Soros-NGO´s eisen “open grenzen” voor heel Europa – het liefst onmiddellijk

Screenshot_26.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De miljardair George Soros geldt als grote advocaat van de politiek van open grenzen. Daar maakt hij geen geheim van en ondersteunt wereldwijd veel NGO´s en ondersteunt landen, waarvan regeringen bijzonder migratievriendelijk zijn ingesteld. Een in Zagreb gevestigde NGO en de EU-vluchtelingenraad evenals enkele anderen kwamen daar bijeen om hun ideeën voor de toekomst van Europa te bespreken.

journalistenwatch

Zoals “Breitbart” bericht, kwamen in Zagreb, Kroatië, meerdere NGO´s en EU-organisaties, die of direct of indirect door Soros gefinancierd worden, bijeen. Op de site van de NGO “Centre for Peace Studies” (CMS) wordt geconcludeerd dat men het met Amnesty International en Human Rights Watch, die allemaal door Soros ondersteund worden, eens is geworden over de migratiepolitiek. Ook de EU-vluchtelingenraad nam deel aan de gesprekken onder de naam: “Europa en migratie. Waar trekken we de grens?”

De naam is echter misleidend, omdat de groeperingen tot de conclusie kwamen dat alle grenscontroles voorgoed afgebouwd moeten worden en dat boven alles de “rechten” van de migranten gerespecteerd moeten worden. Brussel zou de grensbewakingsmaatregelen in Kroatië en elders moeten verwijderen en de instroom van migranten/vluchtelingen naar Europa moeten vergroten. Dat zou humanitaire plicht zijn, aldus de organisaties.

De NGO´s verlangden ook van de autoriteiten en politiemensen dat deze de dienst aan de grens zouden moeten weigeren, anders zou men “druk” uitoefenen. Hoe deze druk er uitziet, werd in het verleden vooral duidelijk door de uitgeoefende morele druk van de door NGO´s geproduceerde negatieve berichtgeving. Op de Balkan en in vele andere landen van Europa zijn sinds 2015 rechtse regeringen of “semirechtse” coalitieregeringen tot stand gekomen, die allemaal min of meer streven naar hardheid en een tegenovergestelde koers en zich daardoor verzetten tegen Brussel en de hier genoemde NGO´s. Hongarije, Polen, Denemarken, Servië, Kroatië, Slowakije, Slovenië, Italië en de Baltische landen proberen een einde te maken aan de politiek van de open grenzen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Soros-NGO´s eisen “open grenzen” voor heel Europa – het liefst onmiddellijk

 1. kampersrene zegt:

  Soros ziet er al veel beter uit !

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  Wanneer wordt deze crimineel en zijn bende eens opgepakt?
  Wanneer gaat verstand zegevieren?
  Wanneer gaat die hele bende terroristen de gevangenis in?
  Weer pas deels na weer een derde allesvernietigende wereldoorlog?
  Waarom niet eens daarvoor?
  Antwoord: teveel corrupte politici die eerst geruimd dienen te worden.
  En teveel domme mensen die geen verstand bezitten maar wel zeker weten te kunnen denken; naast teveel domme mensen die de realiteit niet onder ogen willen zien; naast nog meer domme mensen die meehobbelen met de criminele bendes omdat ze er profijt van hebben, dus in wezen net zo corrupt zijn als al die corrupte politici. Met andere woorden dus: nooit!
  Helaas, ik ben niet alleen boos ik ben zwaar teleurgesteld in de totale mensheid. Als ik Jezus zou zijn zou ik mooi niet terugkomen. Misschien wachten we daarom al zo lang op die wederkomst? Misschien heeft hij wel geleerd van die ene keer. Good for him!

  Geliked door 2 people

  • Marc zegt:

   Je hebt gelijk!

   Ooit liet ik een tweede klas dit filmpje zien: https://www.youtube.com/watch?v=50QSBaJ7pzs

