Antwerpen 2019 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter: Filip Dewinter)
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Antwerpen 2019 . . .

 1. Jules Vismale zegt:

  In België beginnen ze thans de EU nog meer te haten dan in Nederland gelijk naar dit artikel:

  Gele Hesjes zondag 22 mei 2019 naar ’EU-dictatuur’ Brussel

  De Gele Hesjes van België en Frankrijk (waar de economie nog sneller naar de knoppen is geholpen dan in Nederland en de immigratie de bewoners de spuigaten uitkomt!) roepen op tot een internationale demonstratie zondag in Brussel „tegen de Europese dictatuur.”
  Zondag is de laatste dag van de Europese verkiezingen. Via Facebook proberen de organisatoren zo veel mogelijk mensen op te trommelen voor een „grote vredelievende betoging in de Europese hoofdstad.”

  Op het Facebookevenement ’26 mai: Toute l’Europe Bruxelles’ geven meer dan 8000 mensen aan geïnteresseerd zijn in de manifestatie en zeggen 1300 mensen mee te doen. Ze worden geacht om 13.00 uur bij het Noordstation in de Belgische hoofdstad te verzamelen. Het ’evenement’ duurt volgens de boodschap tot 20.00 uur.

  De organisatie vermeldt niet waar de demonstratie (die ongetwijfeld gigantisch uit de hand zal lopen!) naartoe gaat en wat haar verdere bedoelingen zijn in de stad waar het Europees Parlement deels zetelt. Wel schrijft ze dat de betoging wordt georganiseerd om „aan de politieke leiders te laten begrijpen dat wij niet meer onze stemmen zullen toevertrouwen als ze niet doen wat ze beloven.”

  Dus alles is nog niet verloren wat de gehate EU betreft!

  Like

 2. Peter zegt:

  Dus alles is nog niet verloren wat de gehate EU betreft!
  Er is hoop.
  Stel je voor dat Le Pen en Salvini grote successen behalen,
  Dan open ik alsnog een mousserende wijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zo’n briefje staat toch gelijk aan verplicht parkeren voor allochtonen/Vlamingen ?
  Wel zorgen dat er camera’s op gericht zijn natuurlijk zodat de zwakzinnige die met zijn gore tengels aan de auto zit gelijk doorgegeven kan worden aan de politie/gendarmerie….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s