Islamisering: Zwitserse moslims dwingen ongelovige medeleerlingen tot de ramadan

Screenshot_22

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Winterthur – Een alarmerende melding uit Zwitserland. Daar zouden islamitische scholieren hun ongelovige medeleerlingen psychisch zo onder druk zetten dat ze zouden deelnemen aan de ramadan. De verwende Zwitserse leerlingen zonder sterke waardevoorstellingen zijn derhalve een gemakkelijk slachtoffer voor de al van kinds af aan getrainde fundamentalistische “missionarissen” van de politieke islam.

journalistenwatch

“Groepsdwang doet ook christelijke scholieren vasten – islamitische leerlingen zouden ook niet-moslims tot vasten aanzetten, klagen Zwitserse leraren. De lerarenvereniging ziet echter nog geen reden tot handelen.” Dat staat in een desbetreffende melding van de Oostenrijkse nieuwssite “Heute.at”.

Een Zwitserse school in de gemeente Winterthur is in de focus van de krant terechtgekomen. Een school waar het aantal islamitische kinderen “behoorlijk hoog” zou zijn, aldus de lerares Arlinda Dauti in het tijdschrift van de lerarenvereniging ZLV uit Zürich.

“Bij mijn laatste 6e klas heb ik gezien dat de kinderen van de klas elkaar wederzijds tot vasten motiveerden.” Dat heeft er volgens de lerares toe geleid dat ook niet-islamitische uiteindelijk zouden stoppen met eten en drinken. Daardoor zouden ´ s middags veel kinderen vaak zeer moe zijn geworden. “En ook tijdens de gymlessen moest ik deels rekening houden met de kinderen, omdat ze niet zoals gebruikelijk presteerden”, zegt Dauti in het tijdschrift.

Iets dergelijks weet ook Franziska Peterhans, secretaresse van de Zwitserse lerarenvereniging, te berichten. “Ook Peterhans heeft er al van gehoord dat zelfs niet-islamitische scholieren ertoe gebracht worden mee te doen met het vasten”, bericht “Heute.at” verder. Haar advies: de ouders zouden zich bij uitoefening van groepsdwang tot de leraar moeten wenden. Beat W. Zemp, president van de lerarenvereniging, ziet weliswaar ook het probleem van de door moslims veroorzaakte groepsdwang, relativeert echter. De groepsdwang bij de ramadan zou pas een probleem worden “wanneer niet vastende scholieren gepest zouden worden. Wanneer scholieren om religieuze redenen zouden willen vasten, zou dat volgens de Zwitserse wet gerespecteerd moeten worden.”

Pesten is echter een zeer rekbaar begrip. Slotsom: de islamisering en onderwerping onder de regels van de sharia verloopt volgens plan.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islamisering: Zwitserse moslims dwingen ongelovige medeleerlingen tot de ramadan

 1. Eurabia is growing!

  Like

 2. Geronimo zegt:

  Absoluut mee eens, realpredictor, de hoofdschuldigen zijn o.m. lieden als Bart De Wever, voorzitter dan nog van een zogezegde Vlaams-nationale partij, de N-VA. Ik citeer hem kort, de rest kant lezen via onderstaande link:

  “Ik hoop van niet”, maar N-VA-voorzitter Bart De Wever sluit niet uit dat een hoofddoek ooit deel uitmaakt van onze Vlaamse identiteit. Dat stelde hij in een interview met De Zondag. Daarnaast verzet hij zich tegen het radicale identiteitsdiscours van Vlaams Belang, dat volgens hem aan de “dark side” staat.” …

  Ga maar eens met zo’n generaals naar de oorlog. En het ergste van al, ze zijn te vinden in heel Europa. De Wever als pars pro toto.

  https://sceptr.net/2019/05/de-wever-hoofddoek-kan-ooit-deel-uitmaken-van-vlaamse-identiteit/

  Like

 3. Republikein zegt:

  Zwitserse kaas op hun aars.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s