Terreurverdachte was AIVD-informant?

Screenshot_365

Terroristen met de vlag van Jabhat al-Nusra.

(Door: “Hannibal”)

Door de inhoud van het Teletext-bericht dat de NOS gisteren publiceerde, staan bij mij nu al zoveel nekharen overeind dat ik wel een punker lijk.

De man zit al vijf jaar in Kapelle (Zeeland), maar werd pas aangehouden na een verzoek uit Duitsland daartoe.

Screenshot_364

De verdachte woont sinds 2014 in Nederland. Hij heeft een verblijfsvergunning voor bepaalde tijd, laat het Openbaar Ministerie weten. Zijn huis is doorzocht en er is beslag gelegd op mogelijk bewijsmateriaal. In Ede is ook een huis doorzocht, van een man die met de verdachte in contact stond. De politie was daar op zoek naar informatie over de 47-jarige Syriër.

Er begint een soort van consensus te ontstaan dat jihad-bruiden en hun kinderen wellicht geen verstandige toevoeging aan onze maatschappij zijn, maar een (ex??)-commandant van al-Nusra woont al vijf jaar ongestoord in Zeeland.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Al Qaida, Bananenrepubliek Nederland, belangenverstrengeling, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Terreurverdachte was AIVD-informant?

 1. rottenpikwick zegt:

  Heeft ONS weer klauwenvol gekost! Afgejatte spaarcenten!! Weg met de NSB’ers / Landverraderszooi op Het Binnenhof en hun Kontelikkers!! ************ Stem ZE Weg!! *********

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Men heeft dit soort ‘spionnen/verraders’ nodig omdat de overheid/de politiek weigert om islamieten uit de samenleving te verwijderen. Het liegen, bedriegen, moorden, verkrachten zit bij dit soort (on-)mensen in de genen. Er bestaan geen goede moslims omdat iemand die een goed mens is, de islam verlaat.

  Like

 3. jannes zegt:

  Rekruut is een betere omschrijving. Onze overheid lag in de balkanoorlog al in bed met deze lieden. Mohamed B, de hofstad groep, volkert.. allemaal onder “survelilance”. Nu is het wachten op transcripties/taps die gewist zijn. En operationele methodes die zgn niet prijs gegeven mogen worden. Deze beesten gaan straks tegen ons ingezet worden. Dit is ook de reden dat verkrachtingen en moord niet bestraft word met uitzetting. Dit zijn soldaten van de politieke elite.
  Bewapen jezelf en bescherm je familie. Als dit eenmaal losgaat kan je alleen op jezelf rekenen.

  “The first and fiercest punishment ought to fall first on the traitor, second on the enemy. If I had but one bullet and I were faced by both an enemy and a traitor, I would let the traitor have it.”

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  https://www.bndestem.nl/zeeland/zeeuwse-terreurverdachte-is-een-van-de-meest-meedogenloze-terroristen~aba3334d/

  Zeeuwse’ terreurverdachte is ‘een van de meest meedogenloze terroristen’

  VLISSINGEN – ‘Abu Khuder’, de Syriër die dinsdag werd opgepakt in Kapelle, is geen kleine jongen. Uit een interview met de Engelse krant The Guardian uit 2012 blijkt dat het ‘een van de meest meedogenloze mannen in de Deir el-Zour- provincie’ is.

  Like

 5. Ruud zegt:

  Zoals gezegd; we worden geregeerd en beschermd door een stel onnozele gasten die niet het flauwste benul hebben van de ernst van de heersende situatie. Keer op keer blijkt dat waar de overheid moet controleren en handhaven er dramatische hiaten te constateren zijn die zich bij voldoende en goed gemotiveerd opgeleid personeel niet zouden voordoen. Onnozelheid en wereldvreemdheid zijn de steeds terugkerende sleutelwoorden.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Zelfs een liefelijk dorp als Kapelle is totaal verkankerd door die smerige inteeltmusᛋᛋlims.

  Like

 7. Na Harbers moeten Rutte en Krautenbrauer van Justitie opstappen……..laat de koppen maar rollen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s