In Memoriam

Screenshot_17

(Door: “bozeoudeman”)

Arm Nederland, arm Europa, arme wereld. Hebzucht heeft gewonnen, leugen en domheid regeren verder. De overwaarde heerlijkheid, dat gevoel van miljonair zijn, daar is geen kruid tegen gewassen. De wereld spoedt zich richting bloedbad, maar wat kan het de kiezer schelen zolang de overwaarde maar blijft stijgen, dus stemt de kiezer VVD, PvdA en ook CDA, de partijen bij uitstek die voorstanders zijn van de wereldwijde omwenteling en dus de giga genocide die de wereld rood gaat kleuren. Rood van het bloed, maar voorlopig heeft de kiezer het nog zeer goed onder het bestuur van ‘democraten’.  

Het is te hopen dat in andere Europese landen het leeuwendeel van de kiezer zich nog niet laat leiden door hebzucht zoals in Nederland. Hebzucht is goed, zo geldt in het land van Lubbers en Kok, de twee bedenkers ervan. Het summum van verdeel en heers politiek: houdt de domme kiezer een zak geld voor zijn/haar neus en de zaak is beklonken. Helaas is domheid troef en had ik niets anders verwacht. Sinds ‘heiland’ Obama staat de westerse wereld volledig in brand, staan al onze rechten en verworvenheden onder druk en staat een domme massa voluit te juichen voor zijn eigen ondergang.

Ze zijn er weer, de nationaalsocialisten van ooit. Fout, ze zijn nooit weggeweest, ze noemen zich enkel anders. Ze zijn/waren nu socialistische, Groene en christelijke democraten, oude wijn in dus nieuwe zakken. De Übermensch-gedachte was afgezworen. Was het dat? Of was enkel de omschrijving ervan veranderd. De vernieuwde nationaalsocialisten bedachten onder hun nieuwe namen een nieuwe kreet, inhoudelijk gezien dezelfde inhoud: kennis is macht! En om macht gaat het. Macht betekent geld! Macht betekent roem! Macht betekent ook onderdrukken van diegenen zonder macht!

Wie kennis opdoet, wordt iemand, komt hoger op de maatschappelijke ladder en heeft macht, met andere woorden, wie macht heeft is een soort Übermensch die kan, mag, nee, zelfs moet heersen over de ondergeschikte mens, die geen recht heeft om een mening te hebben, die straks opnieuw ook geen recht heeft om mens te zijn, die een minderwaardig schepsel is. Dus nee, ze zijn nooit verdwenen, ze komen vandaag, nu zij hun islam stormtroepen aan het installeren zijn, tevoorschijn uit riolen, spelonken en kraakpanden waar zij de overname van de maatschappij hebben voorbereid.

En de kiezer, die denkt zelf te kiezen, de kiezer, die zich via vele ‘onafhankelijke’ stemwijzers naar zijn/haar mening laat leiden en naar de afgrond zonder ooit te willen/zullen weten wie deze stemwijzers beheersen. De kiezer, die vaak goed bedoelde sukkel die geen enkel benul heeft te worden gemanipuleerd, te worden beheerst, en die allang op transport is gezet naar de nieuwe kampen van allesoverheersende hebzucht. Kampen van Bono ‘Kill de Boer’, Zuckerberg ‘tegengeluiden moeten worden gesmoord’ en van Kok ‘hebzucht is goed’. Als ik christelijk zou denken, zou ik volmondig stellen dat de duivel leeft en hij heet Obama? Soros? Zuckerberg? Merkel? Clinton? Nep paus? Tja, wie? Misschien wel Mensheid?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op In Memoriam

 1. ruud beijer zegt:

  Weer bijzonder teleurgesteld in de huichelaars en wegkijkers in Nederland. Zij kozen voor een vergiftigde wereld namelijk meer EU meer asielparasieten en meer islam. Ook nog veel hogere energiekosten. Bedankt namens uw kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 4 people

 2. fransdewit zegt:

  Ik geef de schrijver zo’n gelijk, ben er ook zwaar van overtuigd dat alles gemanupileerd wordt. Maar ze gaan hun gang maar, spijt komt na de daad. Ik ga nooit meer stemmen, heeft ECHT geen nut, daar ben ik nu eindelijk achter gekomen. Al die mensen waar ik tegen aan prate om toch maar vooral te gaan stemmen, krijgen nu van mij gelijk, het heeft inderdaad helemaal geen nut meer. De eerlijkheid is uit een ondemocratisch gekozen regering leiers. Ja leiers.

