D66 dramt door: vierjarige kinderen krijgen nóg meer genderpropaganda

Screenshot_35

Denkt uw kind bij ‘straaljagerpiloot’ aan een man? Niet goed, vindt onderwijsminister Ingrid van Engelshoven (D66). Kleine kinderen lijden volgens de minister aan “genderstereotypen”. De minister schakelt nu het onderwijs in om ‘genderstereotypering te doorbreken’. Het is slechts een van de vele maatregelen waarmee Van Engelshoven de genderideologie aan ons opdringt.

Onverbloemde strijd

Minister Van Engelshoven heeft op 29 maart een brief gestuurd aan de Tweede Kamer over haar strijd tegen “genderstereotypen”. Om het onwennige volk warm te maken voor de Grote Sprong Voorwaarts is er ook een interactieve PDF gepubliceerd. Het biedt een goed overzicht van alle fronten waarop Van Engelshoven een onverbloemde strijd voert tegen de christelijke visie op gezin, huwelijk en seksualiteit.

Lees verder>>>
(h/t Robert K.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op D66 dramt door: vierjarige kinderen krijgen nóg meer genderpropaganda

 1. Republikein zegt:

  Verwarde minkukels zijn het.
  Verkalkte brug is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak, bij dit type, de haatbaard en kopvod hebben problemen uit andere hoek.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Mij gaat dit ’n brug te ver.

   Like

   • Republikein zegt:

    Maakt niet uit Paul.

    Donderdag werd de Anatomische Les in het Concertgebouw gehouden. Dit jaarlijks evenement wordt georganiseerd door het Academisch Medisch Centrum/Universiteit van Amsterdam en laat altijd een vooraanstaande wetenschapper te woord komen. De gastspreker van dit jaar was de Zweedse geneticus Svante Pääbo, hoofd van het Max Planck Institut für evolutionäre Anthropologie in Leipzig.

    Pääbo is gefascineerd van de vraag wat een mens een mens maakt. Waarom kunnen wij praten, waarom maken wij kunst? Wat is in onze hersenen anders dan bij onze soortgenoten? Om het antwoord op deze vragen een stapje dichterbij te komen maakt hij gebruik van genetica.

    We kennen de sequentie van het menselijk erfmateriaal, en die van een aantal mensapen: de chimpansee, de gorilla, en de orang-utan. De sequentie van de bonobo is ook onderweg. Om te begrijpen wat ons van onze neven onderscheidt vergelijkt men onze DNA met elkaar. We zijn voor meer dan 94% identiek, maar door de stukken die niet gelijk zijn heeft men kunnen concluderen dat we meer dan 4.5 miljoen jaar geleden van de chimpansee, en waarschijnlijk ook de bonobo afsplitsten. Wat de veranderingen in specifieke genen betekenen is veel lastiger te bepalen- er wordt hard aan gewerkt.

    Pääbo heeft de volgende stap in dit vergelijkend onderzoek gezet. Hij wil het erfmateriaal van een nader, weliswaar al uitgestorven verwante van ons ontrafelen- de Neanderthaler.

    En dat is helemaal niet zo makkelijk. De Neanderthaler is ongeveer 30.000 jaar geleden uitgestorven. Het enige materiaal dat nu nog te vinden is zijn botten, en de DNA is meestal door de jaren heen stuk gegaan. Denk eens aan de vondst in Nederland deze zomer van de tot nog toe oudste Neanderthaler- een klein fragment bot van de schedel van 50-60.000 jaar oud die lange tijd ergens op de zeebodem heeft gelegen. Totaal ongeschikt om er erfmateriaal uit te winnen. Maar de kleine kans om nog erfmateriaal te vinden hield Pääbo en zijn collega’s niet tegen: ze onderzochten de botten uit verschillende gebieden in Eurasie, en slaagden er uiteindelijk in om DNA uit de vondsten in Noordspanje en Kroatie te isoleren.
    http://www.sciencepalooza.nl/2009/11/wat-maakt-de-mens-een-mens/

    De big link is ook leuk. of wil je leuk zijn?
    Overigens is veel info te lezen op de site van Siegfried Bok, de geit van de opa van Einstein.

    Like

 2. annah zegt:

  D66, ik walg ervan ….. nu moet aan Jantje van 9 vertelt worden dat hij zovaak hij wil kan masturberen, alleen niet op een verjaardagsfeestje waar iedereen bij is …..

