Bereid u voor op het ergste!

Screenshot_9

(Door: “bozeoudeman”)

De meeste op anderen hip en modieus overkomende ‘dames en heren’ linkse activisten hebben niet eens door dat zij worden geleid door racisten, laat staan dat ze de intelligentie bezitten om in te zien dat zij zelf racisten en fascisten zijn, die braaf en totaal hersenloos de agenda van hun veelal getinte, zwarte of islamitische meesters uitvoeren. Zonder een moment van bezinning zullen zij straks opnieuw als nieuwe SA- of SS-troepen alle anders denkende en anders geaarde medemensen tot dieren benoemen om hen in hun nieuwe, nu heropvoedingskampen genoemde vakkundig te slachten. En dit alles onder het mom dat het voor die ander zijn/haar bestwil is.

Er schijnt zich geen greintje gezond verstand ergens in hun hoofden te verschuilen. Zij zijn totaal gestoord en net zoals ‘gewone’ gekken weten ook zij dat het probleem altijd bij de ander ligt, altijd weer is die ander de schuldige, nooit zullen zij eens de hand in eigen boezem steken. Precies zoals alle ‘zielige’ via het gecultiveerde slachtofferschap levende types als Sylvana dat ook nooit eens zullen doen. Laat u niet bedonderen noch intimideren door dit soort enkel profiterende negatieve figuren die het geen barst uitmaakt waar dit alles gaat eindigen zolang zij er maar baat bij hebben.

Door de werkelijke achterliggende gedachte bij dat soort heeft het ook geen enkele zin om met hen in discussie te gaan. Niet doen, verloren tijd, leef zoals u wilt, zonder daar een ander mee dwars te zitten in hun leven, en heb verder maling aan geleuter van dit soort parasieten en hun idioten, die zich deels op die manier wensen te verrijken via het demoniseren en schuldcomplexen aanpraten aan anderen, om zo door die anderen te worden onderhouden als de ‘ware slachtoffers’ van wat zij stellen dat ooit heeft plaatsgevonden en waarvan enkel zij slachtoffer zijn. Het nimmer de geschiedenis van de gewone blanken eens willen beschouwen, is een vorm van racistisch denken wat hun slachtoffer-denken niet uitkomt.

De ‘dames en heren’ linkse activisten wanen zich de nieuwe Übermenschen, zij weten precies wat al die ‘witte racisten’ fout doen, er moet dus ook naar hen worden geluisterd. Met andere woorden: zij zijn dus gewoon de nieuwe nazi’s die zich Antifascisten en slachtoffers van de ‘witte kolonialen’ noemen die zich, naast die keer op keer terugkomende zelfverrijking, ‘inzetten’ voor ‘hogere idealen’ zonder te (willen/kunnen) beseffen door hun veelal islamitische meesters te worden gebruikt. Net zomin als zij wensen na te denken, wensen ze dit laatste niet in te zien, omdat ze eindelijk eens dat in hun ogen verderfelijke christendom een hak kunnen zetten. Wat het gevaar hiervan kan zijn, wordt gebagatelliseerd door deze ‘intelligente’ betweters.

Iedere discussie met deze dombo’s is verloren tijd, omdat zij donders goed weten wie zij zijn en wat zij willen: naast weer de eeuwig terugkerende hang naar zelfverrijking de totale overheersing over alles en iedereen op eenzelfde wijze als al vaker heeft plaatsgevonden. Al degenen die hen dwars blijven zitten, maken zij op nazistische wijze een kopje kleiner, want dat mogen zij, want zij zijn goed, die anderen zijn allemaal fout, dus die mag je dan bekogelen met taarten en milkshakes en als logisch vervolg hierop ook vermoorden voor dat hogere ideaal, oh ja! Ik stelde het al eerder, de nazi’s zijn nooit weggeweest, ze noemen zich vanaf WOII alleen anders.

Verheffen doen deze ‘nazi’s’, wat ook weer die negatieve lading van die Übermensch gedachte in zich meedraagt. Wat is er meer denigrerend dan tegen een ander stellen dat je hem/haar gaat VERHEFFEN. Hoeveel duidelijker kun je zijn met deze ‘ik ben beter’ mentaliteit waarmee je een ander laat weten hoe minderwaardig deze persoon in jouw ogen is. Kennis is macht is er ook zo een, allemaal uit de koker van de terroristisch denkende gutmenschen. Het massaal binnenhalen van ‘barbaren’ in Europa is dus niets anders dan het zorg dragen van het socialisme dat het socialisme kan blijven bestaan nadat de meeste ‘gewone’ mensen in Europa dat verheffen zat zijn, niet langer door deze ‘nazi’s’ verheven wensen te worden.

