Pro-Israëlgroep verdedigt postercampagne met moslim slavendrijvers van Duitse partij AfD

Screenshot_38

Het schilderij met daarop een Arabische ‘Slavenmarkt’ afgebeeld, geschilderd door Jean-Leon Gerome in 1866, maakt deel uit van de campagneposters van de rechtse Duitse partij AfD om te wijzen op de gevaren van de ‘islamisering’ van Europa: “Damit aus Europa kein ‘Eurabien’ wird!” (“Opdat Europa geen ´Eurabië´ wordt!)

(Door: “Brabosh”)

De kwestie van de oosterse en trans-Sahara slavenhandel, die 13 eeuwen lang georganiseerd werd door moslim Arabieren, is relatief onbekend en lijkt zelfs opzettelijk genegeerd te worden. En dat in het bijzonder in het kamp van de politieke linkerzijde waar de Arabische slavenhandel tot op de dag van vandaag om bedenkelijke redenen als een taboethema wordt beschouwd en wie er toch over durft te beginnen meteen als ‘islamofoob’ wordt gestigmatiseerd.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Arabische wereld, belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Slavernij, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Pro-Israëlgroep verdedigt postercampagne met moslim slavendrijvers van Duitse partij AfD

 1. ronjaspers zegt:

  In de geschiedenis van de mensheid zijn er miljoenen blanke slaven geweest.Daar hoor je het extreem linkse nageboorte nooit over.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Exact ook de reden dat Orban geen mossels wenst te importeren, hebben al moeite genoeg gehad om ze na eeuwen er uit kegelen. Overigens gaat de slavernij in die landen tot op de dag van vandaag nog steeds gewoon door. Business as usual.

   Like

 2. Jan zegt:

  Bericht uit Merkelstan

  Duitsland raadt Joden af om overal keppel te dragen

  Volgens de gezant, Felix Klein, hebben vooral INTERNET en SOCIALE MEDIA sterk bijgedragen aan de verruwing. Hij zegt dat overtredingen in de antisemitische sfeer in negen op de tien gevallen uit rechts-radicale kringen komen.

  Behalve dat Joden zelf moeten oppassen hoe ze zich GEDRAGEN en KLEDEN….

  https://nos.nl/artikel/2286228-duitsland-raadt-joden-af-om-overal-keppel-te-dragen.html

  Like

  • Heniusz zegt:

   Zou die Felix dat werkelijk zelf geloven, of gelooft hij soms wat er in de politie statistiek wordt verwerkt…. Dader onbekend? Dat moet dan wel een rechts extremist zijn geweest. Iemand met meer dan een paar gram hersens weet wel beter, maar het is onderhand gevaarlijk dat openlijk te zeggen… Dat als je mossels importeert, je de inherente Jodenhaat er gratis bij krijgt.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Geen enkele feministe zal je horen over de immer voortdurende slavenhandel in de Arabische regio, c.q. Afrika. Ook houden ze hun bek over die oude smerige pedofiele mannetjes aldaar (en ook hier) die met een meisje van 10 jaar getrouwd zijn. ook in Nederland. En beschermd door de overheid ! Nederlands mannen zouden allang opgepakt zijn en voor jaren achter de tralies verdwijnen ! Over die vrouwen die onderdrukt worden, op zijn tijd een flink pak slaag krijgen van de man, soms tot de dood er op volgt. Diezelfde man die meerdere vrouwen er op na houdt. Feministes, val dood als je kunt !

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Dat ze daar niet aan gedacht hebben Die slavinnenhandelaar vervangen door den Timmerfrans

  Like

 5. Jack Terrible zegt:

  Ik zal jullie wat vertellen over de laatste twee keer dat ik persoonlijk met Jodenhaat te maken kreeg. De eerste was een blanke man en een moslimvriend en sprak altijd lovend over moslims maar erg hatelijk over Joden. De tweede was een jonge radicale moslim. En dan wil ik het nog geen eens hebben over mijn wijlen moeder die altijd hatelijk over Joden, Israël en christenen sprak maar erg lovend over moslims. Dat was dan ook een Socialist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s