Juncker: “Die domme nationalisten zijn verliefd op hun eigen landen”

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, hakte aan de vooravond van de EU-verkiezingen op “domme nationalisten” in, waarvan verwacht wordt dat EU-sceptische politici winst in het Europees Parlement zullen boeken.

Contra magazine

In een interview met CNN zei de vertrekkende voorzitter van de Europese Commissie dat hij zich maar al te goed bewust zou zijn van de bedreiging door nationalistische politici voor de Europese solidariteit, die Juncker het “belangrijkste doel van de EU” noemde, meldt de website “Voice of Europe”.

Enkele peilingen gaan er van uit dat populisten na de verkiezingen in alle 28 EU-landen deze week de grootste fractie in het Europees Parlement zouden kunnen worden, wat van duurzame invloed is op de toekomst van de Europese Unie.

“Deze populisten, nationalisten, domme nationalisten, zij houden van hun eigen landen”, zei Juncker tegenover CNN in zijn kantoor in Brussel. “Zij houden er niet van wanneer zij (de vluchtelingen en migranten) van ver komen. Ik houd er wel van wanneer zij van ver komen. We moeten solidair zijn met diegenen die zich in een ergere situatie bevinden dan wij”, zei hij.

Op de vraag waarom hij dacht dat anti-EU-krachten hun basis succesvoller mobiliseren dan “pro-Europeanen” antwoordde Juncker: “Het is altijd eenvoudiger om negatieve krachten te mobiliseren dan positieve.” Maar hij zou een sprankje hoop zien in hetgeen er sinds de beslissing van Groot-Brittannië, om de EU al in 2016 te verlaten, gebeurd is.

“Sinds de Brexit…neemt het aantal voorstanders van de Europese Unie toe, omdat de mensen zien wat er gebeurt…en ze zien dat de uittreding uit de Europese Unie niet zo eenvoudig is als hen werd verteld.”

Wanneer EU-sceptici de komende maanden hun zetels in het Europees Parlement innemen, hoopt Juncker dat zijn visioen van een Europa van de waarden weer aantrekkelijk wordt voor een jongere generatie kiezers.

Op de vraag wat het beste aan de EU zou zijn, gaf hij een eenvoudig antwoord: “Eén woord, vrede. En als het om vrede gaat, moeten we dat samen met de VS doen.”

Hoe heeft Helmut Schmidt dat ooit al eens gezegd: “Wie visioenen heeft, heeft een dokter nodig”. Daar zou Juncker dan ook tegelijk van zijn ischiasprobleem kunnen worden “afgeholpen”.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Populisme", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Juncker: “Die domme nationalisten zijn verliefd op hun eigen landen”

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dergelijke stomme uitlatingen zijn tekenend voor een oerdomme dronkaard. Dit valt onder de categorie dronkenmanstaal aan de toog. En wie heeft er oor naar een zatlap ???
  Tja, alcoholmisbruik maakt veel kapot. Het tast de hersenen en zenuwgestel aan. Je schijnt er zelfs ischias van te kunnen krijgen.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Francis Wurtz, 1992: Als het Verdrag van Maastricht is getekend zullen de mensen pas beseffen dat zij in de val zijn gelokt en in opstand komen

  https://gatesofvienna.net/2019/05/french-communist-1992-politicians-will-tell-you-they-can-do-nothing-because-the-eu-orders-come-from-brussels/

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Mensen met visioenen behoeven geen dokter, bovengenoemde en andere gekkies echter wel, zoals Kaag, die neemt het voortouw om getraumatiseerden steun te verlenen, wel via uw portemonnee, what else.
  De mensheid is op hol geslagen, overal oorlog en rotzooi, zo is het en niet anders.
  Moeders, hou je dochters binnen.

  Geliked door 1 persoon

  • simon zegt:

   Matheus 24:6 U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op, wordt niet verschrikt, want deze dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde.
   Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn slechts een begin van de weeën.
   vers 12: En doordat de wetteloosheid zal toenemen, zal de liefde van velen verkillen.
   (komt dit bekend voor? kijk es naar de huidige samenleving)
   ——————————————————————————————————————–
   Openbaringen 13 : 16 En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, óf de naam van het beest óf het getal van zijn naam…..
   (toen dit geschreven werd hadden ze nog nooit van digitaal geld gehoord of van een chip onder de huid. Maar het is tegenwoordig mogelijk en het zál gebeuren. De internationale bankwereld kan dit al invoeren. eerst moet het cash geld nog even afgeschaft worden, het gaat snel……….)