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Dit alles stamt nog uit de tijd dat het Nederlandse volk massaal op D66 stemde.
   De pest is dat alle D66-ministers, burgemeesters en ambtenaren-tuig gewoon blijft zitten.
   Zo is het ook met het zittende politieke PVDA-tuig gegaan.
   Ze zeiden nog tegen mekaar “gewoon zitten blijven de baas komt over ’n paar jaar terug.”
   En inderdaad.
   Asscher kocht laatst al 10 nieuwe kostuums omdat hij binnenkort Minister President wordt.
   Het heeft dus geen enkele zin om voor rechts te stemmen.

   Het volk dat voor tirannen zwicht
   zal meer dan have en goed verliezen.
   Dan dooft het licht.

   Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Uit onderzoeken blijkt (en een normaal mens wist dat al) dat in het algemeen mannen belangstelling hebben voor dingen (techniek) en vrouwen zich meer richten op de mens (zorg), daar begint dus al de voorkeur voor een beroep.
  Dit ziet diep ingebakken in de menselijke natuur.
  Links doet aan wensdenken en wil Moeder Natuur buitenspel zetten met een utopie voor ogen, echter zal deze utopie een dystopie blijken te zijn omdat Moeder Natuur haar eigen tempo bepaalt qua evolutie van mens en dier en niet de mens dat tempo bepaalt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Laat die kinderen toch godvedomme met rust.
  Is het soms de bedoeling dat die kinderen daar de hele dag met hun pik bezig zijn in de klas.
  Kinderen in die leeftijd zijn helemaal niet bezig zelfbevrediging.
  Ik had wel wat anders te doen op die leeftijd zoals lekker buiten spellen en in bomen klimmen, niet met aftrekken.
  En zitten die gasten daar hun eigen studies en leerstoelen te bedenken of zo.
  De leerstoel ‘diversiteit in opvoeding’ .

  Geliked door 3 people

 5. Baby’s die met een scheermes in een hoekje zitten te spelen en tegen iedereen krijsen dat ze mee moeten doen. DOOD66 is nog erger en waanzinniger.

  Dat is de vriendenclub die gek is op perverse aan elkaars holletje friemelarij onder het mom van legaal gemaakte genderviezigheid, ze krijgen een nat broekje van het roven van uw organen en komen klaar bij het verstrekken van het definitieve spuitje aan opoe.

  Socialistisch fascistisch communisme is een ziekte die dodelijker voor de mensheid is dan fijnstof, of CO2. Wetenschappelijk bewezen dat ’t een ernstige afwijking in de bedrading is.

  Lui die aan onze kinderen komen horen op de A73 thuis, aan beide zijden, aan lantarenpalen…

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   “Wat zit er in ’n hoek, is rood en wordt steeds kleiner? ”
   Zal je bedoelen.
   Dat was alleen voor Rudolf Steinerschool leerlingetjes.
   Die wisten het al.

   Geliked door 1 persoon

 6. Taljaard zegt:

  Krijgen ze een kwaaie aan mijn schoondochter wanneer ze haar jochies op zo’n manier willen indoctrineren.

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  MEN. laat een kind. niet meer. ‘KINDZIJN’, dwz. ‘ VROEG OUWELIJK’. maken, SCHANDALIG. gewoon!

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Heel eng kliekje dat D666,
  Wanneer verbieden ze dat ongedierte clubje ??

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dank u annah, ondanks dat een mens zich erover opwind zorgde u even voor een glimlach!

  Verder gaat muts Engelshoven natuurlijk volledig de mist in, waarom heeft ze het alleen over het christelijke afwijzen van LHBTI (??), denkt zij wellicht dat onze booslims ze met open armen ontvangen ?
  En ach, het hele stuk staat verder vol met hele en halve onwaarheden en klinkklare onzin, zoveel dat een mens niet weet waar te beginnen, de beste oplossing lijkt vooralsnog dat mevrouw de minister zich onder behandeling laat stellen in een GGZ instelling liefst in een gesloten afdeling.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   We gaan Engelshoven niet opsluiten.
   Kost alleen maar geld.
   Ik geef boven nog wel ’n voorbeeld hoe het zou moeten.
   Het gaat dus dan zo:
   “Vraag: Heeft iemand Engelshoven gezien?
   Antwoord: Heb je al in de hoek gekeken?”

   Kijk, zo zorg je voor ’n glimlach.
   Van oor tot oor met dat scheermes dus.