  Geliked door 5 people

 3. koddebeier zegt:

  TOP “bozeoudeman” !! Maar wat wil je anders in een land met 90% debielen ??
  Nooit geleerd zelf te denken en gehersenspoeld vanaf de basisschool !

  Geliked door 4 people

 4. Jean zegt:

  Tijdens de debatten op TV was het overduidelijk wat de misdadigers bedoelen met democratie. Ik heb niets anders gehoord dan “ik wil dit….., ik eis dat….., ik, ik ik…..” wat wil zeggen “wat de burgers willen interesseert ze geen kloten”.
  De huichelaars smeken om revolutie, de wachtlijsten bij de tandarts, psycholoog, chirurg, enz. enz. zijn kilometers lang en wordt uitgedrukt in maanden maar dan wel enkel voor eigen volk want de vreemdelingen hebben overal voorrang zowel op de woningmarkt, voedselbanken, ziekenhuizen enz. en veel burgers vinden dat blijkbaar prima….??? Het hele systeem wordt onbetaalbaar en toch worden de grenzen niet gesloten, ze geven zelfs zendtijd aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij.
  De revolutie staat reeds aan de voordeur, de onveiligheid stijgt spectaculair en er wordt maar beton overgegoten door de hukchelaars resp. volksverraders, er is er nu weer ene opgestapt maar het postje zal snel bezet worden door de volgende betonstorter, de deksels kunnen niet dik genoeg gegoten worden maar wijzelf kunnen niet meer buitenkomen zonder angst.

  Geliked door 4 people

 5. kanaloa01 zegt:

  Op het stembureau waar ik werkzaam was leek het wel een leegloop van een Ouden van Dagen huis, compleet met rollators en wandelstokken. Een aantal hadden geen benul meer waar ze op stemden en vroegen om advies. De jeugd liet het op ons stembureau volledig afweten.
  We worden in dit land geregeerd door de jeugd(die het allemaal een zorg zal zijn) ouderen die geen beul meer van de werkelijkheid en een stel criminelen in Den Haag en Brussel.
  Ons land is verloren en de realiteit zal pas indalen bij de domoren als iedereen in een lange jurk loopt en als de trotse autochtoon vermoord zal worden. Ons dappere Koningshuis zit dan al lang in Argentinië met hun tientallen miljarden.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   kanaloa01 24 mei 2019 om 17:32

   Ons dappere Koningshuis zit dan al lang in Argentinië met hun tientallen miljarden.

   Maar pas op het allerlaatste moment, hè? Eerst nog zo veel mogelijk miljardjes van ons binnenharken.

   Geliked door 1 persoon

 6. Peter Selie zegt:

  Je teleurstelling kan ik heel goed begrijpen, ik ben het zelf ook in niet geringe mate moet ik zeggen. Boos.
  Laten we tenminste hopen, dat de bekende landen als Hongarije, Italië, Frankrijk, Polen en niet in de laatste plaats Duitsland, maar dat laatste land zullen er de regeringsstoottroepen of wel de Antfa”s er het mogelijke te doen om dat te verhinderen. Ik vrees, dat de mensen niet komen opdagen.
  Je hoeft geen twijfel te hebben tegen wie we strijden, het is de SATAN. Nederland had natuurlijke al een wankele basis om iets te bereiken en daarom is het ook mogelijk, dat. je schreef het zelf al eerder over. de nieuwe Hitler, kan zijn werk uitvoeren en het blanke ras uitroeien. Nederland heeft het in grote meerderheid gelegitimeerd.
  Ik heb altijd nog hoop, dat Frankrijk op tijd ontwaakt en het leger zal ingrijpen.
  Laten we vooral nog even de moed erin houden.

  Peter Selie

  Geliked door 4 people

 7. droevige mof zegt:

  Meer dan de helft van de stemgerechtigden is weggebleven, niet altijd uit gemakzucht, maar vanwege het besef dat een zogenaamde democratische verkiezing niets positiefs verandert. Links is Frans en rechts Thierry. Het is dezelfde oplichterij. De originelen SP en PVV werden geselecteerd in het publieke bewustzijn, zodat de focus lag op twee surrogaten.

  Geliked door 1 persoon

 8. a.h.pel@tele2.nl zegt:

  Geweldig stuk, helemaal mee eens, helaas!