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Weer een nieuwe hobby dominee hier.
    Ene Simon dit keer.
    Je komt echt nooit van die gasten af, net zo als onkruid.

    Geliked door 1 persoon

   • Simon zegt:

    U wilt het misschien niet aannemen, maar het staat toch echt in de Bijbel hoor. Het is voorzegd 2000 jaar geleden.
    Neem het toch aan, het is ook voor u.

    Like

 4. Lucky zegt:

  Hier is die kwaadaardige pipo te zien

  Trouwens, zeggen dat je niet van je eigen land mag houden is vergelijkbaar met het zeggen dat je niet van je eigen familie mag houden…het is waanzinnig, dus wie is hier dom en gestoord?

  Geliked door 6 people

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Als je alléén maar van drank houdt , dan maakt het niet uit in welk westers land je verblijft .
  Je kan óveral dronken worden .

  En er zijn mensen die nérgens aan hechten , behalve aan geld .

  Denk dat Juncker aan bovenstaande twee aandoeningen lijdt .

  Geliked door 2 people

 7. Shalom zegt:

  Wel Juncker jij houd van je jenever fles, met je verzopen rotkop!
  Dacht je dat het nu klaar is sukkel, het moet nog maar beginnen!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Dronkenman praat.
  Of blijven we in gebreken, zodat dit soort hun dwaasheid kunnen spuien ?

  Like

 9. Marc zegt:

  Een narcistische populist die ‘waarschuwt’ voor nationalisme?

  Like

 10. tol zegt:

  deze man geeft meer om zijn fles

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoe is het toch mogelijk dat deze man ooit op deze hoge positie is beland?
  Ik bedoel; er moeten toch ooit mensen geweest zijn die dachten dat hij daar wel op zijn plek zou zijn!
  Nationalisten zijn dom volgens hem, volgens mij heet dat generaliseren maar laat hem vooral aan het woord, ik ben wel benieuwd welke groepen in de samenleving hij nog meer wil schofferen vanuit zijn benevelde brein.
  Eerlijk gezegd ken ik geen enkele functie waarin mensen worden gehandhaafd als ze alcoholist zijn, volgens mij resulteert dat vroeg of laat altijd in ontslag op staande voet, het zegt iets over het Europees Parlement en de Europese Commissie dat hij gewoon kon blijven zitten (en rondzwalken)
  Maar ja, het Europees Parlement is toch al een bijzonder iets, wie kan zich niet de beelden voor de geest halen als Guy Verhofstadt woedend loopt te gillen en te krijsen op het moment dat Nigel Farage aan het woord is, het zou toch normaal zijn dat zo’n persoon na één of twee waarschuwingen gewoon uit de zaal verwijderd wordt?

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Zeer verontrustend nieuws! Zo ver is het al gekomen…

  https://www.stopdebankiers.com/maatschappelijk-keerpunt-bereikt-joden-afgeraden-om-nog-keppeltje-te-dragen-op-straat/

  Laatste Nieuws “Maatschappelijk keerpunt bereikt”: Joden afgeraden om nog keppeltje te dragen op straat

  De president van de Centrale Joodse Raad in Duitsland, Joseph Schuster, raadt Joden af om in grote steden nog langer een keppeltje te dragen op straat. Vorige week filmde een Israëlische student met keppeltje hoe hij in Berlijn op straat werd geslagen met een riem door een vluchteling uit Syrië.

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Over 50 jaar zal hun naam een belediging zijn.
  En hun herinnering een schande.
  En voor zover hun volgelingen dan nog in leven zijn zullen zij zich verbergen in schaamte.

  Geliked door 1 persoon

 14. Lucky zegt:

  Gevaarlijk die open grenzen?
  https://nos.nl/artikel/2228780-duitse-joodse-raad-draag-op-straat-geen-keppeltje.html

  Duitse Joodse Raad: draag op straat geen keppeltje

  De Centrale Joodse Raad in Duitsland raadt Joden af om in grote steden nog langer een keppeltje te dragen op straat. De president van de raad, Joseph Schuster, wijst op recente uitingen van antisemitisme en zegt dat maatschappelijk een keerpunt is bereikt.