   Like

 10. Corné zegt:

  Als deze minister ballen heeft gaat ze eerst eens huishouden binnen de moslimgemeenschappen. Om daar de intense haat tegen mensen met een andere sexuele geaardheid aan te pakken. Maar dat durft die gendernazi niet. Wil ze ook niet. Net zo min als het COC dat durft en wil. Daar doen ze het van in de broek. In alle kleuren van de regenboog. Refo’s. Ja bij dat ongevaarlijke, minuscule groepje gaan ze vol op het orgel. Daar durven ze wel hun ziekelijke genderdrammerij op los te laten. Met volle steun van de media. Laten we eerlijk zijn. Het aantal mensen met een lhbtq afwijking is zo minimaal. Laat ze elkaar beknuffelen als ze dat zo fijn vinden en blaas de aandacht er voor niet zo op. Zonde van de energie en de kosten.

  Geliked door 2 people

 11. Wolverine zegt:

  Grappig (dus eigenlijk diep treurig dat die gender drammers allemaal vrouw zijn…
  Die vrouwen willen dus vrouwelijkheid uit de vrouw halen… Daarom gaan minder vrouwen techniek kiezen omdat ze al gelijk zijn aan de man, willen ze door hun keuzes hun vrouwelijkheid laten zien, en gaan daardoor dus ‘vrouwelijker’ beroepen kiezen…

  Drammen werkt niet… Jammer dat de meeste kinderen van een aantal jaar geleden nu aan de touwtjes trekken en opgevoed is met drammen is zin krijgen.

  Ik werk in het onderwijs, en deze lessen ga ik niet geven. Dat vind ik iets van de ouders.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tineke zegt:

  Wat kun je hier nu nog op zeggen,anders dan dat de indoctrinatie niet vroeg genoeg kan beginnen.
  Voor wat betreft de dramclub van D66 dan.
  Als deze kinderen in de puberteit komen,wat al heel verwarrend is,zijn zij al zo gekneed door school,dat er voor het kind helemaal geen uitzoeken meer aan is.
  Moeten de kinderen het ook nog voordoen in de klas?
  Daar hoef je niet raar van staan te kijken.
  Als ze een getal van boven de tien uit moeten rekenen,hebben ze een calculator nodig.
  Nee,het is echt serieus belangrijk dat de kids niet vroeg genoeg kunnen beginnen,met de hand aan zichzelf slaan.En hoe denkt Engelshoven hoe dit zich verhoudt met onze nieuwe medelanders?
  Een cultuur waar een man de baas is,en een vrouw moet volgen.
  Als ze zich met emancipatie wil bezig houden,lijkt me daar nog zat te doen,in plaats van onze kinderen te vergiftigen.Is ze zelf al uit de kast?

  Geliked door 2 people

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach, wat mij nog het meeste stoort aan deze nonsens is toch wel dat er nog mensen rondlopen die op zulke waanzinnigen stemmen.
  Die van D 66 zijn totaal van de pad af dat is voor iedereen duidelijk, ook voor de D66 stemmer en toch blijven ze op die waanzinnigen stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter zegt:

  Ik hoop op een grote tegenbeweging tegen de idioterie van deze minister.
  De door de overheid gepropageerde genderflauwekul dient op te houden.

  Like

 15. Peter zegt:

  Het is gemeen van mij , maar als ik de kop van deze minister zie dan denk ik aan een transman of een transvrouw.
  Ik geeft toe dat dit NIET netjes is en dat je mensen niet mag veroordelen op grond van hun uiterlijk.
  ( Zelf ben ik helaas ook geen mooie man )
  Maar toch………………….

  Like

 16. Desireé zegt:

  Dat maak ik zelf wel uit. Hier, thuis, achter de voordeur.
  Zijn ze gek geworden!? Ja dus. Seksuele, psychische aanvallen op onze kinderen die zeker het (zelf-)moordpercentage flink omhoog zullen masturberen. Interessante combi ook: iz la m & tran s gendur.
  Ook echt een verrijking voor het onder(danig)wijs in Nederigland! Hoe moet dat nou met de kindertjes die gevangen zitten in een tegenovergestelde ideologie? Dat wordt feest!
  Ik zie ze al duwen daar bij het EU theater, iedereen wil vooraan om niets te missen van dit krankzinnige schouwspel.

  Eh…. En hoe ga je dat aan opa en oma vertellen? ( Alvast hersenkrakend over de nieuwe benamingen voor opa en oma…ouderling 1 en ouderling 2 misschien? En dan ook nog wie als eerste want iedereen is gelijk….😯). Er heeft zich een foutje in het productieproces voorgedaan en nu is Daan Daantje en houdt ook nog eens meer van een sneetje bruin ipv een banaantje….

