Juncker´s laatste zet

Screenshot_11

(Door: Wolter Berends)

Tegen het einde van zijn termijn als voorzitter van de Europese Commissie onderneemt voorzitter Jean-Claude Juncker nog een laatste rooftocht om op financieel en sociaal terrein meer centralisatie binnen de EU te bewerkstelligen. Het zou tot protest moeten leiden, maar wordt nauwelijks opgemerkt.

Jean-Claude Juncker heeft van begin af aan benadrukt dat hij als Commissievoorzitter de EU tot een centraal geleide staat wilden ontwikkelen, waarin de lidstaten dus tot provincies worden. Inmiddels heeft de centralisatie in het buitenlands beleid, economisch beleid en juridisch vorm gekregen. Aan de centralisatie van het defensiebeleid, financieel beleid en de vorming van een schuldenunie wordt gewerkt.

Lees verder>>>
(h/t Marc B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Europa, EUSSR, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Juncker´s laatste zet

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/23/soros-eu-taxpayer-funded-open-borders/

  Soros, EU Taxpayer-Funded NGOs Lobby Brussels for Total Open Borders

  Brussels needs a “courageous” migration policy which opens Europe’s borders to everyone fleeing “wars, climate change [and] poverty”, say ‘international experts’ funded by EU taxpayers and globalist billionaire George Soros.

  Like

 2. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/05/23/macron-barnier-great-next-eu-chief/

  Macron Names Brexit Negotiator Barnier as ‘Great’ Choice for Next EU chief

  Globalist censorship enthusiast Michel Barnier has “great” qualities to be the next president of the European Commission, according to Emmanuel Macron.
  Commenting on rumours that the EU’s lead Brexit negotiator has been running a shadow campaign to win the bloc’s top job, as something of a ‘compromise’ candidate, the French president was generous with praise about Barnier.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Jonge mensen zijn totaal niet bezig met wat er gebeurd in de EU En de mensen van mijn leeftijd geloven alles. Trouwens jonge mensen kunnen ze ook alles wijs maken

  Er is geen ontkomen aan. Geschiedenis herhaalt zich om de zoveel tijd.

  Geliked door 5 people

 4. andre zegt:

  lidstaten tot provincies maken is natuurlijk heerlijk voor de elitaire hufter bovenlaag want ze trekken hiermee een vacuum tussen het klootjesvolk en het zelfbeschikkings recht om de absolute macht te grijpen. Een provincie is een natuurlijk domein wat bij de mens hoort gewoon wat je in 1 dag op een paard olifant of kameel kan reizen. De zelfbeschikking kunnen we hierin prima zelf reguleren maar wat de EU doet is deze rechten wegzuigen/wegnemen om er een totale nazi staat van te maken. Gaat ze niet lukken.

  May naar huis of waar haar huis dan ook mag wezen. Macron is van bankmannetje brandhout geworden. Merkel is over de houdbaarheids datum en Rutte zn teflon laag is ook eindelijk versleten kapot. Maarja wat nu?

  Geliked door 3 people

 5. Rensk. zegt:

  Alarmerend dat mensen zo gek zijn van de nieuwe tsaar van de Eussr Ach de mensen stemmen meest op wie ze het meest voor de buis en de media zien. Verder verdiepen ze zich niet in waar de man voor staat en wie de man is. Die ouwen doen dat op die manier.Praktisch allemaal

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Ik hoop dat hij morgen in een isoleercel gesmeten wordt incl. zijn handlangers en dat tot hun laatste snik.

  Geliked door 1 persoon

 7. QenQ6 zegt:

  In Gouda zijn weer een paar auto ’s in brand gestoken. De zaak wordt natuurlijk weer onderzocht….. En toch maar weer gewoon Timmermans stemmen. Je wordt er zo moedeloos van…..
  Moet dan de halve stad in brand staan voordat er wat gebeurt?

  Geliked door 2 people

 8. Ildiko zegt:

  volgens Timmermans hoort de islam bij Europa! dus stuur deze Timmermans met een groot zak geld van Soros richting liedstaten en de EURABIE is gewonnen. Kan niet anders !

  Geliked door 1 persoon

 9. Lee zegt:

  Als je modaal verdient of net daaronder kun je net zo goed stoppen met werken. Als je niks doet en uitkering met alle toeslagen krijgt zit je nagenoeg op hetzelfde niveau.
  Dat zou pas een statement zijn naar de politiek.

  Like

 10. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  gedeelte tekst: In de ruis van de campagne voor een in principe tamelijk machteloos Europees Parlement, is Junckers rooftocht in het financiële en sociale domein tot nog toe aan de aandacht ontsnapt. Als Juncker slaagt in zijn opzet worden alle schulden van de zuidelijke lidstaten ook onze schulden en worden onze belastingopbrengsten de hunne. De zuidelijke lidstaten zouden dan de pensioen- en werkloosheidsuitkeringsstelsels kunnen centraliseren, oftewel hun voorzieningen kunnen laten meefinancieren door het noorden.
  Trek uw portemonnee maar open, m.a.w. uw salaris wordt rechtstreeks overgemaakt naar…..

  Geliked door 3 people

 11. Blaffertje zegt:

  NEXIT NEXIT NEXIT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s