Er is vrijwel geen verschil tussen wat de nationaalsocialisten dachten en wat veel socialistische partijen vandaag uitdragen. De meute die aanhangt heeft dit vaak niet eens door. Het socialisme is een door de tijd achterhaalde gedachte van een vandaag absoluut denigrerende ideologie die nog steeds dat VERHEFFEN als basis heeft, een hierdoor anno nu absoluut negatieve ideologie die zich verschuilt achter ideeën als vrijheid, gelijkheid en broederschap, terwijl de nieuwe ‘nazi’s’ deze ideeën verre van zich wensen te houden. Het indammen van alle kanten van de vrije meningsuiting is het begin van het tonen van hun ware mombakkes. Zoals het afschaffen van referenda dat ook is. Het afschaffen op termijn van alle democratische beginselen staat vast en zeker op hun ‘democratische’ agenda.

Het socialisme is een vorm van een elitaire dictatuur van met name hoger opgeleiden en in wezen dus niets anders dan een vorm van aristocratie die niets en dan ook niets met democratie van doen heeft, noch wenst te hebben. Via het creëren van onrust, strijd en terreur wensen krankzinnigen anarchie te veroorzaken, en tevens versneld te aten veroorzaken door hun leeghoofdige Antifa-troepen, waardoor zij de absolute macht kunnen grijpen en dat laatste  koste wat het kost. Wat het kan kosten heeft WOII duidelijk gemaakt. Helaas is het grootste deel van de mensheid te naïef om dit in te willen inzien. Dus bereid u voor op het ergste!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Bereid u voor op het ergste!

 1. Hovawart zegt:

  Net als in het verleden zijn de Linksche Looney Brigades de stoottroepen van het Groot-Kapitaal, het zijn de Multinationals en de Elites die de milieuactivisten en Groen-Linksche Socialisten voorzien van fondsen en donaties om hun visies in bepaalde en wenselijke richtingen te kunnen dirigeren, als de goedgelovigen en volgelingen van de monniken die honderden jaren geleden hun menslievende geloof verspreide, daarbij de armoede onder het volk als teken van soberheid en vroomheid oplegde en alle rijkdom via belastingen opeiste, vroeger in kerken, tegenwoordig in torenhoge kantoorgebouwen, als kathedralen.

  Geliked door 5 people

 2. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/05/25/wie-nazis-personal/

  Wie bei den Nazis: Personal-Agentur vermittelt keine AfD-Mitglieder

  Hamburg – Weil die für Hamburgs Schulen und Kitas tätige Personalservice-Agentur „Lernzeit Schulpersonal-Service GmbH“ die AfD für eine „fremdenfeindliche Partei“ hält, vermittelt sie keine AfD-Mitglieder an Schulen und Bildungseinrichtungen. Die AfD sieht sich in ihren Grundrechten verletzt und fordert Konsequenzen.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Men ziet in de winkelstraten al wat er op grote schaal in de EU gebeurt, de kleine zelfstandige buurtwinkeltjes verdwijnen, geen sprake meer van gezonde concurrentie met grote supermarkten zal resulteren in slechts een paar buurt(staats)supers per wijk die bepalen wat men eet en hoeveel het gaat u gaat kosten, net zoals ten tijde van het communisme in de USSR…….en nu in de EU!

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Het embleem. ‘UNILEVER’. verschijnt zo. langzamerhand meer. en. meer. bij. reclamespotjes van. DIVERSE., voorheen. minder bekende. firma’s!!!*~*~*~*~*~*~*~

   Like

  • Piet Snot zegt:

   We hebben hier een warme bakker die zichzelf wel laat verdwijnen door oud brood van te verkopen.
   Net of je dat al een dag of 2 op de plank heb liggen thuis.
   Brood wat hij over heeft invriezen dus en de volgende dag weer in het schap liggen.
   Daar heb ik bij de supermarkt. 20 m. verderop nou nooit last van.
   Ik had het de bakker graag gegund, een bestaansrecht, maar niet op deze manier.

   Like

 4. Pingback: Bereid u voor op het ergste! | eunmask

 5. Ome Henk zegt:

  Het enige wat zou helpen is geschiedenisles.

  Maar dat mag niet.

  Van de moslims.

  Like

  • Peacepipe zegt:

   Naar men zegt, heeft Mark Rutte gechiedenis gestudeert.
   Naar het schijnt, heeft hij er niets van begrepen!