  Hup Holland Hup

  Geliked door 3 people

 17. Tistochwat zegt:

  “genderstereotypen” !!!!!

  Alweer een nieuw gecreëerd, niet-bestaand probleem, dat ons handenvol geld gaat kosten om het ‘onder controle te krijgen’.

  Je hebt jongens, meisjes en dameskappers, meer soorten zijn er niet, PUNT!
  Laat elke kind gewoon spelen met wat hij of zij leuk vindt en zanik daar niet over.
  Dan komt het vanzelf goed.

  Leerkrachten moeten met de kinderen – nota bene van soms nog maar 10 jaar – te ontdekken “welke plekjes je prettig of fijn vindt om aan te raken.” Kinderen die tegen zulke vulgariteit protesteren, moeten duidelijk gemaakt worden dat “zelfbevrediging iets is waar ze zich niet over hoeven te schamen of schuldig te voelen… Ze kunnen het zo vaak doen als zij prettig vinden.”

  Allemaal ter voorbereiding op het uithuwelijken van meisjes aan ouwe, mohammedaanse lullen?
  Nou, dan zullen de meisjes al gauw geen ‘fijne plekjes om aan te raken’ meer hebben.

  HEE VAN ENGELSHOVEN EN ANDERE LINKSE DWAZEN, WORDT HET NIET EENS TIJD OM DE ÉCHTE PROBLEMEN TE GAAN OPLOSSEN? DE ISLAMISERING, BIJV.? EN STOPPEN MET DIE PEPERDURE KLIMAATGEKTE?!

  Geliked door 3 people

 18. Ruud zegt:

  Minkukels regeren (nog) dit land.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  de lerarenhandleiding, die docenten opdraagt om in de les “geen woorden als man/vrouw/hij/zij” te gebruiken.

  Hoe kun je dan in vredesnaam nog een boekje voorlezen in de klas?
  Of moeten ook alle leesboeken ter wereld worden aangepast?
  Hoe moet je ooit nog een normale roman schrijven?

  Ik zie het al voor me:

  Anna stond uit het raam te kijken. ‘Het’ veegde met twee vingers een paar stofjes van ‘hets’ rok.
  Enz.

  Geliked door 1 persoon

 20. duinsnip zegt:

  Het aanzetten tot seksuele handelingen met kinderen onder de 16 jaar is strafbaar volgens artikel 246-248 van het wetboek van strafrecht, zeker door hen die uithoofde van gezag handelen. Deze pedofiele minister moet worden aangeklaagd wegens aanzetten tot kindermisbruik.
  Volgens artikel 140 moet D66 worden aangemerkt als een criminele organisatie wegens het steun verlenen aan het plegen van misdrijven volgens bovenstaande artikelen.
  Dus christelijke partijen, weet wat je te doen staat.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Hadden we eerder niet zo’n onderbroek gluurder om schaamhaartjes te tellen van zo’n christelijke partij?

   Like

   • King Arthur zegt:

    Helaas wel, ene smerige rouwvoetlulmetvingers die “zijne excelentie” genoemd wilde worden whahahahahahahaha, wat een kansloze eikel was dat.

    Like

 21. Willem zegt:

  Wie lacht niet, die de mens beziet?

  Like

 22. Peter zegt:

  Kunnen we weer eens normaal gaan doen? Dat gendergelul geloof ik nu wel. Laten we het hebben over het lage oplossingspercentage van zware criminaliteit. Of de pensioenen, waar ligt de oorzaak van de lage rente, etc.

  Like

 23. M.A.L. Sion zegt:

  De toekomst zal uiteindelijk de overwinnaar zijn. De ‘vooruitgang’ is niet tegen te houden.
  In de (verre) nabije toekomst zal het gemeenschap hebben niet meer toegestaan zijn. De man zal zijn zaad in moeten leveren met een aanvraagformulier voor het krijgen van een baby. Man en vrouw (of man en man of vrouw en vrouw) zullen op dat formulier gemotiveerd aan moeten geven of ze een meisje of een jongen willen. Al naar gelang de dan geldende behoeftes zal in een overheidszaadbewerkingslaboratorium een keuze gemaakt worden. Via K.I. zal dan het babyproductieproces in werking gesteld worden.
  Als u dit net zo’n kwaadaardige onzin vindt als het D66-plan dan mag u de nieuwe lange woorden gebruiken voor het scrabbelen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s