No Sex Please

Screenshot_40

(Door: “eg regs”)

Er bestaat een beperkt aantal linkse bedenksels die dan in ieder geval nog de schijn van hypothetische werkbaarheid bezitten, maar het recente voorstel van minister Grapperhaus is daar niet één van.’Seks zonder expliciete toestemming’ moet wat hem betreft strafbaar gesteld worden. Logische consistentie is trouwens een ander onderdeel waarop progressieve plannen doorgaans niet uitblinken.

Ambtenaren zullen zich nog het hoofd moeten breken over hoe deze ‘expliciete toestemming’ kan worden vastgesteld, want aan de horizon doemen de vooruitzichten van juridische welles-nietes-spelletjes natuurlijk al op. In dit kader is het interessant dat de term ‘onderzoeksplicht’ viel. Onwillekeurig moet ik dan onmiddellijk denken aan notarieel opgestelde aktes, en wie weet is dit wel precies wat men op het oog heeft. Een andere mogelijkheid is om orgiën voortaan verplicht te stellen; ook dan zal de aanwezigheid van getuigen immers verzekerd zijn.

Wie een beetje tussen de regels leest, ziet onmiddellijk dat deze wetgeving met name bedoeld is om vrouwen te beschermen. Vroeger hadden we daar ‘overbodige maatschappelijke taboes’ voor, maar om voor de hand liggende redenen moet vandaag de dag de overheid zich ermee bemoeien. En alhoewel de activisten onder het ‘zwakkere geslacht’ meestal heel erg snel op hun teentjes getrapt zijn op het moment dat openlijk getwijfeld wordt aan hun zelfverklaarde ‘gelijkheid’, viel van deze hyper-gevoeligheid nu geen spoor te bekennen. Van de gebruikelijke allergie voor ‘paternalisme’ en ‘betutteling’ waren ze ook heel plotseling genezen.

Het is natuurlijk een beetje extreem, maar zou het nou werkelijk te veel gevraagd zijn om in deze hele discussie de hopeloos ouderwetse notie van gezond verstand te introduceren? Laat me uitleggen wat ik bedoel.

De vrouw die in een kroeg het aanbod krijgt – van een 10 minuten geleden nog wildvreemde man – om bij hem thuis ‘eventjes wat te drinken’; zou zij dan echt niet kunnen bevroeden wat mogelijkerwijs het achterliggende motief van dit aanbod is? Of die vrouw die via Tinder of Tagged een rendez-vous regelt op de één of andere motel-kamer. Wat verwacht zij daar te zullen gaan doen dan? Macramé-patronen uitwisselen soms?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, Nederland, Seks. Bookmark de permalink .

17 reacties op No Sex Please

 1. Jan zegt:

  Zweden ging geschift links voor:
  Seks mag in Zweden vanaf juli alleen nog met expliciete toestemming
  https://ejbron.wordpress.com/2017/12/21/seks-mag-in-zweden-vanaf-juli-alleen-nog-met-expliciete-toestemming/

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  Je zet gewoon ieder apart een getuige op een stoel naast je bed, die dan goed in de gaten houden dat voor elke handeling toestemming is gegeven.
  Waar ze beide na afloop een verklaring tekenen dat alles met goed overleg en toestemming is gebeurt.
  Waarbij iedereen dan na afloop een kopie van krijgen die ze dan goed moeten bewaren, om latere misverstanden te voorkomen.

  Geliked door 3 people

 3. bozeoudeman zegt:

  In ieder huis een ambtenaar! Probleem opgelost. Of anders gewoon een camera die je volgt waarheen in huis je ook maar gaat dan is niets meer anoniem, geweldig… In welk boek is iets als dit ook al weer als toekomstbeeld beschreven? Godzijdank ga ik relatief snel dood.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Het wordt steeds gekker tegenwoordig. Het hele achterliggende probleem is dat we in de westerse wereld de vrouw te veel macht hebben geven. Hierdoor ontstaat de meest vreemde betuttelingen, waar ieder wel denkende man er niets meer van kan begrijpen. Maar de meeste zullen met deze onzinnige en meest wilde en vreemde vormen van betuttelingen die door vrouwelijke activisten bedacht worden, nog serieus over nadenken hoe ze deze krankzinnige bepalingen kunnen om zetten in een wettelijke omgangsvorm tussen man en vrouw. Hier wordt constant de fout gemaakt dat vrouwen en mannen gelijk zijn. Het grote verschil zit in het denk vermogen, want vrouwen denken hoofdzakelijk op meso-niveau en mannen denken in het macro-niveau. Dit wezenlijke verschil in het denkvermogen heeft ervoor gezorgd dat de westerse wereld in verval is geraakt. De huidige staat van ons land is in ontbinding, waardoor alles wat er ooit opgebouwd is aan rijkdom, kennis en kunde en welvaart in een neergaande spiraal is gekomen. Als je de geschiedenis bestudeerd over opkomsten en teloor gegaande hoogstaande imperiums, kom je telkens min of meer het zelfde patroon tegen. Wat er nu gebeurt op wereldschaal.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Laatst een vrouw gesproken. Zij is al een tijdje weduwe en zei tegen mij dat ze aan het daten was. Met de mededeling: wat zijn er veel rare mannen zeg. Dat is zo. Ook veel rare vrouwen zei ik. Ze had een goed huwelijk gehad.