   De arrogante atheïst Swaab meent volkomen in zijn gelijk te staan, dit zie je non-stop aan zijn zelfgenoegzame houding. Hij roept God ter verantwoording (wie is hij dan wel?) en vraagt om zijn identiteitsbewijs (haha, wat gedurfd. Wel bedoeld als eerste aanzet tot ontgoddelijking) Dan neemt hij God mij naar drie plaatsen, en vraagt naar het doel daarvan: 1. een kinderkliniek met aangeboren afwijkingen 2. verpleegtehuis met dementerenden 3. Auschwitz. Bij alle drie vraagt hij God ‘Waarom?’ Hoewel je over de eerste twee nog zou kunnen denken dat God zorgt dat die schepping op die manier verloopt. Maar de derde bewaard Swaab voor het laatst, want dat is kennelijk het ergste. Auschwitz was ook het ergste! Alleen … het hoort niet in het rijtje thuis. In tegenstelling tot de eerste twee was Auschwitz uitsluitend een menselijk product, het hele plannen en handelen daarvan: God kwam er niet aan te pas. En toch schuift Swaab (en hele volksstammen met hem) God de schuld in de schoenen. En dat niet alleen: omdat deze veronderstelde schuld van God aan Auschwitz niet past binnen het concept van God (op zich voorstelbaar) concludeert Swaab doodleuk dat God daarom niet bestaat.

   Dus als het gaat om Auschwitz heeft Swaab de volgende veronderstellingen en conclusies:
   1. De mens is onschuldig (later veelvuldig herhaald als ‘De mens is goed.’) [in feite het ultieme bewijs dat de mensheid de eigen verantwoordelijkheid duikt!]
   2. God heeft het gedaan.
   3. Daarom bestaat God niet.

   Dat conclusie 3. logisch gesproken volkomen in tegenstelling staat tot ‘feit’ 2. is iets waar de ‘rationele’ Swaab liever maar even aan voorbij gaat.
   Swaab gaat eveneens voorbij dat stelling 1. de mensheid als mogelijke dader buiten de vergelijking laat. Dat betekent dat God door Swaab en de zijnen niet alleen ten onrechte veroordeeld is, maar dat het ‘rechtsproces’ zelf oneerlijk in elkaar steekt: niet alle mogelijkheden worden op tafel gelegd.

   Gezien moet worden dat de Holocaust het bereik van het menselijk geweten verre overtreft. Liever dan deze schuld te aanvaarden en het menselijk handelen hierop aan te passen (hoe?) geven we de hete appel liever door aan onschuldigen.

   In christelijke termen bezien, is God degene die de mens zijn menselijke waardigheid verleent. Mutatis mutandis betekent het ontkennen van het bestaan van God een afzien van deze menselijke waardigheid.

   Het gevolg van het onttrekken van God aan de westerse samenleving resulteert dus in het verlies van die waardigheid.

   En iedereen die denkt te kunnen waken over menselijke waardigheid moet daarvoor de juiste criteria aanleggen en handhaven. Maar ja, zoveel hoofden zoveel zinnen! En dus is dat project volstrekt onhaalbaar.

   Denken we inderdaad dat we goden zijn?
   Sommigen van ons menen van wel. Zoals Frans Timmermans, die openlijk de vernietiging van homogene culturen in Europa voorstelt. Timmermans en de zijnen bewegen op hetzelfde vlak en met hetzelfde type doelstellingen als Adolf Hitler, namelijk massavernietiging. In dit geval van het zelf. En hoe zou Timmermans ook tot een andere politiek hebben kunnen komen: als God dood is, draagt de westerse mens logischerwijs de verantwoordelijkheid voor Auschwitz. En wie schuldig is aan Auschwitz moet ter dood veroordeeld en gebracht worden.Dat is het vonnis dat Timmermans en de zijnen over Europa willen uitvoeren.

   Wat mij vooral zorgen baart is dat er totaal geen reactie vanuit de bevolking op deze evidente aanzet tot haat en vernietiging van het zelf te horen is. Mijns inziens is dat het logische gevolg van het verloren gaan van het menselijk zelfrespect, samen met dat van de menselijke waardigheid zelf. Het doorvoelen van schuld aan Auschwitz leidde (en leidt nog steeds) tot ontkenning van diezelfde schuld. Als een kind die zegt: ‘Ik heb het niet gedaan!’ Waarmee het Westen het verlies aan zelfrespect bestendigt, en voortzet in een nog sterkere ontkenning van God, Zijn bestaan en Zijn voorzieningen zoals menselijke waardigheid. Misschien zou het beter gewerkt hebben als we gesproken zouden hebben van ‘goddelijke waardigheid’.

   Het christendom predikt geweldloosheid. Maar het voorziet ook in gevallen waarin geweld onvermijdelijk is. Kennelijk kunnen de meeste christenen in dit land (denk aan CU en CDA) deze dichotomie niet aan, en kiezen instinctief voor het eerste. Ze denken dat een consequente (lees: zwaar uitgebouwde) vorm van geweldloosheid (met schepen Afrikaanse kolonisten ophalen) de manier is om de eigen schuld (zowel die van de Zondeval als van Auschwitz) te ontlopen. [En dat terwijl ik altijd dacht dat het christendom pleitte voor het aanvaarden van die schuld; hier zie je hoe het christendom juist ook door hen die zich voor christen uitgeven, ondermijnt wordt.]