   Like

   • fleckie zegt:

    Het ‘onderkennen’ van ‘geschiedenis’ is in feite de tegenwoordige situatie o.a. vergelijken met elkaar, en OOK. begrijpen, …….( dat schijnt niet. bij. Iedereen te ‘gebeuren?)maar…’interesse’.en ‘geheugen’. en men noemt het…. O.a, ook nog. ‘FINGERSPITZENGEFÜHL ‘. spelen een belangrijke rol*~*~*~*~*~*~*~

    Like

 6. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/video-cda-wil-europese-landbouwgronden-beschermen-tegen-chinese-inmenging-en-ondermijning-voedselzekerheid/

  Video: CDA wil Europese landbouwgronden en voedselzekerheid beschermen tegen Chinese investeerders

  Sybrand Buma ziet het allemaal gebeuren en weet wat er gaande is: meer dan één miljard Chinezen zitten achter onze voedselindustrie aan.
  En de Europese Commissie helpt hen daar zelfs bij. Concreet door te welwillend tegenover China te zijn en de gevaren te onderschatten. In ruil daarvoor verlenen de Chinese media vriendendiensten aan EU-commissievoorzitter Juncker door zijn framing te kopiëren. En natuurlijk door Griekse infrastructuur op te kopen voor een vriendenprijsje.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Buma loopt achter de feiten aan, heel veel landbouwgrond is al verkocht aan buitenlandse investeerders.

   Like

   • fleckie zegt:

    verkoop van. landbouwgronden, tja, dan worden boeren ‘pachters’ genoemd, ( heel. vroeger , voorheen , werden ze. ‘lijfeigenen ‘. genoemd,)…… …………dankzij allerhand. ‘verordeningen’ door de. ‘beterweters’ in Brussel.+~*~*~*~*~*~*~

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Lucky, het word er steeds slechter op. Steeds meer bedreigers zijn van plan ons te knechten. Na het linkse krapuul in de tweede kamer kwam de E.U. de Euro, de moslims, en nu ook al de Chinezen. En dan vergat ik de kapitaalverstrekkers van links nog te vermelden zoals Soros en de Goldman Sachs bank. Om over de aspiraties van Bilderberg en NWO nog maar niet te spreken. Wij zijn verworden tot die mug die men niet dood wil slaan met een vliegenmepper, maar wel wil doodschieten met een kanon. En dat alles voor de linkse zaak met haar massa immigratie van islamieten.

   Like

  • fleckie zegt:

   Voorheen? dacht en redeneerde men over onze GEEL getinte broeders in China, als ‘communistisch’ zijnde(maar dat was slechts te tijde van de (boeren-voorvechter. MAO! tegen de uitbuiting van de MANDARIJNEN-KLIEK, / belastinginners bij. de kleinere ‘rijstboeren'(boeken van P.Buck, vertellen. ook over de machtige kapitaalkrachtige EUNUCHEN ,…en concubines. Etc.hierover). M.a.w, Chinezen zijn net zo kapitaalbelust
   als’ANDEREN'( jongeren die vroeger op de rijstvelden van hun voorouders hun levensonderhoud moesten verdienen,zijn veelal opgeslokt in grote steden waar ze hin noestige arbeid verrichten ten bate van de. GROOTKAPITALISTEN.
   Op 13.7.2014, ejbron,onder ‘ wat onze media verzwijgen’,( eenbericht uit der. Spiegel ,uit 1992!,…)…….( zeker. zolang. AL zijn. de. Chinezen. ‘KAPITALISTISCH’!!

   Like

 7. Jean zegt:

  Ik zit momenteel met veel interesse te kijken naar de binnenlopende resultaten van de verkiezingen en geniet van de superwinst van het Vlaams Belang en hoop uit het diepst van mijn hart dat ik morgen reeds kan zien dat veel vreemdelingen uit eigen beweging reeds vertrekken zo niet zullen wij ze asap verplichten te vertrekken “voor onze veiligheid en leefbaarheid” en dat is dan ook nog een positieve bijdrage aan ons klimaat zonder kosten.

  Like

 8. Groene Leeuw zegt:

  Zo zijn de socialisten van Hitler ook aan de macht geholpen door de Amerikanen. Door een ”Marshallplan” met kapitaal. Door de zgn. ”beurskrach” van 1929 werd er in 1929 in werkelijkheid geld vrijgemaakt voor het opkomend nazisme in Duitsland door de Amerikanen. Daardoor werrd wel de Amerikaanse economie in een crisis gestort. De ”krach” was ook een falsche flag. Geld hadden de Duitsers niet. De Amerikanen zagen dollartekens in hun ogen in de persoon van Hitler en steunden hem met Amerikaans staal en geld. Daarmee zijn velen van hun eigen landgenoten gesneuveld. De Amerikaanse CIA hebben vele Nazi’s Europa helpen ontvluchten, waaronder Hitler. Hij heeft geen zelfmoord gepleegd maar is in 1962 een natuurlijke dood gestorven in Argentié.Het moest op zelfmoord lijken om een enorme rel met de Russen, en een eventuele oorlog direct daarop met hen te voorkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s