  Geliked door 1 persoon

 9. Gerri zegt:

  Blijkbaar zijn veel stemmers van mening: Die Timmermans is een Nederlander en die zal wel weten wat goed voor ons land is! Het lijkt erop dat veel stemmers zo dom zijn geweest.

  Geliked door 1 persoon

 10. Taljaard zegt:

  Timmerfrans is nog lang geen EU president.
  Daar heeft hij de lidstaten van vooral Midden Europa teveel voor in de gordijnen gejaagd.
  En de Italianen en Grieken zijn ook niet zo gek op hem.
  Nederland heeft minder dan 30 zetels in een EU parlement van meer dan 700.

  Het is een ellendige verkiezingsuitslag, maar laten we het wel in perspectief blijven zien.
  Minder dan de helft van de stemgerechtigden is komen opdagen.
  En een significant aantal daarvan hadden niet het flauwste benul waar ze eigenlijk op stemden.
  In mijn stembureau voornamelijk ouwe mensjes, die getrouw CDA, CU/SGP en PvdA hebben gestemd. Zoals ze dat altijd doen en altijd al hebben gedaan.
  In mijn woonplaats/gemeente een opkomst van 34%.

  En het is landelijk gezien nu eenmaal zo; wie tijdens de EP verkiezingen de moeite neemt om te stemmen is vaak ook pro EU. Bij een TK verkiezing krijgen wij gegarandeerd een heel andere uitslag.
  Positief is ook dat D’66 moet inleveren, GL niet heeft gewonnen en DENK helemaal nergens was.

  Geliked door 5 people

 11. Lucky zegt:

  Iets heel anders,
  Heavy met een gouden hart

  https://tpook.nl/2019/05/24/metallica-laat-zien-hoe-het-moet-geld-aan-arme-kinderen-geven-kan-gewoon-zonder-bono-fratsen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Een donatie uit onverwachte hoek voor de stichting Kinderen van de Voedselbank in Dodewaard. Metalband Metallica heeft toegezegd een deel van de opbrengst van het concert in de Johan Cruijff Arena aan de stichting te doneren.

  Geliked door 1 persoon

 12. droevige mof zegt:

  De Duitse Antifa wil nu met guerrillatactieken tegen de AfD vechten. Leden en medewerkers moeten publiekelijk worden aangeklaagd, vergaderzalen moeten worden geïnactiveerd en restaurants die samenwerken met de AfD moeten worden geboycot.
  De oproepen sluiten geweld niet uit.

  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/linksextremismus-antifa-will-kuenftig-verstaerkt-dienstleister-und-mitarbeiter-der-afd-einschuechtern-a2895875.html

  Like

  • flevkie zegt:

   Typisch, die. INTIMIDATIE van de ANTIFA!. ……’ .Lezend in het boek van ANONYMUS:”
   EN. DE. LAARZEN. DREUNEN. WEER”, Een hedendaagse. Politieke. roman’, uitg. Zuid-Hollandsche Uitgevers. Maatschappij- Den. Haag’, ‘Woord. Vooraf’ op ejbron 21.3.2015, onder ‘ de EU. kijkt. Weg’. ( in het begin reeds. van het boek leest men dat de nazi’s feitelijk onder een andere/ nieuwe naam,na W.O. 2, hun praktijken. gewoon. voortzetten!……*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 13. Republikein zegt:

  Leuk gesproken boze ouwe, bezit is einde genot, bedoel je dat?
  Spreekwoorden in overvloed, ….. laat de mens in vreugde leven.

  Like

 14. woodensledge zegt:

  Dit was het dan…!!!
  Allemaal veel sterkte toegewenst.

  Like

 15. fleckie zegt:

  Maar OOK in DUITSLAND::: “TRANSPORTER . MIT. WASSERSTOFF-ANTRIEB”.
  WEST DEUTSCHE. RUNDFUNK! tt. 161′ dd.25.5,2019.
  ‘ Die Unternehmensgruppe Deutsche Post DHL und ihhre Tochter Streetscooter wollen 2020 einen Elektrotransporter mit WASSERSTOFF-TECHNOLOGIE auf den Markt bringen. Das kundigten die Unternehmen. am Freitag. in Berlin an.
  Der Transporter soll Reichweiten von bis zu 500 Kilometern erzielen, im Laderaum ist platz fur etwa 100 Expresspakete. Aus dem Auspuff kommt ledichlich Wasserdampf. Ob die Transporter in den Streetscooter-Werken in. Duren und Aachen oder bei. FORD in Koln gebaut werden, sei noch nicht entschieden.*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s