BREAKING!: EU-verkiezingen – eerste prognoses laten zware verliezen voor de EVP en de sociaaldemocraten zien!

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

De eerste prognoses bevestigen de voorspelde resultaten. De zelfbenoemde volkspartijen, verenigd in de fractie van de Europese Volkspartij (EVP) en de sociaaldemocraten (S&D), moesten zware verliezen incasseren. Daarentegen neemt het aantal zetels voor EU-kritische partijen toe. Anders dan in Duitsland kunnen de Groenen in Europa in totaal weinig scoren. In enkele landen lukt het hen niet eens om één afgevaardigde naar het Europees Parlement te sturen.

Die Freie Welt

Op grond van de nog steeds voortgaande onderhandelingen met betrekking tot de oprichting en het lidmaatschap van de verschillende EU-kritische partijen worden ze in het hieronder volgende overzicht als één blok samengevat. De actuele stand van de zetelverdeling in het nieuwe Europees Parlement ziet er volgens de prognoses als volgt uit:

 • EU-critici: 181 zetels (ENF, EADN, EKR, EFDD)
 • EVP: 168 zetels
 • S&D: 146 zetels
 • ALDE: 106 zetels (inclusief En Marche)
 • Groenen: 55 zetels
 • Linksen/postcommunisten: 52 zetels

De resterende zetels worden verdeeld onder kleine en hele kleine partijen en onafhankelijke kandidaten.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op BREAKING!: EU-verkiezingen – eerste prognoses laten zware verliezen voor de EVP en de sociaaldemocraten zien!

 1. Vlaams Belang gaat winnen in België, waar de Nederlanders toch weer verzaakten en op een nazi stemde……vind ik persoonlijk dat België direct na een comateuze periode direct actief de handspieren aanspande om het kruisje op de juiste plek te zetten.

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Zeer maar dan ook zeer goed nieuws.
  Nou alleen nog maar hopen dat ze elkaar de tent niet uit gaan vechten.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Alleen het lullige Nederland moest zo nodig rood stemmen. De strop on onze nek word steeds verder aangedraaid, maar niemand die het erg vind. PVV stemmers bleven thuis of liepen over naar het FVD. De PvdA deed goede zaken en de PVV werd totaal weggevaagd. Nederland is een vreemde eend in de bijt en moet nodig zijn lesje leren. Jammer genoeg moeten u en ik dan ook meerijden in de trein die pas stopt als de islamisatie van Nederland een feit geworden is….

  Geliked door 4 people

 4. Peter zegt:

  Duitsers zijn stapelgek,die laten de auto-industrie de nek omdraaien door een paar groenen .

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Oh wat een genot!!!!! er zijn dus zat mensen met gezond verstand!!!!!.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  We zullen het zien… of niet…

  Geliked door 2 people

 7. Tineke zegt:

  Gelukkig zijn er nog mensen met gezond verstand!
  Moet je niet voor in Nederland zijn.

  Geliked door 5 people

 8. Jan zegt:

  sabotage van campagen van Tommy Robinson door postmedewerkers
  Tommy Robinson Campaign Alleges Postal Workers Sabotaged Their Election Materials
  Under the “Representation of the People Act of 1983,” the Royal Mail has a legal obligation to distribute electioneering campaign material.

  In a statement on TR.news, the campaign says that “we were told on one occasion the leaflets that Tommy’s campaign had paid for, ones that were to be distributed by post in Irthington, just outside Carlisle, had not been delivered as they should have been, in fact, the leaflets were delivered at one address with no occupants and still in the box.”

  on Facebook, major unions in the UK were boasting about the postal workers who refused to distribute Robinson’s campaign materials.

  The Wirral Trades Union Council expressed “solidarity” with the workers who refused to deliver “fascist leaflets.”
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/tommy-robinson-campaign-alleges-postal-workers-sabotaged-their-election-materials/

  Like

 9. Philippine zegt:

  Hartelijk dank E.J.Bron
  U bent de enige tot nu toe die deze uitslagen doorgeeft.
  Hulde!

  Geliked door 6 people

 10. Jan zegt:

  Vanuit Amerika:
  NEW EU STAR: Populist and Instagram Star Thierry Baudet’s FVD Party Wins Seats in EU Parliament

  Yahoo (niveau Volkskrant) sneert direct:
  A former academic with a love of classical allusions and naked poolside Instagram photos, Thierry Baudet has stunned the Dutch political world with his victory in provincial elections.

  But he also has a history of controversial utterances and alliances that have led critics to describe him as the telegenic European face of a Donald Trump-style alt-right politics.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/new-eu-star-populist-and-instagram-star-thierry-baudets-fvd-party-wins-seats-in-eu-parliament/

  Like

 11. bozeoudeman zegt:

  De EU kiezers bij elkaar opgeteld hebben gekozen voor dat wanstaltige midden, Verhofstadt wint en kan wel eens de nieuwe Juncker gaan worden. Als de nieuwe prognose correct is krijgen de partijen van Merkel 178, Timmermans 147 en Rutte 101 = 426 zetels, dus ruimschoots een meerderheid om Europa verder te laten volstromen naar de wens van de islam gedomineerde VN en terrorist Soros. De realisten in de nieuwe EU kunnen makkelijk worden genegeerd zoals de PVV in Nederland en Vlaams Belang in België. De slapende kiezer heeft de olifant in de kamer nog steeds niet gezien en stemt weer zoals gebruikelijk voor eigen portemonnee, zie de winst van de Liberalen, 33 zetels erbij.Voordeel is dat Timmermans zijn progressieve coalitie vermoedelijk kan vergeten maar aan de andere kant, de christenen doen altijd braaf met iedere richting mee om toch maar te kunnen regeren, dus? Een coalitie van Links, Groenen, Liberalen en Christenen zou op basis van deze prognose op bijna 500 zetels uitkomen. Europa kiest voor islamitisch EurAfrika. Bravo kiezers! Ik ga maar nadenken om af te reizen naar Zuid Amerika, misschien straks nog het enige continent dat weerstand biedt tegen de Satanische drie-eenheid van Links, Groen en Islam.

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Mijn dag kan niet meer stuk ! Prachtig resultaat voor Vlaams belang ….en zowat in de meest Europese landen is rechts een troefkaart geworden Nederland …hinkt nog wat achter omdat er bij zijn die nog in sprookjes geloven…..ik heb een beetje maar aangenaam medelijden met Timmerfrans maar ocharme hij kan niet in zijn haren krabben als hij al die ruk naar rechts heeft gelezen….inplaats van zijn Jommeke album

  Like

 13. Jan zegt:

  Waarom moslims uitschot zijn

  Like

 14. Jan zegt:

  Uitslag Polen

  Like

 15. Japio zegt:

  FvD is er voor opgericht om de PVV kapot te maken, dat zou zomaar eens zo kunnen zijn. Is het een complot-theorie? Of proberen ze de PVV op deze manier de nek om te draaien? De politieke elite is mijns inziens tot alles in staat kijk maar naar Pim Fortuyn.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s