  “Als het niet lukt om openlijk antisemitisme te bestrijden, dan is uiteindelijk de democratie in gevaar”, zei Schuster voor de Duitse radio.

  Like

 15. droevige mof zegt:

  Je kunt je geest vertroubelen met zowel alcohol als ideologie. Acht maanden geleden werd in Münster een AfD gemeenteraadslid in het stadhuis ontvangen door een menigte schreeuwende jonge mensen. De meesten van hen waren middelbare scholieren en studenten. Het gemeenteraadslid bleef zijn zenuwen de baas en had in het midden van het geschreeuw een gesprek met duidelijke en redelijke woorden. Helaas tevergeefs, De zogenaamde intellectuelen hadden gewoon hun gezond verstand uitgeschakeld. Hiervoor zijn er bekende rolmodellen:
  Dr.phil. Joseph Goebbels en niet te vergeten Dr.iur. Arthur Seyß-Inquart.

  Like

 16. 65% van de PVV kiezers bleef op 23 mei verkiezingen voor het Europees parlement thuis.Onbegrijpelijk.Zo speel je je tegenstanders in de kaart. ..

  Geliked door 1 persoon

 17. Ruud zegt:

  Op dronkenmanspraat kun je beter niet reageren. Daar moet je heel ver boven blijven staan.

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  Het e.u. parlement is gevuld met “nuttige idioten” 226 van deze europarlementariers zijn omgekocht door george soros.Het is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep en de khazariaanse mafia de rotschilds en de rockerfellers.Dit alles voor een new world order,1 wereldregering,1 wereldvaluta,1 wereldreligie.

  Like

 19. Oeps zegt:

  Dames en heren.

  Een kleine 50 jaar geleden vervulde ik mijn militaire dienstplicht. Ik herinner me, dat er destijds korte metten werden gemaakt met beroeps militairen, die te diep in het glaasje hadden gekeken. Dit soort lieden werden afgevoerd in een dwangbuis. En als ze hun roes hadden uitgeslapen werden ze gedegradeerd, afgekeurd en oneervol ontslagen. Dat laatste betekende verlies van pensioen. Ik heb een tweetal gevallen meegemaakt van officieren, die dat overkwam. Een van die twee was bijna aan zijn pensioen toe. Het lijkt hard, maar soms moet je praktisch zijn. Mensen op hoge posten dragen grote verantwoordelijkheid. Daarvoor worden ze ook navenant betaald. Een flinke dosis zelfdiscipline is bittere noodzaak, om te kunnen functioneren. Hoe kunnen ze leiding geven en verantwoordelijkheid dragen, als ze zichzelf niet eens in de hand hebben ???
  Wat mij betreft wordt dictator Malloot Druncker dienovereenkomstig afgeserveerd. Dergelijke idioten kunnen we immers missen als kiespijn.

  Like

 20. Rensk. zegt:

  Verantwoordelijkheid dragen/nemen. Dat woord en in daad kom ik nog amper tegen. Alle fouten komt door anderen. Dat is de maatschappij van nu

  Like

 21. kampersrene zegt:

  en de islamieten haten hun landen daarom komen die achterlijken naar hier

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Jean-Claude Juncker doet me precies aan Jozef Stalin denken die elke vorm van separatisme en eigen identiteit onder de niet-Russen keihard onderdrukte daar Stalin eveneens streefde naar één volk, één rijk en één leider en vreemden, zoals Adolf Hitler en de nazi’s, ook steeds verkoos boven de Russen!
   Wie tenslotte niet van zijn eigen land, cultuur, tradities enz. houdt zal in een wereld belanden waar totaal geen plaats is voor pret, plezier en alleen maar voor somberheid.
   Overigens maakten in het Oude Testament de joden (enkele uitzonderingen daargelaten) zich ook geregeld schuldig aan afgoderij, zondige feesten en het onderdrukken van de armen waar zij eeuwenlang niets van leken te leren totdat zij door de Assyriërs en de Babyloniers in ballingschap werden weggevoerd!
   Laat die akelige Juncker maar mooi creperen op dezelfde wijze als Stalin die in 1953, godzijdank, gruwelijk aan zijn einde kwam daar hij zelfs zou zijn vermoord!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s