BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

Screenshot_5

(Door: Jan Dijkgraaf)

U heeft gekropen, gelikt, geslijmd en misschien zelfs zijn reet afgeveegd na het poepen…

Meneer Timmermans,

Ik heb u, zoals beschaafde mensen dat doen, ruimhartig gefeliciteerd. Ik heb, nadat de stembussen gesloten waren, geen ouwe koeien meer uit de sloot gehaald over uw kleutergedrag (echt wel), uw geldzucht (echt wel) en uw nep-feminisme (echt wel). Ik heb gezwegen.

Maar ik wist natuurlijk wel dat uw zege in Nederland, waar zo’n 8% van de kiesgerechtigden (ja, klopt wel, zo rekenen tegenstanders van referenda ook altijd) donderdag op u stemde, pas een eerste stapje was. U wilt namelijk geen voorzitter worden van de grootste Nederlandse ‘delegatie’ in het Europees Parlement. U wilt ook niet op herhaling in uw huidige baantje. Zoals het kale oude dikke witte mannen betaamt, wilt u altijd meer, meer, meer. U gaat voor de hoofdprijs: president van de Europese Commissie. De baan van Jean-Claude Juncker.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans. Bookmark de permalink .

11 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

 1. Harry zegt:

  Tja , een ander verkiezen ……..
  Dat zou nog een flinke opsteker kunnen wezen , als die vetklep zijn zin niet krijgt .
  Ik gun hem van harte álle denkbare tegenslag .

  Wat is het toch raar , dat het volk waar ik van hou , zo’n smerige achterbakse klootzak heeft kunnen kiezen .
  Zijn wij nou van die eikels ,of is het de doctrine der onnozelen ?

  Als Timmermans op een podium staat , is het altijd nét of ie in z’n broek gepoept heeft , zo met z’n kont naar achteren . Valt dat jullie ook niet op ?
  Of leent ie hem wel eens uit om z’n doel te bereiken ?
  Dergelijke types deinzen nergens voor terug , namelijk .
  Wát ie ook doet , of wát ie ook is , voor mij blijft het een vuile flikker .
  Al had ie vijf vrouwen !

  Geliked door 3 people

  • Lucky zegt:

   Dat is me inderdaad al lang opgevallen Harry, hij heeft een enorme kont, dat zie je bij mannen niet vaak. Zijn colbert, dat altijd een paar maten te klein is, staat aan de achterkant helemaal omhoog door dat zitvlees. Persoonlijk vind ik het niet erg als een man stevig is of een buikje heeft, maar dit exemplaar is stuitend.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Timmermans wordt het niet!!!

   Like

 2. Peter zegt:

  Jean-Claude Juncker. is een zuipschuit , maar ……………………………………………
  In dit geval hoop ik dat zijn aanbeveling wordt opgevolgd.
  Nooit Timmermans ! Nooit Timmermans ! Nooit Timmermans !
  Ik zal een prachtdag hebben als de kwal Tmmermans verliest.

  Geliked door 2 people

 3. fransdewit zegt:

  En van mij mag hij evenals Verhofstadt een hele snelle hemelvaart krijgen

  Geliked door 2 people

 4. Sobieski zegt:

  We dachten dat het niet erger kon met de seniele zuipschuit Juncker de Druncker.
  Toen ineens dreigde die dikke zak poep Timmerfrans het roer over te nemen. Die is nog veel erger! Duizend maal gevaarlijker.! Overigens heeft, zoals Jan terecht opmerkt, nog geen 8 % van de NL’s op hem gestemd, omdat slechts 41 % ueberhaupt gestemd heeft. Dom van al diegenen die niet in de EU geloven, om niet te stemmen. Anders hadden de PVV en FvD veel meer stemmen gehad.
  Ook dom van die NL’s die Timmervarken te stemden, omdat ze (ten onrechte) hopen dat hij als NL’s iets voor NL gaat doen. Niet dus!
  Ook oliedom van de Limburgers om het electoral in het zadel te helpen. In Heerlen kreeg hij 40% van de stemmen, omdat…hij de mensen daar wijsgemaakt heeft dat jij “een van hun” zou zijn.
  Ook niet dus. Hoe dom kun je zijn? En dan durfte de linkse elite in NL wat te zeggen van bv. Amerika, Rusland, Israel, de Visegrad landen, Belgie, Oostenrijk of Italie. Alsof er in NL niet gestemd wordt zonder na te denken. Zie hier het bewijs.
  Voor Limburgers zou de PvdA so-wie-so taboe moeten zijn, want deze partij heeft Limburg kapotgemaakt, door de mijnen te sluiten en -ondanks (valse) beloftes hiervan- er geen vervangingsindustrie te vestigen, die op de ervaring en vaardigheden van de mijnwerkers aansloot. Het was bewuste opzet, omdat Limburg vanouds hecht katholiek bolwerk was, dat de socialisten wilden verovereren, door de marxistische Verelendungstheorie erop toe te passen, Dat is ze helaas nog gelukt ook.
  Tel daarbij op, dat, ook zonder ideologische voorkeuren, dit Timmervarken binnen zijn eigen partij en ideologische club ook niet graag gezien is. Vraag maar aan zijn partijgenoten Ronald Plasterk of Job Cohen, of politieke sympathisanten met links als Jeroen Pauw of (eertijds) Arthur van Amerongen. De laatste heeft een aantal treffende columns geschreven over dit verachtelijke sujet. Voor diegenen die willen lachen, een aanrader!
  Als ironische klap op de vuurpijl moeten we Juncker de Drucker nu nog dankbaar zijn dat jij Manfred Weber als opvolger wil. Zeer ondemocratisch dat hij dat zo kan bepalen (en laat zien hoe corrupt de EU is), en van Manfred Weber heb ik ook geen hoge pet op, maar als daarmee voorkomen kanworden dat het vieze Timmervarken het voor het zeggen krijgt, kan ik er ditmaal mee instemmen. Want alles is beter dan dat!!!

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Timmermans is dat type politicus die ooit lid is geworden van een partij die hem de meeste kansen bood op maatschappelijke carrière. Niks geen overtuiging en inzet voor de betere zaak. Narcisme op en top en natuurlijk intern de nodige back stabbing en het gehuil met de wolven.

   Like

 5. Hovawart zegt:

  Zoals een Nederlands spreekwoord luid `Hoogmoed komt voor de val` en vallen zal hij! Zou het door zijn hoofd spoken? Zou Timmerschwanz serieus overwegen om ermee te kappen als hij niet op de troon van Jean-Kloot komt te zitten? Om ons land achter te laten met een gigantische staatsschuld, een onhoudbaar uitgavenpatroon, politiek wanbeleid en geen enkel uitzicht op spoedige verbetering daarvan? Kiezen onze hoogste bestuurders voor hun eigen politieke hachje of voor het welzijn van dit land? Dat vraag ik U wel eens af…….‘verontrustend’ noem ik de uitslag van de ‘verkiezingen’,….met een stem op de PvdArmoede heeft men Nederland geen slechtere dienst kunnen bewijzen. Ik vrees dat slobbertrui Spekman en milieuactivist Samsom ook weer komen opdagen,……Ik vrees met grote vreze…..waar het riekt naar kak,trekt het vliegen aan.

  Geliked door 2 people

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  We hebben nu al zo’n vreselijk kabinet, maar het volgende kabinet zal helemaal een horror-kabinet worden. Velen vonden het nodig bij de E.U. parlementsverkiezingen om op de PvdA te stemmen, terwijl de PVV bijna van de kaart geveegd werd. Links kan rustig blijven donderjagen, de kiezer beloont deze. Dus ik verwacht over twee jaar bij de tweede Kamerverkiezingen een radicaal links kabinet met PvdA, Groen Links, SP en D66, mogelijk ook de (linkse) VVD. Katvanger FVD zal er voor zorgen dat de PVV uit de tweede kamer gaat verdwijnen. Geheel volgens planning van links. Met een grote meerderheid aan zetels zullen zij ons in een horror leven gaan storten….

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Gek is dat, in een keer vind ik Jean Paul Juncker best een toffe peer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s