Nieuwe ISIS-posters kondigen terreur in Londen aan

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Londen – De “Islamitische Staat” kondigt een nieuwe terreurgolf in Groot-Brittannië aan. Er doken nieuwe posters op internet op, die hierop duiden.

journalistenwatch

ISIS-terroristen laten zichzelf op de posters zien met woorden zoals “Aanvallen op Londen komen spoedig” of “Alleen maar terreur, bestrijd ze”. Behalve beelden van het parlement, de Big Ben of de skyline van de stad, is de implicatie duidelijk. De ISIS-strijders willen een nieuwe golf van terroristische aanvallen in Engeland ontketenen.

Ook de koran wordt geciteerd: Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.” (soera 9, vers 5).

Londen is al veel vaker, net zoals Parijs, het slachtoffer van aanslagen geworden. In juni 2017 stierven 8 onschuldige mensen en 3 ISIS-terroristen, toen de laatsten met een bestelbusje over de London Bridge reden en iedereen neerstaken die niet omvergereden werd. Ongeveer 48 mensen raakten deels zwaargewond. Niet veel later vond er een tweede gelijksoortige aanval plaats, waarbij 6 mensen werden gedood. En tijdens een concert van Riana Grande stierven overwegend jongeren, toen een zelfmoorddader zichzelf opblies.

De posters werden door de aan ISIS gelieerde “Ash Shaff Foundation” gepubliceerd en door de terreur observatieorganisatie TRAC op Twitter bekendgemaakt om het publiek te waarschuwen en te informeren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Londen, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nieuwe ISIS-posters kondigen terreur in Londen aan

 1. Tistochwat zegt:

  Mooi.
  Wie niet horen wil, moet maar voelen.

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: Nieuwe ISIS-posters kondigen terreur in Londen aan! | eunmask

 3. Jules Vismale zegt:

  in plaats van in Londen heeft er thans een bomaanslag op “ongelovigen” plaatsgevonden in Lyon, dus in Frankrijk! Het is dadelijk nog maar een kwestie van tijd eer anti-islamieten hier de rollen omdraaien en moslims gaan doden! Wie alleen haat zaait zal ooit haat oogsten en naar de hel en verdoemenis met dat ISIS-tuig!

  Like

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen in Frankrijk,
  Op de radio noemden ze het een AANSLAG, maar het nos-journaal spreekt over een AANVAL….

  https://tpo.nl/2019/05/24/breaking-explosie-lyon-zeven-gewonden-vermoedelijk-bompakket/

  Acht gewonden bij aanslag Lyon – Bompakket ontploft in winkelstraat
  Klopjacht op dader

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Juist, Tistochwat, net wat ik er over denk. Wie de islamitische adder aan de borst koestert, moet niet verwonderd zijn dat hij er vroeg of laat door gebeten wordt. Hopelijk krijgen ze daar, en ook elders, het zo hard te verduren, dat ze niet meer weten hoe ze heten. Harde, maar enige weg naar de verlossing uit de enge islamitische tentakels. Zoals u zegt, wie niet horen wil, moet voelen. Het is niet anders voor hardleerse stijfkoppen.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Je kunt er jaarlijks de klok op gelijk zetten. Na iedere ramadan begint het gelazer weer. Bomaanslag hier, mes-aanvallen daar….Compleet met de misselijk makende berichten van de MSM media. Een verwarde man(nen), het heeft niets met islam te maken, laten we een stille tocht gaan houden, kaarsjes branden en knuffelbeertjes erbij leggen. Laten we samen thee gaan drinken met de imam, en samen met de islamitische gemeenschap gaan rouwen. Ja, gooi het maar op een deal met de Duivel himself. Klop maar net zo lang op zijn deur totdat hij komt opendoen. Maar ik pas !

  Like

 7. Ik wacht er nog steeds op……heb geduld.

  Like

 8. Zijlstra zegt:

  De profeet, zijn naam zij geeerd, moge 72 jaar je ISISballen roosteren. Motherfucker.

  Like

 9. Willem zegt:

  Helaas zal het nog veel erger moeten worden voordat de ‘goedmensen’ echt gaan beseffen wat voor vlees ze in de kuip hebben gehaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s