   Maar we worden wel degelijk aangevallen. En hierbij wijs ik niet naar het evidente kolonialisme dat de rest van de wereld toont ten aanzien van het Westen (zij storten zich als honden op hun prooi), maar naar het evidente verraad van politici in Brussel en de meeste van de Europese en Westerse hoofdsteden tegenover hun eigen bevolking.

   Geliked door 2 people

  • G.F. zegt:

   Over domme mensen gesproken: ze zijn dom, ze blijven dom
   en ze worden steeds dommer. Dat bewijst de uitslag van de laatste EU verkiezing
   wel weer.

   Like

 3. Henk.V zegt:

  De volgende week donderdag is het Hemelvaart dag. Mijn wens voor de vele vernietigers van onze westerse democratie en de vrijheden die daarbij horen, is dat zij op die dag het voorrecht zullen genieten om letterlijk aan een hemelvaart ervaring deel te nemen. Dat Soros nadrukkelijk voor dit evenement is uitgenodigd, spreekt van zelf.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Hemelvaart? Hellevaart zul je bedoelen, Henk V.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Zijn jullie niet meer ‘on speaking terms’ , Wachteres ?
    Beetje raar als je iedere nacht naast , op of onder iemand ligt te spartelen , dat je dan de site van Bron misbruikt om met elkaar te communiceren !
    Rare jongens , die vrouwen !

    Geliked door 3 people

   • E.J. Bron zegt:

    LOL! 😆

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Harry 25 mei 2019 om 16:38

    Rare jongens , die vrouwen !

    Die heb je van mij, stouterd!

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Harry, ik las gewoon wat Henk had geschreven en reageerde daarop.

    Hij had me van tevoren geen toestemming gevraagd en geen inzicht in zijn tekst gegeven, hoewel dat .eigenlijk wel zou moeten volgens jouw opvattingen.

    Wij zijn misschien een beetje moderner van inslag, maar trek het je niet aan.

    Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Henk.V 25 mei 2019 om 09:59

   Voor Soros en andere demonen heb ik meer een ‘hellevaart’ op het oog.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    De kern van mijn uitnodiging tot permanent opstijgen van deze aarde ligt natuurlijk in het OPstijgen, Tistochwat. . Wanneer ik zoiets met eigen ogen mocht zien gebeuren met de ”uitgenodigde” categorie politici en activisten dan zou mijn vreugde geen grenzen kennen.
    Zon gebeurtenis zou ik willen vergelijken met een verlate ‘politieke voorjaarsschoonmaak. Een gevoel van ”Opgeruimd staat netjes!” zou zich van mij meester maken.
    Vriend Harry vermoedt dat er sprake is van onenigheid tussen Wachters en mij. Natuurlijk doen zich in relaties botsinkjes van meningen voor, omdat het onmogelijk is dat twee samenlevende personen totaal gelijk zijn geworden in alles,zowel in denken als in doen. Als ervarings deskundige weet ik dat zulke situaties altijd bevredigend worden opgelost wanneer de man geleerd heeft tijdig ”Ja, lieve” te zeggen. Daarna heerst er gewoonlijk weer vrede alom..
    Wachteres stelde de koers van de opstijgende Soros en zijn criminele kornuiten gewoon bij en veranderde daardoor zijn eindbestemming. Wij mogen rustig aannemen dat de heer S. of hij nu gelooft of niet nooit en te nimmer in de hemel zal belanden. Hij hoort te zijn op een plek van eeuwige wroeging, waarbij zijn gebit het uiteindelijk begeeft ( dank zij het onophoudelijke ” geween en tandengeknars”. ”Net goed!”, denk ik dan.. Je ziet het :Wachteres en ik zijn het echt eens met elkaar 🙂

    Geliked door 2 people

  • Marc zegt:

   Dank je, Henk!

   Like

 4. Marc zegt:

  Puur toeval, maar ik stuitte zojuist op vijf minuten van rabbi Hugo Gryn, een overlevende van Auschwitz. Hierin stelt hij dat de vraag niet moet zijn ‘Waar was God in Auschwitz?’, maar ‘Waar was de mens in Auschwitz?’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s