  De laatste date: meneer bood haar koffie en wat lekkers erbij aan. Ze nam het aan en hij rekende af. Zij wilde geen tweede afspraak. Hij wilde het geld van de koffie en appeltaart weer terug.

  Ik gierde het uit van het lachen en zei, maar beste meid, je kunt toch je eigen koffie en appeltaart wel betalen? Waarom neem je het aan van iemand, die je totaal niet kent? Waarom zou je in vredesnaam. Ik bedoel maar. Voor wat hoort altijd wat. Mijn hemel.

  En verder ben ik meer voor vrouwen zelf weerbaar maken. Daar mankeert nog behoorlijk het een en ander aan.

  Like

  • Lucky zegt:

   Veel mannen zien het betalen van de rekening niet als galant gebaar, maar als een soort investering, ze willen er naderhand iets voor terug krijgen….. Daarom neem ik nooit iets aan, of we betalen om en om, zo leer ik het ook mijn dochters.
   Er zijn inderdaad nogal wat vreemde mannen, ze zijn niet voor niks vanaf een bepaalde leeftijd vrijgezel, voorzichtigheid is aan te raden.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Want aan de dames zal het uiteraard nooit liggen dat vele dan maar besluiten om dan maar liever vrijgezel te zijn.
    Die zijn altijd even lief, charmant, zorgzaam en aardig.
    Nee, het zijn die vreemde kerels waar het aan ligt, dat kan haast niet anders.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik zal je een klein voorbeeld geven hoe vriendelijk vrouwen met mannen kunnen omgaan.
    Na 20-25 jaar altijd gewerkt te hebben, zelden een keer ziek, kon mijn broertje oprotten nadat ze baan niet meer bestond wegens automatisering.
    Jammer van de kinderen die er inmiddels waren, maar de rekeningen moeten natuurlijk wel betaald worden.
    En gezien zijn leeftijd werd het steeds moeilijker om iets te vinden.
    Inmiddels heb ie weer wat gevonden in een fabriek, maar daar had ze geen geduld voor om daar op te wachten.
    En binnen de kortste keren was ze ergens onder de pannen, tot dat deze persoon ze baan kwijt raakt.
    Als dat geen echte liefde is, dan weet ik het niet meer.

    Like

   • Lucky zegt:

    Foute dames zijn er ook genoeg…..dat zijn die die wél alles laten betalen en een man leegtrekken, daar heb ik meestal een andere benaming voor.

    Like

 6. Rensk. zegt:

  Piet Snot heeft de oplossing 😉 Komt de voyeur ook weer aan zijn of haar trekken. Twee vliegen in 1 klap. Ze kunnen daar in Den Haag van alles verzinnen, maar het probleem blijft. En dat weten ze heel goed.

  Like

 7. Tineke zegt:

  En als je nu als vrouw door een ”medelander” ongevraagd aan de beurt komt?
  Valt het dan onder cultuurdingetje?

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Door deze rare wetgeving zullen steeds meer onschuldige mannen achter de tralies verdwijnen, het gevolg van valse aangiften door bitches van vrouwen. Ook in huwelijken zal dit gaan spelen. Fijn scheiden denkt de vrouw, terwijl de man een vette alimentatie moet betalen, en de kinderen bijna altijd naar de vrouw gaan. Ongeacht het leven van de vrouw, al speelde zij voor hoer. Alles went, zelfs een vent ? Nee, het zit zo; Alles went, zelfs een hoerentent.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  “’Seks zonder expliciete toestemming’ moet wat hem betreft strafbaar gesteld worden.”
  Dit maakt alles wel heel gemakkelijk!
  Gewoon aan een dame waar u wel seks mee wilt hebben een briefje met de volgende tekst:
  ‘Mevrouw, in het kader der Grapperhaus wetgeving dit verzoek om seks met u te mogen beleven. Mocht u dit ook willen, wilt u hier dan tekenen ……… en een afspraak van hoe en waar met me maken?
  Mocht u hier geen lust in hebben, mag u deze verklaring toch als compliment beschouwen en het liefdevol bewaren of (beetje jammer) in de papierbak deponeren.
  Met vriendelijke (doch hunkerende) groet, Hendrik.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Is dat ook voor homo’s geldig ….geen sex zonder toelating….dat maakt vrouwen die hunne vent beu zijn gemakkelijk ….ge doet aangifte ….hij wordt gestraft….en de vrouw kan scheiden in haar voordeel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s