Het woord socialist is afgeleid van het woord sociaal, er is niets sociaal aan het binnendringen van het land van een ander en dit via bruut geweld van oorlog bezetten noch dat er iets sociaal is aan het anderen met oorlog dreigen als die het niet met jou eens zijn om op die manier je zin door te drijven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s